Announcement

Collapse
No announcement yet.

Woman

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Woman

Ajibeh...! in hameh Topic darim inja,vali jai barayeh khanoom ha va dokhtar khanoom hayeh irani nadarim.

Az in beh badmtuyeh inja,har khabari az iranian woman beh dastam bereseh,va ageh opinion kasi dareh ya chizeh jadidi bekhad begeh,inja minevisim.

Mamnun az hameh shomaha va zendeh bashan hameh zanhayeh irani.

يك جامعه*شناس گفت: بر اساس مطالعات موردى انجام شده در چند كلانشهر كشور، نيمى از زنان دچار "طلاق پنهان" هستند.

اصغر مهاجرى در گفت*وگو با خبرنگار "زنان" خبرگزارى دانشجويان ايران افزود:* زنانى كه دچار طلاق پنهانى هستند به دليل بي*پناهي، نبود امنيت مالى و همچنين به خاطر فرزندان از طلاق رسمى صرفنظر كرده و راه "بسوز و بساز" را در پيش مي*گيرند.

به گفته وى بر اساس مطالعات جامعه*شناختى خانواده، طلاق داراى 13 مرحله بوده و "طلاق حقوقى" مرحله هفتم آن است كه با ثبت در دفترخانه*ها انجام مي*شود، اما پيش از آن و در مرحله ششم، "طلاق اجتماعى" قرار دارد كه از آن به عنوان "طلاق پنهانى" ياد مي*شود.

مهاجرى گفت: طلاق اجتماعي، طلاق واقعى است و در آن ارتباطات ميان ركن*هاى ركين خانواده يعنى همسران قطع شده و روابط سازنده*اى در خانواده وجود ندارد.

وى خاطرنشان كرد: در برخى فرهنگ*ها و جوامع بنا بر مسايل فرهنگي، اجتماعي، طلاق از مرحله اجتماعى به مرحله حقوقى گذر نمي*كند؛ اين در حاليست كه كاركردهاى منفى طلاق اجتماعى بيش از طلاق حقوقى است.

مهاجرى تاكيد كرد: در جامعه ايراني، به دليل اين كه طلاق امرى مذموم است و اينكه اگر زنان طلاق بگيرند، مورد اتهام و برچسب*زنى قرار مي*گيرند و با طلاق حقوقى پايگاه اقتصادى و اجتماعى خود را از دست مي*دهند، لذا با ايثارى كه معمولا زنان از خود نشان مي*دهند، طلاق*ها از مرحله اجتماعى به حقوقى گذر نمي*كند و زنان به خاطر فرزندان و آموزه*هاى فرهنگى خود نتايج و آسيب*هاى ناشى از طلاق اجتماعى را تحمل مي*كنند.

وى همچنين به ايسنا گفت: سهم زنان در نظام تربيتى جامعه بسيار ضعيف است و بايد با ايجاد تغيير در نگرش*ها و قوانين شرايط را براى بهبود و ارتقاى وضعيت زنان در اجتماع فراهم كنيم

Last edited by Rasputin; 10-24-2006, 09:55 AM.

Comment

يلدا معيری از زنان عکاس فعال امکان ورود به حوزه علميه قم را برای عکاسی از تظاهرات ضد آمريکايی پيدا نکرد.
      وی با بيان اين خبر به خبرنگار سايت زنان درباره اين ماجرا می گويد : " قرار بود تجمعی در حوزه علميه قم برپاشود تا طلاب نسبت به توهين سربازان آمريکايی به قرآن کريم اعتراض کنند . اين اعتراض به دنبال مجموعه اعتراضاتی است که نسبت به گزارش نيوزويک درباره زندان گوانتانامو در سراسر کشورهای اسلامی برپا می شود . در ايران اين تظاهرات با مدتی تاخير در قم برگزار و پس از نماز جمعه تهران نيز برپاشد. من به دنبال آن بودم که از اين برنامه عکس بگيرم و اين تصور را داشتم که با توجه به عکاس و خبرنگار بودنم، امکان حضور در اين جمع را پيدا می کنم . "
      معيری ادامه می دهد : " صبح زود برای عکسبرداری از اين اتفاق راهی قم شدم و درآنجا مشخص شد که مراسم در ساعت 12 برپا می شود . من از اولين عکاسانی بودم که در آن جا حضور داشتم . آنجا گفتند که بايد هماهنگ شود . اما با توجه به اين که من زن بودم اعلام کردند همسرت ( که او هم عکاس است) و او هم برای عکاسی آمده بود ، می تواند برای اين هماهنگی به داخل حوزه علميه برود اما خودت نمی توانی داخل شوی."
      او با بيان اين مطلب ادامه می دهد :" اين هماهنگی مدت زيادی طول کشيد و در اين مدت عکاسان مرد زيادی به داخل رفتند و برگشتند تا دوربين های خود را به داخل ببرند . اما تلاش برای ورود من به جايی نرسيد . ما حتی برای انجام اين هماهنگی به دفتر نماينده رهبری در حوزه علميه قم هم مراجعه کرديم . اما حاج آقا در دفتر دومشان هم تشريف نداشتند و موبايل ايشان هم خاموش بود و فقط در مواقع سفر روشن می کردند. "
      آنها دو پيشنهاد به اين عکاس زن می دهند : يکی اين که همسرش دوربينش را بگيرد و به جای او عکاسی کند و پيشنهاد دوم اين که با توجه به عدم حضور زنان طلاب يا برگزاری مراسمی برای طلاب زن او به زيارت برود . آنها در مقابل استدلال ها و سماجت های او هيچ همراهی انجام نمی دهند .
      معيری می گويد : " من با ماشينهای سواری از قم به تهران برگشتم و همسرم و ديگر همکاران مرد کارشان را انجام دهند. آنها هم اعتراضی نکردند انگار برای همه عادی شده بود! "
      اين عکاس فعال هم اکنون نمايشگاهی از عکس های تئاتر خود در کافه عکس برپا کرده است که تا شنبه ديگر امکان بازديد آنها برای علاقمندان وجود دارد . اين عکس ها از چند تئاتر گرفته شده و نمايشگاه او آثاری از وی و همسرش مهدی قاسمی را به نمايش گذاشته است.
      او پيش از اين، تجربه حضور در حوزه علميه را دنبال کرده است و می گويد : " من اطلاعی از عدم امکان حضور زنان در حوزه علميه قم را نداشتم . اما سال قبل در مشهد هنگامی که به داخل حوزه علميه رفته بودم با واکنش تند مسولان روبرو شدم و سريع مرا به بيرون هدايت کردند . آنجا به من اعلام شد حوزه جای مقدسی است و زنان نبايد با حضورشان آنجا را نجس کنند!"
      معيری که با پوشش چادر برای عکاسی به حوزه علميه قم رفته بود ، می گويد : " به نظر می آيد منظور از اين نجس بودن وسوسه انگيز بودن زنان است . در عين حال طبق يک قانون نانوشته حضور زنان در حوزه های علميه مردان امکان پذير نيست . در اينجا نيز به نظر می رسيد زن بودن و يا به قولی مونث بودن من بر حرفه ام برتری داشت "
      در آنجا اعلام شده بود اين مراسم به مدت نيم ساعت برپا می شود ، اما در عين حال به اين عکاس زن حتی اجازه ورود 5 دقيقه ای هم داده نشد .
      اگر اين تحليلی که از زنان درباره وسوسه انگيز بودن آنها ارائه شده را بپذيريم اين سوال پيش می آيد که جايگاه مردان طلبه در مقابل وسوسه ها کجاست .
      قم شهر طلاب و شهر مقدسی است ، اما بسياری به ياد دارند که در آخرين آمار اعلام شده قم از نظر فساد رتبه اول را دارا بوده است

Last edited by Rasputin; 10-24-2006, 09:55 AM.

Comment

يک جامعه شناس گفت :بررسی های انجام شده در مورد دختران فراری نشان می دهد که 70 درصد از اين دختران روزانه يک يا دو بار مورد سو استفاده جنسی قرار می گيرند.

"عباس گلدوست عارفی " جامعه شناس و عضو هيات علمی دانشگاه تهران ،در گفت و گو با خبرنگار سينا افزود : 60 درصد دختران فراری در مقاطع تحصيلی راهنمايی هستند. متاسفانه در مناطق دور از مرکز و در شهر های کوچک ، خانواده ها مرگ را تنها راه علاج دختران فراری پس از بازگشت به خانه می دانند.

وی تاکيد کرد : براساس آمارهای بين الملی سالانه 10 ميليارد دلار از سود تجارت و قاچاق دختران و زنان نصيب باند های مافيايی می شود و 10 ميليون نفر از کودکان خيابان قربانی اين تجارت هستند.

وی با اشاره به روند روبه رشد دختران فراری درکشور ، خاطر نشان کرد : بررسی های انجام شده در کشور نشان می دهد که هر روز 45 دختر و پسر جوان از خانه فرار می کنند و در دام گروههای تبهکار گرفتار می شوند.

اين جامعه شناس اظهار داشت : با افزايش روند اين پديده در جامعه فراهم کردن شرايط مناسب محيط خانواده از اساسی ترين راه حلهای کاهش اين معضل اجتماعی است.

Last edited by Rasputin; 10-24-2006, 09:56 AM.

Comment

khode zanha va dokhtar irooniha be khodeshon shakan fekr konam

Comment

Originally posted by Cop
            khode zanha va dokhtar irooniha be khodeshon shakan fekr konam

lool
            hamashon ke na.. vali shak daresh ham darim lol
            A Good Friend Would Come And Bail You Out Of Jail..
            But A Real Friend Would Be Sitting Next to You, Saying:
            "Damn.. That Was Fun."

------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------

Comment

hamme ke na vali mostly :P

Comment

ye moshti ham ke na... ye alameh lol
                A Good Friend Would Come And Bail You Out Of Jail..
                But A Real Friend Would Be Sitting Next to You, Saying:
                "Damn.. That Was Fun."

Comment

بعد از ظهر امروز گروهى در مقابل ورزشگاه شيرودى گرد آمدند تا به نبودن امكانات ورزشى براى زنان در ورزشگاه ها و بكار بردن خشونت از سوى ماموران پليس در اماكن ورزشى اعتراض كنند. عده اين گروه اندك بود اما به گفته آنها هدف از اين حركت نيز نه براه انداختن تظاهرات ، بلكه يك اقدام مسالمت آميز براى رساندن صداى اعتراض شهروندان به گوش بقيه مردم و مسئولان بوده است. يكى از شركت كنندگان ميگويد مهم اين است كه ما حرفمان را بزنيم و بگوييم چه ميخواهيم و ما براى آگاه كردن جامعه از خواستهايمان اين روش را انتخاب كرديم. زنان و مردانى كه امروز در مقابل ورزشگاه شيرودى گرد آمده بودند بروشور هايى در ميان عابرين پياده و همچنين رانندگان اتوموبيلها پخش كردند. آنها در اين بروشورها انتقادات و خواستهايشان را طرح نموده و موفق شدند عده زيادى را در جريان اين حركت بگزارند. تا هنگام تماس ما با افرادى كه در تجمع شركت داشتند همه چيز با آرامش برگزار شده بود. براى كسانى كه ايده و سازماندهى اين حركت را برعده داشتند مهم اين است كه چنين حركتهايى ادامه پيدا كنند

Comment

در آماری که اخيرا" يکي از دانشگاههای آفريقای جنوبي ارائه داده است رقم وحشتناکي به چشم ميخورد و آنکه در آفريقای جنوبي هر شش ساعت يک زن توسط شريک زندگيش کشته ميشود، فقط سال نود و نه ميلادی، 1349 زن کشته شده است دد

Comment

Omg

Comment

man ke hal nadashtam bekhoonam

vali zannnn gole alamehhh kharo gol bahamehhh

khar ro dorost bekhoonin haaa
                        oon nist ke 4 ta pa darehaa
                        hamoone ke gol dareh
                        im/-\n

Comment

Fekr nakonam kare kheili sakhti bood ke 2 ta A bezari

Comment

1) خصوصيات افراد دنباله رورا بشناسيد
                            2)خود را از دنباله روي آزاد كنيد
                            3)موقعيت زندگي خود را ارزيابي كنيد
                            4)نگذاريد ديگران شمارا اسير خواسته هاي خود كنند
                            5)با افراد ممتاز معاشرت كنيد
                            6)مواظب شغل خود باشيد
                            7)خودتان ،خود را قرباني نكنيد
                            8 )قوي باشيد
                            9)باترس مقابله كنيد
                            10)هيچ كس را بالاتر از خودقرار ندهيد
                            11)احترم ديگران را براي خود جلب كنيد
                            12 ) از گذشته درس بگيريد
                            13) نگذاريد افرادي شمارا به خاطر گذشته تان به بازي بگيرند
                            14)به آينده اميدوار باشيد
                            15 )همرنگ جماعت نشويد بپذيريد كه تنها هستيد
                            16)موفقيتهايتان را به رخ ديگران نكشيد
                            17)سفره دل خود را براي همه باز نكنيد
                            18 )به گفتار واعمال خود بينديشيد
                            19)انتظار نداشته باشيد ديگران شما را درك كنند
                            20) ديگران را همانطور كه هستند بپذيريد
                            21) توقع خود را از ديگران محدود كنيد
                            22) از افراد منفي باف فاصله بگيريد
                            23) از گزافه گويي بپرهيزيد
                            24)ديگران را مقصر ندانيد
                            25 ) رفتار درست را به ديگران بياموزيد
                            26) در هر موقعيتي خود را زنده وخلاق نگه داريد
                            27) قدر وارزش خود رابدانيد
                            28 ) سازنده وثمر بخش بايد
                            29)به آرامش دروني وشادماني دست يابيد
                            30) بدانيد براي آنكه شاهد موفقيت باشيد هيچ گاه دير نيست

Comment

Ravanshenasi.com wrote ...

Comment

Working...
                              X