Announcement

Collapse
No announcement yet.

Important Political News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • man chemidonam neveshte bodan news
    loooooool
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

    Comment


    • يك ايراني، دولت اسرائيل را به سقوط مي‌كشاند
      پيروزي آقاي «امير پرتز»، يك ايراني‌الاصل اسرائيلي در حزب كارگر اين كشور، باعث تحولاتي شده است كه احتمال مي‌رود، دولت اسرائيل را به سقوط بكشاند
      «امير پرتز» كه نام اصلي‌اش «امير پرويز» بوده، توانسته است در انتخابات داخلي حزب كارگر، «شيمون پرز»، سياستمدار كهنه‌كار اسرائيلي، را شكست دهد.

      در ماه‌هاي اخير كه شارون به دليل سياست‌هايش در خروج از نوار غزه و تخليه شهرك‌هاي يهودي، به شدت در حزب ليكود مورد انتقاد قرار گرفته و منجر به چالش عميقي در اين حزب شده بود، اين پرز بود كه به كمك او آمد تا با تشكيل ائتلاف با وي، دولت اسرائيل را سر پا نگه دارد.

      با اين حال، «امير پرتز» آمده تا به همراه ديگر اعضاي مخالف آريل شارون، كه شمار آنان در حزب ليكود زياد است، از ائتلاف با حزب حاكم خارج شود.
      اين گزارش مي‌افزايد: او قصد دارد، پيش از انتخابات نوامبر 2006 كه پايان دوره دولت است، از ائتلاف خارج شود.

      پدر و مادر ايراني امير پرويز او را در مراكش به دنيا آورده‌ و سپس به ايران بازگشته‌اند، وي تا هفت سالگي در ايران بوده و پس از آن به فلسطين اشغالي مهاجرت كرده است. او هم‌اكنون رهبر اتحاديه‌هاي بازرگاني است.

      اين در حالي است كه دو هفته پيش و در پي اظهارات ضدصهيونيستي دكتر احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور ايران، رسانه‌هاي خارجي، ايران را به تلاش براي حمله اتمي به اسرائيل و محو آن از دنيا متهم كردند.

      اطلاعات و انديشه‌هاي امير پرويز از سياست و مسائل سياسي اندك است و همين مسائل، باعث شده كه در انتخابات داخلي حزب كارگر اسرائيل، او را به تقلب متهم كنند.

      عدم ائتلاف حزب كارگر با بخشي از حزب ليكود كه هم‌اكنون به رهبري آريل شارون، زمام امور را در اختيار دارد، باعث مي‌شود كه اوضاع سياسي دولت اسرائيل با بن‌بست روبه‌رو شده و وضعيت سياسي اين دولت، دچار نوسانات چشمگيري شود كه طبيعتا در سياست‌هاي اسرائيل در امور خاورميانه و همچنين نگاه به صلح و وضعيت فلسطينيان، تأثيرات عميقي بر جاي خواهد گذارد

      Comment


      • RedWine che hoseleie dari in hamaro minevisi
        خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

        Comment


        • nafahmidam az khabare chize daghighi

          Comment


          • Originally posted by Cop
            nafahmidam az khabare chize daghighi
            To faghat bedoon keh yaroo irunieh .

            Comment


            • يك پسر ۹ ساله با يك دختر ۱۳ ساله در يكي از روستاهاي تالش ازدواج كرد.

              اين عروس و داماد به عنوان كم سن ترين عروس و داماد ايران به شمار مي روند.مصطفي عبادي _ ۹ ساله _ و سميرا فيض بخشي _ ۱۳ ساله _ پس از مراسم عقد و عروسي در خانه پدر داماد زندگي خود را آغاز كردند.مصطفي _ داماد _ در مورد علت ازدواج در اين سن مي گويد: پدرم بيمار بود و من تنها فرزندش هستم به همين خاطر او دوست داشت تا هر چه زودتر مرا داماد كند و من هم به همين علت با سميرا ازدواج كردم.سميرا _ عروس نوجوان _ مي گويد: ازدواج ما طبق آداب و رسوم انجام شد هر چند كه شايد عده اي اين كار و ازدواج را درست به حساب نياورند ولي زندگي هر كسي شرايط خاص را به وجود مي آورد.

              [img]http://www***anmania.com/News/Photoes/General/Top/250ezdevaj131105.jpg[/img]
              Last edited by Rasputin; 11-19-2005, 03:27 AM.

              Comment


              • WTF!! lool so funnnnnnny ba ham dige ghayem mooshak bazi mikonan shaba be jaye sex loooooool

                Comment


                • omg wtf is that!! the girl is older older than da boy lol

                  Comment


                  • كتابخانه دانشكده حقوق دانشگاه تهران صبح امروز در آتش سوخت.

                    قمامي‏، رييس كتابخانه دانشكده حقوق دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اينكه محل نگهداري كتابهاي مرجع و رفرانس به طور كامل در آتش سوخته است، گفت: كليه دايره‌المعارف‌ها و كتابهاي جاري و قديمي كه در اين بخش نگهداري مي‌شد، به علت وسعت حادثه به طور كامل دچار خسارت و آسيب شدند.

                    وي افزود: كليه رايانه‌ها و وسايل موجود در كتابخانه به همراه اين آتش‌سوزي دچار خسارت شدند.

                    همچنين، بنا بر اعلام روابط عمومي دانشگاه تهران، علت وقوع آتش‌سوزي در كتابخانه دانشكده حقوق هنوز مشخص نيست
                    .

                    Comment


                    • هاشمي رفسنجاني ، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادي لازم و واجب است، اما ترسيم اشكال مبهم و ادا كردن كلماتي كه در آنها همه را زير سوال ببريم مبارزه‌ با مفاسد اقتصادي نيست

                      Comment


                      • در مراسم استشهاديون که در دانشگاه صنعتى شاهرود برگزار شد 1000 نفر ثبت نام کردند.
                        به گزارش مهر، محمدعلى صمدي، سخنگوى ستاد پاسداشت شهداى نهضت جهانى اسلام در خصوص مراسم برزگداشت استشهاديون در شاهرود گفت: در مراسم شب گذشته استشهاديون در دانشگاه صنعتى شاهرود، قريب به هزار نفر ثبت نام کردند.
                        وى تصريح کرد: اين مراسم با همت ستاد پاسداشت، جمعيت دفاع از ملت فلسطين و بسيج دانشجويى دانشگاه شاهرود برگزار شد و در اين مراسم، آخرين فيلم عمليات استشهادى در سرزمين هاى اشغالى که توسط شهيد "حسن ابوزيد" انجام شده است، به نمايش درآمد که با ابراز احساسات شديد حضار مواجه شد.
                        سخنگوى ستاد همچنين از نمايش فيلم سخنان احمدى نژاد درخصوص محو اسرائيل در اين مراسم، خبر داد و گفت: در کل کشور تا کنون 50 هزار نفر براى عمليات استشهادى ثبت نام کرده‌اند که از اين تعداد، 1000 نفر سازماندهى و يگان بندى شده اند.

                        Comment




                        • [img]http://www.entekhab***/files/1109391989ahm.jpg[/img]

                          Comment


                          • هشدار 674 فعال سياسی نسبت به 'سياست بحران آفرينی در ايران'
                            تن از فعالان سياسی و فرهنگی در ايران با انتشار بيانيه ای خطاب به ملت ايران هشدار داده اند که اين کشور با نافرجام ماندن اصلاح طلبی از درون حاکميت بسوی بنيادگرايی سوق داده شده با پريشانی اجتماعی و آشفتگی اقتصادی بنيادين روبروست و شرايط روز به روز بدتر می‌ شود.
                            امضاکنندگان بيانيه حکومت ايران را متهم کرده اند که بحران آفرينی و سرکوب اجتماعی را به سياست خود برای ادامه سلطه بر کشورتبديل کرده و اين سياست را از راه تنشزايی در روابط خارجی و تنگ و امنيتی کردن فضای سياسی و کاربرد تهديد و خشونت دنبال می کند

                            Comment


                            • Last edited by Rasputin; 11-19-2005, 04:49 AM.

                              Comment


                              • Originally posted by RedWine

                                [IMG]http://www.entekhab***/files/1109391989ahm.jpg[/IMG]
                                LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

                                Comment

                                Working...
                                X