View Full Version : Hedieh Tehrani
RedWine
07-05-2005, 12:13 PM
Kheili sakht misheh ,info jalebi dar moredeh hedieh peida kard.! aksaran barashun mohemeh keh heikaleh hedieh ro bebinan ta bedunan ki hast va az koja umadeh ! agar deghat kardeh bashid,hedieh az behtarinhayeh Iran hast alan ! filmash ghashangan va kamtar dastanhayeh tekrari daran.
Belakhareh yeki az dustam az U.S ye seri info about H.Tehrani baram ferestadeh keh inja mizaramesh.omid varam keh khoshetun biad ;) .
RedWine
07-05-2005, 12:14 PM
نام: هديه تهراني
متولد سال 1351 در تهران. ديپلمه.
بهترينهاي سال 1380و 1381
برنده سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول زن از هفدهمين جشنواره فيلم فجر براي بازي در فيلم قرمز - 1377
برنده جايزه از جشنواره پيونگ يانگ براي بازي در فيلم پارتي
براي بازي در فيلم روز واقعه انتخاب شد اما بعد ها لادن مستوفي جاي او را گرفت. كيانوش عياري هم او را براي بازي در بودن يا نبودن انتخاب كرد كه بعدها عسل بديعي به جاي او برگزيده شد. اما سرانجام مسعود كيميايي او را براي فيلم سلطان انتخاب كرد و هديه تهراني وارد سينماي حرفه اي شد.
بازيهاي راحت و روان او در فيلمهاي غريبانه و به خصوص شوكران تحسين همگان را برانگيخت. او سال 1381 را با بازي در فيلمهاي آبادان و دنيا آغاز كرد و بازي اش در فيلم رومي و زنگي - جديدترين فيلم ناصر تقوايي - با توقف كامل فيلمبرداري عملا منتفي شد
فيلم شناسی:
چتري براي دو نفر (احمد اميني، 1379)
زمانه (حميدرضا صلاحمند، 1379)
كاغذ بي خط (ناصر تقوايي، 80/1379)
خانه اي روي آب (بهمن فرمان آرا، 1380)
آبادان (ماني حقيقي، 1381)
دنيا (منوچهر مصيري، 1381)
دختر ايروني (محمدحسين لطيفي، 1381)
جايي براي زندگي (محمدرضا بزرگ نيا، 1382)
سلطان (مسعود كيميايي، 1375)
غريبانه (احمد اميني، 1376)
قرمز (فريدون جيراني، 77/1376)
شوكران (بهروز افخمي، 1377)
سياوش (سامان مقدم، 1377)
دست هاي آلوده (سيروس الوند، 78/1377)
پارتي سامان مقدم، 79/1378
آبي (حميد لبخنده، 1379
RedWine
07-05-2005, 12:16 PM
هديه تهرانی از نسل دوم بازيگران بعد از انقلاب سينمای ايران است. با فيلم "سلطان" ساخته مسعود کيميائی به سينما معرفی شد. کارش گرفت و بسرعت در چند فيلم پرفروش بازی کرد. به گرانترين بازيگر نقش اول در سينما تبديل شد. در ابتدا تقليدی از فروزان اما کم کم استقلال نقش پيدا کرد، گرچه از زير بار نقش آفرينی های گوگوش در سينمای ايران هرگز نتوانست خود را بيرون بکشد، که شايد امکان پذير هم نبود!
هديه اولين زنی بود که رقم دستمزد 15 ميليون تومانی در سينمای ايران دريافت کرد. به لحاظ کارير سينمائی و اعتبار هنری، در جمع بازيگران سينمای ايران جزو هنرپيشه های دسته دوم است. اگر دير بجنبد عمرهنری اش در سينمای پرتحرک ايران بزودی تمام می شود و اجبارا بايد جای خود را به "گل شيفته" بدهد که در شمار نسل سوم بازيگران بعد از انقلاب سينمای ايران است.
Eshghe reza (Tapesh) :lol:
RedWine
07-05-2005, 12:22 PM
Hedieh Tehrani .
CheshmAsali
07-05-2005, 12:53 PM
man nemidunam chera vali kheili azash badam miad :-S
Gheysar
07-05-2005, 03:45 PM
RedWine jek chizeh dorostie mige, filmhae alan kheili ghavian. Wa Hedieh Tehrani bazish kheili ghavie wa filmashham ghaleban .. masalan Donya.
:lol: :lol: in hedieh man bide in maale man bide. :lol: :lol:
ina hamash booghan faghat o faghat MAHNAZ AFSHAR JOOON :lol:
ToXiC
07-07-2005, 03:07 AM
khoshgel nist vali be del michasbe :lol:
mahroz
07-13-2005, 08:20 AM
kheili az giafash khosham miad, chon kheili sheitono, ashegeh shakhsiatesh to filmam.
RedWine
07-19-2005, 10:47 AM
Another nice pic !
RedWine
09-29-2006, 05:01 AM
بهمن قبادی، کارگردان کرد ايرانی، و هديه تهرانی، بازيگر سينما، در جشنواره فيلم سن سباستين. فيلم "نيومانگ" يا ماه نيمه اين کارگردان در اين فستيوال به نمايش گذاشته شد.
http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2006/09/200609281324421.jpg
RedWine
09-30-2006, 01:18 PM
Read it here :http://sansebastian.mister-i.com/galerias2006/pelicula_in.jsp?id=540174
golgol85
09-30-2006, 06:29 PM
she is fiiiiine!
she is definately beautiful and a wonderful actress too! :D
RedWine
10-01-2006, 09:43 AM
بهمن قبادی، فیلمساز ایرانی با یک فیلمساز فرانسوی به صورت مشترک، برنده جایزه بزرگ جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا شد.
http://www.bbc.co.uk/worldservice/images/2006/10/200610011429542.jpg
RedWine
10-12-2006, 10:16 AM
آقای قبادی، تبريک ميگم. اين روزها پشت سر هم جايزه بردی!
ممنون. من هم خوشحالم که بعد از دو سال جايزه بزرگ، انجمن مننقدان جهانی و بهترين فيلمبردای به فيلم من داده شد. اين به معنی شروع خوبی برای فيلم نيوه مانگ (نيمه ماه) بود. البته آنقدر زمان کوتاه هست و کار زياد که من از همين الان سايه مرگ رو با تمام ابعادش احساس می کنم!
مرگ که هنوز برای شما خيلی زوده!
درسته، اما دست خودم نيست! متاسفانه تمام لحظات فيلم سازيم پر از رنجه. از لحظه که کار رو شروع می کنم، به دنبال مجوز ميرم تا ساخته شدن، همه اينها نگرانی داره.
بهمن قبادی با گذاشتن انرژی و وقت زياد تونسته به موفقيت های زيادی دست پيدا کنه. نظر خودتون چيه؟
اين موفقيت انقدری نيست که ديده ميشه! وقتی توش قرار بگيرين متوجه ميشين که چه فاجعه ای هست و اينکه ما کجای سينمای دنيا ايستاده ايم! خيلی حقيرانست که اين موفقيت ها زود گذره. فکر اصلی من ابعاد مختلف سينماست که ما هيچ وقت توی ايران بهش دست پيدا نکرديم. سايه مرگ رو هم به همين دليل احساس می کنم که شايد نتونم هيچ وقت به اون ايده آل ها برسم.
شما که هنوز ۳۷ سالته!
درسته. البته بگم من خيلی انرژی دارم! الان حدود ۸ تا پروژه دارم روش کار می کنم و هيچ وقت هم نا اميد نميشم!
از فيلم "نيوه مانگ" (نيمه ماه) بيشتر برامون بگو.
وزارت فرهنگ اتريش به مناسبت ۲۵۰ سال تولد موتزارت از پنج فيلمساز دعوت کرد تا پنج فيلم مختلف با موضوع دلخواه بسازند که تقديم بشه به روح اين آهنگساز بزرگ. من دو هفته آثار موتزارت رو گوش دادم و همين طور فيلم هايی که درباره اش ساختند رو ديدم.
"نيوه مانگ (نيمه ماه) " يکجور شبيه سازيه. من يک موتزارت کرد درست کردم به نام "مامو" که در اصل آهنگساز کرديه که با خانواده هشت نفريش راه می افتند که به مناسبت سقوط صدام از ايران برن کردستان عراق و کنسرت بزرگی راه بياندازن. اين گروه بعد از مدتی تلاش از ايران مجوز اين کار رو می گيرند ولی زنی که در اين گروه بوده اجازه همکاری با اونها رو نمی گيره و اينها مجبور ميشن که زن رو به صورت قاچاق از کشور خارج کنند و اتفاقاتی که برای اين زن می افته. اين فيلم يک زبان طنز داره که در آخر درگير يک تراژدی ميشه.
نقش زن رو چه کسی بازی کرده؟
خانم هديه تهرانی. کلاً همه بازيگرها توی اين فيلم خيلی خوب نقش بازی کردند و به همين خاطر من اين فيلم رو از همه فيلم هام بيشتر دوست دارم. فقط دو هفته طول کشيد که داستان اين فيلم رو بنويسم. دو هفته طول کشيد تا بازيگرها رو پيدا کردم و در عرض ۴۵ روز کل فيلم ساخته شد! کل پروژه از نوشتن تا اتمام تنها ۴ ماه طول کشيد.
توی اين فيلم برای اولين بار از بازيگرهای حرفه ای مثل گلشيفته فرهانی و هديه تهرانی استفاده کردی. آيا از اين کار راضی بودی؟
بله. خيلی خوب بود. اين افراد بازی خودشون رو با بازيگرهای غير حرفه ای منطبق کردن.
با تجربه ای که داری برامون بگو خودت بازی با بازيگرهای مبتدی رو ترجيح ميدی يا حرفه ای؟
من مبتدی ها رو ترجيح ميدم ولی در اين تجربه با بازيگرهای حرفه ای هم آرامش داشتم و تصميم گرفتم در پروژه های بعديم هم از بازيگرهای حرفه ای استفاده بکنم.
يک فيلم بردار آمريکايی هم در اين فيلم شما رو همراهی کرده، آیا از کارش راضی بودی؟
بله. خيلی راضی بودم. جوون بود اما خيلی خوب بود. اين شخص قبلاً در فيلم "ارباب حلقه ها" هم کار کرده بود. البته به نظر من توی ايران افراد بهتری هم وجود دارند اما به دليل مشترک بودن اين پروژه، من می بايست از ۳ نفر حرفه ای خارجی استفاده کنم.
اين فيلم محصول کجاست؟
ايران، عراق، اتريش و فرانسه. البته نه فرانسه برای اين کار سرمايه ای گذاشته نه ايران. اما فيلم با سرمايه کردستان عراق و اتريش ساخته شد. ايران برای اين فيلم نه تنها سرمايه ای در اختيار من نگذاشت، بلکه هيچ نوع وسائل فيلم بردای هم به ما ندادند و جالبتر اينکه فيلم من به دليل نامعلومی در ايران توقيف هست و اجازه پخش نداره! من خودم از اين موضوع خيلی ناراحتم و دنبال مجوز رسمی اين کار از وزارت ارشاد هستم. چون دوست ندارم وارد چنين مباحثی بشم که فيلمم توقيف بشه. هيچ کدوم از کارهای من به اين صورت نبوده.
خيلی از افراد و علاقمندان به سينما دوست دارند مثل بهمن قبادی بشن. راز موفقيت کاری تو چيه؟
( با خنده ) اميدوارم اين افراد مثل من نشن! بايد خودشون باشن. اين افراد بايد هر حرفه ای و هر شاخه ای از هنر رو که انتخاب می کنند با زندگی خودشون مخلوط کنند. بايد با کار مهمتر از زندگيت برخورد بکنند وگرنه موفق نميشی! مثل يک شمع بايد بسوزند. پشت کار، سماجت، انرژی زياد و اميد داشته باشند و بايد بدونند به هر چيزی که ميخواهن ميرسند!
RedWine
10-21-2006, 02:21 PM
I love this Pic ... !
http://img191.imageshack.us/img191/6397/p17rf0.jpg (http://imageshack.us)
golgol85
10-21-2006, 07:04 PM
what a cute kitty cat:D the cat looks scared, not really camera happy;)
donsaeid
10-30-2006, 05:04 AM
that pic was scary!
RedWine
02-26-2007, 05:00 AM
عباس كيارستمي كه تازه*ترين فيلم بلندش را در سكوت خبري كليد زده بود ،فروردين سال آينده آخرين سكانس آن را فيلمبرداري مي*كند.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، عباس كيارستمي كه ديروز به جهت حضور در مراسم بزرگداشتش در موزه هنر مدرن به نيويورك سفر كرد،تازه*ترين فيلم سينمايي*اش را در دست ساخت دارد. اين فيلم كه تنها يك روز از فيلمبرداري*اش باقي مانده در يك استوديو فيلمبرداري شده است.
كيارستمي كه براي اين فيلم 90 دقيقه*اي هنوز عنواني انتخاب نكرده است،آن را با حضور 90 بازيگر زن ايراني در سنين و نسل*هاي مختلف بازيگري ساخته است.
تازه*ترين فيلم كيارستمي در يك سالن سينما مي*گذرد و مضمون آن هنوز مشخص نيست اما نقاط مشتركي با فيلم كوتاه «گريه*ها» اين فيلمساز دارد.
هديه تهراني بازيگر سينما به عنوان دستيار كارگردان و برنامه*ريز فيلم با كيارستمي همكاري دارد و بهروز بهمنش فيلمبرداري آن را به عهده دارد. مهرداد ميركياني به عنوان گريم در پروژه كيارستمي حضور دارد و نيما دبيرزاده و روزبه رايگا به عنوان دستياران فيلمبردار در اين پروژه همكاري مي*كنند.
gg666
02-26-2007, 05:12 AM
halam azash beham mikhore........bad bakht mikhast yeki az bf hamo do dar koneh....kheili bad bakhte be khodaAAAAA
RedWine
05-16-2007, 10:50 AM
شايعه عقد هديه تهراني
«هديه تهراني سرانجام پاي سفره عقد نشست تا رسما تشكيل زندگي مشترك بدهد. اين مهم*ترين خبر روزهاي ابتدايي سال 8۶ بود. هديه تهراني در آستانه 3۶ سالگي ازدواج كرد آن هم نه با يك بازيگر يا فرد شناخته شده*اي براي اهالي هنر و مردم.
هومن بهمنش متولد بهمن ماه است. اصليت او سنندجي است و خانواده*اش در لاهيجان اقامت دارند. او ليسانس سينما از دانشگاه اصفهان است و به همين دليل چند سالي ساكن اصفهان بوده است. او هم*اكنون در تهران _شهرك غرب_ سكونت دارد و البته يك پژو 206 هم دارد. تهراني و هومن بهمنش اولين روز سال 138۶ با حضور جمعي از نزديكان و خانواده آنها به عقد يكديگر درآمدند تا زندگي مشترك آنها آغاز شود.»
متن بالا ليد گزارشي درباره ازدواج هديه تهراني و هومن بهمنش است كه در ماهنامه «پيام روز» چاپ شده است.
خريدن ماهنامه «پيام روز» جهت دسترسي به اخبار موثق خاله*زنكي توصيه مي*شود!
WELL SAID IT IS ALL شايعه.
abadani69
05-23-2007, 09:46 PM
هديه تهرانی سرانجام پای سفره عقد نشست تا رسما تشكيل زندگی مشترك بدهد. اين مهم*ترين خبر روزهای ابتدايی سال 8۶ بود. هديه تهرانی در آستانه 3۶ سالگی ازدواج كرد آن هم نه با يك بازيگر يا فرد شناخته شده*ای برای اهالی هنر و مردم.
هومن بهمنش متولد بهمن ماه است. اصليت او سنندجی است و خانواده*اش در لاهيجان اقامت دارند. او ليسانس سينما از دانشگاه اصفهان است و به همين دليل چند سالی ساكن اصفهان بوده است. او هم*اكنون در تهران _شهرك غرب_ سكونت دارد و البته يك پژو 206 هم دارد. تهرانی و هومن بهمنش اولين روز سال 138۶ با حضور جمعی از نزديكان و خانواده آنها به عقد يكديگر درآمدند تا زندگی مشترك آنها آغاز شود.»
اين بار ديگر نه شايعه است نه كذب بالاخره هديه تهراني بي سر و صدا رسما از دنياي تجرد خارج و به جزگه متاهلان پيوست . خبر ازدواج هديه تهراني بارها و بارها تيتر اول مجله هاي مختلف كشور بود اما خيلي زود بي اساس بودن ان مشخص مي شد
همين تابستان 85 بود كه سوپر استار مشهور سيماي ايران بالاخره اپارتمانش در ولنجك را رها كرد و منزلي در خيابان مطهري خريد تا با مادرش زندگي كند.
بازار شايعه همواره پشت سر اين سوپر استار داغ بود، اما او با ارامش تنها به كارهاي خود مي پرداخت
تا قبل از سال 86 خبر ازدواج او دروغ سيزده محسوب مي شد
خبر ازدواج هديه تهراني در سال 86 مثل بمب صدا نكرد چون هيچ كس باور نمي كرد اما با مشخص شدن واقعي بودن خبر حالا اين خبر سوپرايز 86 ملقب شد كه دوستداران اين بازيگر را غافلگير كرد
بازيگري كه از هيچده سالگي روي پاهاي خود ايستاد و مشاغل مختلفي مثل ، بيزينس طلاسازي طراحي مبلمان و دكراسيون مربيگري شنا و …. تجربه كرده.
او هميشه در مصاحبه هايش عنوان مي كرد كه بازيگري را تنها براي كسب تجربه بيشتر انتخاب كرده و دوست دارد او معتقد است كه تنها پرده نقره اي است كه فرصت كسب تجربيات غير ممكن در زندگي را به او مي دهد. بعد از وارد شدن به سينما و كسب موفقيت بالاخره دست به محك زدن خود در عالم تاهل زد.
هديه تهراني متولد اول تير ماه 1351 شمسي در تهران، اين اولين مطالبي است كه در دفتر قطور محضر بدون درج جزئيات بيشتر درج مي شود. بالاخره سوپپر استار سينمايي ايران پاي سفره عقد مي نشيند و او و اقا داماد خوشبخت در دفتر ثبت 46 امضا مي زنند.
از شاهدان اين ازدواج هيلدا خواهر كوچكتر هديه تهراني كه او هم در هنر دستي بر اتش دارد و مادرش مي توان نام برد.
تنها بازيگر زني كه توانست 10 سال تمام بدون رقيب در سينماي ايران به فعاليت بپردازد. هيچ كدام از فيلم هاي كه در انها به ايفاي نقش پرداخت هرگز با حادثه اي به نام شكست در روي گيشه مواجه نشد.
تنها سوپراستار زني است كه در تاريخ سينماي ايران دستمزدش بالاتر از مردان بوده است. بالاخره سوپر استار بي رقيب و شريك و يكتاز در عرصه بازيگري ايران شريك پيدا كرد.
هومن، بهمن ماهي است متولد 1359 ليسانس كارگرداني سينمايش را از دانشكده اصفهان گرفته است. اقا داماد خوش شانس كه اصالتا لاهيجاني است 8 سال كوچكتر است اما عشق كوچك و بزرگي نمي شناسد.
پدر و مادرش هنوز هم در همين شهر شمالي در كار پرورش گل فعاليت دارند اما اقا داماد هم در شهرك غرب تهران زندگي مي كند و يك 206 دارد. روز اول فروردين 86 با حضور اقوام درجه اول هومن و هديه مراسم عقد كنان به صورت مختصر و خصوصي در تهران برگزار و جشن عروسي به بعد موكول شد
RedWine
05-27-2007, 04:27 AM
آشنايي با خانواده همسر هديه تهراني
اين بار ديگر نه شايعه است نه كذب بالاخره هديه تهراني بي سر و صدا رسما از دنياي تجرد خارج و به جزگه متاهلان پيوست . خبر ازدواج هديه تهراني بارها و بارها تيتر اول مجله هاي مختلف كشور بود اما خيلي زود بي اساس بودن ان مشخص مي شد
همين تابستان 85 بود كه سوپر استار مشهور سيماي ايران بالاخره اپارتمانش در ولنجك را رها كرد و منزلي در خيابان مطهري خريد تا با مادرش زندگي كند.
بازار شايعه همواره پشت سر اين سوپر استار داغ بود، اما او با ارامش تنها به كارهاي خود مي پرداخت
تا قبل از سال 86 خبر ازدواج او دروغ سيزده محسوب مي شد
خبر ازدواج هديه تهراني در سال 86 مثل بمب صدا نكرد چون هيچ كس باور نمي كرد اما با مشخص شدن واقعي بودن خبر حالا اين خبر سوپرايز 86 ملقب شد كه دوستداران اين بازيگر را غافلگير كرد
بازيگري كه از هيچده سالگي روي پاهاي خود ايستاد و مشاغل مختلفي مثل ، بيزينس طلاسازي طراحي مبلمان و دكراسيون مربيگري شنا و …. تجربه كرده.
او هميشه در مصاحبه هايش عنوان مي كرد كه بازيگري را تنها براي كسب تجربه بيشتر انتخاب كرده و دوست دارد او معتقد است كه تنها پرده نقره اي است كه فرصت كسب تجربيات غير ممكن در زندگي را به او مي دهد. بعد از وارد شدن به سينما و كسب موفقيت بالاخره دست به محك زدن خود در عالم تاهل زد.
هديه تهراني متولد اول تير ماه 1351 شمسي در تهران، اين اولين مطالبي است كه در دفتر قطور محضر بدون درج جزئيات بيشتر درج مي شود. بالاخره سوپپر استار سينمايي ايران پاي سفره عقد مي نشيند و او و اقا داماد خوشبخت در دفتر ثبت 46 امضا مي زنند.
از شاهدان اين ازدواج هيلدا خواهر كوچكتر هديه تهراني كه او هم در هنر دستي بر اتش دارد و مادرش مي توان نام برد.
تنها بازيگر زني كه توانست 10 سال تمام بدون رقيب در سينماي ايران به فعاليت بپردازد. هيچ كدام از فيلم هاي كه در انها به ايفاي نقش پرداخت هرگز با حادثه اي به نام شكست در روي گيشه مواجه نشد.
تنها سوپراستار زني است كه در تاريخ سينماي ايران دستمزدش بالاتر از مردان بوده است. بالاخره سوپر استار بي رقيب و شريك و يكتاز در عرصه بازيگري ايران شريك پيدا كرد.
هومن، بهمن ماهي است متولد 1359 ليسانس كارگرداني سينمايش را از دانشكده اصفهان گرفته است. اقا داماد خوش شانس كه اصالتا لاهيجاني است 8 سال كوچكتر است اما عشق كوچك و بزرگي نمي شناسد.
پدر و مادرش هنوز هم در همين شهر شمالي در كار پرورش گل فعاليت دارند اما اقا داماد هم در شهرك غرب تهران زندگي مي كند و يك 206 دارد. روز اول فروردين 86 با حضور اقوام درجه اول هومن و هديه مراسم عقد كنان به صورت مختصر و خصوصي در تهران برگزار و جشن عروسي به بعد موكول شد.
donsaeid
05-27-2007, 04:29 AM
bezan bar sineo bar sar :D behale in IQ parpar daro divar migeryand :D
RedWine
06-14-2007, 10:16 AM
بازگشت دوباره هديه تهراني
هديه تهراني پس از چند ماه دوري از بازيگري در فيلم سينمايي تازه*اي ايفاي نقش خواهد كرد. نام اين فيلم «دايره زنگي»
نام دارد و توسط جمال ساداتيان در بشري فيلم تهيه مي*شود و كارگردان آن «پريسا بخت*آور» است كه پيش از اين از او سريال*هاي «من يك مستاجرم» و «پشت كنكوري*ها» را ديده بوديم. حال بخت*آور قرار است اولين فيلم بلند سينمايي خود را مقابل دوربين ببرد. آخرين فيلمي كه هديه تهراني بازي كرده، فيلم «نسل* جادويي» به كارگرداني ايرج كريمي بود كه در شهريور سال گذشته كليد خورد. شنيده*ها حاكي از اين است كه نسل جادويي تا پايان تابستان امسال اكران خواهد شد، اين فيلم از مضموني ماورايي برخوردار است و داستان جواناني را به تصوير مي*كشد كه از قدرت ماورايي و خارق*العاده اي برخوردارند.
در اين فيلم هديه تهراني، باران كوثري، رامبد جوان، كوروش تهامي و نگار جواهريان ايفاي نقش مي*كنند كه اين دو نفر آخر همان برادر و خواهر مجموعه زير تيغ هستند. تهيه*كننده اين فيلم جهانگير كوثري است. مطلب ديگر در مورد تهراني اين است كه او فيلم*هايي چون «نيوه مانگ» به كارگرداني بهمن قبادي، «شبانه» به كارگرداني اميد بنكدار و كيوان علي محمدي را آماده نمايش دارد، ضمن اينكه بخش*هايي از بازي در «فرزند صبح» كار جديد بهروز افخمي را در بهار گذشته به پايان برده بود...
تهراني در سال*هاي گذشته، بازيگر كم*كاري بوده، اما به عنوان دستيار و بازيگر، نقشي كوتاه در پروژه «گربه*ها و رومئوي من كجاست؟» (عباس كيارستمي) فعاليت*هايي داشته است.
RedWine
06-18-2007, 03:02 AM
لپ*تاپ و دوربين ديجيتال هديه تهراني شب گذشته از اتومبيلش به سرقت رفت.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اين بازيگر سينماي ايران در پي تماسي با خبرگزاري دانشجويان ايران، گفت: از دفتر كارم براي ملاقات مادرم به بيمارستان رفته بودم كه تا حدود ساعت 21 يا 22 طول كشيد و زمان بازگشت به پاركينگ بيمارستان با سرقت لپ*تاپ و دوربين ديجيتال از اتومبيلم مواجه شدم.
اين بازيگر سينما افزود: سارق يا سارقان به پول و ديگر اشياء قيمتي كه در اتومبيل بوده، كاري نداشته*اند و صرفا لپ*تاپ و دوربين ديجيتال كه محتوي مسايل كاري و شخصي*اش بوده را سرقت كرده*اند.
تهراني خاطرنشان كرد كه ماجراي سرقت را همان لحظه به نيروي انتظامي گزارش كرده است.
RedWine
06-28-2007, 06:25 AM
هشدار پليس به سارق وسايل شخصي هديه تهراني
مادر، در بيمارستان بستري است و دختر نگران حال او است... مثل خيلي از دختران ايراني كه هميشه غمخوار مادر هستند... عجله دارد، خيلي زياد... به سوي بيمارستان مي*رود، عقربه*هاي ساعت، نه شب را نشان مي*دهد، اتومبيلش را پارك مي*كند... از پله هاي بيمارستان بالا مي*رود، با عجله خود را به بالين مادر مي*رساند... مادر كه دخترش را مي*بيند برق شادي در چشمانش مي*درخشد. تمامي مادران ايراني همين*طور هستند، عاشق فرزند... مادر او هم همين*طور است... او ديوانه*وار به دخترش عشق مي*ورزد و دختر هم به همين شكل مادر را دوست دارد... ساعتي پيش مادر
مي*ماند. حالا ديگر بايد به خانه برود... از مادرش خداحافظي مي*كند، روي مادر را مي*بوسد، خود را به بيرون بيمارستان مي*رساند، اما متوجه موضوعي مي *شود، متوجه اتفاقي كه ممكن است براي هر يك از افراد اين شهر بزرگ - تهران - بيفتد...
با نيروي انتظامي تماس مي*گيرد و آنها را در جريان مي*گذارد... ماموران كلانتري به سرعت خودشان را به محل حادثه مي*رسانند و او مي*گويد: «اتومبيل را پارك كردم، به ملاقات مادرم رفتم، در زمان بازگشت متوجه شدم كه لپ*تاپ و دوربين ديجيتالم كه محتواي اطلاعات كاري و شخصي*ام بود را به سرقت برده*اند، عجيب اين است كه به ديگر اشياي قيمتي و پول كه در اتومبيل بوده، كاري نداشتند... ...
آنچه كه خوانديد، اتفاقي بود كه چندي پيش در شهر تهران براي هديه سينماي ايران، «هديه تهراني» افتاد...
فرداي آن روز خبرگزاري ايسنا، اين خبر را روي تلكس خبرگزاري*اش مي*آورد، هديه تهراني در تماس با ايسنا گفت: «اتومبيلم را در پاركينگ بيمارستان پارك كردم تا به ملاقات مادرم بروم، اما پس از بازگشت، ديدم كه وسايل شخصي در اتومبيلم به سرقت رفته است.»
ظواهر امر نشان مي*دهد كه حريم خصوصي يك بازيگر ديگر مورد تعرض قرار گرفته است... لپ*تاپ و دوربين شخصي او كه ممكن است حاوي فايل*هاي خصوصي در زمينه كاري و شخصي اين بازيگر تواناي سينماي ايران باشد، بدين شكل به سرقت رفته... او به پليس توضيح داده است كه سارق يا سارقان هيچ اشياي قيمتي ديگري را به سرقت نبرده*اند... آيا اين اتفاق مي*تواند معنايي جز اين داشته باشد كه عده*اي مراقب او بودند و چنين كاري را در فرصت به*دست آمده، انجام دادند... يا همه*چيز تصادفي بوده و سارق يا سارقان نمي*دانستند كه اين اتومبيل از آن هديه تهراني بوده است... اگر سارق يا سارقان نمي*دانستند كه اتومبيل مورد نظر از آن تهراني است و لوازم شخصي او را دزديدند، بايد آنها را در بازار به فروش برسانند، البته به احتمال زياد آنها پس از درج اين خبر در نشريات، متوجه شدند كه لپ*تاپ و دوربين ديجيتال از آن اين بانوي سينماي كشور است و ممكن است آنها را ديگر در بازار نفروشند و اگر هم فروختند، خريدار با ديدن فايل*هاي آن متوجه شود كه اين اجناس از آن هديه تهراني است، اما بايد اشاره داشت كه در هر دو صورت، سارق يا سارقان و خريدار جنس دزدي به فايل*هاي خصوصي لپ*تاپ و دوربين دسترسي خواهند داشت كه اميدواريم اين دو وسيله از فايل*هاي خصوصي پاك باشند، چرا كه در غير اين صورت خداي ناكرده ممكن است شاهد پخش فايل*هاي خصوصي اين هنرمند باشيم...
سارق بايد بداند سارق بايد بداند كه سرانجام در چنگال عدالت گرفتار خواهد شد و به سزاي عمل خود خواهد رسيد، اما آيا او مي*داند كه چه آينده*اي در انتظار دارد...
در اين باره فرماندهي انتظامي استان تهران، سردار «رضا زارعي» مي*گويد: متجاوزان به حريم خصوصي افراد بايد بدانند كه مجازات سختي در انتظار آنان است. وي مي*گويد: از زمان تصويب قانون مجازات اعدام براي متجاوزان حريم خصوصي افراد، وقوع اين نوع جرايم با كاهش خوبي مواجه شده است... اميدواريم سارقان اين فايل*هاي خصوصي به مجازات و حكم عمل خود تا اين لحظه آگاه شده باشند. وي با اعلام اين مطلب مي*گويد: به هيچ عنوان نبايد شك كرد، در صورتي كه مجازات اين گونه جرايم بالا برود، بازدارندگي آنها نيز بيشتر مي*شود. زارعي مي*گويد: وقتي فردي به خود چنين جراتي مي*دهد كه وارد حريم خصوصي شهروندان شود و با آبرو و حيثيت افراد بازي كند، چه*طور مي*توان با چنين شخصي در حد جريمه و ارشاد برخورد كرد؟ وي با اشاره به تصويب قانون تشديد برخورد با متجاوزان به حريم خصوصي افراد مي*گويد: اگر اين قانون پس از تصويب نهايي در چرخه* اجرايي به درستي اجرا شود، بي**شك با كاهش قابل ملاحظه*اي در حوزه اينگونه جرايم مواجه مي*شويم. زارعي امنيت اجتماعي را يكي از مهم*ترين مولفه*هاي امنيت مي*داند و معتقد است اعمال مقتدرانه قانون در اين حوزه مي*تواند منجر به پيشگيري قابل ملاحظه جرايم شود. فرمانده نيروي انتظامي استان تهران مي*گويد: كسي كه به ناموس مردم دست*درازي و سپس اقدام به فيلم*برداري از عمل پليد خود كرده و با تكثير اين فيلم درآمد هنگفتي به دست*آورده، اين شخص جاني است، از اين*رو بايد اين جانيان به اشد مجازات محكوم شوند... زارعي مي*گويد: بحث برخورد با مجرمان منافاتي با مباحث تربيتي ندارد و وجود جرايم مختلف در حوزه*هاي اجتماعي، نتيجه كم*كاري در زمينه آموزش و فرهنگ*سازي است... اولين و آخرين نيست در ساليان اخير، بارها ديده شده است كه پخش فيلم*ها از مهماني*هاي خصوصي افراد كه البته در بين آنها بازيگران و ورزشكاران هم بوده*اند به شدت با آبروي آنان بازي كرده است... در سال*هاي گذشته ديديم كه تصاوير چند دانشجوي دختر در كنار هم در اينترنت پخش شد و آنها را دچار مشكل كرد. حتي تعدادي از آنان اقدام به خودكشي كردند... يا پدري كه پس از ديدن سي*دي فيلم دختر خود در يك مهماني، با او به بدترين شكل ممكن برخورد كرد تا جايي كه دختر روانه بيمارستان شد... و باز هم شاهد بوديم كه چگونه تصاويري از زندگي شخصي هنرمندان و ورزشكاران از جمله فوتباليست*ها، در اينترنت قرارگرفت... به واقع چرا اين قشر از افراد بايد حواس*شان به حريم شخصي*شان نباشد تا اين گونه دچار مشكل نشوند.
دكتر «ايماني» استاد دانشگاه در اين باره مي*گويد: به هر حال يك چهره معروف ورزشي يا سينمايي نمي*تواند به*طور مراقب اطرافش باشد، چرا كه در كوچه و خيابان، صدها گوشي دوربين*دار هر لحظه ممكن است، حركات عادي و روزمره آنان را شكار كند... در چنين مواقعي بهترين روش اين است كه قانون به سختي با مجرمان برخورد كند تا درس عبرتي براي ديگران شود... ضمن اين*كه اين قشر از افراد جامعه*مان، بايد حواس*شان بيشتر جمع باشد... به*طور مثال اگر هديه تهراني، لپ*تاپ و دوربين ديجيتال خود را همراه خودش مي*برد، شاهد چنين اتفاقي نبوديم و او هم دچار استرس نمي*شد و امنيت رواني خودش را حفظ مي*كرد گرچه نمي*دانيم كه آيا در لپ*تاپ و دوربين او فايل*هاي خصوصي بود يا نه؟ اما اگر وي مراقبت بيشتري مي*كرد، اين وسايل را روي صندلي اتومبيل خود نمي*گذاشت... اميدواريم كه اين قبيل اشخاص بيشتر حواس خود را جمع كنند. آنچه كه مشخص است، اين*كه اين اولين و آخرين تجاوز به حريم خصوصي افراد نيست. اميدواريم سارقان، اجناس اين بانوي سينماي ايران را به او برگردانند و به درخواست پليس هم توجه داشته باشند كه آنها سخت به دنبال پيگيري اين پرونده هستند... همچنين قانون، سخت*ترين مجازات*ها را براي مجرمان در نظر خواهد گرفت. سرنخ*هاي پليس درباره سرقت وسايل شخصي هديه تهراني نظر سرهنگ «داود سلطاني» معاون مبارزه با سرقت اداره آگاهي تهران بزرگ را جويا شديم... او در اين باره به همكار ما گفت: اتومبيل هديه تهراني، آن**طور كه در نشريات و خبرگزاري*ها نوشته شده در پاركينگ بيمارستان نبوده، بلكه در يكي از كوچه*هاي فرعي خيابان بلوار كشاورز پارك شده بود؛ يك پژو 206 نقره*اي رنگ... وي در مورد مجازات سارق مي*گويد: در صورت دستگيري سارق، حكم*نهايي با قاضي است، اما در ابتدا بايد ببينيم اين سارق كيست؟ سابقه*دار است، بار اولش است، با تعقيب اتومبيل هديه تهراني اين كار را انجام داده يا نه؟ اما در هر صورت پخش محتويات دوربين و لپ*تاپ، مجازا