Announcement
Collapse
No announcement yet.
Iranian dar Quran
Collapse
X
-
redwine jaan. age yadet bashe yek seri az bachea yek seri masayel neveshte bodan ke emam houssein va baghie be iran va irani tohin kardan va gheire,... ba in thread khastam yek seri vagheiatha ke bar kaghaz neveshte shode ro begam... ona bedone madrak omade bodan harf zadan... man az khode quran javabeshono dadam... manzor hamin bod... chize digei nabod... nemikham mesle masihia inja tablighate dini konamOriginally posted by RedWinehahahaha.. Saeid agha, jooneh har kasi doos dari digeh ghoran moran nazar injaha. hehehe, dastet dard nakoneh
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
Good Information..... Good Jobهركجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!
زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .
اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.
Comment
-
Originally posted by donsaeidPart One
ايرانيان در اشاره هاي قرآني
گویا دنیای اسلام بر پاشنه پاچه خواری میچرخد جناب دانساعد شما که غیر از قرآن به منابع اسلامی دیگری اعتقاد نداشتید اما از آنجهت که بحث قرآن است و برای اینکه نشان بدهی چقدر اسلام حامی ایرانیان بوده بلاخره مجبور می شوی به عقاید قبلیت پشت پا کنید و البته تقصیر شما نیست پاچه خواری عادت تمام مسلمانان است
ابن هم نمونه ای از نوشته های تو که با اون مطالب بالا در تناقض است
Originally posted by donsaeid1.
hamon peighambari ke shoma inghadr azash bad migin mardome makka ro bakhshid bad az fath... va hezaran chize dige.. va kheili delam mikhast ye chizi ke vagheiatesh 100% bashe behem neshon bedi... ma hatta az 60 sale pish dorost madrak dar dast nadarim onvaght shoma ba mohkamiat miain va baraye man bahse nazdik be 1500 pish ro mikonid? tanha madrake ghabele estedale on zaman quran ast va bas va hatta an jaye tarjome va tafsir dare...
?
-----------------------------
اما در مورد اسلام و ایرانیان
اسلام بزور شمشیر وارد ایران شد و مردم یکتا پرست ایران به الله دروغین اعتقادی نداشتند و اسلام با زور شمشیر تمام کتابخانه ها و مراکز علمی ایران را سوزاند و در استخر شیراز از خون پارسیان جوی خون جاری شد
مسلمانان به فرمان همون علی که شیعیان سنگش را به سینه می زنندایرانیان را قتل عام می کردند
شهربانوی ایران را به کنیزی به اسارت بردند
فرش بهارستان را هزار تکه کردند
و هزاران جنایات دیگر اسلامی در ایران آنوقت شما دم از این می زنید که در قرآن از ایران و ایرانیان بخوبی یاد شده است
دوستان دم خروس را باور کنیم یا قسم عباسی را
این جنایاتی که اسلام بر ایران یکتاپرست روا داشته در تاریخ بی سابقه است
چنگیز با اون جنایت گریش اینقدر در ایران جنایت نکرده است که این مسلمانان می کنندLast edited by Rasputin; 06-15-2006, 11:32 AM.من قرآن را به چاه مستراح ریختم و سیفون کشیدم چرا که قرآن بدرد چاه مستراح میخورد
Comment
-
Imperatorie iran dar an zaman ghodrate donya bod va hich kas jorate hamle nadasht va chetor yek mosht arab bedone selah tonest iran ro begire? na aziz... mardom ba aghoshe baz az ona esteghbal kardan.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
Originally posted by donsaeidImperatorie iran dar an zaman ghodrate donya bod va hich kas jorate hamle nadasht va chetor yek mosht arab bedone selah tonest iran ro begire? na aziz... mardom ba aghoshe baz az ona esteghbal kardan.نه جانم
مردم ایران در مهمانوازی همیشه شهرت دارند و این تازیان بودند که با فریب و حقه بازی وارد ایران شدند و شکست ایرانیان از فریب و حقه بازی مسلمانان بود
همان فریب و حقه بازی که محمد پیامبر اسلام به همون شیوه به شهر یثرب یا مدینه کنونی رفت و مهمان شد و بعد از دوسال با خود مردم شهر یثرب به دعوا پرداخت برای نمونه جنگ خیبر و کشتن کعب پیرمرد 120 ساله یهودی از جنگهایی بود که محمد پیامبر اسلام از مهمانوازیهای یهودبان شهر یثرب استفاده برد و علیه اونها جنگ آغاز نمود کمی بهتره تاریخ را بخونید تا حقایق برایتان روشن شودLast edited by Rasputin; 06-08-2006, 07:13 AM.من قرآن را به چاه مستراح ریختم و سیفون کشیدم چرا که قرآن بدرد چاه مستراح میخورد
Comment

Comment