سینه تراپی با دکتر ایکس
قبل از هر صحبتی باید اینو عنوان کنم که بحث جدیدی که برای بخش آموزش کاندید کردم سینه تراپی است ! . نگفتم مثلا بزرک کردن سینه یا مثلا کوچک کردن سینه یا مثلا شناخت سینه یا مثلا خوش فرم کردن سینه بلکه گفتم سینه تراپی چون قصد دارم طی این سری مقالات سینه تراپی به تمامی مسائلی که پیرامون این عضو شریف از بانوان اختصاص دارد بپردازم .
اینو نیز باید متذکر بشم که عجله نکنید . این مطلب احتمالا طولانی بشه پس جا داره شما خانم ها نیز مثل آقایون که 10 هفته و بلکه بیشتر چشم به انتظار پنیس انلارجمنت بودند بشینید تا من این مسئله رو کاملا همه جهته بررسی کنم . جا داره از همه ی کسانی که طی این مدت منتظر این موضوع بودند و خیلی تو انتظار بودند عذر خواهی کنم . این موضوع رو به تلافی این تاخیر حسابی خوشگل می نویسم که حالشو ببرید .
قبل از اینکه مطلبو شروع کنم اینو هم بگم که موضوعات بعدی که در نظر دارم بنویسم باسن تراپی ! و پوزیشن های جنسی است که امیدوارم منتظران واقعی این مطالب تا اون زمان زنده باشند و ما رو دعا کنند .
آخرین نکته اینکه در ایام امتحانات من مطالب گروهو موقتا قطع می کنم که اونو در هفته های آتی در بیانیه به طور دقیق به اطلاعتون می رسونم .
اوکی
بر می گردیم به بحث اصلی
قبل از هر چیز من برنامه ای که دارم برای پروژه ی سنگین سینه تراپی رو به طور کلی و نه دقیق در اختیارتون قرار میدم که در جریان باشد .
1) یش نیازات لازم جهت فراگیری مبحث سینه تراپی ( انگیزه سازی )
2) آناتومی
3) معرفی روش های ایجاد تغییر در ظاهر پستان اعم از کوچک کردن و بزرگ کردن و سفت کردن و فرم دهی و ...
4) معرفی بیماری های شایع پستان و روش معاینه ی شخصی پستان در نزد دختران و زنان مسن
5) جمع بندی و نکات باقی مانده
اوکی
با این اوصاف خانم ها ی گروپ تا حداقل 5 هفته ی دیگه میتونن از سینه هایی چون پاملا اندرسون برخوردار بشن !!!
اما آقایون چه کنند ؟ این دسته نیز می تونن این مطالبو بخونن و همون کاری رو با این مطالب بکنند که خانم ها تو سری مطالب Pe کردند ! یعنی این مطالبو به صورت یک مقاله به عنوان هدیه ی روز ازدواج یا تولد یا ولنتاین به دوست دختر یا نامزد یا همسر خویش بدهند .
اوکی
استارت مبحث سینه تراپی رو میزنیم .
من دوست دارم مطلب رو اینجوری شروع کنم :
نظر شما راجع به پستانتان چیست ؟ آیا احساس می کنید خیلی کوچک است /؟ آیا احساس می کنید خیلی شل و آویزان است ؟ آیا علاقه به داشتن سینه ای گرد دارید چون فکر می کنید اینطور سکسی تر به نظر می آیید ؟
آیا شما اصولا شما از اون دسته از خانم ها هستید که سعی در جلوه دادن هر چه بیشتر سینه هایشان در مراسم و مهمانی ها دارند ؟
آیا از اینکه مردی را بواسطه ی سینه های سکسی خود تحریک کنید و برق شهوت را در چشمانش ببینید لذت می برید ؟
پاسخ این سوالات همه و همه بیانگر این حس در زنان است که زن به هر فاکتوری که او را خواستنی تر می کند علاقه نشان می دهد و معمولا مواردی را می پسندد که سریع و ساده و بدون دردسر جواب می دهند .
البته این طبیعیست .
من نمی خوام این تفکر غلط را در نزد شما ایجاد کنم که خواستنی بودن در نزد مردان بد است . خیر .
زنی که در نزد مردان خواستنی نباشد محکوم است به زوال و این در طبیعت نیز وجود دارد . مردان اصولا در برخورد با خانم ها به 3 چیز توجه می کنند . و این در طی تجربه ی مردانگی مردان موردی اجتناب ناپذیر است .
ابتدا ظاهر زن که در صورت مناسب بودن به دو بخش مهم دیگر یعنی سینه و باسن میرسیم که در صورت متناسب بودن این اندام ها به آن زن عبارت هلو و داف و ... می چسبد !
این غیر قابل انکار است که داشتن سینه های متناسب برای مردان اهمیت دارد و اگر شما واقعا در این رابطه مشکل دارید نیاز به بازنگری دارید .
اینو مطمئن باشید که مردی که برای اولین بار بدن عریان شما را نظاره می کند در اولین نگاه نیمی از احساساتش نسبت به شما شکل میگیرد . منظور احساساست واقعی سکسی است نه احساساست قلبی قبل از ازدواج .
شاید مرد در ظاهر این را به روی شما نیاورد که از وضعیت سینه های آویزان و یا کوچک شما خوشش نمی آید ولی شما به زودی در آمیزش های خود به این نتیجه می رسید که او اصولا علاقه ای به سینه ها ی شما ندارد .
پس نتیجه میگیریم که این مبحث بیش از اینها اهمیت دارد و تنها جنبه ی صرف شخصی نیست و تاثیر آن در روابط جمعی فرد نیز زیاد است . لازم به ذکر نیست که داشتن زیبایی و اندام بر شخصیت و اعتماد به نفس فرد نیز تاثیر داشته به طوری که شما می بینید زنانی که زیبا رویند یا اندام زیباتری دارند در زندگی موفق ترند . جالب اینجاست که این افراد سعی دارند موفقیت خود را به هر طرق ممکن جدای از زیبایی خود جلوه دهند و تلاش و جربزه را دلیل اصلی بدانند ولی واقعیت این است که زنانی که این دو موهبت را دارند دارای موفقیات بسیاری هستند که خواه نا خواه به سراغشان می آید و اگر شما فردی هستید با این دو خصیصه ضمن تبریک تنها شما را به شرکت در اجتماعات و جامعه پذیری دعوت می کنیم و نتیجه ی آن را مشخص تلقی می کنم .
آیا قصد من از این حرف ها ایجاد حس حسادت شما زنان نسبت به یکدیگر است ؟ یا اینکه قصد دارم شما را از زیبایی که ندارید ناراحت کنم ؟
خیر . واقعیت چنین است که ما همه چه زشت و چه زیبا مخلوقاتی هستیم که اختیار در وضع ظاهری خود نداشته ایم وگرنه قطعا با حال خویش فرق هایی داشتیم . من قصد دارم اینو بگم که اینکه ما زیبا نیستیم مهم نیست بلکه اینکه بخواهیم زیبا باشیم مهم است .
این مسئله متاسفانه جا افتاده که فردی که ظاهر زیبایی ندارد خود را رها می سازد و به اصطلاح بیخیال می شود در حالی که من اعتقاد دارم 80 درصد انسان ها می توانند زیباتر باشند یا حداقل زیباتر به نظر بیایند . بیایید از زنانگی خودتان استفاده ببرید .
زن یعنی زیبایی و مرد یعنی زیبایی دوست
پس شما زنان می بایست به دنبال زیبایی باشید . اگر شما خود را رها کرده اید پس از همسر خود چه انتظاری دارید که شما را رها نکند . زنان اعتقاد دارند مردان نباید تنوع طلب باشند در حالی که حتی حاظر به ایجاد تغییر در خود نیز نیستند !
من قبول دارم که خیلی زنان به این مهم اهمیت می دهند ولی متاسفانه باید بگم آمار زنانی که بعد از ازدواج به وضعیت ظاهر خود اهمیت می دهند نسبت به زنان مجرد فوق العاده مایوس کننده است . پس با این وضع آمار طلاق چندان هم غیر واقعی به نظر نمی رسد . اگر شما این انتظار را از مرد خود دارید که شما را تامین کند و شما را دریابد او نیز حداقل از شما این خواسته را دارد که برایش زیبا باشید ...


Comment