Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hadi Khorsandi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hadi Khorsandi

هادی خرسندی طنزپرداز و شاعر ایرانی مقیم لندن برای اجرای برنامه به آمریکای شمالی سفر کرده است.
    آقای خرسندی که مؤسس قدیمی ترین مجله طنز ایرانی در خارج از این کشور است، به خاطر طنز سیاسی و مخالفت با محدودیت آزادی بیان شناخته می شود. او هفته گذشته با حضور در چند شهر کانادا برنامه طنز "خرسند آپ کمدی" را اجرا کرد. او همچنین این هفته با سفر به آمریکا قرار است در دانشگاه استنفورد علاوه بر اجرای برنامه، درباره طنز عبید زاکانی صحبت کند.
    ما ایرانی ها هادی خرسندی رو به عنوان یک طنز پرداز برجسته ،شاعرونویسنده می شناسیم. هادی خرسندی کیه؟

من هادی خرسندیم، فقط هادی خرسندی نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد.

وقتی طنز می نویسی خودت هستی و خلوت خودت ولی در طنز شفاهی و گفتاری ممکنه با یک نفر چند نفر یا چند صد نفر روبرو باشی. آیا مخاطبین حاضر درنوع بیان و انتخاب موضوع اثر گذارند؟

در بیشتر مواقع اثر میگذاره مثلا گریه ناگهانی یه بچه در بین تماشاچیان، باز و بسته شدن درب یا یک واقعه دیگر تاثیر می گذاره و من هم در همان رابطه موضوع را دنبال میکنم، یعنی بدیهه گویی میکنم که خودش از زیباترین و طبیعی ترین موارد طنزه. وقتی در جلوی یک جمعی قرار میگیری نحوه برخورد و جو موجود در سالن و نگاه مسقیم یک تماشاچی روت اثر داره. من هم در خیلی مواقع از این حالات ایده میگیرم و در همان راستا بدیهه گویی میکنم.

آیا طنزپرداز هدفش به گونه یی اصلاح جامعه است که انگشت روی نقاط ضعف میگذاره و با مزاح و طنز این نقاط رو بر جسته میکنه؟

اصلاح جامعه که چه عرض کنم، شاید به اینصورت نه ولی کار ما خراب کردن یک ساختمان خراب و در حال ریزش است، که بجای آن توسط افراد صالح و وارد یک بنای درست و حسابی مورد قبول همه ساخته بشه. یعنی خراب کردن با هدف درست کردن نه بر ای خراب تر کردن.

شما هادی خرسندی طنز نویس قبل از انقلاب و بعد از انقلاب هستی نظرت در باره طنز نویسان بعد از انقلاب چیه؟ مثلا کارهای ابراهیم نبوی.

بله، آقای نبوی که پرسیدی کارهای خوبی داره. طنز نویس خوبییه. دیدش هم خیلی خوبه نسبت به مسایل موجود. خیلی خوشحالم به جرگه و حلقه طنز نویسان پیوسته. کسان دیگری هم هستند که هر چه بیشتر شوند این حلقه بهتر و قوی تر میشه و نظرهای مختلف برسی میشه که خیلی هم خوبه.

Comment

Comment

Hadi Khorsandi

Message to Iranians

Comment

Working...
        X