محمود پشه، رفته به جنگ حبشهچیزی به قطعنامه دوم نمانده استمحمود پشه، رفته به جنگ حبشهای خسرو خوبان نظری سوی گدا کنمبانی تفکر اصلاح طلبیتو سفر کردی به کاراکاس...دادی، داد، دادند، داده می شدشاعران در روز داوریفاطی فاطی فاطی فاطی، از دستت شده قروقاطی
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tanze Nabavi
Collapse
X
-
مینا مطلبی و شهین لدینDear Ebrahim Nabavi
I am shahin Ledin, you can say to me shasha ; I would like to organized a great group of Opposition for Barandazi Islamic Republic. Are you agree with me? My dad, Micheal, said to me that you are very Maman people and Maah. If you agree, please come, children are waiting for you. This is your aunt Ash e kashk , if you eat, it is your foot, and not is your foot. I can pay 500000 us dollar monthly, is it enough? If it is not enough, please let me know .Please help me for my intelligence tour. By the way, bring the other children of ROOZONLINE; if you help me, it will not go far.
I eat your Liver
Shahin ledin
توضيح لازم
بقیه کسانی که عنکبوت نویس کیهان از آنان نام برده همگی یا اصلا به آمریکا نرفته اند یا اصلا وجود ندارند و یا اهل براندازی نیستند. اما در یک نقطه مشترک هستند. آن ها همگی به کيهان شریعتمداری محل نمی گذارند یا حوصله دهان به دهان شدن با [...] ندارند. متاسفانه به من هم نمايندگی ندادند به جایشان حرف بزنم بنابراين فقط از جانب خودم حرف زدم وگرنه کار خراب تر از این حرفهاست.
دولت از خودش منصرف شد
دولت احمدی نژاد اعلام کرد که از انقلاب اداری صرف نظر کرده و از انجام آن منصرف شده است. این اعلام انصراف پس از انصراف های قبلی بوده است:
دولت اعلام کرد که با مفسدین اقتصادی مبارزه می کند، بعد از سه ماه از آن صرف نظر کرد.
دولت اعلام کرد که قصد دارد تا به همه جوانان وام ازدواج بدهد، اما از آن صرف نظر کرد.
دولت اعلام کرد که اسرائیل را از روی نقشه جهان حذف می کند، اما بعدا از آن صرف نظر کرد.
دولت اعلام کرد که بیست روز قبل خبرهای خوش هسته ای را اعلام می کند، اما صرف نظر کرد.
نتیجه گیری اخلاقی: مهم ترین و مفید ترین تصمیمات دولت، صرف نظر کردن آن از اقدامی است که قرار بود انجام دهد.
جهش بزرگ کشاورزیانرژی پسته ای حق مسلم ماستبالاخره یک جاسوس واقعی پیدا شد
Comment
-
دولت در شش جبههمهلت تمام شد یا ایها المسلمون، اتحدوا اتحدواباید مذاکره کنیمسالک، شپش و وباشریعتمداری توی دهان طنزنویسان می زند
این طنزهای کیهان واقعا گاهی اوقات از شدت بیمزگی آدم را از خنده روده بر می کند. خیلی دلم می خواهد هفته ای یک بار از این طنزها بنویسم، یک طنز کیهانی در مورد کوندالیزا رایس می خوانید
پانزده ساله
گفت: این خانم رایس نفهم گفت که سیاست آمریکا 180 درجه عوض می شود.
گفتم: باز هم خوب شد که فهمید، چون بوش که مثل گاو است.
گفت: بازگاو یک فایده دارد، این آمریکای جنایتکار که در عراق هر روز صدها نفر را می کشد.
گفتم: تازه بوش که خوب است، بلر مثل الاغ سرش را پائین انداخته است.
گفت: خوب شد که حزب الله لبنان توی دهان شان زد و فهمیدند یک من ماست چقدر کره دارد.
گفتم: گفتی ماست، واقعا این اصلاح طلبان در مقابل آمریکا مثل ماست هستند.
گفت: می گویند یک پیرزن که مثل رایس خیلی بدقیافه و زشت بود، اکس خورد رفت توی خیابان و گفت من ترانه پانزده سال دارم. ها ها ها
تو رو خدا مواظب باشید نسوزد
آقا تو را بخدا بگوئید مواظب باشند، می سوزند و بد می شود، آن وقت ما چکار کنیم؟ صدا و سیما اعلام کرد که آقای هاشمی رفسنجانی در ایام نوروز روی صندلی داغ می نشیند. آگاهان از خداوند برای کلیه کارگزاران صبر جمیل و اجر جزیل خواستار شدند.

Comment
-
به احمدی نژاد رای می دهیمشهرام، برو، دارمت!و سرانجام شهرام جزایری فرار کرد. این اتفاق تقریبا منطقی ترین اتفاقی بود که می توانست رخ بدهد. ضمن اینکه اینجانب وفاداری خود را به اجرای قوانین عدالت طلبانه اعلام نموده و آرزوی اجرای عدالت را می کنم، اما این اقدام منطقی را به آقای جزایری تبریک گفته و دلایل این فرار را به شرح زیر اعلام می کنم:
اول: شهرام جزایری آدم باهوشی است و مغزش خوب کار می کند، ضمنا در معرض خطر هم قرار داشت یا دارد، انسان باهوشی که در معرض خطر قرار دارد، طبیعتا اولین کاری که باید بکند، این است که از خطر فرار کند.
دوم: جرم شهرام جزایری این بود که به کسانی رشوه داده بود که آن افراد امروز آزاد هستند، من فکر می کنم عدالت حکم می کند که شهرام جزایری هم برود لای دست کسانی که به آنها رشوه داده بود، حالا اگر لای دست آنها نمی تواند برود، حداقل می تواند از لای پاهای آنها فرار کند و برود به جایی که هر روز مجبور نباشد دست های دستبند شده اش را پشت لبخند شیرین و چشم های باهوش اش پنهان کند.
سوم: بزرگترین جرم شهرام جزایری این بود که فکر می کرد در این اقتصاد درب و داغان ایران، این کشور جای ثروتمند شدن است. به نظر من کسی که چنین تفکری دارد، باید سه چهار سالی مجازات شود و بعد آزادش کنند، جزایری هم سه چهار سالی مجازات شد، یواش یواش باید آزادش می کردند، آنها نکردند، خودش کرد. خدا حفظش کند.
چهارم: شهرام جزایری سه سال در ایران کار کرد، پنج سال محاکمه شد و قرار بود که سی سال زندانی شود. و تازه معلوم نبود که تا پانزده سال دیگر محاکمه اش تمام بشود، خب، هر کی باشد حوصله اش سر می رود.
پنجم: یکی از خصوصیات دولت موجود این است که هیچ وعده ای نداده که به نتیجه رسیده باشد، و با توجه به این که دولت گفته بود که مفسدین اقتصادی باید مجازات شوند، طبیعتا شهرام جزایری هم باید آزاد می شد که شد. شهرام جان! پسرم! مواظب خودت باش، به یک جای مطمئنی رسیدی زنگ بزن خبر سلامتی ات را بده.
اول جلو برویم یا اول عقب برویم؟یک ضربه دیگر16 سانت و ده کیلو
فرق دموکراسی و استبداد همین است. 16 سانت قد و 10 کیلو وزن. کارشناسان اعلام کردند که مقایسه دو کشور کره جنوبی و شمالی نشان می دهد که بچه های هفت ساله کره شمالی که در شرایط استبدادی به سر می برند، در طول سالهای استبداد و فقر 16 سانت قدشان کوتاه تر از بچه های کره جنوبی و وزن شان ده کیلو کمتراز بچه های کره جنوبی است.
آزادی اندیشه با این آقا نمی شه
Comment
-
ای هاله نور! خداحافظدر پایان جلسه
دکتر الهام بتدریج کوچک و کوچک و کوچک شد
کاملا ذوب شد و محو
تلاش فاطی و سایر دوستان برای پیدا کردن وی به نتیجه نرسید
و اگر مثل شهرام جزایری پیدایش نشود
قرار است بزودی یک وزیر دادگستری دیگر به مجلس معرفی شود.

Comment
-
منوچ و کوندی، دیوانه مستانه پروانهگزارش تصویری دیدار کوندی و منوچ بعد از یک سال انتظار
موسیقی هندی بر روی صحنه، فضای کوهستان، چند درخت در کنار چشمه، خط ریل راه آهن از کنار درختان می گذرد. در همین موقع صدای سوت قطار ترمز بریده و بدون دنده عقب احمدی نژاد به گوش می رسد، منوچهر در حالی که بالای قطار دارد با علی لاریجانی و ولایتی کتک کاری می کند، و صدای مشت های شان مانند صدای پتک توی گوش همه می پیچد، روی سقف قطار می دود، قطار نزدیک می شود و احمدی نژاد در حالی که بوق می زند و نمی تواند ترمز بگیرد، کوندالیزارایس را که ساری زرد فسفری پوشیده و یک خال قرمز روی پیشانی اش چسبانده می بیند و فریاد می کشد، مرگ بر آمریکا. در همین موقع منوچ از غفلت علی بی خیال و ولایتی استفاده می کند و می پرد پائین و می غلطد و از جا برمی خیزد. رایس هم از پشت درخت بیرون می آید. از این طرف صدای فریاد می آید که: منووووووووچ، و از آن طرف صدای فریاد منوچهر می آید که: کوندددددددی!
پرسشنامه چهارجوابی:
اول: آیا منوچ و کوندی به هم می رسند؟
دوم: آیا وقتی آنها به هم می رسند، یک موشک هسته ای بالای سر آنها منفجر می شود؟
سوم: آیا آنها به هم می رسند ولی بعد از اینکه به هم رسیدند از کنارهم رد می شوند؟
چهارم: آنها به هم می رسند و به همدیگر می چسبند و دیگر از هم جدا نمی شوند؟
پنجم: هر چهار گزینه غلط است؟
رختخواب یک نفرهمشکل شهرام جزایری حل شد
این آمریکایی ها هم اگر عقل درست و درمانی داشتند، وضع شان مثل ما خوب شده بود. این قدر آدم های کم عقلی هستند که وقتی یکی فرار می کند، فورا برایش جایزه تعیین می کنند تا به دام بیفتد. جمهوری اسلامی هم مثل احمدی نژاد ابتکار به خرج داد و برای شهرام جزایری دام گذاشت. مسوولان دادگاه جزایری حکم او را اعلام کردند. وی باید 14 سال زندان برود و 120 میلیون دلار جریمه بدهد. من که فکر می کنم با این همه وعده های خوب خوب، شهرام جزایری باید دیوانه باشد اگر خودش را تسلیم نکند. شانس بهتر از این؟ اگر عقل داشته باشد، تمام پولش را می دهد، چهارده سال هم می رود زندان، بعدا وقتی آزاد شد می رود خارج و همین کاری را که الآن دارد می کند، 14 سال بعد می کند.
1900 برابراحمد باطبی چی شد؟
Comment
-
قضیه روضه حاج منصور ارضی

دیشب رفتیم به یک روضه خوانی فرضی
که برگزار می شد توسط حاج منصور ارضی
اولش حاجی سخنان پلتیکی می گفت
و در ضمن فحش می داد به همه طاق و جفت
ای جماعتی که می رید دانشگاه خاک بر سرتون
مرده شور ببره هر چی اینیشتن و پاستور و نیوتون
ای بچه هیاتی اگه تو ارادت داری به پنش تن
باهاس ول بدی دانشگاه رو و بشاشی به هیکل انیشتن
اگر می خوای خر شیطون نباشی
باهاس زیر علم امام حسین سینه بزنی و پاشی
فیزیک و شیمی رو باهاس موقع قمه زنی بیاموزی
وگرنه از هیات سینه زنی می خوری تو پوزی
ملت از گفته های حاج منصور صیحه برکشیدند
و از خواب غفلت بیدار شدند و ورپریدند
گفت: این اکبر آقا که می جنگه خطر جنگه
از نظر ایستیراتیژیکی و چاله میدونی نطقش جفنگه
جنگ کجا بود؟ آیزنهاور رو بردن عروسی وسط اقیانوس آرام
و همین ها بودند که باعث شدند که در بره شهرام
این اکبره که می گه من همیشه تو انتخابات رای اول آوردم
همونی یه که باهاس جواب بده بشکه های نفتو چه جوری خوردم
ای خاک بر سرت که نوکر اسرائیل و آمریکایی
بچه های هیات بهت یه درسی می دن که نچایی
برو جلو بوق بزن که وقت خروجه
برو آقای شوت، برو کنار جوجه!
ملت از نطق حاج منصور بسیار روشن شد
و آن مجلس مثل باغ و گلشن شد
حاج منصور ارضی خبرهای مهمی داد
با کمی بالا و پائین بردن صدا و اندکی فریاد
گفت: احمدی نژاد اومده بود همین جا دیروز
و گفت که خوار آمریکا رو بعله و ما هستیم پیروز
اگه دو تا قابلمه دیگه کیک زرد بپزیم
اون وقت دیگه نه شما گاگولین نه ما خریم
آمریکا رو با اره و عوره می کنیم نابود
اسرائیل هم از روی نقشه محو می شه و دود
حاجی چی کار کنیم که ایکی ثانیه جنگ رو ببریم؟
و خشتک اکبر و محمد و میتی رو فی الفور بدریم؟
بهش گفتم چراغو خاموش کن و نیم ساعت زنجیر بزن
تا قیمت گوجه فرنگی بشه اندازه قیمت ارزن
چراغ ها خاموش شد و همه زنجیر زدند
و عاقبت قیمت خونه هم رسید به یک کله قند
ای ملت اوشکول! اگه گرونه جنس نخر
اگر هم خریدی گور بابای هر چی خر
گرونی ها همه اش مال دوره خاتمی است
کشتن حضرت علی اصغر بوسیله تاج زاده مگر جرم کمی است؟
ای تاج زاده قاتل که تیر سه شعبه میندازی
اگه هسته داشتی می رفتی واسه غنی سازی
آخرش همین اکبر بود که امام حسین رو کشت
باهاس ضفط و رفط بکن هر چی دونه درشت
برو که حب ریاست تو رو کشته
ولی این ملت تو دماغت می زنن هرچی مشته
ای ملت غیرت کنید و اسگل این جماعت نشین
اگر این کار رو بکنین اول و آخرش مسافر کشین
حق ما که رسیده انشاله حق شما هم میرسه
حراج صندوق ذخیره ارزی باسه همین کاراسه دیگه
شهرام جزایری پیدا شد
وب سایت انتخاب در یک خبر اختصاصی که نشان دهنده صحت و دقت خبر است، اعلام کرد که شهرام جزایری دستگیر شده و به ماموران ایرانی تحویل داده شده است. تا احتمالا همان کاری را که قبلا ماموران ایرانی با او کردند، باز هم بکنند. البته آصفی، سفیر ایران در امارات اعلام کرد که شهرام جزایری دستگیر نشده است. اما خبرنگاران ما موفق شدند ردپای شهرام جزایری را در جلسه شورای شهر پیدا کنند. به نظر شما کسی که در عکس به دوربین نگاه می کند، شهرام جزایری نیست؟ و آیا اگر این شهرام در لباس این پروین پنهان شود، چه کسی می تواند او را پیدا کند.

زیرنویس: شهرام جزایری در حالی که برای شناخته نشدن لبخند معروفش را نمی زند و فقط به دوربین خیره شده و می خواهد ببیند آیا قضیه جدی است یا نه.
Comment
-
همه چیز رو به راه استزنده باد گنجی
مدتها به این موضوع فکر می کردم که چرا اکبر گنجی به قول مسعود بهنود تکلیفش را روشن نمی کند و برنمی گردد ایران، یا خدای ناکرده نمی ماند در فرنگ. و چه بسا که فکر کرده بودم این دیدارهای اکبر با روشنفکران غالبا چپ جهان و ملاقاتهایش با ایرانیان خارج از کشور کاری نیست که اندازه ظرفیت آدمی مثل گنجی باشد. در پس ذهنم دائما به او می گفتم: اکبر، برگرد، تا دیر نشده برگرد. اما وقتی متن سخنرانی گنجی را در شورای روابط خارجی آمریکا خواندم، دوباره همان اکبر گنجی روشنفکر مسوول را دیدم که در مهم ترین شرایط بهترین بازی را انجام داد. من هم قول می دهم دیگر در مورد انتخابات حرف نزنم. سخنرانی گنجی تا آنجا که مربوط به آمریکا می شد، کامل و دقیق و درست و مسوولانه بود و طبیعتا در آن جایی که مربوط به آن چه ما باید بکنیم بود، بلاتکلیف و نامعلوم. مشکل همین است که وقتی نمی دانیم چه می خواهیم بکنیم، چه حرفی داریم به دیگران بزنیم؟ فقط فعلا می توانم بگویم که گنجی درست ترین کار را کرد.
بوش و شمخانی پینگ پنگ بازی می کنندسخت تر است یا ساده تر؟وحدت ملی دستگیر شدبعد از هشت سال و نه روز
دقت کردید! متهم ترور در زاهدان شنبه دستگیر شد، یک شنبه اعتراف کرد، دوشنبه اعدام شد. در عوض شهرام جزایری شش سال قبل دستگیر شد، پنج سال اعتراف کرد، یک هفته بعد از فرار محاکمه شد و حکمش صادر شد و چهار نفر را بخاطر فرارش دستگیر کردند و از همه مهم تر این که فائزه هاشمی بعد از هشت سال و نه روز که روزنامه اش توقیف شد و خودش هزارتا مشکل مالی پیدا کرد و گروهی بخاطر دفاع از وی مشکل پیدا کردند، دیروز تبرئه شد. نه خانی آمد، نه خانی رفت.
به ما فحش ندهید
Comment
-
زنان بدون مردانکیهان تحت ویندوز و خبرنگاران شهرستانی
وزارت اطلاعات اعلام کرد که تعدادی از روزنامه نگاران تفرقه افکن در شهرهای مختلف دستگیر شدند. در پی اعلام این خبر حسین درخشان معروف به کیهان تحت ویندوز ویستا از وزیر اطلاعات خواست تا هرچه زودتر اسامی این افراد را اعلام کنند تا وی بتواند ارتباطات و منابع مالی آنها را زودتر افشا کند. وی اعلام کرد که خط جدید نئوکان ها در دوره پسا کلونیالیزم حمایت از روزنامه نگاران مراغه و اهر و بخصوص ابرقوست و فریدام هاوس از طریق فرح کریمی و پارلمان هلند تلاش می کند تا بین ابرقو و واشنگتن پل بزند.
شعار سیاسی ندهید، لطفا
مشکل مهم ما این است که وقتی دور هم جمع می شویم و می خواهیم اعتراض کنیم، بلافاصله فقط شعارهای سیاسی به دهان مان می آید و یادمان می افتد که اگر بتوانیم ضمن اعتراض به لغو مرخصی زنان باردار معلم، حکومت را هم عوض کنیم، بد نیست. بهتر است خونسرد باشیم و فعلا جلوی لغو مرخصی را بگیریم. پریروز اجتماع چند هزار نفری معلمان در اعتراض به وضع حقوقی شان جلوی مجلس تشکیل شد. دیروز هم زنان معترض به احضار پنج زن فعال حقوق زنان در جلوی دادگاه انقلاب حاضر شده و حدود چهل نفر از آنها دستگیر شدند. مطمئنا اکثر آنها را رها می کنند. آنچه در این دو تظاهرات مهم بود، اینکه شعارهای جمعیت و خواسته های شان الکی سیاسی نشد. شعار معلمان این بود که: مشکل ما حل نشه، مدرسه تعطیل می شه.
45 میلیارد تومان صرفه جوییاهل چمرانم من
همزمان با سالمرگ سهراب سپهری و برخاستن موج جدید سهراب سپهری زدگی که به صورت یک جبهه هوای گرم از کاشان در راه تهران است، مهندس چمران، معروف به عالیجناب ریشیلیو، در یک مصاحبه شاعرانه شرکت کرد. وی در پاسخ این سووال که: شورایی که دولت به مرور در حال گرفتن همه اختیارات اصلی آن است، چه فایده ای دارد؟
چمران: این درخت می تواند سایه خوبی داشته باشد.
خبرنگار: آیا شورای شهر پارک ویژه نوجوانان را افتتاح خواهد کرد؟
چمران: افتتاحش باید کرد با قیچی، یک شاخه سرخ
خبرنگار: ترکیب جدید شورای شهر تهران چطور است؟
چمران: دوستانی دارم مثل آب، هی می روند، هی می آیند.
خبرنگار: نظرتان درباره آبگرفتگی پاسارگاد و سد سیوند چیست؟
چمران: پشت سد باید خوابید، با مشائی باید...
به دنبال این اظهارات آگاهان در مورد حال بیمار مذکور ابراز نگرانی کردند و از اطرافیان خواستند که توجه بیشتری را به وی مبذول دارند.
مکان، ناجا، چهارشنبه سوری؟
Comment
-
زنان بدون مردانکیهان تحت ویندوز و خبرنگاران شهرستانی
وزارت اطلاعات اعلام کرد که تعدادی از روزنامه نگاران تفرقه افکن در شهرهای مختلف دستگیر شدند. در پی اعلام این خبر حسین درخشان معروف به کیهان تحت ویندوز ویستا از وزیر اطلاعات خواست تا هرچه زودتر اسامی این افراد را اعلام کنند تا وی بتواند ارتباطات و منابع مالی آنها را زودتر افشا کند. وی اعلام کرد که خط جدید نئوکان ها در دوره پسا کلونیالیزم حمایت از روزنامه نگاران مراغه و اهر و بخصوص ابرقوست و فریدام هاوس از طریق فرح کریمی و پارلمان هلند تلاش می کند تا بین ابرقو و واشنگتن پل بزند.
شعار سیاسی ندهید، لطفا
مشکل مهم ما این است که وقتی دور هم جمع می شویم و می خواهیم اعتراض کنیم، بلافاصله فقط شعارهای سیاسی به دهان مان می آید و یادمان می افتد که اگر بتوانیم ضمن اعتراض به لغو مرخصی زنان باردار معلم، حکومت را هم عوض کنیم، بد نیست. بهتر است خونسرد باشیم و فعلا جلوی لغو مرخصی را بگیریم. پریروز اجتماع چند هزار نفری معلمان در اعتراض به وضع حقوقی شان جلوی مجلس تشکیل شد. دیروز هم زنان معترض به احضار پنج زن فعال حقوق زنان در جلوی دادگاه انقلاب حاضر شده و حدود چهل نفر از آنها دستگیر شدند. مطمئنا اکثر آنها را رها می کنند. آنچه در این دو تظاهرات مهم بود، اینکه شعارهای جمعیت و خواسته های شان الکی سیاسی نشد. شعار معلمان این بود که: مشکل ما حل نشه، مدرسه تعطیل می شه.
45 میلیارد تومان صرفه جوییاهل چمرانم من
همزمان با سالمرگ سهراب سپهری و برخاستن موج جدید سهراب سپهری زدگی که به صورت یک جبهه هوای گرم از کاشان در راه تهران است، مهندس چمران، معروف به عالیجناب ریشیلیو، در یک مصاحبه شاعرانه شرکت کرد. وی در پاسخ این سووال که: شورایی که دولت به مرور در حال گرفتن همه اختیارات اصلی آن است، چه فایده ای دارد؟
چمران: این درخت می تواند سایه خوبی داشته باشد.
خبرنگار: آیا شورای شهر پارک ویژه نوجوانان را افتتاح خواهد کرد؟
چمران: افتتاحش باید کرد با قیچی، یک شاخه سرخ
خبرنگار: ترکیب جدید شورای شهر تهران چطور است؟
چمران: دوستانی دارم مثل آب، هی می روند، هی می آیند.
خبرنگار: نظرتان درباره آبگرفتگی پاسارگاد و سد سیوند چیست؟
چمران: پشت سد باید خوابید، با مشائی باید...
به دنبال این اظهارات آگاهان در مورد حال بیمار مذکور ابراز نگرانی کردند و از اطرافیان خواستند که توجه بیشتری را به وی مبذول دارند.
مکان، ناجا، چهارشنبه سوری؟
Comment
-
مجاری دیپلماتیکنامه برای کسی که زاده نشدمجاری دیپلماتیک نخبه های 16 سالهماهواره و اینترنت دو مشکل اصلیمراسم هشتم مارس اول ماه مه برگزار می شودمرگ بر معلم خارجیغنی سازی پنج هزار تومانی
فعلا یکی از مهم ترین تولیدات دولت احمدی نژاد، تولید عدد صفر است. مثلا سه سال پیش قیمت فلان چیز 1000 تومان بود، حالا شده 10000 تومان، با ابتکارات برادر محمود هسته ای نژاد اسکناس هسته ای پنج هزارتومانی هم چاپ شد. همین طوری که پیش برود، سال آینده اسکناس 12هزارتومانی چاپ می شود و به مناسبت پایان عمر کابینه احمدی نژاد هم یحتمل شاهد چاپ اسکناس 37 هزار تومانی خواهیم بود. البته امروز اعلام شد که اسکناس های 5 هزار تومانی فعلا توزیع نمی شود. به نظر می رسد که اسکناس های پنج هزارتومانی همان اسکناس های دوهزار تومانی پارسال بوده که در نطنزغنی سازی شده و شده پنج هزارتومان.

Comment
-
مجلس چی کارش کرده؟پنجشنبه هشتم مارس استیا مرگ یا مصدق السلطنه!نباید اجازه دادفرار چهار جوابی جزایری
با توجه به برگزاری آزمون اهانت آمیز و فرار شهرام جزایری و برخی از مسائل مهم دیگر آزمون چهارجوابی زیر اعلام شد.
شهرام جزایری چرا دستگیر شد؟
1) چون پولدار بود؟
2) چون بقیه از او رشوه گرفته بودند؟
3) چون قرار بود عده ای را دراز کنند؟
4) چون قرار بود زبان عده ای را کوتاه کنند؟
چرا مدت محاکمه شهرام جزایری این قدر طول کشید؟
1) چون در ایران محاکمه می شد؟
2) چون در زاهدان محاکمه نمی شد؟
3) چون متهم اصلی بقیه بودند؟
4) چون اگر آزاد می شد از زندان بیرون می رفت؟
شهرام جزایری چرا فرار کرد؟
1) به همان دلیلی که پولدار شده بود، چون باهوش بود.
2) به همان دلیلی که پولدار شده بود، راه و چاه را بلد بود.
3) به همان دلیلی که پولدار شده بود، به بقیه هم پول می داد.
4) چون می خواست بعد از رفتن به حمام به رستوران هم برود
شهرام جزایری کجاست؟
1) من چه می دانم؟
2) کسی نمی داند؟
3) جایی که بقیه سرمایه ها می روند؟
4) جایی که بقیه مغزها می روند؟
آیا چپ ها اصلاح پذیرند؟رسول ملاقلی پور درگذشت
Comment

Comment