Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kill Your Husband (7 Ways)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kill Your Husband (7 Ways)

روش اول يك صبح رويايي

نگهداري حيوان خانگي به همين دردها ميخوره.استيكي را كه ديشب شوهرتان لج كرد و نخورد صبح جهت لطيف شدن پوست روي صورتش بگذاريد و از خانه بيرون برويد البته قبل از آن مطمئن شويد كه گربه خانگي تان گشنه مانده باشد

روش دوم وبكم جادويي

امروز از آن روزهاست كه به شوهرتان اجازه چت كردن بايد بدهيد.حتي كادوي روز تولدش را هم كه چند ساله يادتون ميره بهش بديد،بهش بديد(چه جالب )فقط زاويه ديد اش را درست تنظيم كنيد كه خداي نكرده خطا نره

روش سوم ساعت مادر شوهر

اون سيانور را كه جهت باز شدن چاه دستشويي گرفته بوديد يادتان هست؟؟ راستي سرنگ داريد؟
    اي بابا امروز آقاتون يه قرار مهم تو شركت داره چرا ساعت يادگاري مامان جونش را برايش كوك نميكنيد؟

روش چهارم وياگرا، معجزه قرن حاضر(حاظر)(شك دارم كدوم درسته)(ولي به قيافش مياد كه اون دسته بلنده درست تره)(منظورم ظ دسته بلنده)(اين پرانتز و همينجوري الكي باز كردم)

براي همه پيش مياد ديگه همش ورزشكارا كه نبايد دوپينگ كنند.يادتون باشه يه جايي بذاريد كه زياد جلوي مهمانها تابلو نباشه .مثلا بذاريد روي ميز عسلي . آرسنيك هم خوب چيزيه ها

روش پنجم گلف بهترين تفريح دنيا

تا كي ميخواهيد عين اين عقب افتاده ها گير بديد به شوهرتان كه روز تعطيل با شما باشه؟بذاريد بره با دوستاش يه تفريحي بكنه. درسته كه به نظر شما گلف كسل كننده است ولي يه بار كه 1000 بار نميشه(يعني من مطمئنم كه به بار دوم نميكشه اين مينهاي ضد نفر خيلي قويه)

روش پنجم سيگار ،دوست آدمها

آخرين بار كه رفت تو دستشويي و 20 دقيقه دير آمد كي بود؟؟يادتونه خرابي هواكش دستشويي از خرابي يخچال براش واجبتر بود!!البته دليل خاصي نداشته ،طفلي به هواكش علاقه مند بوده.پسر همسايه ديروز از ميدان تير آمد(هفت تير را نميگم .ميدان آموزش تيراندازي سربازها را ميگم)سوغاتي آورد نياورد؟

روش ششم مسافرت دلپذير

اين سيم ترمز از كارخانه اظافه(اي بابا من هر چه ض بود با دسته گذاشتم) بود كجا بذارمش؟

روش هفتم

اگه تا حالا با اين همه روش نتونستي خلاص بشي بهتره كه بيخيال بشي.برو بيرون قدم بزن و به روزهاي گرم آينده كه در انتظارته فكر كن.

Working...
X