Announcement

Collapse
No announcement yet.

Men's Rules for Marriage

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Men's Rules for Marriage

مسلما آقایون همیشه کم توقع و قانع اند!
    اینا در برابر شروط خانوم ها اصلا چیزی به حساب نمیاد!

اطلاعیه و شروط یک آقا برای ازدواج:
    از کلیه دوشیزگان قدبلند زیبا روی واجد شرایط زیر تقاضا داریم تقاضانامه*ها و رزو نامه خود را جهت ربودن دل بنده به وسیله ایمیل به نشانی بنده بفرستند.
    بدیهی است پس از انجام بررسی*های کامل، نام افراد دارای صلاحیت به وسیله همین تریبون اعلام خواهد شد!
    **نکته**: ما تو کارمون پارتی بازی نداریم، یعنی لطفا از قرار دادن پول نقد در نامه یا پیغام خود بپرهیزید و هی نگید ما فامیل فلانی هستیم از این تریپ حرفا!
    شرایط پذیرش:

1. سن بالاتر از 18سال و کمتر از 22سال باشد.

2. قد کمتر 165سانتیمتر و بالاتر از 175سانتیمتر نباشد.

3. افراد خیلی ترکه**ای و زیادی چاق قابل پذیرش نیستند. (چون من حوصله رژیم چاقی و کلاس لاغری ندارم)

4. هر وقت من خواستم می*ریم هر رستورانی که من گفتم. آبگوشت،قرمهسبزی، کوفته، کله*پاچه و میرزاقاسمی با کلی سیرترشی دوست دارم.آشپزیتم باید خوب باشه.

5. اهل کادو خریدن و هر روز لاو ترکوندن نیستم.

6.اگر خدای نکرده، زبانم لال، خدا اون روز و نیاره که ازدواج کردم و وبال گردنم شدی، مامانم اینا و مامانت اینا نداریم. خوشم نمیاد.

7. عمراً نفقه بدم!! چهارده *تا هم بیشتر مهر نمی*کنم.

8. باید یک جایی کار کنی، یک کاری هم واسه عصر من گیر میاری چون حوصله مسافرکشی و رانندگی ندارم!

9. بابات باید پولدار باشه تا من در صورت لزوم بتونم بتیغمش.

10. پول اضافی ندارم بایت پوشک کامل بچه بدم.. می*ری کهنه و لاستیک می*خری، خودت می*شوری.

11. به مامانت می*گی سیسمونی خوب بیاره!

12. باید خوشگل باشی چون پول واسه لوازم آرایش نمی*دم.

13. موهای وزوزی نباید داشته باشی، چون نرم*کننده ایرانی الآن شیشه*ای هزار تومن شده.

14. موهای خرمایی و مشکی رو ترجیه می*دم.

15. نباید ورزشکار باشی چون قدرتت خیلی زیاد می شه !

16. اگه سر کار بری یا کاری داشته باشی نباید دیرتر از 5 خونه باشی.

17. از الان باید کلاس آیروبیک بری تا چندسال دیگه بد هیکل نشی، پولشم از بابات بگیر. من 10سال دیگه زن شکم گنده نمی*خوام!

18. از سر کار برگشتم غذا باید حاضر باشه!

19. مانتوی تنگ نمی*پوشی.

20. دوستات رو هم هر روز نمیاری خونه. فهمیدی؟؟

21. یک ماشین ظرف*شویی هم قاطی جاهازت بذار. دوست ندارم پوستم خراب بشه. 22. لازم نیست واسه یک خونه 50متری، جاهاز خونه 200متری بخری. 23. من مبل تختخواب شو دوست دارم!

yeki be man hamchin shohari bede. man adamesh mikonam
    ~ Bahar ~

Comment

Working...
    X