Announcement

Collapse
No announcement yet.

Man Age Khoda Boodam..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Man Age Khoda Boodam..

من اگه خدا بودم وقتی شیطان در برابر انسان سجدهنکرد خشتکش رو در میاوردم و از بارگاه بیرونش میکردم !
    چه معنی داره شیطان به حرف خدا گوش نکنه !
    وقتی میخواستم پیغمبر برای خلق تعیین کنم از ۱۲۴۰۰۰پیغمبر ۶۲۰۰۰ نفرش رو از زنان منسوب میکردم تا عدالت رعایت بشه !

کمی سلیقه به خرج میدادم و بجای اینکه خونه خودم رودر صحرای خشک و بی اب و علف عربستان بنا کنم در سواحل جزایر هاوایی یه خونه شیک ومدرن بنا میکردم با سوییت های مجهز و مجانی برای زواری که برای زیارت میومدن !
    هیچوقت خونه خودم رو د ر انحصار مسلمون ها قرار نمیاینکه تو صحرای عرفه بدو بدو کنن کنار ساحل بدو بدو کنن حالشو ببرن و بجای لباساحرام هم مایوی دوتیکه بپوشن !
    یه مشت از این حوری ها و قلمان رو هم مامور میکردمبه حجاج سرویس بدن و پذیرایی کنن تا زیارت بهشون بهتر بچسبه !
    اصلا نمیذاشتم ادما صبح و ظهر و شب هی نماز بخونن وسجده کنن و حرفای تکراری بزنن ! کمبود که ندارم هی بخوام طفلکی ها رو اذیت کنم که !
    همه مسجد ها رو هم جمع میکردم به جاش کافی شاپ وکتابخونه و سینما درست میکردم !
    یه چند تاش رو هم قهوه خونه سنتی درست میکردم کهمحسن نامجو توش سه تار بزنه بخونه !
    هر کسی هم که من رو صدا میزد و میگفت اِی خدا زود !
    قشری به نام روحانیت رو اصلا خلق نمیکردم ! به بندههام همه یه جو عقل میدادم تا بتونن بد رو از خوب تشخیص بدن و نیازی به فتوا واین مزخرفات نباشه !
    عزراییل رو هم میفرستادم اونجا که عرب نی انداخت برهغاز بچرونه ! به جای عزراییل یه حوری خوش هیکل سفید و بلوری میفرستادم تا جون مرد 8 7ا رو بگیره و یک جوان رعنای خوش هیکل رو هم میفرستادم تا جون خانمها رو بگیره )! اینجوری دیگه نه تنها کسی از مرگ نمیترسید بلکه این پیرزن پیرمردها هی از خدا مرگمیخواستن نصفه شبی (!
    جون بچه ها رو هم اصلا نمیگرفتم ! اصلا اجازهعطوفت و مهربونی میکاشتم ! سعی میکردم حضورم اینقدر در زندگی مردم ملموس با شه که؟
    اخ که اگه خدا بودم یه بهشت توی یکی از سیارهها خلق میکردم اخرین مدل ! نه اینجوری که توی جوب هاش ( جوی هاش ) شیر و عسل بیاد ! شیر و عسلی که توی جوب ( جوی ) باشه به درد همون اعراب هزار و چهار صد سال پیشمیخوره ! اونایی که بنده صالح بودن میفرستادم توی این بهشت و اونایی هم که خطا کاربودن و بنده های درست درمونی نبودن بجای جهنم میفرستادم توی ایران زندگی کنن قدرعافیت رو بدونن !
    از خدا بخاطر این همه اختلاف سلیقه عذر خواهی میکنم

Love like you never got hurt
    work like you don't need the money
    Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

waghean baraaie man jaleb hastesh keh inhameh adam ino khundan, matlabe beh in zibaaie va hichki, hichi nanveshteh!
    alabteh manzur nevsandeh az nevashtane in matlab joke nabudeh, shayad bekhatere in dustan hich commneti nadadan!

Comment

Originally posted by baba jun View Post
      waghean baraaie man jaleb hastesh keh inhameh adam ino khundan, matlabe beh in zibaaie va hichki, hichi nanveshteh!
      alabteh manzur nevsandeh az nevashtane in matlab joke nabudeh, shayad bekhatere in dustan hich commneti nadadan!

LoooooooL Baba Jun, eno neveshti vali khodet commenti nadadi??? Agha jaan yek sozan be khod yek jovaldooz be digaran...

Here is my comments? What do you mean "Ageh" man Khoda bodam? You are....

Comment

dokhtar bandari jun, raast migi amma man manzuram in bud keh yek matni beh in ghashangiro inhameh adam khundano hichki nagofteh daste nevisandash va daste to dard nakoneh keh zahmatesho keshidi va injaa avordish, man javaabe ino ghablan daadam, nevisandasham mishnaasam, masoud mashadi va ja hamun shahtute marufe keh waghean chizaai khaili ghashangi mineviseh, sitesh ro ham khaili ha mishnaasan, beh esme talkh neveshte ha
        va amma man khodam shakhsan hichwaght delam nemikhaad keh khoda baasham, man taaghat hamin dardo ranjaaie khodamo zano bache haamo nadaaran oonwaght, fekresho bokon ageh khoda budamo az darde tamaame adama ba khabar budam, unwaght dige che haalo ruzi daashtam

Comment

Merci Baba jun, shoma bozorgtareen dorost migeen.

Comment

baba ye chizi post kardam, bahs nadae ke inghadr akhe azizaye man. in ye matne dar ghalebe tanz,, ke age khob tavajoh konin mibini ye seri haghayeghe poshte pardaro behesh eshare mikone, alabate gheire mostaghim.
            Love like you never got hurt
            work like you don't need the money
            Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

Working...
            X