يك تست روانشناسي كاملا علمي* و ساده!
وسايل مورد نياز:
۲ متر مربع زمين سفت(لطفا اكيدا از شاشيدن روي آن خودداري فرمائيد)
يك جلد كتاب مفاتيح الجنان(كتاب اصول كافي* هم قابل جايگزيني مي*باشد)
يك جلد كتاب تاريخ ايران باستان
يك عدد گردنبند الله(ترجيحا طلا)
يك عدد گردنبند نشان فروهر (ترجيحا نقره- در صورت داشتن تتوي اين نشان، به گردنبند نيازي نيست)
يك قوطي مخلوط خاك تخت جمشيد، تربت كربلا و آب زمزم.
احساسات شديد ملي* مذهبي* به مقدار بيش از حد لازم
يه نمه علاقه پنهاني* يا آشكار به شخص ادولف هيتلر(اگر با ديدن نشان صليب شكسته يجورايي ته دلتون قيلي ويلي بره كه ديگه فبها).
مرحله اول - كتاب مفاتيح را در سمت راست و رو به قبله و كتاب تاريخ را در سمت چپ و رو به تخت جمشيد روي زمين قرار دهيد. تمام محتوي قوطي را روي زمين بين دو كتاب پخش كنيد. هر دو گردنبند را به گردن انداخته دراز به دراز وسط كتابها روي زمين بخوابيد. تمام عضلات بدن خود را شل كنيد( شل كردن عضلات ناحيه فك و زبان براي خانومها و عضلات عضو شريف براي آقايون ضروري مي*باشد).
ورد زير را بلند بلند يكبار بخوانيد:
بسمه تعالي، هنر نزد ما ايرانيان است و بس، بقيه هم هيچ گهي نيستن. همه دنيا از شدت حسودي و دشمني از صبح تا شب دارن به من توهين مي*كنن، من از همه باهوش ترم، من خوبم، من گلم، من رديفم، من خوشگلم، فقط دماغم يه كم نافرمه كه اون رو هم عمل مي*كنم. تو كل تاريخ هم هر كي* سرش به تنش مي**ارزيده حتما ايراني* بوده.
مرحله دوم - حالا به موارد زير فكر كنيد و حسابي* عصباني شويد:
اعراب سوسمار خور
اسراييل بايد محو شود.
ما هر چي* ميكشيم زير سر اين انگليسياس
پيف پيف, هنديا و پاكستانيا چقدر بو ميدن
آخ كه چقدر از يونانيها بدم مياد با اون اسكندرشون
مرگ بر آمريكا
اين افغانيا چرا نميرن خونشون ما راحت بشيم
مرگ بر شوروي
وقتي* ما واسه خودمون كسي* بوديم اين اروپاييا داشتن كون لخت تو جنگل همديگرو ميخوردن
چشم بادوميها(بعد از باخت تيم فوتبال ايران به چين يا ژاپن)
مرحله سوم - حالا فرض كنيد ما جائ امريكاييها هستيم، قوي هستيم، پولداريم, بمب اتم داريم، زورمون هم به همه ميرسه. در اين مرحله شما ميتونيد چند دقيقه*اي با اين فكر حال كنيد.
مرحله چهارم - حالا كه زورتون به همه ميرسه، توي ذهنتون هر بلايي دلتون ميخواد سر موجودات زير بياريد(لطفا زياده روي نكنيد):
اعراب
هنديها
افغانيها
اعراب
اسراييلي ها
اعراب
چشم بادومي ها
يونانيها
انگليسييا
اعراب
بهايي ها
امريكايي ها
اعراب
اعراب
من و هفت جد و آبادم
كافيه, تبريك ميگم, جنابعالي رسما يك نژاد پرست يا يك تروريست مذهبي* تندرو يا هردو هستيد.
توصيه ايمني: بشدت از نزديك شدن به هر گونه جسم نوك تيز(به خصوص ساخت زنجان)، تفنگ، قلم, موجودات زنده و بمب اتم خود داري فرمائيد.
روش درمان: شبي ۷۵ بار از روي اعلاميه حقوق بشر رونويسي كرده و جمله زير را قبل از خواب تكرار كنيد: من مركز عالم هستي* نيستم.
ضرب المثل: خدا خر رو شناخت كه اين بلا*ها رو سرش آورد.
سخن قصار از آدولف هيتلر: اين وسط فقط اسم ما بد در رفته.
پ.ن. اميدوارم با اين طرز فكر هيچ وقت, به هيچ جا نرسي چون اونوقت بايد فاتحه دنيا رو خوند.
وسايل مورد نياز:
۲ متر مربع زمين سفت(لطفا اكيدا از شاشيدن روي آن خودداري فرمائيد)
يك جلد كتاب مفاتيح الجنان(كتاب اصول كافي* هم قابل جايگزيني مي*باشد)
يك جلد كتاب تاريخ ايران باستان
يك عدد گردنبند الله(ترجيحا طلا)
يك عدد گردنبند نشان فروهر (ترجيحا نقره- در صورت داشتن تتوي اين نشان، به گردنبند نيازي نيست)
يك قوطي مخلوط خاك تخت جمشيد، تربت كربلا و آب زمزم.
احساسات شديد ملي* مذهبي* به مقدار بيش از حد لازم
يه نمه علاقه پنهاني* يا آشكار به شخص ادولف هيتلر(اگر با ديدن نشان صليب شكسته يجورايي ته دلتون قيلي ويلي بره كه ديگه فبها).
مرحله اول - كتاب مفاتيح را در سمت راست و رو به قبله و كتاب تاريخ را در سمت چپ و رو به تخت جمشيد روي زمين قرار دهيد. تمام محتوي قوطي را روي زمين بين دو كتاب پخش كنيد. هر دو گردنبند را به گردن انداخته دراز به دراز وسط كتابها روي زمين بخوابيد. تمام عضلات بدن خود را شل كنيد( شل كردن عضلات ناحيه فك و زبان براي خانومها و عضلات عضو شريف براي آقايون ضروري مي*باشد).
ورد زير را بلند بلند يكبار بخوانيد:
بسمه تعالي، هنر نزد ما ايرانيان است و بس، بقيه هم هيچ گهي نيستن. همه دنيا از شدت حسودي و دشمني از صبح تا شب دارن به من توهين مي*كنن، من از همه باهوش ترم، من خوبم، من گلم، من رديفم، من خوشگلم، فقط دماغم يه كم نافرمه كه اون رو هم عمل مي*كنم. تو كل تاريخ هم هر كي* سرش به تنش مي**ارزيده حتما ايراني* بوده.
مرحله دوم - حالا به موارد زير فكر كنيد و حسابي* عصباني شويد:
اعراب سوسمار خور
اسراييل بايد محو شود.
ما هر چي* ميكشيم زير سر اين انگليسياس
پيف پيف, هنديا و پاكستانيا چقدر بو ميدن
آخ كه چقدر از يونانيها بدم مياد با اون اسكندرشون
مرگ بر آمريكا
اين افغانيا چرا نميرن خونشون ما راحت بشيم
مرگ بر شوروي
وقتي* ما واسه خودمون كسي* بوديم اين اروپاييا داشتن كون لخت تو جنگل همديگرو ميخوردن
چشم بادوميها(بعد از باخت تيم فوتبال ايران به چين يا ژاپن)
مرحله سوم - حالا فرض كنيد ما جائ امريكاييها هستيم، قوي هستيم، پولداريم, بمب اتم داريم، زورمون هم به همه ميرسه. در اين مرحله شما ميتونيد چند دقيقه*اي با اين فكر حال كنيد.
مرحله چهارم - حالا كه زورتون به همه ميرسه، توي ذهنتون هر بلايي دلتون ميخواد سر موجودات زير بياريد(لطفا زياده روي نكنيد):
اعراب
هنديها
افغانيها
اعراب
اسراييلي ها
اعراب
چشم بادومي ها
يونانيها
انگليسييا
اعراب
بهايي ها
امريكايي ها
اعراب
اعراب
من و هفت جد و آبادم
كافيه, تبريك ميگم, جنابعالي رسما يك نژاد پرست يا يك تروريست مذهبي* تندرو يا هردو هستيد.
توصيه ايمني: بشدت از نزديك شدن به هر گونه جسم نوك تيز(به خصوص ساخت زنجان)، تفنگ، قلم, موجودات زنده و بمب اتم خود داري فرمائيد.
روش درمان: شبي ۷۵ بار از روي اعلاميه حقوق بشر رونويسي كرده و جمله زير را قبل از خواب تكرار كنيد: من مركز عالم هستي* نيستم.
ضرب المثل: خدا خر رو شناخت كه اين بلا*ها رو سرش آورد.
سخن قصار از آدولف هيتلر: اين وسط فقط اسم ما بد در رفته.
پ.ن. اميدوارم با اين طرز فكر هيچ وقت, به هيچ جا نرسي چون اونوقت بايد فاتحه دنيا رو خوند.

Comment