Announcement

Collapse
No announcement yet.

mahmood jan pesare azizam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mahmood jan pesare azizam

محمود جان، پسر عزیزم!
    26 اردیبهشت - ابراهیم نبوی، آقای محمود احمدی نژاد ریاست جمهوری اسلامی ایران - نامه شما را به آقای جرج بوش، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا خواندم.

به نظرم آمد که بدنیست که در مورد این نامه برایت نامه ای بنویسم. پیش از آغاز به من اجازه بده بعد از یک سال که مجبورم روزی بیش از ده ساعت به تو فکر کنم و نوشته های تو را بخوانم و عکسها و کاریکاتورهای تو را ببینم، تو را صمیمانه خطاب کنم. بالاخره ده سال بعد محمود احمدی نژاد تبدیل به کارمند یک سازمان اداری یا خصوصی می شود و هر کس که بخواهد در مورد تو چیزی بخواند، لابد در نوشته های کسانی مانند من نام تو را جستجو خواهد کرد، بنا براین من این حق را دارم که تو را صمیمانه خطاب کنم.

محمود جان عزیزم!

نامه ات را به دقت خواندم. و در شگفت ماندم که چرا یک نفر به تو نگفت که این نامه را ننویس یا حالا که نوشتی بگذار توی کشوی میز یا سر تاقچه خانه تان باشد یا اگر واقعا فکر می کردی این حرف ها را باید نوشت، حداقل کاری می کردی که کسی جز همان جرج بوش نامه را نخواند و اجازه نمی دادی که منتشر شود. آخر عزیزم! چرا این کار را کردی؟ فکر نکردی ممکن است مردم ایران یا مردم آمریکا، یا کسانی که روی کره زمین زندگی می کنند، این نامه را بخوانند؟ دوست من! در زندگی گاهی پیش می آید که آدم حرفی به دهانش می رسد، یا چیزی به قلمش می آید، باید قبل از گفتن و نوشتن حداقل چند دقیقه فکر کند و یا حداقل با یک آدمی که در جمجمه اش چیزی به نام مغز وجود دارد، مشورت کند. البته لابد مشاورین تو هم به دقت انتخاب شده اند و چنین که می شود، دیگر راهی برای نجات و رستگاری نمی ماند. جدا وقتی می خواستی این نامه را بنویسی یا منتشر کنی فکر کردی؟ یا مثل بازدیدهایت از وزارتخانه ها و نمایشگاه کتاب که سرزده می روی، یکباره به ذهنت رسید که کاغذ برداری و برای جرج بوش نامه بنویسی. سنگ مفت و گنجشک مفت! لابد فکر کردی که بدتر از اینکه هست که نمی شود؟ نه؟ پسر خوبم! آخر این چه کاری بود کردی؟ حالا این آمریکایی ها فکر می کنند همه ایرانی ها یا حداقل تعداد زیادی از آنها مشنگ هستند و قاطی دارند و همینطوری یک حرفهایی می زنند.

پسر کوچولوی شلوغ کن نیازمند به توجه!

فکر می کنم به عنوان آدمی که در مورد تو حرف می زند و فکر می کند و سوژه هایی این چنین را سالها دیده است، باید تذکراتی در مورد نامه ات بدهم. اینها را که می نویسم با دقت بخوان و خواهش می کنم در مورد آن فکر کن. بخدا قسم می خورم که من اگرچه اصلا از تو خوشم نمی آید، ولی به شکل خاصی نمی دانم چرا به سرنوشتت علاقمند شدم، شاید به خاطر اینکه زیادی در موردت فکر می کنم، یا شاید بخاطر اینکه در حرف های تو اشتباهات جوانی خودم را می بینم. بیشتر از این توضیح نمی دهم و می روم سر اصل نامه ات. در توضیحاتت گفته ای که برای بوش نامه نوشته ای تا راهی برای مشکلاتی که در جهان موجود است ارائه کنی. خیلی فکر خوبی کردی، اما آیا اصلا به این موضوع توجه کردی که این مشکلی که در جهان ایجاد شده، خود تو هستی؟ آیا می دانی علت بسیاری از بدبختی ها و مکافاتی که الآن ملل آزاد و دولت های جهان گرفتارش شده اند، خود تو هستی و اگر قرار است مشکلی حل شود مشکلی به اسم احمدی نژاد است؟ چی را می خواهی حل کنی؟ این مشکلی که باید حل کنی خودت هستی؟ خودت را می خواهی حل کنی؟

Tasavor kon jahaniro ke toosh zendan yek afsanast
    Tamame jangaye donya shodan mashmoole atash bast
    Kasi aghaye alam nist barabar ba hamand mardom
    Dige sahme har ensane tane har dooneye gandom
    Bedone marzo mahdoode vatan yani hame donya
    Tasavor kon to mitoni beshi taabire in roya

محمود جان، دلبندم!

محمود جان، پسر عزیزم!

تمام این غربی ها و از جمله آمریکایی ها دویست سال است خودشان را دارند جر می دهند که بگویند حکومت دینی نمی خواهند داشته باشند و طرفدار سکولاریسم هستند و تو می گویی که آنها می خواهند مسیح حکومت کند؟ مسیح کجا بود؟ اصلا کی درباره مسیح حرف زد؟ جان مادرت! برو این مشنگی که این حرفها را به تو یاد داده پیدا کن و اخراجش کن و دیگر به حرفش گوش نکن. اینها می بینند تو ساده ای، می خواهند تو را بگذارند سرکار، محض خنده این حرف ها را می نویسند و به تو می گویند و تو هم آنرا منتشر می کنی؟ ضمن اینکه اصلا جرج بوش چه ربطی دارد به حقوق بشر؟ جرج بوش چه ربطی دارد به لیبرالیسم؟ و تازه ربط هم داشته باشد، حقوق بشر به تو ربطی ندارد. مگر تو طرفدار حقوق بشر هستی که از اینکه بوش حقوق بشر را نقض می کند، ناراحتی؟ مگر تو فکر نمی کنی حقوق بشر بازیچه دست ابرقدرتهاست؟ پس چرا از آن دفاع می کنی؟

بابا جان! پسر کوچولوی خطاکار و عجول!

اصلا تو کلاس درسی نداری که دانشجویانت در مورد عراق و اسرائیل سووال کنند. حالا اینها به کنار، واقعا دانشجویان ایرانی اینقدر احمق هستند که نمی دانند اسرائیل چطور بوجود آمده است؟ که تو باید برای آنها تاریخ جنگ جهانی را بگوئی؟ و حالا فرض کن که این دانشجویان اینقدر شعورشان نمی رسد که در کشوری که روی هر دیوارش اسرائیل دو میلیون بار نفرین شده و قصد حذف اسرائیل را از روی نقشه جهان دارند، برای شان باید در مورد تاریخ جنگ جهانی توضیح بدهی. اشکالی ندارد، ولی چرا درس اضافی می دهی؟ چرا به آنها می گویی جنگ جهانی اول و دوم را مطالعه کنند؟ اسرائیل چه ربطی دارد به جنگ جهانی اول؟ اصلا در جنگ جهانی اول موضوعی به نام اسرائیل مطرح نبود. من از همین جا به دانشجویان رشته مهندسی احمدی نژاد که هنوز نمی دانند اسرائیل چگونه یک دفعه روی نقشه پدیدار شده است، توضیح می دهم که بیخودی ورندارند در مورد جنگ اول جهانی بخوانند، اصلا در جنگ اول جهانی موضوعی به اسم اسرائیل مطرح نبود.

Comment

محمود جان! پسر جوان جویای نام!

پسر کوچک جوان من!

محمود جان عزیزم!

محمود عزیز، الفنون شیطان کوچولو!

.

Comment

محمود عزیز! رئیس جمهور کوچولوی ایران

محمود جان! من واقعا از تو ممنونم که یک بار هم که شده توانستی درد دل مردم آمریکا را به گوش جرج بوش برسانی. واقعا دستت درد نکند. اما باید برایت چند توضیح بدهم. اولا: علت ناامنی در آمریکا گروههای هستند مثل القائده، حماس، محمد احمدی نژاد و گروههایی از این دست. این نمی شود که شما هر روز شعار مرگ بر آمریکا بدهی و نقشه بکشی که آمریکا را نابود کنی، و بعد به رئیس جمهور آمریکا بگوئی که چرا مردم آمریکا امنیت ندارند. خب، مرد حسابی! از دست تو امنیت ندارند. چرا متوجه نیستی! کسی که عامل ناامنی است خود تو هستی و کسانی که تو دوستشان داری و برای موفقیت آنها احساس خوشحالی می کنی. دوم اینکه: مگر تو قصد نابودی آمریکا را نداری؟ مگر آرزو نمی کنی این کشور از بین برود؟ برای چی ناراحتی که آمریکا امنیت ندارد؟ و مگر تو خودت امنیت داری؟ مگر روزی یک بمب در یک گوشه کشوری که اداره اش می کنی، منفجر نمی شود؟ و مگر در شانزده سال گذشته، تا یک روز قبل از اینکه تو رئیس جمهور بشوی در ایران بمبی منفجر می شد؟ تو اگر بلدی امنیت بوجود بیاوری چرا برای سیستان و بلوچستان و کردستان و خوزستان و کرمانشاه بوجود نمی آوری؟ کسی از ناامنی در کشوری دیگر اعلام ناراحتی می کند که در کشور خودش امنیت وجود داشته باشد. تو اگر بلدی برو این بچه 23 ساله را جمع کن که هر روز یک بساط تروریستی در کشور براه انداخته.

محمود کوچولوی من!

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته( دمت گرم سابق)
        سید ابراهیم نبوی

Comment

eeeeeee mesle inke khili toolani bood hichkas hosele nakarde bekhone.....

Comment

Working...
          X