Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mokh Zani In Mountain

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mokh Zani In Mountain

اول من یه سری توضیح میدم و در نهایت عملیات ضربتی شمارو در رویارویی با موارد مختلف آموزش میدم و کارهایی که نباید بکنید هم توش میارم

برای انجام این کار باید به چند نکته اساسی توجه کرد

۱- اگر جاهایی که شما انتخاب می کنید مانند درکه ، دربند و از این جور جاهاست باید بگم که رقابت سخته چون دیگه این جاها خز شده و باید سعی کنید که مخ دخترانی که حتما ۲تایی اومدن رو بزنید.

حالا گیریم که دوتا بودن باید توجه کنید که بنیه شما در چه حد است ... اگه مثل ما باشین ( یعنی ۳تا پسر خوشگل خوشتیب باکلاس پولدار و ... ) باید بگم که اتفاقا کار براتون سخت تر میشه ، میگید چرا ؟؟ خوب دلیلش سادست آخه یکی نیست به ما بگه احمق جون تو که پانشدی بری ایران زمین دوردور که اینجوری اومدی هرجایی آداب خودش رو داره ... پس نتیجه تا این لحظه

شما باید عددی بین ۲ تا ۴ باشید نه بیشتر و با لباس های کوه برید... توجه داشته باشین که در کوه هرچی بیخیالتر و داغون تر باشید راحت تر می تونید این کار رو انجام بدین ... میگین نه ؟؟؟ وقتی دیدین ۵ نفر از جوات آباد اومده بودن و سوت میزدن و می رقصیدن و دخترا از اونا خوششون اومد میفهمید

من که اول گفتم این مکان ها برای این کار خز شده و مخ زدن سخت می شه

۲- شما با این گروهک های کوهنوردی میرید بیرون

این کار خیلی راحت تره چون همه دوستان شما معلومن و اینکه کیا صاحب ندارن هم که حله فقط میمونه چی ؟؟؟ اینبار شما باید با کلاس باشید و به تمام مسایل توجه کنید ... سعی کنید وقتی میرین جلو تا با طرف صحبت کنید رنگ و روتون رو حفظ کنید

۳- اگر شما با خانواده به کوه میرین و کوه شما هم از این تورهای سیاحتیه

این مورد خیلی مورد حادیه به چند دلیل اولیش پایه بودن یا نبودن خانواده شماست اصولا میشه دم برادر خواهر رو دید ولی پدر مادر باید ببینیم چی میگن... در صورتی که پدر مادر با شما همراه نبودن حتما باید اونارو بپیچونید و لاغیر

توجه داشته باشین که در این مورد دست شما آزاد تره در انتخاب و حتی می تونید افرادی هم که با خانواده اومدن رو انتخاب کنید و کار خودتون رو انجام بدین

( همین سه مورد بسه چون شما دلیلی نداره که هرچی ما بلدیم رو بلد باشین )

مورد اول

باید ببینید که دختره مسیرش کدوم طرفیه آیا به سمت شما میاد یا شما دارین از اون سبقت میگیرد

۱- اگه به سمت شما میاد و شما خیلی خزین ... فرت یه کاغذ در بیارین و بگین این شماره منه

اگه یه خورده با کلاس ترین فرت یه کارت در بیارین و بدین دستش

اگه گرفت که هیچی اگه نگرفت شما میگین به درک و میرین و اگه سعی کرد پاره کنه بستگی داره به کارت شما اگه از اینا بود که پاره نمیشه قه قه بزنین زیر خنده تا آبروش بره

حالا اگه نمی خواین اینجوری شما بدین می تونین سرتون رو برگردونین و با اونا برگردین پایین و تو راه خودتون یه جوری مخ بزنین دیگه به من چه

حالا اگه اون از شما سبقت میگرفت یا شما از اون

به غیر از اون مراحل شماره دادن باید با طرف حتما صحبت کنید ولی مراقب باشین که سوتی خطرناک ندین مثل

شما : اسمتون چیه

دختره : پانته آ

شما : عجب اسم زاغارتی ... چیز ... ببخشید اسم قشنگی

یا مثلا :

شما : چقدر خوشگلی ملوسه

دختره : ( با کمی اشوه و خجالت ) مرسی

شما : اوه ممد اون دختررو داره میاد عجب داافیه

خلاصه اگه از این کارا بکنید دیگه من که هیچی ... ملائک هم نمی تونن بیان همچین چیزایی رو جمع کنن

کارهای دیگه هم می تونید بکنید مثل ور رفتن با کیفش یا نگاه بازیهای خفن ... و از این چیزا

کارهایی که تحت هیچ شرایطی نباید بکنید

زیرپا نباید بگیرین... دوستتون رو نباید به سمتش پرت کنید ... مشت نباید بزنید ... به عنوان تیکه عمه طرف رو نیارین جلوی چشمش ... ( بابا اینجا کوهه خیابون که نیست خطر مرگ داره )

مراقب باشید وقتی با زیپ طرف ور میرید پاره نشه ... نگاه بازی در حد متعادل ( طرف رو با چشم لخت نکنید ) اصلا در مورد مسایل مهم روز نظر ندین ( چون فکر می کنه خیلی بارتونه دیگه هردفعه میشینه باشما بحث می کنه جای کارای دیگه )

مورد دوم

اگه اکیپ شما دانشجوییه که حله اصلا همه سعی می کنن که شمارو به هم برسونن

یا حتی اگه شما از چیزی خبری نداشته باشین یه دفعه میبینین که دوست دختر دار شدین

فقط من تنها توضیح و پیشنهادی که دارم برای شما اینه که توجه کنید که دختره با کیا دوسته و جلوی اونا سوتی ندین

خنده های ناگهانی و بد انجام ندین

شوخی پشت وانتی انجام ندین

سعی نکنید قهرمان بازی در بیارین و همه جا بپرین وسط

اکیپ رو مناسب انتخاب کنید که یه دفعه دوست پسر دار نشید

( اینا تنها پیشنهاد و توضیح من بود )

مورد سوم و مورد علاقه من

در این مورد به غیر کارهایی که خودتون می تونید انجام بدین کارهایی که با خانواده میشه انجام داد رو میگیم

در این مورد چندین حالت وجود داره

۱- اگه پدر مادر شما پایه باشن و مال اون نه

خیلی سادست وقتی که اونا دارن از کنار شما رد میشن مادرتون خودش رو به غش و ضعف مزنه و پدر مادر اون میان جلو کمک در این لحظه یا شما شماره میدین یا بحث ادامه دار میشه

اگه ادامه دار شد شما بیشتر پیشرفت می کنید نه که مامان بابای اون ناراضین ... خوب مجبوریم از ضد حمله ازدواج و خواستگاری استفاده کنیم ... مامان شما میره برای خواستگاری و اون وقت شما دوتا رو ۵ دقیقه هم که شده آزاد میذارن

۲- پدر مادر شما پایه باشن مال اونم باشن

( این دیگه بهشته من چی بگم آخه ؟؟؟ )

۳- پدر مادر شما نه مال اون آره

خیلی سادست شما یا مامان باباتون رو می پیچونید یا اینکه با برادر خواهر هماهنگ می کنید که اونارو سرگرم کنن و خودتون جیم میشین

۴- پدر مادر شما نه مال اونم نه

این یک وضعیت بحرانی است و تا حالا من براش راهی پیدا نکردم ... ولی باید بگم که هر دفعه هم اقدام کردیم برای بچه ها و جواب داده ولی از طریق خانواده کاری از دستتون بر نمیاد دیگه باید به شعور ... درایت و آموزش های قبلی مراجعه کنید

کارهایی که تحت هیچ شرایطی نباید انجام بدین

وقتی که مامان اون پایه نبود گیر ندین که همین الآن می خوام ازدواج کنم قضیه لو میره

شماره رو در چنین شرایطی با کارت ندین حتما یا missed بندازین یا حفظ کنین

اگه مامان بلد نبود غش کنه با چوب نزنید تو سرش

ازهرگونه خز بازی جلوی مامان باباش بپرهیزید

در این لحظه ما شمارو به خلاصه بزرگ و این مقاله می سپریم

امیدوارم که من باعث نشده باشم که شما کار بد بد بکنید و مسئولیت گند کاری ها و کتک خوردن های شمارو نمی پذیرم
Working...
X