Announcement

Collapse
No announcement yet.

Armani's Naughty Jokes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Armani's Naughty Jokes

تركه ميره گواهينامه پايه يك بگيره، ازش مي‌پرسن: لرزش پيستون از چيه؟ ميگه: از شل بودن سوتين
    ------------------------------------------------------
    رشتيه زنش رو برد پيش پزشك. دکتر: با توجه به ناراحتي كه خانمتون دارند، براشون 3 روز نزديکي تجويز مي‌کنم! رشتيه مي گه:خانم رو بيارم مطب يا تشريف مياريد منزل؟
    -------------------------------------------------------------
    يه روز يه رشتيه به رفيقش ميگه: خاك بر سر بي غيرتت كنن، زنم خالكوبي عكس خواهرتو روي شكم عباس آقا ديده!
    يه تركه پتروس فداكار رو با دهقان فداكار قاطي مي‌كنه، ميره انگشت مي‌كنه تو باسن راننده قطار!
    --------------------------------------------------------------
    فتواي قزويني: احتياط واجب آن است كه نماز در قزوين نشسته و شكسته خوانده شود!
    بچه از باباش ميپرسه: بابا، مامانا چطوري بچه‌دار ميشن؟ باباش ميگه: يه فرشته، بچه رو ميزاره تو دامن مامانا. بچه ميگه: يعني ك... تاثير نداره؟
    يه تركه مست مي‌كنه و ميگه: ولم كنين، ميخوام برم شورت زنم رو در بيارم! بهش ميگن: حالا چرا مال زنتو؟ ميگه: آخه كشش كمرم رو اذيت مي‌كنه!
    در راستاي ورود بانوان به استاديوم شعارها اصلاح مي‌گردد: شير سماور / اگزوز خاور / اوا ديدي خواهر؟ / رفت كجاي داور!
    يارو توي ويترين مغازه‌اش ساعت چيده بوده، تا يه مشتري مياد كه ساعت قيمت كنه يارو ميگه: ما ساعت نمي‌فروشيم، ختنه مي‌كنيم! مشتري ميگه: پس چرا توي ويترينتون ساعت گذاشتيد؟ يارو ميگه: پس ميخواستي ك... بچينيم؟
    يه تركه تو قرعه كشي بانك شركت مي‌كنه، براش شش ماه زندان در مياد!
    پسر مي ره خواستگاري ميگن: اومديم از باغچه‌تون گل بچينيم. دختر مي ره خواستگاري ميگن: اومديم شلنگ ببريم، گلمونو آب بديم!
    به تركه ميگن: پاهات ترك خورده، جوراب بپوش تا خوب بشه. ميگه: برو بابا، 20 ساله شورت مي‌پوشم، هنوز ترك باسنم خوب نشده!

hehe ..........

Comment

پسر*ِ خطيب*ِ دهيبامداد در پايگاه رفت پدر را ديد كه خر مي*گاييد. پنداشت همه روزه چنان مي*كند. روزجمعه پدرش بر منبر خطبه مي*خواند. پسر بر در ِ* مسجد رفت و گفت: بابا خر را مي*گايييا به صحرا برم؟
      ------------ --------- ------

مولانا قطب*الدين بهراهي مي*گذشت. شيخ سعدي را ديد كه شاشه كرده و كير بر ديوار مي*ماليد تا استبراكند. گفت: اي شيخ چرا ديوار مردم سوراخ مي*كني؟ گفت: قطب*الدين ايمن باش، اين بدانسختي نيست كه تو ديده*اي.
      ------------ --------- --------- -شخصي در دهليز*ِ خانه زن*ِ خود را مي*گاييد وزن گاه*گاهي سيلي*يِ نرم بر گردن*ِ شوهر مي*زد. درويشي سوآل كرد.
      زن گفت: خيرت باد. گفت: شما هم در اين خانه چيزي مي*خوريدبه من دهيد. زن گفت: من كير مي*خورم و شوهرم سيلي.
      گفت: من رفتم. اين نعمت بدينخاندان ارزاني باد
      ------------ --------- ---

دختركي را بهشوهر دادند. شب*ِ عروسي فرياد بر*آورد كه من كير*ِ بزرگ را تحمل نتوانم كرد. قراربر آن دادند كه مادر*ِ دختر، كير*ِ داماد را در دست گيرد و به قدري كه تحمل تواندكرد بگذارد و باقي بيرون رها كند. چون سرش در كار رفت دخترك گفت: قدري ديگر رها كن. مادر پاره*اي ديگر رها كرد. گفت: قدري ديگر. هم*چنين مي*گفت تا تمامت در كار رفت. باز گفت: قدري ديگر. مادر گفت: همين بود. دختر گفت: خدا پدرم را بيامرزد. راستمي*گفت كه دست*ِ تو هيچ بركتي ندارد
      ------------ ------

شخصي پيرزني را در زمستان مي*گاييد. ناگاه ازآن*جا بيرون كشيد. زنك گفت: چه مي*كني؟ گفت: مي*خواهم ببينم تا اندرون*ِ كس*ِ توسرد تر است يا بيرون
      ------------ --------- --------- -----

شخصي خواست كه پف در آتش كند. بادي از كونشبجست. في*الحال پشت در آتش*دان كرد كون*اش را گفت: اگر تو را تعجيل*استبفرماي
      ------------ --------- ----

مولانا قطب*الدينشيرازي را عارضه*اي روي نمود. مسهلي بخورد. مولانا شمس*الدين عميدي به عيادت*ِ اورفت. گفت: شنيدم كه دي*روز مسهل خورده بودي. از دي*باز به دعا مشغول بودم. گفت: آرياز دي*باز از شما دعا بود و از ما اجابت
      ------------ --------- ------

شخصي پيش*ِدانش*مندي رفت و گفت: چون در نماز مي*ايستم كيرم بر مي*خيزد تدبير چه باشد؟ گفت: ازمرگ*ِ پدر و مادر ياد كن. گفت: فايده نمي*كند. گفت: نفس*ِ واپسين، گفت: سودينمي*كند. چندان*كه از اين نوع گفت هيچ درنگرفت. دانشمند ملول شده گفت: اي مردك بيادر كون من بسپوز. گفت: من نيز به خدمت مولانا از آن بهر آمدم تا هر چه فرمايد چنانكنم
      ------------ --------- -------

مولانا قطب*الديندر حجره*يِ مدرسه يكي را مي*گاييد. ناگاه شخصي دست به در*ِ حجره نهاد باز شد. مولانا گفت: چه مي*خواهي؟ گفت: هيچ. جايي مي*خواستم كه دو ركعت نماز بگذارم. گفت: اين*جا جايي هست؟ كوري نمي*بيني كه ما از تنگي*يِ جا دو دو بر سر*ِ هم رفتهايم
      ------------ --------- --------- ----

زني نزد*ِ قاضيرفت و گفت: شوهرم مرا در جاي*گاه*ِ تنگ نهاده است و من از آن* دل *تنگ*ام. قاضيگفت: سخت نيكو كرده است. جاي*گاه*ِ زن هر چه تنگ*تر به*تر
      ------------ --------- -----

روستايي ماده گاوي داشت و ماده خري باكره. خربمرد. شير*ِ گاو به كره*خر مي*داد و ايشان را شير ديگر نبود و روستايي ملول شد وگفت: خدايا تو اين كره خر را مرگي بده تا عيالان*ِ من شير*ِ گاو بخورند. روز ِ ديگردر پاي*گاه رفت. گاو را ديد مرده. مردك را دود از سر برفت و گفت: خدايا من خر راگفتم. تو گاو از خر باز نمي*شناسي؟

Comment

Working...
      X