Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bahman Ghobadi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bahman Ghobadi

"بهمن قبادي" در اعتراض به مقررات جديد انگشت نگاري از متقاضيان ويزاي انگليس سفر خود به لندن را لغو کرد

ايرنا : "بهمن قبادي" كارگردان سينماي ايران در اعتراض به مقررات جديد انگشت نگاري از متقاضيان ويزاي انگليس در تهران، ضمن لغو سفر خود به لندن تاكيد كرد: "مقررات جديد سفارت انگليس بوي نوعي كهنگي و رويكردهاي ضددموكراتيك" مي دهد.
    به گزارش روز جمعه روابط عمومي "مژ فيلم"، بهمن قبادي قرار بود براي حضور در مراسم افتتاحيه جشنواره "فيلم كردي لندن" روز هشتم دسامبر(جمعه ‪ ۱۷‬آذر) به انگليس سفر كند كه به علت سختگيريهاي جديد سفارت انگليس در تهران و تاكيد بر مقررات جديد انگشت نگاري، سفرش را به لندن لغو كرد.
    قبادي اظهار داشته است: من شايد بيش از ‪ ۵۰‬بار به انگلستان سفر كرده و ويزاي اين كشور را گرفته باشم اما اين اقدام بوي كهنگي و رويكردهاي ضد دموكراتيك مي*دهد. اين واقعا" بي*معني است كه از من براي سفر به كشوري ديگر، در قلب كشور خودم، توسط اتباع بيگانه انگشت نگاري شود.
    بر اساس اين گزارش، جشنواره فيلم كردي لندن كه بزرگترين جشنواره آثار كردي در سراسر دنيا است قرار است آخرين فيلم "قبادي "،"نيوه مانگ"(نيمه ماه) را در مراسم افتتاحيه به نمايش بگذارد.

Bahman Ghobadi

San Sebastian Film Festival

Bahman Ghobadi was born in 1968 in Baneh (Iranian Kurdistan). He joined a group of independent filmmakers as a student, making numerous short films, among which Life in the Fog (1999) earned especially high acclaim, winning the Special Jury Award at Clermont-Ferrand International Short Film Festival

>>>sansebastianfestival.com

Comment

i downloaded 2 of his movies called "Turtles can fly" and "A time for drunken horses" ... i heard they are awesome.... hoping to get time to watch it.

If you wish to be loved, show more of your faults than your virtues. - Edward Bulwer-Lytton

Comment

ستاره هالیوودی در آخرین فیلم قبادی
        درحالي که برخي از رسانه هاي خارجي طي بيست و چهار ساعت گذشته از حضور شارون استون در آخرين فيلم بهمن قبادي خبر مي دادند، برخي از منابع داخلي از مدتي پيش حضور اين بازيگر مطرح امريکايي را در اين فيلم تکذيب کرده بودند.

حضور بازيگر «گل هاي شکسته» در آخرين فيلم بهمن قبادي در حالي قوت گرفت که اين بازيگر چندي قبل به معرفي فيلم هاي قبادي در اولين دوره جشنواره «سينما واريته» پرداخته بود و کمي قبل هم به گفته يکي از رسانه هاي خارجي و در يک سکوت کامل خبري مهمان قبادي در ايران بود.

شارون استون در کنفرانس هاي خبري و جشنواره «سينما واريته» که در موناکو و پاريس برگزار شد حضور يافته بود، فيلم هاي «لاک پشت ها هم پرواز مي کنند» و «نيوه مانگ» را معرفي کرده بود.

وي اين فيلم را خوش ساخت و داراي ساختاري قوي خوانده و گفته بود؛ «اين يکي از شگفت انگيزترين فيلم هايي است که ديده ام.

قبادي به خوبي مقاومت انسان را در برابر ديو جنگ نشان داده است.» حمايت بازيگر جنجالي از قبادي و شايعه حضور احتمالي او در ايران، شائبه حضور اين بازيگر را در فيلم «آب و هواي کوهستان» (که برخي نام فيلم را کشور بابا هم روايت کرده اند) شدت بخشيد، به ويژه اينکه قبادي پيشتر از دوزبانه بودن فيلم خبر داده و گفته بود آنجلينا جولي گزينه مناسبي براي حضور در اين فيلم خواهد بود و در عين حال خبري از حضور اين بازيگر منتشر نشد.

بهمن قبادي در گفت وگويي که چندي قبل با روزنامه نيوزويک انجام داد، گفت؛ «فيلم آينده من، يک فيلم انگليسي - کردي است که به نظرم بازيگري مثل آنجلينا جولي مي تواند بازيگر مناسبي براي ايفاي نقش اصلي آن با حال و هواي بومي باشد.»

وي در ادامه گفت وگو از حضور بازيگران حرفه يي در فيلم آينده اش خبر داده و گفته بود؛ «در حال حاضر در جست وجو براي يافتن بازيگر امريکايي مناسب براي فيلم بعدي ام هستم؛ يک بازيگر زن که با من کار کند.»

بعد از انتشار اين خبر، هيچ گونه تمايلي از سوي جولي صورت نگرفت و حال به نظر مي رسد بهترين شرايط براي حضور شارون استون در آخرين فيلم بهمن قبادي مهيا شده است.

هرچند خبر رسيد، آنجلينا جولي که به عنوان سفير صلح در عراق به سر مي برد سر صحنه فيلم قبادي نيز حاضر شده است.

حضور يک بازيگر امريکايي در فيلم قبادي، پس از آنکه ژوليت بينوش در فيلم کيارستمي به ايفاي نقش پرداخت، يکي از نکات جالب اين خبر است.

Comment

There is a good spotlight feature about Bahman Qobadi at this link:

http://faryadmagazine.com/entertainm...n%20Qobadi.htm

Comment

sharon stone & bahman ghobadi in iran

Comment

خبردسته اولي بود وقتي شبكه خبري صداي آمريكا با نشان دادن جديدترين تصوير خانم شارون استون ستاره سكسي آمريكايي با حجاب اسلامي در ايران، پرده از همكاري وي با بهمن قبادي كارگردان كرد و معناگراي سينماي ايران برداشت. شارون استون بازيگر فيلم هايي چون غريزه اصلي و متخصص كاملا در سكوت خبري يك سفر 48 ساعته به ايران داشته تا مذاكرات مقدماتي با بهمن قبادي براي بازي در فيلم سرزمين باباي من كه در عراق فيلمبرداري خواهد شد داشته باشد.

اين درحاليست كه بهمن قبادي در ديداري با خانم آنجلينا جولي در بغداد خواستار نقش آفريني او نيز در فيلم جديد خود شده بود. بنظر مي رسد عزم قبادي براي استفاده از يك ستاره زيباي هاليوودي در فيلمش چنان راسخ است كه اگر در نهايت شنيديم مونيكا بلوچي در فيلم او بازي خواهد كرد، نبايد تعجب كنيم. ولي جدا اين مرد چه سليقه ي قشنگ و چه اعتماد به نفس بالايي دارد ! فيلم هاي لاك پشت ها هم پرواز مي كنند و زماني براي مستي اسب ها دو فيلم مطرح بهمن قبادي در فستيوال هاي جهاني سينما بوده كه با استقبال كمي در داخل كشور مواجه شده بودند اما بسياري از منتقدين سينماي بين الملل همچون شارون استون بر اين باورند كه اين فيلم ها آنها را مسخ كرده است.

Comment

بهمن قبادي گفت :مجوز دادن يا ندادن به فيلمم اصلا اهميتي ندارد به نظرم اگر مجوز داده نشود بهتر هم هست .چرا كه فيلمساز اذيت مي شودو بايد درشرايط آزار دهنده اي فيلمش را به نمايش در آورد
                قبادي در گفت وگو باايران دخت افزود :مگر آن آثاري كه مجوز مي گيرند در چه شرايطي اكران مي شوند .مردم بايد بروند روي صندليهاي عهد بوق وپرده هاي خراب وداغان فيلم را ببينند كه چه بشود؟
                وي ادامه داد:ضمن اينكه به امثال فيلمهاي من اجازه نمي دهند بيش از دوهفته روي اكران باقي بمانند .
                وي تاكيد كرد : اصلا به نظرم بهتر است كه چنين فيلمهايي از طريق قاچاق به خانه هاي مردم برود.فيلم من هم همينطور .فكر مي كنم اگر فيلمم به واسطه قاچاق نمايش داده شود .بيشتر هم ديده مي شود .فيلمهاي من را دريك سالن به نمايش مي گذارند بنابراين چه بهتر كه قاچاق فيلم شامل حالش شود .
                قبادي در پاسخ به سوالي درباره آزادي ركسانا صابري گفت :ايشان آزاد بشوند يا نشوند من از ايران مي روم .چون مي خواهم كار كنم .البته من به اين كشور تعلق خاطر دارم .خانواده ام اينجا زندگي مي كنند.اما چند پروژه جدي دارم كه اينجا نمي توانم روي آنها كار كنم .مي روم جايي كه براي من و آثارم ارزش قائل باشند وكارم را ببينند.مي خواهم در محيطي كار كنم كه به ايده ها وروياهاي بزرگتري كه دارم تحقق بخشم .جايي كه حق تعلق گرفتن مجوز به فيلم از آنها سلب نشود.

Comment

Comment

Comment

Director Bahman Ghobadi speaks about his new movie "No One Knows About Pesian Cats" co-wrote with girlfriend Roxanna Saberi and the difficulties of working in Iran.

CANNES, FRANCE - MAY 14: Director Bahman Ghobadi and actor Hamed Behdad attend the Spring Fever Premiere held at the Palais Des Festival during the 62nd International Cannes Film Festival on May 14, 2009 in Cannes, France.
                      [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5OQYGGbzn6c[/ame]

Comment

Working...
                      X