If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
محكوميت مجري شبكه ماهواره يي به اتهام آزار دختر نوجوان
يك مجري قديمي و معروف شبكه هاي ماهواره يي از سوي دادگاهي در سوئد به اتهام تعرض به دختري نوجوان به تحمل شش سال حبس و جزاي نقدي محكوم شد.
اين حكم در پي شكايت دختري 18 ساله از سوي قاضي دادگاه بدوي منطقه سولنا در سوئد صادر شد. دختر شاكي كه مهرانه نام دارد 12 سال قبل به همراه مادر و برادرش از ايران به سوئد مهاجرت كرد.
پس از مدتي متهم به عنوان خدمتكار در خانه آنها مشغول به كار شد و تا سال 1999 به كار خود ادامه مي داد تا اينكه در ماه آگوست سال 2002 با مادر مهرانه ازدواج كرد و پس از چند سال زندگي مشترك از وي جدا شد. پس از طلاق متهم از مادر مهرانه، چندي قبل اين دختر كه به 18 سالگي رسيده است عليه پدرخوانده خود شكايت كرد و گفت؛ من از 7 سالگي مورد سوءاستفاده خدمتكارمان كه بعدها پدر ناتني ام شد قرار گرفتم اما اين اتفاق از 11 سالگي شدت بيشتري گرفت و متهم مرتب مرا مورد آزار قرار مي داد. او شب ها مخفيانه به اتاقم مي آمد و نقشه هايش را اجرا مي كرد. همچنين هر گاه مادرم براي خريد از خانه بيرون مي رفت يا به منزل مادربزرگم مي رفت پدر ناتني ام فرصت را براي آزار من مناسب مي ديد.
او به مخالفت ها و مقاومت هاي من هيچ اعتنايي نداشت و من نيز نمي توانستم در برابرش مقاومت كنم. من از 11 تا 14 سالگي از سوي اين مرد مورد تعرض قرار مي گرفتم و جرات نداشتم موضوع را با كسي در ميان بگذارم تا اينكه او از مادرم جدا شد.
مهرانه ادامه داد؛ متهم پس از طلاق هم دست از سر من برنداشت و مرتب به صورت تلفني با من در تماس بود و حتي يك بار پيشنهاد داد در ازاي دريافت 500 كرون براي ملاقات وي به خانه اش بروم اما من در برابر اين خواسته به شدت مخالفت كردم. در حالي كه تصور مي كردم از دست او رها شده ام و كابوسم پايان يافته است چندي پيش مجدداً وي را در مترو ديدم و او دوباره پيشنهاد 500 كروني اش را مطرح كرد.
دختر شاكي در پاسخ به اين سوال قاضي دادگاه كه چرا هنگامي كه شبانه مورد آزار قرار مي گرفته با داد و فرياد از مادرش كمك نمي خواسته است، گفت؛ مادرم به اين مرد اطمينان كامل داشت و مي ترسيدم اگر داد و فرياد راه بيندازم نه تنها گرهي از مشكلاتم باز نشود كه خودم در مظان اتهام قرار بگيرم.
من مطمئن بودم مادرم حرف هايم را باور نمي كند و به همين دليل نيز در تمام اين سال ها سكوت اختيار كردم تا اينكه موضوع را با يكي از دوستان خانوادگي ام در ميان گذاشتم و با راهنمايي وي تمام ماجرا را براي مادرم بازگو كردم و در نهايت تصميم گرفتم عليه اين مرد شكايت كنم.وي در ادامه اظهاراتش گفت؛ اين حوادث چنان تاثيري روي من گذاشت كه ديگر نمي توانستم به زندگي ادامه دهم و خودم را در بن بست مي ديدم و در نهايت هم براي رهايي از اين مشكلات روحي و رواني گرفتار مواد مخدر شدم.
پس از طرح شكايت از سوي مهرانه مجري شبكه هاي ماهواره يي به دادگاه بدوي سولنا احضار شد و در جريان محاكمه اتهام خود را انكار كرد.
او كه با استفاده از مترجم حرف مي زد، گفت؛ تمام ادعاهايي كه عليه من مطرح شده دروغ است و مهرانه و مادرش مي خواهند از من انتقام بگيرند. من مهرانه را مثل دختر خودم دوست داشتم و هميشه با او خوش رفتاري مي كردم و در تمام سال هايي كه با وي و مادرش زندگي مي كردم هيچ مشكلي وجود نداشت اما چندي قبل در حالي كه از همسر سابقم جدا شده بودم، تصميم گرفتم با زن ديگري ازدواج كنم و مادر مهرانه پس از آنكه از اين موضوع مطلع شد از روي حسادت تصميم گرفت از من انتقام بگيرد.
به همين دليل نيز از دخترش خواست چنين شكايتي را مطرح كند.با انكارهاي مرد ايراني قاضي پرونده از دوست صميمي مهرانه و يكي از بستگان وي خواست براي اداي برخي توضيح ها به دادگاه مراجعه كنند.
اين دو نفر در اظهاراتشان گفتند؛ پس از آنكه ماجراي تعرض به مهرانه برملا شد طي مكالمه تلفني كه با متهم داشتيم او جرمش را پذيرفت و حتي از ما طلب عفو و بخشش كرد.
در ادامه دادستان پرونده نيز ضمن گناهكار شناختن مجري شبكه هاي ماهواره يي فارسي زبان خواستار صدور مجازات سنگين براي وي به اتهام سوءاستفاده جنسي از كودكان شد اما در نهايت قاضي دادگاه با توجه به مدارك و مستندات موجود در پرونده مرد ايراني را فقط به تحمل 6 ماه حبس محكوم كرد.
در حكم صادره آمده است؛ متهم علاوه بر تحمل زندان بايد مبلغ 160 هزار كرون بابت خسارت، جبران صدمات روحي و هتك حرمت به شاكي پرداخت كند و علاوه بر آن مبلغ سه هزار كرون مخارج دادگاه را به عهده بگيرد و مبلغ 500 كرون نيز به صندوق حمايت از قربانيان جرائم واريز كند.
مرد ايراني سردسته باندي موسوم به موتورسواران بانديدوس بود
گانگستر ايراني مقيم سوئد كه از سال ها قبل تحت پيگرد قرار داشت سرانجام بعد از محاكمه يي جنجالي به 9 سال زندان محكوم شد. اين ايراني 34 ساله كه مهدي نام دارد سردستگي باندي موسوم به موتورسواران بانديدوس را برعهده داشت و بعد از كشمكش هاي بسيار از سوي دادگاه بدوي گوتنبرگ به جرم اقدام به قتل و به خطر انداختن جدي امنيت شهروندان گناهكار شناخته شد.
بانديدوس
در سال 1966 شبكه تبهكاري بانديدوس در شهر تگزاس امريكا تشكيل شد. اعضاي اين باند كه باجگيري از صاحبان رستوران ها و كلوپ ها را در دستور كارشان قرار داده بودند، به سرعت فعاليت هايشان را گسترش دادند و به رقابت با باندي موسوم به فرشتگان جهنم كه در همين زمينه كار مي كردند، به رقابت پرداختند. كشمكش هاي اين دو باند پس از مدتي ابعاد جهاني پيدا كرد چرا كه هر دو گروه در چند كشور اروپايي و آسياي شرقي نيز شعبه هايي تاسيس كردند. در اين بين هنگامي كه گروه موتورسواران بانديدوس در سوئد تشكيل شد، مهدي جوان ايراني كه چندين سوء سابقه كيفري داشت و به تبهكاري معروف تبديل شده بود هدايت شاخه غرب سوئد گروه بانديدوس را برعهده گرفت. او و اعضاي باندش از رستوران داران باج مي گرفتند و به خاطر اعمال خشونت آميزي كه انجام مي دادند هيچ كس در برابر آنها مقاومت نمي كرد و حاضر نمي شد عليه شان به پليس شكايت كند تا اينكه يك زوج ايراني در برابر اين شبكه ايستادگي و اعلام كرد حاضر نيست پولي بپردازد. مقاومت زن و شوهر جوان خشم مهدي را برانگيخت و به اعضاي گروهش دستور داد رستوران را به آتش بكشند. بعد از آن زوج رستوران دار عليه هموطن شان شكايت كردند و همين امر باعث شد وزير وقت دادگستري سوئد به ملاقات آنها برود و از آن دو به عنوان شهروندان شجاع نام ببرد.
هنگامي كه شهناز و مسعود- دو شاكي پرونده- در دادگاه توضيح دادند بانديدوس ها مي خواستند از آنها 200 هزار كرون اخاذي كنند يك راننده تاكسي نيز به نفع شان شهادت داد اما چندي بعد خودروي او منفجر و خودش مجروح شد. در نهايت مهدي به 18 ماه حبس محكوم شد اما بعد از آزادي دست از اعمال خلاف برنداشت و دوباره كارهاي گذشته اش را ادامه داد. او كه با باند فرشتگان جهنم رقابتي سرسختانه داشت در ماه سپتامبر سال 2006 بندر گوتنبرگ را به عرصه نبردي هولناك تبديل كرد. بمب گذاري در خودروي رئيس بخش امنيتي يك باشگاه شبانه، منفجر كردن يك تاكسي در نزديكي مدرسه يي ابتدايي و مجروح كردن چندين نفر از رقبا و شهروندان عادي از جمله اقداماتي بود كه با بازتاب گسترده يي در سوئد و سراسر اروپا مواجه شد.
مظنون
در همان ابتداي تحقيقات رد پاي مهدي در اين اقدامات به دست آمد و وي بازداشت شد اما دو روز بعد به خاطر نبود دلايل كافي دادستان به ناچار دستور آزادي او را صادر كرد. با اين وجود تحقيقات پيرامون اين جنگ هاي خياباني پايان نيافت تا اينكه بالاخره مداركي عليه اين مرد ايراني و چهار همدستش به دست آمد و آنها تابستان امسال دوباره بازداشت شدند و پرونده هايشان به جريان افتاد. در حالي كه مهدي هرگونه اتهامي را انكار مي كرد چندين بار پاي ميز محاكمه رفت تا اينكه چهارشنبه هفته گذشته حكم عليه او صادر شد.
در راي صادره از سوي دادگاه بدوي گوتنبرگ آمده است؛ مهدي و همدستانش اعمال غيرقانوني خود را با بي رحمي شگفت آوري انجام مي دادند و به همين خاطر به جرم اقدام به قتل و به خطر انداختن جدي امنيت شهروندان به 5/2 تا 9 سال زندان محكوم مي شوند. طبق اين راي جوان ايراني و دو همدست ديگرش هر يك به 9 سال زندان، يك متهم ديگر به 5/2 سال و مرد 24 ساله ديگري به سه سال زندان محكوم شده اند و قاضي خاطرنشان كرده است متهم آخر به دليل همكاري با پليس و شهادت عليه سردسته بانديدوس به چنين مجازاتي محكوم شده در غير اين صورت بايد مدت بيشتري را در زندان مي گذراند. هم اكنون مهدي سعي دارد با كمك وكلاي مدافعش فرجام خواهي كند اما افكار عمومي جامعه به شدت عليه او و همدستانش است و مدارك موجود در پرونده نيز راه نجات براي اين مرد باقي نگذاشته است.
Comment