Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian Thief In China

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iranian Thief In China

سارق سابقه*دار پس از سال*ها كف زني در ايران وقتي متوجه شد دستش براي پليس رو شده، تصميم گرفت در خارج از ايران سرقت*هايش را دنبال كند.

اين مرد با استفاده از پاسپورت جعلي به ديگر كشورهاي آسيايي سفر و در آنجا كف زني مي*كرد.

راز فعاليت*هاي مجرمانه اين متهم هفته گذشته و زماني فاش شد كه پليس امنيت عمومي استان تهران در جريان فعاليت مردي به نام فريدون قرار گرفت كه با استفاده از پاسپورت*هاي جعلي اقدام به سفرهاي خارجي مي**كرد.

از آنجا كه بررسي*ها نشان مي*داد وي با استفاده از اين پاسپورت*ها سفرهاي متعددي به چين، سوريه و لبنان داشته و به تازگي نيز از سفر چين برگشته، مأموران فريدون را به صورت نامحسوس زير نظر گرفتند و همزمان تحقيقات براي يافتن در اين بررسي*ها مشخص شد كه فريدون نام جعلي اين مرد است و وي يك سارق كف زن سابقه*دار به نام رضاست.

با اين اطلاعات، محل سكونت وي در اطراف كرج شناسايي شد و مأموران پليس وي را صبح بيست و دوم آبان در خانه به محاصره درآورده و دستگير كردند.

در نخستين بازجويي*ها مرد ميانسال پرده از سرقت*هاي زنجيره*اي در چين، سوريه و لبنان برداشت و گفت كه او و 2 همدستش با پاسپورت*هاي جعلي به اين كشورها سفر و اقدام به كف زني مي*كرده*اند.

سرقت در سفرهاي آسيايي مرد سابقه دار وقتي مقابل بازپرس شعبه 21 دادسراي جنايي كرج قرار گرفت با توضيح سرقت*هايش در كشورهاي خارجي گفت: ارديبهشت ماه گذشته بعد از گذراندن آخرين محكوميتم از زندان آزاد شدم.

مدتي بعد با 2 مرد به نام*هاي علي و محمد آشنا شدم و پس از مدتي آنها كه متوجه شده بودند من در زمينه كف زني مهارت زيادي دارم، به من پيشنهاد سرقت در كشورهاي خارجي را دادند.

زماني كه مطمئن شدم از عهده كف*زني در كشورهاي ديگر نيز برمي*آيم، پيشنهاد آن*ها را پذيرفتم.

سپس با تهيه يك شناسنامه و پاسپورت جعلي همراه آن*ها به كشورهاي مختلف مسافرت كرده و در آن*جا سرقت مي*كرديم.

رضا گفت: بيشترين سرقت*هايمان هم در كشور چين بود و در آخرين مرحله از سرقت*هايمان در مدت 23 روز بيش از 1000 بار كف زني كرديم.

رضايي – بازپرس شعبه بيست و يكم دادسراي جنايي كرج- با شنيدن اظهارات مردسارق، وي را براي تكميل تحقيقات با قرار بازداشت قانوني به اداره آگاهي كرج انتقال داد و دستور دستگيري 2همدست وي را نيز صادر كرد.

in Iraniha joz aberoorizi vo kaar kharab koni kaare digei balad nistan bokonan?

Comment

Originally posted by abadani69 View Post
      in Iraniha joz aberoorizi vo kaar kharab koni kaare digei balad nistan bokonan?
      Valla arman jan ino bayad az oonai ke invare ab eshgho hale donya ro mikonan bad mian edea mikonan ke asheghe iranan o vatan parastan bayad porsid.

vali age az man miporsi na in irania kheili karaye dige baladan ke hatta khode americans ham balad nistan ba inke keshvare khodeshoone.
      born to be successful.

Comment

Working...
      X