Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian Old Woman Is A Big Thief

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iranian Old Woman Is A Big Thief

دستگيري مادرخوانده دزدان طلافروشي ها پس از 40 سال

زني كه به عنوان مادرخوانده دزدان طلافروشي ها شناخته مي شود، پس از 40 سال فعاليت مجرمانه سرانجام دستگير شد.

به گزارش خبرنگار ما طي سال گذشته و اوايل سال جاري وقوع چندين مورد سرقت از طلافروشي ها به پليس آگاهي تهران گزارش شد و كارآگاهان با آغاز تحقيقات متوجه شدند تمام اين جواهرفروشي ها به يك شيوه مورد دستبرد قرار گرفته اند. به همين خاطر به بازجويي از تك تك مالباختگان پرداختند تا به سرنخ هايي از باند حرفه يي دزدي دست يابند.

يكي از اين افراد گفت؛ سه زن وارد جواهرفروشي من شدند و همان طور كه بر سر انتخاب طلا با يكديگر صحبت مي كردند مرتب از من مي خواستند سرويس هاي مختلف را برايشان روي پيشخوان بگذارم تا آنها را ببينند. در اين حين در حالي كه روي پيشخوان شلوغ شده بود سه زن بدون انتخاب طلا از مغازه بيرون رفتند و پس از خروج آنان متوجه شدم يك سرويس طلا ربوده شده است.

اظهارات اين مرد مورد تاييد ساير مالباختگان نيز قرار گرفت و آنها تاييد كردند به همين شيوه اموال شان را از دست داده اند ولي برخي از جواهرفروشان تعداد سارقان را دو نفر اعلام كردند.

با افشاي اين موضوع كه دزدي هاي سريالي از جواهرفروشي ها توسط يك باند انجام مي شود كارآگاهان به چهره نگاري از متهمان پرداختند و به تله گذاري براي اين افراد اقدام كردند و سرانجام اوايل سال جاري موفق شدند پنج زن جوان را بازداشت كنند. اين زنان كه ابتدا منكر سرقت بودند در مواجهه حضوري با 90 مالباخته شناسايي شدند و مشخص شد در جريان اين سرقت ها حدود 30 ميليون تومان به چنگ آورده اند. در ادامه تحقيقات اعضاي اين شبكه از زني به نام عمه شريفه ياد كردند و گفتند شيوه سرقت را از او آموزش ديده اند.

يكي از متهمان گفت؛ همه ما پس از آشنايي با عمه شريفه وارد اين كار شديم و تا مدت ها زير نظر وي دزدي ها را انجام مي داديم و در واقع او رئيس باند ما است. عمه شريفه علاوه بر ما به سارقان زيادي اين شگرد دزدي را آموزش داده است و تا آنجا كه من مي دانم تاكنون اعضاي چند باند كه از سوي وي هدايت مي شدند، دستگير شده اند.پس از اعترافات اين متهمان كارآگاهان به مرور پرونده هاي موجود پيرامون سرقت از طلافروشي ها پرداختند و متوجه شدند عمه شريفه تاكنون هيچ گاه دستگير و زنداني نشده است و سابقه كيفري ندارد.

اين موضوع از حرفه يي بودن زن ميانسال حكايت داشت و نشان مي داد وي توانسته اكنون در نقش مادرخوانده دزدان خود را از مظان اتهام دور نگه دارد. به اين ترتيب تحقيقات نامحسوس براي به دست آوردن اطلاعات درباره زن 56ساله آغاز شد و ماموران متوجه شدند وي از 40 سال پيش سرقت هايش را شروع كرده و يكي از نخستين كساني است كه اين شگرد دزدي را رواج و مجرمان زيادي را تعليم داده است.پس از آنكه خانه شريفه در كرج شناسايي شد، ماموران به دستور بازپرس دادسراي ناحيه 10 تهران راهي اين شهر شدند تا وي را دستگير كنند اما متوجه شدند متهم محل سكونت خود را تغيير داده است. به اين ترتيب بازداشت شريفه براي مدتي به تعويق افتاد تا اينكه نشاني خانه جديد وي در اطراف كرج به دست آمد اما اين بار نيز پليس زماني وارد منزل مورد نظر شد كه زن ميانسال آنجا را تخليه و به جاي ديگري نقل مكان كرده بود.

سومين عمليات پليس براي بازداشت سارق حرفه يي كه دو ماه پس از آغاز تحقيقات صورت گرفت نيز نتيجه يي در برنداشت و ماموران پي بردند دوباره محل سكونتش را تغيير داده است.

با ادامه يافتن ماراتن ميان زن گريزپا و ماموران پليس بالاخره چهارمين مخفيگاه وي شناسايي و او بازداشت شد. شريفه پس از انتقال به پليس آگاهي در بازجويي ها سكوت اختيار كرد و زماني كه ماموران وي را در برابر شواهد و مدارك متعددي كه دال بر مجرم بودنش بود قرار دادند، تمامي اتهاماتش را تكذيب كرد. او خودش را قرباني يك اختلاف خانوادگي دانست و در اظهاراتي ضدونقيض گفت؛ خواهرم دزد حرفه يي است و اكنون در زندان به سر مي برد و او براي من پاپوش درست كرده تا به زندان بيفتم.

شريفه سپس گفته هايش را تغيير داد و اين بار خانواده عروسش را متهم كرد و گفت؛ اعضاي خانواده عروس من دزد هستند و به خاطر اختلافاتي كه با آنان دارم، توطئه چيني كرده اند تا مرا به زندان بفرستند.

به رغم انكارهاي مادرخوانده دزدان طلافروشي، وي هنگامي كه در ميان تعداد ديگري از زنان متهم در يك صف پيش روي شش جواهرفروش مالباخته قرار گرفت از سوي آنها به عنوان دزد مغازه شان شناسايي شد.

با مسجل شدن جرم شريفه وي راهي زندان شد و بازپرس پرونده از روزنامه ها خواست عكس اين زن را به صورت واضح چاپ كنند تا امكان شناسايي او از سوي شاكيان فراهم شود.
Working...
X