Announcement

Collapse
No announcement yet.

I Killed My Wife For Money

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I Killed My Wife For Money

بي پولي باعث شد همسرم را بكشم

پرونده مردي كه به خاطر نداشتن پول همسرش را خفه كرده است براي محاكمه به شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران فرستاده شد.

به گزارش خبرنگار ما، پرونده جواد مرد همسركش 30 مهرماه سال گذشته در پي تماس وي با پليس و اعلام گزارش قتل همسرش به نام ليلا به جريان افتاد.

جواد در گزارشي كه به پليس اعلام كرد، گفت؛ من شب حادثه در خانه نبودم به خاطر بحثي كه با همسرم داشتم او مرا از منزل بيرون كرده بود، من هم به خانه پدرم رفتم و تا صبح آنجا بودم، صبح براي اينكه لباس هايم را عوض كنم به خانه خودم بازگشتم و با جسد همسرم روبه رو شدم.

در ادامه به دستور بازپرس كشيك قتل كرج جسد ليلا به پزشكي قانوني انتقال يافت و در حالي كه جواد سعي داشت مسير تحقيقات را تغيير دهد، بررسي هاي نامحسوس نشان داد جواد و همسرش از همان ابتداي ازدواج با هم مشكل داشتند و زندگي مشتركشان با كشمكش و در گيري همراه بود. با توجه به شكايت خانواده ليلا، شوهر وي توسط پليس دستگير شد.

او در بازجويي هاي فني - پليسي به قتل اقرار كرد و گفت؛ من همسرم را به قتل رساندم اما قصد نداشتم او را بكشم و مرگ ليلا فقط يك حادثه بود.وي افزود؛ من سر كار مي رفتم اما درآمدم خيلي كم بود، ليلا از اين وضعيت خسته شده بود، مرتب گلايه مي كرد. او مي گفت اگر شرايط كاري ام خوب نيست خودم مقصر هستم. فشار مالي از يك طرف و كنايه هاي ليلا از طرف ديگر، اعصابم را كاملاً به هم ريخته بود. روز حادثه بعد از كار مطابق معمول هر روز به خانه برگشتم.

ليلا مي خواست خريد كند، از من پول خواست اما من پول نداشتم. گفتم بايد كمي صبر كند تا حقوق بگيرم. او حرفم را قبول نكرد. من بر سر ليلا فرياد زدم و درگيري بين ما آغاز شد و طي يك كشمكش او را خفه كردم.متهم ادامه داد؛ هرچه سعي كردم ليلا را نجات دهم نتوانستم او مرده بود. مي دانستم چه عاقبتي در انتظارم است و حتماً پليس دستگيرم مي كند، به همين خاطر تصميم گرفتم صحنه سازي كنم، دقايقي بعد از قتل به فكر افتادم به خانه پدرم بروم. هوا تقريباً تاريك شده بود كه به خانه پدرم رسيدم. به والدينم گفتم با ليلا دعوا كردم و او مرا از خانه بيرون كرده است، به همين خاطر هم مي خواهم شب را بمانم.

صبح به بهانه تعويض لباس هايم به خانه رفتم و در تماس با پليس مدعي شدم همسرم كشته شده است.جواد پس از اعترافاتش صحنه قتل را بازسازي كرد و پس از صدور قرار مجرميت و كيفرخواست از سوي بازپرس جنايي و دادستان كرج پرونده ديروز براي رسيدگي به شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد و جواد به زودي به اتهام قتل همسرش محاكمه خواهد شد.

Working...
X