Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dangerous Iranian Girl In Chat Room

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dangerous Iranian Girl In Chat Room

كلاهبردار اينترنتي در چت روم به تله افتاد

زني كه با اغفال اينترنتي يك استاد دانشگاه از او كلاهبرداري كرده و گريخته بود با هوشياري مالباخته در چت روم شناسايي و سرانجام دستگير شد.

به گزارش خبرنگار ما چندي پيش مردي با مراجعه به شعبه 3 بازپرسي دادسراي ناحيه 11 با اعلام اينكه زني از طريق اينترنت او را اغفال كرده و 28 سكه طلا از او ربوده است خواستار پيگرد قضايي زن شياد شد. وي كه حميد نام دارد و استاد دانشگاه است به بازپرس زكي پور گفت؛ چندي قبل از طريق چت در اينترنت با زني به نام سيمين آشنا شدم.

ارتباط ما ابتدا محدود بود و تنها در مورد مسائل مربوط به كامپيوتر صحبت مي كرديم اما به مرور رابطه مان صميمي تر شد. پس از چند ماه من به سيمين علاقه مند شدم تا اينكه يك شب او نيز ادعا كرد به من دلبسته شده و دوست دارد همديگر را ببينيم.

همان شب تا ديروقت در اين باره چت كرديم و سرانجام سيمين پيشنهاد كرد به طور موقت با هم عقد كنيم و پس از مدتي در صورتي كه هر دو رضايت داشتيم به طور دائم به عقد هم درآييم. اما سيمين يك شرط را تعيين كرد و گفت براي مهريه اش بايد 30 سكه بهار آزادي به او بدهم. سر اين موضوع با هم بحث كرديم و عاقبت او به 28 سكه رضايت داد و براي چند روز بعد در پارك دانشجو با هم قرار گذاشتيم. روز ملاقات ابتدا چند دقيقه يي در مورد زندگي مشترك مان صحبت كرديم.

در بين راه مقابل يك آبميوه فروشي توقف كردم تا خريد كنم اما لحظه بعد كه با آبميوه به ماشين برگشتم اثري از سيمين نبود. وقتي به داخل داشبورد نگاه كردم متوجه شدم 28 سكه طلا نيز ناپديد شده است.به دنبال شكايت اين استاد دانشگاه، بازپرس پرونده تحقيقات خود را در اين خصوص آغاز كرد و با دريافت مشخصات متهم به ماموران پليس آگاهي دستور داد هرچه سريع تر وي را شناسايي كنند.

با گذشت چند هفته از ارائه اين شكوائيه و در حالي كه تحقيقات پليس به نتيجه خاصي نرسيده بود حميد بار ديگر به دادسرا مراجعه كرد و گفت توانسته با نامي ديگر با سيمين ارتباط برقرار كند و براي چند روز بعد با او قرار گذاشته است. او گفت؛ چند شب قبل با يك آي دي ديگر وارد سايتي كه هميشه با سيمين چت مي كردم شدم و سعي كردم با نقشه يي حساب شده توجه او را به خود جلب كنم و بالاخره موفق به اين كار شدم و براي چند روز آينده در يكي از پارك ها با او قرار گذاشتم.

به اين ترتيب هنگامي كه سيمين در محل مورد نظر حاضر شد خود را در محاصره ماموران ديد و به دام افتاد.

وي پس از دستگيري به دادسراي ناحيه 11 منتقل شد و تحت بازجويي قرار گرفت. او كه زني 24ساله و نام واقعي اش نسيم است ضمن اعتراف به اغفال حميد گفت؛ پس از مدتي ارتباط اينترنتي با حميد متوجه شدم او استاد دانشگاه است و وضع مالي خوبي دارد. از سويي سادگي وي نيز باعث شد اين نقشه را طراحي و اجرا كنم. پس از اعترافات اين زن وي با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.

small of summary of this article? title interests me

If you wish to be loved, show more of your faults than your virtues. - Edward Bulwer-Lytton

Comment

Originally posted by indian_blues View Post
      small of summary of this article? title interests me
      She was a bad girl.. a real bad girl, chatting with rich guys and rubbing them .

Comment

Working...
      X