adamayy ke ziad zer mizanan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
What REALLY annoys you the most??
Collapse
X
-
looolOriginally posted by RostamHEEEEE, Evergreen,
chand roozie bood az to kabarie nabood, rafta boodi ba shahre barara?
I missed you man.
na baba Rostam jan, belakhare bayad bodoeem vase ye loghme noon vase khanevadeh.
akhe ma ke mesle shomaha rich nistim ke.
ghorbanat rostam jan, manam age ye rooz inja nayam hamaro miss mikonam, vali khob chikar konim gereftarie dige.
born to be successful.
Comment
-
Khasteh na bashid. Kar chize khobieh, va koomack be khanevadh vajeb ast.Originally posted by EverGreenloool
na baba Rostam jan, belakhare bayad bodoeem vase ye loghme noon vase khanevadeh.
akhe ma ke mesle shomaha rich nistim ke.
ghorbanat rostam jan, manam age ye rooz inja nayam hamaro miss mikonam, vali khob chikar konim gereftarie dige.
na baba, ma va rich. Inja ma yek kami noon dar miavarim va dar ghorbat fagat be kasi ehtiage nadarim. khodara shooker.
shoma ham harja hastid movafagh bashid.
Comment
-
dokhtaraye loos o naznazi...pesaraye az khod razi o immature..oonayee ke behem kane mishan....mamanam vakhti gir mide ke bayad ezdevaj konam...khalezanaka o 2rooha ke az bikari o hasoodi cherto pert sare ham mikonan vase ino oon va 2behamzani mikonan!
Oonayee ke alaki palaki hey az zendegishoon ghor mizanan va hamishe unsatisfied hastan....bejayee inke ghor bezanan bayad kari bekonan zendegishoon behtarshe!
Comment

Comment