Molla hasani eid ro tabrik migoyad va dar morede energie atomi ezhare nazar mikonad...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hassani
Collapse
X
-
حجت*الاسلام حسني همچنين درباره علت ثبت*نام خود در انتخابات مجلس خبرگان گفت که من فقط به خاطر تغيير در قانون اساسی می*خواستم وارد مجلس خبرگان شوم، چون قانون اساسی فعلی به حقوق اساسی رهبری نپرداخته است و اعضای مجلس خبرگان فعلی طی اين هشت سال نتوانستند اين نقص قانون اساسي را رفع كنند.
وی همچنين در ادامه می*گوید: با توجه به اين كه قانون اساسی كشور ما از شرقی**ترين و جامع*ترين قوانين اساسی دنيا است اما به نظر من در بحث اختيارات رهبری نواقصی وجود دارد و بايد اصلاح شود و به مقام رهبری اختيار عزل رييس*جمهور، عزل رييس مجلس و همچنين انحلال مجلس داده شود تا همان*طوری كه امام زمان(عج) اين اختيارات را دارند، نماينده او هم اين اختيارات را داشته باشد.
امام جمعه اروميه همچنين درباره رد صلاحيت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در آذربايجان غربی اظهار می*دارد: شورای نگهبان صلاحيت 13 نفر از 15 داوطلب را تاييد نكرده است و فقط دو نفر باقی*مانده*اند و چون ما بايد سه نماينده در خبرگان داشته باشيم احتمالاً يك نفر از ديگر استان*ها كه صلاحيت گرفته به استان آذربايجان غربی می*آيد.
حسنی افزوده *است: در اين باره بيانيه*ای را آماده كرده*ام كه اگر دو كانديدا از ديگر استان*ها به آذربايجان غربی بيايند آن را صادر می*كنم و از سه نفر حمايت خواهم كرد ولی اگر يك نفر بيايد و تعداد كانديداها به سه نفر برسد اعلام حمايت من از كانديداها ديگر لطفی نخواهد داشت چرا كه طبق قانون اگر اين كانديداها فقط يك رای نيز بياورند به عضويت در مجلس خبرگان رهبری انتخاب می*شوند.
Comment
-
● در کوير چه محصولي مي توان کاشت؟
نمي دانم چه محصولي در کوير به عمل مي آيد. بايد خاک کوير را آزمايش کرد و دانشمندان بگويند که در کوير چه چيزي مي توان کاشت. اگر بگويند گندم يا نخود، بايد بکاريم. اگر هم بگويند درخت سيب مي توان کاشت و بايد اين کار را بکنيم. بالاخره کوير هم از خاک است و هرجا خاک باشد بايد توليد کشاورزي هم باشد. در توليد گندم به خودکفايي رسيديم، بايد در توليد تخم مرغ ، برنج، حبوبات و... نيز به خودکفايي برسيم. گندم و نخود کاشتن عبادت است. متاسفانه نژاد ايراني براي توليد به خود زحمت نمي دهد.
● حاج آقا! تا به حال کوير رفته ايد؟
نه! کوير را تا به حال نديده ام. اما چون کوير از خاک است مي توان در آنجا کشاورزي کرد.
● اوائل انقلاب چرا پسرتان اعدام شد؟
رشيد حسني پسرم بود که افکار چپي و منحرف داشت. البته قبل از اين که منحرف شود با شاه مي جنگيد، اما روحانيون درباري منحرفش کردند و مرتد شد. خودم گفتم پسرم را دستگير کنند و اگر حکمش 10 سال زندان است به او حبس ابد بدهند و اگر حکمش حبس ابد باشد او را اعدام کنند که خوشبختانه اعدام شد.
● ناراحت نيستيد؟
نه! با اعتقاد قلبي اين کار را کردم و اصلا ناراحت نيستم.
● علت خودکشي دخترتان چه بود؟
شوهر دخترم آدم مريضي بود. به همه چيز شک داشت و زندگي را سخت کرده بود، دخترم نتوانست تحمل کند و خودکشي کرد.
● ظاهرا به عيادت دخترتان هم نرفتيد.
بله! چون خودکشي در اسلام حرام است.
● براي مشکل بيماري جوانان چه بايد کرد؟
يک بار گفتم که بايد کشاورزي و توليد کنند تا بيکار نباشند. خواهران و برادراني که نمي توانند استخدام شوند بايد کشاورزي کنند. خوشبختانه دولت احمدي نژاد هم وام به طرح هاي زودبازده مي دهد، جوانان بايد وام بگيرند و توليد کنند.
● اولين بار عکس و سخنراني تان در کدام روزنامه چاپ شد؟
يادم نيست. اما اگر مي دانستم که پس از اين همه حرف زدن جامعه به اين وضع دچار مي شود هيچ وقت اين حرف ها را نمي زدم.
● اگر امام جمعه نبوديد دوست داشتيد چه شغلي داشتيد؟
من قبل از امام جمعه بودن کشاورز بودم و الان هم هستم.
● حقوق امام جمعه چقدر است؟
دقيقا نمي دانم اما فکر مي کنم چهل هزار تومان باشد.
● حقوقتان کم نيست؟
اين پول پربرکت است.
● درآمدتان از کشاورزي چقدر است؟
امسال 30 ميليون تومان گندم فروختيم، که 15 ميليون به دو پسرم که در زمين ها کار مي کنند، رسيد و 15 ميليون هم خودم برداشتم. البته حدود 10 ميليون تومان هزينه توليد گندم ها شده بود.
● آخرين باري که جشن تولد گرفتيد کي بود؟
تا به حال جشن تولد نگرفته ام.
● چرا؟
هزينه براي جشن تولد اسراف است. مگر من چه کار مثبتي براي مردم کرده ام که کسي بخواهد برايم جشن تولد بگيرد. اين کارها صحيح نيست. امسال مي خواستند به من تحميل کنند و يک جشن برايم بگيرند که اجازه ندادم و نخواهم داد.
● مي گويند شما گفته ايد که آثار باستاني بايد تخريب شود، صحت دارد؟
آثار باستاني دو نوع هستند. آنهايي که در خدمت اسلام هستند بايد حفظ شوند و بقيه بايد تخريب و نابود شوند.
Comment

Comment