Announcement

Collapse
No announcement yet.

A Big Problem For 6 Iranian Girls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Big Problem For 6 Iranian Girls

رمال شياد ، 6 دختر را سياه بخت کرد

مرد رمالي که با فريب و اغفال دختران جوان به بهانه بخت گشايي پس از هيپنوتيزم ، 6 نفر از آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده بود با شکايت يک دختر جوان از سوي پليس آگاهي دستگير شد.

چند روز پيش دختري با مراجعه به شعبه 79 دادگاه کيفري استان تهران در حالي که بشدت مي گريست خطاب به قاضي شعبه گفت : من فريب يک رمال حيله گر را خورده ام.

دختر جوان در ادامه گفت : از چندي پيش ، ديگر خواستگاري نداشتم و نسبت به اين موضوع نگران شده بودم. يکي از دوستانم وقتي متوجه شد من از اين موضوع ناراحتم ، گفت آدرس يک رمال متبحر را در شرق تهران به دست آورده که هر کس به او مراجعه کرده ، نتيجه گرفته است.

دختر شاکي افزود: پس از گفتگو با دوستم ، تصميم گرفتم براي بخت گشايي سراغ مرد رمال در خيابان پيروزي بروم و او با تماس تلفني مرا به خانه اش دعوت کرد.

هيپنوتيزم دختر جوان

وي در ادامه گفت : در ساعت مقرر وارد خانه مرد رمال شدم. او مرا به زيرزميني که با يک پرده از پارکينگ خانه جدا شده بود ، برد و پس از گفتن برخي جملات گنگ و نامفهوم ، از من خواست آنها را تکرار کنم و در ادامه گفت ، به شعله يک شمع روشن خيره شوم و زماني به خود آمدم که متوجه شدم پس از هيپنوتيزم ، از سوي مرد رمال مورد آزار و اذيت قرار گرفته ام.

دستور پيگيري

به دنبال اين شکايت ، دستور قضايي از سوي قاضي شعبه 79 به شعبه 5 پليس آگاهي صادر شد و به دستور سرهنگ رجبي موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
    اين گزارش حاکي است ، در تحقيقات غيرمحسوس پليس آگاهي معلوم شد متهم غلام رمال نام دارد که از چندي پيش با تبليغات گسترده و تعيين وقت قبلي اقدام به رمالي و دعانويسي در پارکينگ يک منزل مي کرده است. با جمع بندي اطلاعات مربوط و عزيمت به محل ، ماموران متهم را دستگير کردند و در بازرسي از محل مقاديري ابزار و قفل هاي زنگ زده و... را کشف و تحقيق از وي را آغاز کردند.

6 فقره آزار دختران

مرد رمال با معرفي خود به نام غلام ک در تحقيقات گفت : 2 سال پيش با پرداخت مبالغي به يک فرد ديگر که او نيز رمال بوده ، اقدام به تبليغ و جذب افرادي مي کرديم که دچار مشکل بودند. از آنجا که بيشتر مراجعان را زنان و دختران جوان تشکيل مي دادند ، با هيپنوتيزم تاکنون 6 نفر از دختراني را که به بهانه بخت گشايي مراجعه کرده بودند ، مورد آزار و اذيت قرار دادم.
    مرد شياد افزود: پس از گفتگو با فرد مراجعه کننده اطلاعات مربوط به وي را اخذ مي کردم و سپس با قراردادن يک ظرف به نحوي که متوجه نشود، چند قفل زنگ زده را درون اين ظرف پر از آب مي انداختم و عنوان مي کردم بخت آنها را با اين قفل ها بسته اند و سپس با دريافت پول و نوشتن جملات نامفهوم ، مبالغ کلاني از آنها دريافت مي کردم. به دنبال اين اعترافات ، دستور قضايي براي شناسايي افرادي که قرباني مرد شياد شده اند ، صادر شد.

گفتگو با مرد رمال

حضور مرد رمال در پليس آگاهي اين فرصت را براي خبرنگار ما فراهم آورد تا با او به گفتگو بنشيند

چند سال داري؟
    30 سال.
    چه مدت بود به رمالي مي پرداختي؟
    از يک سال پيش.
    قبلا چه مي کردي؟
    کارهاي متفرقه انجام مي دادم و بيشتر ورزش مي کردم.
    مردم را چگونه فريب مي دادي؟
    کسي را فريب نمي دادم. آنهايي که به من مراجعه مي کردند خودشان از من مي خواستند مشکلاتشان را حل کنم.
    چگونه؟
    با نوشتن دعا و رمل و اسطرلاب.
    درآمد ماهانه؟
    متغيير بود ، از يک تا 2 ميليون تومان. گاهي هم 400 يا 500هزار تومان.
    برداشت شخصي از مراجعه کنندگان؟
    آدمهاي زودباوري که براي شنيدن دروغ حاضر بودند به خواسته هاي من تن در دهند و پول پرداخت کنند ، بسياري از اوقات پس از رفتن اين افراد که عموما از زنان و دختران بودند ساعتها به ساده لوحي آنها مي خنديدم.
    بيشتر از چه قشري به شما مراجعه مي کردند؟
    از همه قشر بودند دکتر ، مهندس ، خانه دار و حتي صاحب کارخانه که از من مي خواست کاري کنم تا کساني که با او دادوستد دارند ، هميشه مطيع او باشند.
    نحوه رمالي؟
    در جلسه اول اطلاعات شخصي افراد را اخذ مي کردم و در مرحله بعد اطلاعات قبلي را به آنها بازگو مي کردم و آنها تصور مي کردند من از همه چيز اطلاع دارم و درباره بخت گشايي از دختراني که سن ازدواج آنها گذشته بود ، مي خواستم به شعله هاي يک شمع روشن در محل کارم که تاريک بود خيره شوند و زماني که آنها حواسشان نبود ، چند قفل زنگ زده را که در آستين لباسم مخفي کرده بودم ، به داخل ظرف آب مي انداختم و آنها با مشاهده اين قفلهاي زنگ زده از خود بيخود مي شدند.
    اکنون چه احساسي داري؟
    پشيمان هستم ، کاش مردم را فريب نمي دادم.
    يک توصيه به کساني که به رمال ها مراجعه مي کنند؟
    همه اين مسائل دروغ است. افراد رمال اگر توانايي حل مشکل داشتند ، مشکل خود را حل مي کردند ، من دچار وسوسه شيطان شدم و مي دانم با بلايي که به سر 6 دختر جوان آمده ، مجازات سختي انتظارم را مي کشد.

اعضاي يک باند فساد که به بهانه فال قهوه از زنان و دختران عکسهاي غيراخلاقي تهيه مي کردند ، دستگير شدند و 2 قبضه سلاح کمري از آنها کشف و ضبط شد.

مردي با مراجعه به کلانتري 12 حافظيه اراک با ارائه شکايتي گفت : شب هنگام در حال بازگشت از محل کار به خانه ام بودم که در ميانه راه 3 نفر مرا ربودند و پس از انتقال به حاشيه شهر مرا بشدت کتک زدند و با سلاح تهديد کردند در صورتي که بار ديگر با همسرم درگيري و مشاجره داشته باشم ، مرا هدف اصابت گلوله قرار خواهند داد. در پي اين شکايت ، ماموران همسر مرد شاکي به نام آرزو را به صورت غيرمحسوس تحت کنترل قرار دادند و متوجه شدند وي به خانه اي رفت و آمد مي کند.

با گزارش موضوع به بازپرس دادسراي اراک ، ماموران با عزيمت به محل با در اختيار داشتن مجوز قضايي وارد خانه شدند و 3 مرد به نامهاي رضا گ (معروف به استاد) ، حسين ک و محمد ب را همراه آرزو دستگير و در بازرسي از خانه 2 قبضه سلاح کمري ، مقاديري فشنگ و يک قبضه سلاح کمري قلابي به همراه مقادير قابل توجهي عکس و فيلمهاي مبتذل مربوط به زنان و دختران را کشف و ضبط کردند. با آغاز تحقيق از متهمان ، آنها اعتراف کردند ابتدا پس از تبليغ گسترده درخصوص فال قهوه ، زنان و دختران را به اين محل مي کشانديم و پس از فريب آنها و تهيه فيلمهاي غيراخلاقي از اين افراد ، در مرحله بعدي با تهديد ، از کساني که از آنان فيلم تهيه شده بود ، اخاذي مي کرديم.

در پي اين اعترافات ، دستور قضايي لازم براي پيگيري پرونده و شناسايي کساني که از سوي اعضاي باند اغفال و مورد سوءاستفاده قرار گرفته بودند ، صادر شد.

Comment

Working...
    X