جسیکا آلبا :" میخواهم ده تا بچه به دنیا بیاورم "

هموطن آنلاین _ جسیکا آلبا که دیگر از تنهایی خسته شده است قصد دارد تشکیل خانواده دهد و در اسرع وقت باردار گردد.
هنرپیشه فیلم " چهار شگفت انگیز " که در حال حاضر با کش واررن نامزد میباشد دوست دارد هرچه سریع تر باردار شود و جوانیش را در کنار فرزندانش صرف کند.
این هنرپیشه پرطرفدار بیان داشت :" من عاشق بچه دار شدن هستم و هنگامی که به مادر شدن میاندیشم از هیجان به شوق می آیم.
" دور و بر من همیشه پر از بچه بوده است زیرا 15 تا دختر خاله پسر خاله داشته ام و برای همین دوست دارم خودم هم صاحب فرزندان زیادی بگردم.
" من از زمانی که 6 سال بیشتر نداشتم میتوانستم پوشک عوض کنم و در رسیدگی به بچه ها حسابی ماهر هستم.
دی کاپریو پیام آور صلح خاور میانه

هموطن آنلاین _ سخنگوی لئوناردو دی کاپریو بیان داشت این هنرپیشه سینما گفت و گوی های مسالمت آمیزی با شیمون پرز در طول سفر جنجال برانگیز خود به اسرائیل داشته است.
این هنرپیشه که برای دیدار از خانواده نامزد خود به اسرائیل سفر کرده بود ، به دعوت رهبر سابق اسرائیل پاسخ گفت و با او وارد مذاکره شد.
شیمون در این گفت و گو قصد داشت از کمک دی کاپریو برای برقراری صلح در خاور میانه استفاده کند و از شهرت و نفوذ وی برای برقراری آرامش در منطقه بهره جوید.
با توجه به گزارشات رسیده دی کاپریو به شدت تحت تاثیر خواسته این رهبر سابق سیاسی قرار گرفته و قصد دارد برای حل اختلافات قدم بر دارد.
سخنگوی دی کاپریو وجود چنین ملاقاتی که نقطه عطفی در سفر دی کاپریو بود را تایید کرد و نتایج آن را بسیار مفید خواند.
بزرگسالان تبلیغات همراه را دوست دارند

هموطن-موسسه Harris Interactive اخیرا نتایج تحقیقات جدیدی را منتشر کرده است که نشان دهنده تمایل مردم به دریافت تبلیغات بر روي گوشی های تلفن همراه است.
تحقیقات مذکور میزان علاقه استفاده کنندگان را نسبت به تبلیغات همراه مورد بررسی قرار داده است .
"جودیت ریکر" مدیر بخش بازاریابی مخابراتی موسسه Harris Interactive در همین خصوص می گوید: " كاربران تلفن همراه در آمریکا تاکنون در مقابل دریافت تبلیغات و آگهی های مختلف در تلفن های همراه از خود مقاومت نشان داده اند. اما بر اساس تحقیقات ما استفاده کنندگان تلفن همراه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری علاقه مند به دریافت تبلیغات در گوشی های خود هستند."
وی در ادامه همچنین تصریح کرد : "تبلیغ دهندگان برای اینکه برنامه ها و طرح های تبلیغاتی آنان در تلفن های همراه هرچه موثرتر واقع شود باید به این نکته توجه داشته باشند که استفاده کنندگان از تلفن همراه چقدر به این امر اهمیت می دهند که با آنها تماس گرفته شود."
كشتي غرق شده يك ميليارد دلاري

هموطن-متخصصان انگليسي يک كشتي را كه يك ميليارد دلار ارزش دارد در درياي مديترانه كشف كردند .
متخصصان انگليسي 26 مارس طي جستجويي در منطقه يک هزار كيلومتري درياي مديترانه موفق شدند يك كشتي را كه از سال 1694 بر اثر طوفان هاي دريايي غرق شده بود، كشف كنند.
بنابراين گزارش؛ پس از بررسي اين كشتي، متخصصان موفق شدند جواهرات ارزشمندي به ارزش يك ميليارد دلار را كه در داخل اين كشتي پنهان شده بود، كشف كنند.
همچنين درون اين كشتي تعداد زيادي اسلحه و تجهيزات جنگي كشف شده است كه نشان دهنده اين است كه اين كشتي متعلق به دزدان دريايي بوده است.
گفتني است: متخصصان در حال بررسي بيشتر براي كشف اطلاعات هستند.
دوره بیماری سیگاریها 8 روز بیشتر است

هموطن-محققان علوم پزشکی اعلا*م کردند بیماری افراد سیگاری به طور متوسط سالا*نه هشت روز بیشتر از افراد غیر سیگاری به درازا می کشد .
محققان علوم پزشکی اعلا*م کردند بیماری افراد سیگاری به طور متوسط سالا*نه هشت روز بیشتر از افراد غیر سیگاری به درازا می کشد.
بر اساس این مطالعه که در شماره اخیر نشریه پزشکی سلا*مت و کنترل دخانیات انگلیس منتشر شد , پرونده بیش از چهارده هزار کارگر بین سالهای هزار و نهصد و هشتاد و هشت تا هزار و نهصد و نود و یک بررسی شد که در این بررسی طول متوسط دوره بیماری افراد مورد مطالعه حدود بیست و پنج روز در سال بود.
بيشتر ...
گروگانگیری فرزند آنجلینا جولی

هموطن آنلاین _ آنجلینا جولی هنرپیشه پر آوازه هالیوود با بزرگترین مشکل زندگی خود مواجه شد. جان پکس پسر خوانده جولی در حال حاضر در خطر است و این هنرپیشه برای حفظ جان وی باید 100 میلیون دلار پرداخت کند.
زمانی که جولی قصد ترک کردن ویتنام به همراه مدکس پسر خوانده کامبوجی خود را داشت محافظان وی از یک نقشه بچه دزدی آگاه شدند.
براد پیت که برای نگهداری از زهرا و شیلوه در امریکا باقی مانده بود با جولی تماس گرفت و خبر این نقشه بچه دزدی را به او داد.
این زوج سرشناس بعد از آگاهی از این نقشه با پلیس تماس گرفتند و آن ها را در جریان قرار دادند. دزدان قصد داشتند با دزدیدن فرزند سه ساله جولی از او درخواست 100 میلیون دلار بکنند.
این خانواده در حال حاضر تحت تدابیر شدید امنیتی زندگی میکنند و خانه خود را تا اطلاع ثانوی و دستگیر شدن طراحان این بچه دزدی ترک نخواهند کرد.
بدترین مجازات برای مشهور ترین مانکن دنیا

هموطن آنلاین _ نائومی کمپل بهترین مانکن جهان روز گذشته یک بار دیگر به مجازات تعیین شده از سوی دادگاه تن داد و کف ساختمان شهرداری نیویورک را دستمال کشید.
این مانکن زیبای انگلیسی باید 5 روز نظافت ساختمان به این بزرگی را به عهده بگیرد. این مجازات توسط قاضی دادگاه منهتن اوایل امسال صادر شد و کمپل هنوز آن را به طور کامل انجام نداده است.
این حکم بعد از شکایت مستخدم کمپل از او صادر شد . مستخدم کمپل مدعی شده بود که این مانکن بعد از این که نتوانسته بود شلوار جینش را پیدا کند تلفن همراهش را به سر او کوبیده بود.
به نظر میرسد کمپل نتوانسته خود را با مجازاتش هماهنگ کند زیرا برای تمیز کردن پله های شهرداری به جای پوشیدن لباس مناسب با کفش پاشنه بلند و لباس مهمانی به شهرداری وارد شده است.
رییس شهرداری نیز بدون هیچ ملاحظه ای بلافاصله یک جفت چکمه و لباس کار گشاد به وی داده و این مانکن را مجبور کرده با قیافه بسیار خنده داری که برای خود ساخته بود تمام پله ها را طی بکشد.
Comment