Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dokhtare Farari, Faghat Yek Daghighe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dokhtare Farari, Faghat Yek Daghighe

دختر فراري: فقط يک دقيقه فرصت مي خواستم

دختر فراري از خانه ، که خودرويي را سرقت کرده بود، ساعتي بعد از سوي ماموران انتظامي فشم دستگير شد.

بامداد روز گذشته مردي در تماس با مرکز فوريت هاي پليسي 110با ارائه شکايتي عنوان کرد، راننده يک آژانس است و ساعتي قبل وقتي دختر جواني را در حوالي سعادت آباد سوار خودروي خود کرده اين دختر او را به بهانه خريد آب معدني وادار به ترک خودرو کرده و در اين هنگام دختر مسافر خودرو را سرقت کرده است.

به دنبال اين شکايت ، پرونده اي در اين خصوص تشکيل و شماره خودروي به سرقت رفته از سوي دختر جوان به مراکز انتظامي گزارش شد.

ساعتي بعد

ساعتي پس از مطرح شدن اين شکايت ، ماموران گشت کلانتري فشم با مشاهده اين خودرو، آن را متوقف و دختر جوان را بازداشت کردند.

با تشکيل پرونده اي در اين ارتباط، صبح ديروز دختر جوان در دادسراي جنايي مقابل داديار سليماني قرار گرفت.

اين دختر خود را فريبا معرفي و عنوان کرد، پس از مشاجره و اختلاف با والدين ، محل سکونت خود را در يکي از شهرهاي شمالي ترک کرده و به تهران متواري شده است.

وي افزود: وقتي نيمه شب در جستجوي محلي براي استراحت بودم ، راننده خودرو مرا سوار کرد و سپس او را فريب دادم و خودرواش را سرقت کردم و قصد داشتم به يکي از شهرهاي شمالي سفر کنم که در ميانه راه پليس مرا دستگير کرد.

با ثبت اين اعترافات ، داديار شعبه دوم دادسراي جنايي دستور شناسايي بستگان اين دختر را صادر کرد.

داديار جنايي پس از صدور قرار قانوني به خبرنگار ما گفت: تحقيقات اوليه حاکي است که اين دختر خود را با اسامي مختلف معرفي کرده و اظهارات ضدونقيض وي موجب شده است تا نحوه سرقت خودرو و ارتباط با راننده خودرو همچنان مبهم بماند.

داديار جنايي افزود: متهم در تحقيقات عنوان کرد براي سرقت خودرو تنها در انتظار يک دقيقه فرصت بوده است.
    سليماني با هشدار به خانواده ها از آنها خواست ، مراقب فرزندان جوان خود باشند و در مقابل رفتار آنها همدلي و محبت را جايگزين واکنش هاي منفي کنند.

داديار جنايي تصريح کرد: در حال حاضر و به دليل ارائه نشدن اطلاعات لازم از سوي دختر فراري از خانه ، تلاش براي شناسايي خانواده او ادامه دارد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Working...
X