Announcement

Collapse
No announcement yet.

Enough Wishes 4 U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enough Wishes 4 U

اخیراً در فرودگاه گفتگوی لحظات آخر بین مادر و دختری را

شنیدم

هواپیما درحال حرکت بود و آنها در ورودی کنترل امنیتی همدیگر را بغل کردندو مادر گفت: " دوستت دارم و آرزوی کافی برای تومیکنم." دختر جواب داد: " مامانزندگی ما باهم بیشتر از کافی هم بوده است. محبت تو همه آن چیزی بوده که من احتیاجداشتم. من نیز آرزوی کافی برای تومیکنم."

آنها همدیگر را بوسیدند و دختر رفت. مادر بطرف پنجره ای که من در کنارش نشسته بودم آمد. آنجا ایستاد و می توانستمببینم که می خواست و احتیاج داشت که گریه کند. من نمی خواستم که خلوت او را بهمبزنم ولی خودش با این سؤال اینکار را کرد: " تا حالا با کسی خداحافظی کردید که میدانید برای آخرین بار است که او را می بینید؟ " جواب دادم: " بله کردم. منو ببخشیدکه فضولی می کنم چرا آخرین خداحافظی؟
    "

او جواب داد: " من پیر و سالخورده هستماو در جای خیلی دور زندگی می کنه. من چالشهای زیادی را پیش رو دارم و حقیقت اینستکه سفر بعدی او برای مراسم دفن من خواهد بود
    . "

"
    وقتی داشتید خداحافظی می کردیدشنیدم که گفتید " آرزوی کافی را برای تو میکنم. " میتوانم بپرسم یعنی چه؟
    "

اوشروع به لبخند زدن کرد و گفت: " این آرزویست که نسل بعد از نسل به ما رسیده. پدر ومادرم عادت داشتند که اینرا به همه بگن." او مکثی کرد و درحالیکه سعی می کردجزئیات آنرا بخاطر بیاورد لبخند بیشتری زد و گفت: " وقتی که ما گفتیم " آرزوی کافیرا برای تو میکنم. " ما می خواستیم که هرکدام زندگی ای پرازخوبی به اندازه کافی کهالبته می ماند داشته باشیم. " سپس روی خود را بطرف من کرد و این عبارتها را که درپائین آمده عنوان کرد
    :

"
    آرزوی خورشید کافی برای تو میکنم که افکارت را روشننگاه دارد بدون توجه به اینکه روز چقدر تیره است
    .

آرزوی باران کافی برای تومیکنم که زیبایی بیشتری به روز آفتابیت بدهد
    .

آرزوی شادی کافی برای تو میکنم کهروحت را زنده و ابدی نگاه دارد
    .

آرزوی رنج کافی برای تو میکنم که کوچکترین خوشیها به بزرگترینها تبدیل شوند
    .

آرزوی بدست آوردن کافی برای تو میکنم که با هرچهمی خواهی راضی باشی
    .

آرزوی از دست دادن کافی برای تو میکنم تا بخاطر هر آنچهداری شکرگزار باشی
    .

آرزوی سلامهای کافی برای تو میکنم که بتوانی خداحافظی آخرینراحتری داشته باشی
    ."

بعد شروع به گریه کرد و از آنجا رفت
    .

می گویند که تنهایک دقیقه طول می کشد که دوستی را پیدا کنید٬یکساعت می کشد تا از اوقدردانی کنید اما یک عمر طول می کشد تا او را فراموش کنید
    .

اگردوست دارید این رابرای کسی که هرگز فراموش نمی کنید بفرستید و همیچنین برای کسی که اینرا برای شمافرستاده است
    .

اگر آنرا نفرستید یعنی که آنقدر سرتان شلوغ است که دوستان خود رافراموش کرده اید
    .

از زندگی لذت ببرید
    !

تقدیم به همه دوستان عزیزم

آرزویکافی برای تو میکنم...

Love is helping a plant grow...

</IMG>

and running with your puppy.

</IMG>

Love is visiting a sick friend...

</IMG>

and wishing another friend happy birthday.

</IMG>

Love is sharing...

</IMG>

and caring.

</IMG>

Love is receiving a present...

</IMG>

and giving a present.

</IMG>

Love is playing together...

</IMG>

and love goes on forever!

akh arman, kheili kheili ghashang booD! azizam arezooye kafi baraye to mikonam, dooste azizam!

Comment

Working...
    X