اخیراً در فرودگاه گفتگوی لحظات آخر بین مادر و دختری را
شنیدم
هواپیما درحال حرکت بود و آنها در ورودی کنترل امنیتی همدیگر را بغل کردندو مادر گفت: " دوستت دارم و آرزوی کافی برای تومیکنم." دختر جواب داد: " مامانزندگی ما باهم بیشتر از کافی هم بوده است. محبت تو همه آن چیزی بوده که من احتیاجداشتم. من نیز آرزوی کافی برای تومیکنم."
آنها همدیگر را بوسیدند و دختر رفت. مادر بطرف پنجره ای که من در کنارش نشسته بودم آمد. آنجا ایستاد و می توانستمببینم که می خواست و احتیاج داشت که گریه کند. من نمی خواستم که خلوت او را بهمبزنم ولی خودش با این سؤال اینکار را کرد: " تا حالا با کسی خداحافظی کردید که میدانید برای آخرین بار است که او را می بینید؟ " جواب دادم: " بله کردم. منو ببخشیدکه فضولی می کنم چرا آخرین خداحافظی؟
"
او جواب داد: " من پیر و سالخورده هستماو در جای خیلی دور زندگی می کنه. من چالشهای زیادی را پیش رو دارم و حقیقت اینستکه سفر بعدی او برای مراسم دفن من خواهد بود
. "
"
وقتی داشتید خداحافظی می کردیدشنیدم که گفتید " آرزوی کافی را برای تو میکنم. " میتوانم بپرسم یعنی چه؟
"
اوشروع به لبخند زدن کرد و گفت: " این آرزویست که نسل بعد از نسل به ما رسیده. پدر ومادرم عادت داشتند که اینرا به همه بگن." او مکثی کرد و درحالیکه سعی می کردجزئیات آنرا بخاطر بیاورد لبخند بیشتری زد و گفت: " وقتی که ما گفتیم " آرزوی کافیرا برای تو میکنم. " ما می خواستیم که هرکدام زندگی ای پرازخوبی به اندازه کافی کهالبته می ماند داشته باشیم. " سپس روی خود را بطرف من کرد و این عبارتها را که درپائین آمده عنوان کرد
:
"
آرزوی خورشید کافی برای تو میکنم که افکارت را روشننگاه دارد بدون توجه به اینکه روز چقدر تیره است
.
آرزوی باران کافی برای تومیکنم که زیبایی بیشتری به روز آفتابیت بدهد
.
آرزوی شادی کافی برای تو میکنم کهروحت را زنده و ابدی نگاه دارد
.
آرزوی رنج کافی برای تو میکنم که کوچکترین خوشیها به بزرگترینها تبدیل شوند
.
آرزوی بدست آوردن کافی برای تو میکنم که با هرچهمی خواهی راضی باشی
.
آرزوی از دست دادن کافی برای تو میکنم تا بخاطر هر آنچهداری شکرگزار باشی
.
آرزوی سلامهای کافی برای تو میکنم که بتوانی خداحافظی آخرینراحتری داشته باشی
."
بعد شروع به گریه کرد و از آنجا رفت
.
می گویند که تنهایک دقیقه طول می کشد که دوستی را پیدا کنید٬یکساعت می کشد تا از اوقدردانی کنید اما یک عمر طول می کشد تا او را فراموش کنید
.
اگردوست دارید این رابرای کسی که هرگز فراموش نمی کنید بفرستید و همیچنین برای کسی که اینرا برای شمافرستاده است
.
اگر آنرا نفرستید یعنی که آنقدر سرتان شلوغ است که دوستان خود رافراموش کرده اید
.
از زندگی لذت ببرید
!
تقدیم به همه دوستان عزیزم
آرزویکافی برای تو میکنم...
Love is helping a plant grow...
</IMG>
and running with your puppy.
</IMG>
Love is visiting a sick friend...
</IMG>
and wishing another friend happy birthday.
</IMG>
Love is sharing...
</IMG>
and caring.
</IMG>
Love is receiving a present...
</IMG>
and giving a present.
</IMG>
Love is playing together...
</IMG>
and love goes on forever!