Announcement

Collapse
No announcement yet.

eshgh dar 10 kalameh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eshgh dar 10 kalameh

عشق کلمه ايست که بار ها شنيده مي شود ولي شناخته نمي شود.
    عشق صداييست که هيچ گاه به گوش نمي رسد ولي گوش را کر مي کند.
    عشق نغمه ي بلبليست که تا سحر مي خواند ولي تمام نمي شود.
    عشق رنگيست از هزاران رنگ اما بي رنگ است.
    عشق نواييست پر شکوه اما جلالي ندارد.
    عشق شروعيست از تمام پايان ها اما بي پايان است.
    عشق نسيميست از بهار اما خزان از آن مي تراود.
    عشق کوششيست از تمام وجود هستي اما بي نتيجه.
    عشق کلمه ايست بي معني ولي هزاران معني دارد.
    عشق.........
    عشق 10 عنصر است اما عنصر آخر آن تمام معني را مي رساند ولي معني آن گفتني نيست.

jomelate asheghaneh

ازم پرسيد منو بيشتر دوست داري يا زندگي تو؟ خوب منم راستش رو گفتم، گفنم زندگيمو!
    ازم نپرسيد چرا؛ گريه كرد و رفت اما نمي دونست كه اون خودش زندگيمه!
    -----------------------------------------------------------------------------
    شايد يه كسي شب ها براي اينكه خواب تورو ببينه به خدا التماس مي كنه ،
    شايد يه كسي به محض ديدن تو دستش يخ ميزنه و تپش قلبش مرتب بيشتر ميشه ،
    مطمئن باش يه كسي شب ها به خاطر تو توي درياي اشك مي خوابه ،
    ولي تو اون رو نمي بيني!
    عشق يعني فوتبال...
    اگه يه نفر وارد عشق دو نفر بشه، آفسايد ميشه.
    اگه يه نفر به ديگري توهين كنه، خطا ميشه، كارت زرد ميگيره!
    اگه يه نفر به ديگري خيانت كنه، كارت قرمز ميگيره، بايد از بازي بره بيرون!!!
    دو نيمه هم داره: يك نيمه پسره، يك نيمه دختره.
    بهترين باش!
    بهترين دوست اگه نيستي، لااقل بهترين دشمن باش، غمخوارم اگه نيستي، لااقل بزرگترين غمم باش، هرچه هستي بهترين باش، چون بهترين ها هميشه در خاطر مي مانند، پس در خاطرات بدم بهترين باش!
    اگه كسي ديونه ات بود، عاشقش باش. اگه عاشقت بود، دوستش داشته باش. اگه دوستت داشت، بهش علاقه نشون بده. اگه بهت علاقه نشون داد فقط يك لبخند بزن
    اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري رد ميشي بر ميگرده نگات ميكنه، بدون براش مهمي
    اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي افتي برميگرده با عجله مياد به سمتت، بدون براش عزيزي
    اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي خندي برميگرده نگات ميكنه، بدون براش قشنگي
    اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري گريه ميكني باهات اشك ميريزه، بدون دوستت داره
    اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري با يكي ديگه حرف ميزني تركت ميكنه، بدون عاشقته...
    ---------------------------------------------------------------------------
    به چشمانت بياموز كه هركس ارزش ديدن ندارد!
    بدترين درد اين نيست كه..................... عشقت بميره
    بدترين درد اين نيست كه.....................به اوني كه دوستش داري نرسي
    بدترين درد اين نيست كه.....................عشقت بهت نارو بزنه
    بدترين درد اينه كه..............................يكي رو دوست داشته باشي و اون ندونه !
    وقتي معلم پرسيد عشق چند بخشه؟ زود دستم رو بالا گرفتم گفتم: يك بخش.
    اما از وقتي كه تو رو شناختم فهميدم عشق 3 بخشه: عطش ديدن تو.....شوق با تو بودن.....و اندوه بي تو بودن.
    وقتي تو رو از دست دادم، اشكي نريختم! چون تموم اشكهام رو براي بدست آوردنت ريخته بودم.
    ----------------------------------------------------------------------------
    دوست داشتن برتر از عشق است... عشق يك جوشش كور است و پيوندي از سر نابينايي!
    اما دوست داشتن پيونديست خود آگاه و از روي بصيرت روشن و زلال!
    هر موقع خواستي از كسي جدا بشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار، شايد طرف مقابلت ناراحت بشه و قلبش بشكنه ولي بهتر از اينه كه منتظر بمونه...
    عشق مثل...
    ساندويچي كه 2 نفر از 2 طرف شروع ميكنن به خوردن، وقتي بهم ميرسند كه تموم شده
    بخاطر هيچكس
    ازم پرسيد به خاطره کي زنده هستي؟ با اينکه دوست داشتم با تمام وجودم داد بزنم "بخاطر تو"، بهش گفتم : "بخاطر هيچکس" پرسيد : پس به خاطره چي زنده هستي؟ با اينکه دلم داد ميزد "به خاطر دله تو"، با يه بغز غمگين بهش گفتم "بخاطر هيچّي" ازش پرسيدم : تو بخاطر چي زنده هستي؟ در حالي که اشک تو چشمش جمع شده بود گفت : بخاطر کسي که بخاطر هيچ زندست.!
    مكتب عشق
    گويند که مکتب عشق را 10 کلاس است 1-نگاه 2-عشق 3-مهر و محبت 4-عاطفه و احساس 5-دوستي 6-خواستن 7-بوسه 8-ازدواج 9-زندگي 10-مرگ!!!
    بزرگترين آرزو
    بزرگترين آرزويم اين بود که کوچك ترين آرزوي تو باشم.
    دلم مي خواد...
    دلم ميخواد اونقدر کوچيک بشم قد يك پرنده،اونوقت پر بزنم بيام پيش تو!... دلم ميخواد اونقدر بزرگ بشم قد يك نهنگ، اونوقت تو رو بخورم تا هميشه پهلوم باشي!...
    مخفف عبارات:
    Lake of sorrow (درياچه ي غم)
    Ocean of tears (اقيانوس اشك)
    Valley of death (دره مرگ)
    End of life (آخر زندگي)!
    چي ميشه خدائيش اگه..
    کاشکي که مانيتورت بودم، هميشه رخ به رخت بودم ..... کاشکي که كيبردت بودم، هميشه لمسم ميکردي ..... کاشکي که vocieت بودم، هميشه روي لبت بودم ..... کاشکي که mouse ت بودم، هميشه تويه مشتت بودم ..... کاشکي که پسوردت بودم، هميشه توي فکرت بودم ..... کاشکي که کامپيوتر بودم، هميشه عاشقم بودي!
    روزي ز لپ يار کردم بوسي/گفت هم بي ادب و هم لوسي/گفتم گناهم چيست کردم بوسي/گفت لب رو ول کردي لپ ميبوسي
    مواظب خودت باش!
    يکي از بهترين ها مي گويد: اگر کسي واقعاً يکي را دوست داشته باشد، بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش، پس مواظب خودت باش.
    ---------------------------------------------------------------------------
    روم نميشه
    دلم ميخواد بهت بگم دوست دارم روم نميشه آف ميزارم....دلم ميخواد تا On ميشي بيام که با هم چت کنيم روم نميشه تا On ميشي من Off ميشم....دلم ميخواد تو Chat Voice ها داد بزنم من عاشقم عاشق تو روم نميشه تا Voice ميدي رد ميکنم...دلم ميخواد تا پشته net بهت موبايلم رو بدم روم نميشه بهت ميگم موبايل ندارم...حالا کجايي که ببيني من چجوري روم ميشه سند تو آل کنم که عاشقم عاشق تو عزيزم
    I Want You
    به جاي دسته گلي که فردا بر قبرم نثار ميکني،امروز با شاخه گلي کوچک يادم کن ،به جاي سيل اشکي که فردا بر مزارم ميريزي ، امروز با تبسمي شادم کن، به جاي آن متن هاي تسليت گونه که فردا در روزنامه ها برايم مينويسي ، امروز با پيام کوچکي خوشحالم کن "من امروز به تو نياز دارم ، نه فراد...........
    عشق چيست؟؟؟؟
    سه ثانيه نگاه،سه دقيقه خنده،سه ساعت صفا،سه روز آشنايي،سه هفته وفاداري،سه ماه بيقراري،سه سال انتظار سي سال پشيماني!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گل، خورشيد، جوووووونم
    اسمت رو گذاشتم گل ترسيدم پژمرده بشي،گذاشتم خورشيد ترسيدم غروب کني،گذاشتم جونم که اگه خدايي نکرده رفتي منم برم.
    دوستت دارم تا وقتي كه...
    واست ميرم گل فروشي 10شاخه گل ميخرم از اين 10تا يکيش مصنوعيه. تا وقتي که آخرين شاخه ي گل خشك بشه دوستت دارم

Comment

movafaghiyat dar Gharar molaghate Asheghaneh

Comment

love mokhafafe kalamate:1.lake of sorrow (daryacheye gham) 2. ocean of tears (ogheyanoose ashk) 3. valley of dead ( daare marg) 4.end of life (payane zendegi

Man gonaham ine asheghet shodam
        Kheili narahatam az daste khodam
        Ma ke goftim to az eshghe ma sarrri
        Pas chera baz ham dary del mibary
        Boro, Boro, Boro, Boro
        Boro, Boro, Boro, Boro....

Comment

eshgh inghadr talkhe ke hichvaght adam nemitoone too 10 kamlame ham toozihesh bede vaghan.

Comment

khob to 2 kalameh tozihesh bedin lotfan he he he

Boro, Boro, Boro, Boro

Comment

goftam ke eshgh inghadr talkho dorooghe ke hata to 1 kalame nemihe adam toozihesh dada che berese be 2 kalame herherher

Comment

khob dige har kasy nazary o tajrobehe dareh. merci ke tajrobaton ro share kardin ba ma.

Boro, Boro, Boro, Boro

Comment

Eshgh-e-Vaghei

اغلب افراد مجرد ميل دارنـد بـدانـنـد كـه چـگونـه و كجا بايد
                  عشق حقيقي را بيابند. در ايـن مـقـاله به 8 نكته كاربردي
                  و بسيار سودمند براي دستيابي به يـك عـشـق حــقيقي
                  اشاره گرديده است:

1- باور داشته باشيد كه شما هم مي تـوانـيد به يك
                  رابطه دراز مدت، رمانتيك و شگفت انگيز دست يابيد
                  اغلب افـراد مـجرد در آرزوي داشـتـن يــك رابطه فوق العاده
                  مي بـاشد. امـا تـعـداد معدودي از آنان محقق شدن چنين
                  رابـطـه اي را بـاور دارنـــد. براي مجردها حتي ملاقات با يك
                  فـــرد جذاب، سـازگار و دلخـواه يـك امـر نـاممـكن قـلـمــداد
                  ميــگردد. اين بسيار حائز اهميت است كه شما به اين امر
                  ايـمان داشـتـه بـاشـيـد كـه: آشــنايي با يك فرد مناسب و
                  تشـكيل يك رابطه دراز مدت و حتي مادام العمر براي شما
                  نيز امكان پذير است. به خاطر داشته باشيد كه باور و ايمان نيمي از پيروزي در هر كاري ميباشد.

2-فرد مناسب حال خود را تعريف كنيد
                  بهترين شيوه براي انجام اين كار آن است كه بهترين دوستان خود را در نظر گرفته و ويژگيها و صفاتي كه از نظر شما بسيار قابل ستايش ميباشند را در آنها شناسايي كنيد. شريك زندگي آينده شما ميبايد از همان ويژگيها و صفات اخلاقي برخوردار باشد. اگر از نظر شما ويژگيهايي نظير بالندگي معنوي، حس شوخ طبعي، مهرباني و يا تحصيلات عاليه تحسين برانگيز ميباشند، شريك آينده شما نيز بايد از آن خصوصيات برخوردار باشد. و چنانچه شما اعتقادي به وجود چنين فردي نداريد بهتر است به مرحله نخست بازگرديد.

3- بياموزيد چگونه افراد ناشايست و نامناسب حال خود را شناسايي كنيد
                  اين نبايد كار دشواري براي شما باشد. فردي كه صفات و ويژگيهاي دلخواه و ارزشمند شما را بروز نميدهد به عنوان يك شريك تازه نامناسب ميباشد. همچنين فردي كه تنها در حضور شما رفتارهاي خوشايند و خوب از خود به نمايش ميگذارد و نه شخص ديگري، باز براي شما نامناسب ميباشد. علاوه بر آن افرادي كه در پيشبرد رابطه شتابزده عمل ميكنند نيز شايسته برقراري رابطه نيستند. اينگونه افراد معمولا سبب دلشكستگي شما ميگردند.

4- با افراد نامناسب حال خود رابطه برقرار نكنيد
                  چنانچه با فردي كه فاقد خصوصيات دلخواه شما ميباشد وارد رابطه گرديد، تنها ناكامي و اندوه را متوجه خود ساخته ايد. زيرا چندي از رابطه شما نخواهد گذشت كه شروع به تغيير وي مطابق همان ويژگيهاي دلخواه خود خواهيد كرد. اما شريك شما بطور طبيعي در مقابل اين تغيير از خود مقاومت نشان خواهد داد. عدم توانايي وي در برقراري ارتباط و يا گوش دادن به صحبتهاي شما و يا برآورده سازي نيازهايتان موجب ميگردد كه آنها را به اشتباه نشانه عدم علاقمندي به خودتان تلقي كنيد. اما تنها واقعيت آن است كه شما فردي را برگزيده ايد كه متناسب و برازنده تان نيست.

5- خود را در محيطهايي قرار دهيد كه فرد مورد نظر شما در آنجا به فعاليت ميپردازد
                  به فرض اگر در آرزوي برقراري رابطه با يك ورزشكار ميباشيد، قطعا وي را در سينما نميتوانيد بيابيد و يا چنانچه در جستجوي يك موسيقي دان هستيد بايد وي را در محافل موسيقي بيابيد. بنابراين براي يافتن عشق دلخواه خود ميبايد از خانه خارج گرديد.

6- بر ترس خود از آنكه طرد گرديد و يا مجددا تنها بمانيد غلبه كنيد.
                  تمام روابط در مقطعي از زمان پايان خواهند يافت. برخي با جداييها، برخي با طلاق و برخي نيز با مرگ. هيچ ضمانتي در زندگي وجود ندارد و عشق نيز از اين مسئله مستثنا نميباشد. هر زمان كه شما عاشق فردي ميگرديد ناخواسته خود را در معرض طرد شدگي و ناكامي قرار ميدهيد. آخرين باري كه در عشق شكست خورده ايد را بخاطر مي آوريد؟ همانگونه كه مشاهده ميكنيد شما دست نخورده باقي مانده و جان سالم بدر برده ايد. پس آنقدر ها هم طرد شدن وحشتناك نيست.

7- از وابستگي خودداري كرده و سعي كنيد آزاد زندگي كنيد.
                  به زندگي عادي خود مشغول باشيد و تنها اندكي در پي مجذوب ساختن فرد دلخواه خود. افراد مجردي كه تمام توجه و انرژي خود را معطوف مجذوب ساختن شريك زندگي دلخواه خود ميگردانند، خود را از داشتن يك شريك مناسب و خوب محروم ميسازند ( با بي اعتنايي به موردهاي مناسب بالقوه). و همچنين افراد مجردي كه از نداشتن يك رابطه و شريك خوب پيوسته محزون و دلسرد ميباشند، در عوض آنكه وقت خود را هدر خيالپردازيهاي آرزوهاي خود كنند، بهتر است ابتكار عمل را بدست گرفته و براي خودشان زندگي و موقعيتهاي شگفت انگيزي خلق كنند.

8- ريسك كنيد اما زيركانه و آگاهانه
                  از منزل خارج گرديد، با افراد جديد ملاقات كرده و باب صحبت را بگشاييد و قرار ملاقات بگذاريد. شانس و اقبال خود را با اين اعمال افزايش دهيد. ممكن است طرد شويد اما مطمئن باشيد ارزش آن را خواهد داشت. يافتن يك عشق حقيقي امري دشوار و زمانبر است هيچگاه تا زمان دستيابي به آرزوهايتان از پاي ننشينيد.

Comment

Comment

jjbb jan...ghashang bood article..ama hala chera eshgho to 10 kalame mikhai begi... ba do kalame tamoomesh mishe kard

ESHGH YANI "ZERE MOFT"

adama be hamoan rahati ke migam yekio doost daran, be hamoon rahatiam yadehoon mire

delam vasat tang shode booda!
                      Love like you never got hurt
                      work like you don't need the money
                      Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

Working...
                      X