Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farzad Farzin

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Farzad Farzin

    فرزاد فرزين



    ۩ آمدن من به تلويزيون اصلا عجيب و غيرمنتظره نبود، من يك خواننده مجاز هستم و خواندن در يك رسانه ملي حق طبيعي من است، البته براي خواندنم در تيتراژ كوله*پشتي بسياري از دوستانم از جمله فرزاد فتاحي و احسان عليخاني زحمت كشيدند كه جا دارد
    همين جا از همه* آنها تشكر كنم.

    ۩ ذاتا آدم كم*كاري هستم، وقفه سه ساله*اي هم كه بين دو آلبومم به وجود آمد، حكايت از همين كم*كاري دارد.

    ۩ هر چند كه پيش*بيني كردن در مورد استقبال از يك آلبوم كار اشتباهي است، اما حدس مي*زنم كه آلبومم به بازار موسيقي پاپ شوك وارد مي*كند.

    ۩

    ۩ دليل اسامي زياد در آلبوم اين است كه دوست داشتم افراد زيادي با سليقه*هاي متفاوت با من همكاري كنند تا آلبوم بتواند هر نوع سليقه*اي را مخاطب قرار بدهد و افراد و علاقه*مندان به پاپ را جذب كند.

    ۩ تا به حال بارها و بارها در اين آلبوم تغييراتي به وجود آوردم، اين تغييرات به خاطر اين بود كه نمي*خواستم در آلبومم كار قديمي و كهنه*اي وجود داشته باشد.

    ۩ نيمه*شعبان، كنسرت بزرگي در اردبيل به اتفاق بابك جهان*بخش داشتيم كه خدا رو شكر با استقبال زياد علاقه*مندان مواجه شد ما دو شب پياپي در آنجا برنامه داشتيم و هر شب ميزبان 4000 هزار نفر بوديم هر چند كه برگزاركنندگان كنسرت بدقولي كردند و پول ما را تمام و كمال پرداخت نكردند.

    ۩ قرار بود اوايل شهريورماه در دبي به اتفاق محسن يگانه كنسرتي برگزار كنم كه متاسفانه ارشاد مجوز برگزاري اين كنسرت را به ما نداد.

    ۩ براي خودم هم عجيب است كه چرا روي اسم من تا اين حد حساسيت به خرج مي*دهند در حالي كه من از اول خواننده مجاز بودم... البته مدتي كارهايم از ماهواره پخش مي*شد، اما آن زمان ارشاد در مورد پخش شدن كليپ از اين شبكه*ها هيچ هشداري به ما نداده بود به محض اين*كه ارشاد گفت: كليپ*هايمان نبايد پخش شود، جلوي پخش آنها را گرفتم، اگر هم مي*بينيد كه اين كليپ*ها باز هم در حال پخش است، بدون اجازه ما پخش شده است.

    ۩ من صداي اغلب خواننده*ها را دوست دارم ولي علاقه زيادي به حامي و فريدون آسرايي دارم، اميدوارم هر دوي آنها در كارهايشان موفق باشند.

    ۩ بخش زيادي از موفقيت*هايم را مديون لطف خدا مي*دانم و مطمئنم كه اگر لطف خداوند نبود، هرگز نمي*توانستم موفق شوم.

    ۩ به طور كلي آدم رك و روراستي هستم و از كنايه و اين طور چيزها بيزارم.

    ۩ كساني كه من را از نزديك نمي*شناسند فكر مي*كنند من آدم افاده*اي هستم و اهل كلاس گذاشتن اما به محض اين*كه با من برخورد مي*كنند، نظرشان تغيير مي*كنند.

    ۩ با اين*كه در زمينه آهنگسازي و ترانه*سرايي همكاري مي*كنم، اما خودم را بيشتر يك خواننده مي*دانم.

    ۩
    قرار بود در آلبوم جديدم با حميد عسگري همكاري كنم، اما بنا به دلايلي اين همكاري منتفي شد، اما دوستي
    من و حميد همچنان پابرجاست.

    ۩ آلبوم بعدي*ام را احتمالا تا يك سال ديگر روانه بازار خواهم كرد، سعي مي*كنم حال و هواي آلبوم چهارمم كمي متفاوت*تر باشد.

    ۩ عيدفطر، فيلم پسران آجري اكران خواهد شد. اميدوارم اين فيلم با استقبال علاقه*مندان سينما مواجه شود، دراين فيلم همبازي*ام، پوريا پورسرخ است و من در نقش خودم، يعني يك خواننده بازي خواهم كرد.

    ۩ چند پيشنهاد سينمايي دارم كه از بين آنها يكي را انتخاب كردم، اما تا زماني كه همه چيز قطعي نشده، سعي
    مي*كنم، در موردش حرفي نزنم.
Working...
X