Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chris De Berg in Tehran!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chris De Berg in Tehran!

گزارش تصویری/ نشست خبری کریس دی برگ و گروه آریاننشست خبری کریس دی برگ و گروه آریان صبح امروز در تالار مرکز همایش های رایزن برگزار شد.

تهران از لس*آنجلس و لندن امن**تر است

نشست- همشهري آنلاين: كريس دی برگ در نشست خبري با روزنامه*نگاران گفت سه روز اول گشت و گذارش ثابت كرد تهران امن*تر از لس آنجلس و لندن است.

به گزارش همشهري آنلاين اين هنرمند و نواساز نامي ايرلندي تبار جمله فوق را در پاسخ به پرسش خبرنگاري بيان كرد كه از وي پرسيده بود، قبل از امدنتان به ايران برخي رسانه ها و نيز اشخاص اين گونه القاء*كرده بودندكه ايران جاي خطرناكي است و امكان كشته شدنتان وجود دارد.

دبرگ كه صبح چهارشنبه، ۸ خرداد در مركز همايش*هاي رايزن واقع در مركز دائرالمعارف بزرگ اسلامي*و در كنار محسن رجب پور، مدير شركت ترانه شرقي، نينف اميرخاص،*اهنگساز گروه آريان و مدير برنامه*هاي دي برگ سخن مي*گفت، در ادامه سخنانش گفت: من پيش از آمدن به ايران در روسيه اجراي برنامه داشتم، اما آنجا چهار باديگارد قوي هيكل از من مراقبت مي*كردند، در حالي كه در اينجا من بسيار آزادانه و راحت به يكي از رستوران*هاي شما رفتم و توانستم در فضايي آزادانه به گفت وگو با همشهريان شما بپردازم

وي با اشاره به اين كه به دنبال بيان و گسترش مسائل مبتلابه انسان در تمامي*جهان است گفت:حضور در ايران همان احساسي را به من منتقل كرد كه حضور در بيروت يا حضور در كشورهاي ديگر.

دي برگ سخنانش را با تمجيد از فرهنگ و تمدن ايران آغاز كرد و گفت:آمدن به ايران تحقق يكي از آرزوهاي دوران كودكي ام بود، زماني كه در داستانها و افسانه*ها از شكوه تمدن پارسي و تاريخ بزرگ و دور و دراز آن مي*خواندم ،*همه گاه علاقه*مند بودم كه به اين كشور سري بزنم و از ديار داريوش و كوروش ديدن كنم.

دي برگ در توصيف خود از ايران و ديدارهاي چند روزه اش از نقاط مختلف تهران گفت:تهران را شهري مدرن يافتم و به جرئت مي*توانم بگويم كه با ديدن اين همه آْپارتمان و برج و بزرگراه و پل شگفت زده شدم و فكر كردم كه در شهري همانند نيويورك با سايز و اندازه*اي كوچكتر قدم مي*زنم.

در ادامه اين كنفرانس خبري محسن رجب*پور اعلام كرد با هماهنگي*هايي كه صورت گرفته اميدوار است كنسرت صحنه اي دي برگ و گروه آريان در يكي از دو ماه نوامبر يا اكتبر در تهران برگزار شود.

وي افزود از سه روز گذشته كه آقاي دي برگ و گروه همراه به تهران آمدند، برنامه اي براي آنها ترتيب داديم كه ضمن ديدار از مراكز فرهنگي و هنري و تاريخي تهران، مكان**هاي برگزاري كنسرت را هم ببينند و در نهايت براي يك مكان خاص كه بتواند پاسخگوي بخشي از تقاضاي*هاي بي*شمار علاقه مندان به آقاي دي برگ و گروه آريان باشد به توافق برسند.

رحب*پور از بيان مكان برگزاري كنسرت خودداري كرد اما گفت كه كنسرت در تهران برگزار خواهد شد.

دي برگ درباره ميزان آشنايي خود با موسيقي سنتي و كلاسيك ايراني گفت: من بسيار علاقه مندم كه موسيقي كلاسيك و سنتي ايران را بشناسم و رجب پور نيز در تكميل سخنان دي برگ گفت كه در چند روز گذشته قطعاتي از آقاي عليزاده،كلهر و برخي ديگر از خوانندگان موسيقي سنتي ايران را براي آقاي دي برگ گذاشته و دراين مدت ايشان بيشتر موسيقي سنتي گوش مي*كرده اند تا موسيقي پاپ.

رجب پور در پاسخ به اين پرسش كه قطعاتي كه قرار است در كنسرت صحنه اي دي برگ اجرا شود ، چه قطعاتي خواهد بود گفت: قطعا قطعاتي انتخاب خواهد شد كه با فرهنگ و معيارهاي ما ايرانيان همخواني داشته باشد.

خبرنگاري پرسيد كه با توجه به آهنگ*هايي كه شما براي پاريس و لبنان( شب*هايي در پاريس و شب*هايي در لبنان) ساخته ايد آيا مي توانيم اميدوار باشيم كه شما قطعه اي با عنوان شب*هايي در تهران هم بسازيد؟ كه دي برگ در پاسخ گفت ايران و تهران سخت مرا تحت تاثير قرار داده و لذا بعيد نيست كه چنين كاري بكنم.

دي برگ در پايان سخنانش گفت كه كنسرتش در ايران طولاني خواهد بودو با طنز از حاضران خواست كه وقتي به كنسرتش مي*آيند ساندويچ و غذا و پتو بياورند كه گرسنه و سردشان نشود.

کلیپ نوری تا ابدیت، گروه آریان وکریس دی برگ

http://youtube.com/watch?v=xZiwV3q3TdY
Working...
X