Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shahrum Kashani (New Album)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shahrum Kashani (New Album)

more info is commin'.
    Last edited by Rasputin; 10-08-2006, 04:21 AM.

albumesh ghashange

Comment

Are, kheili bahale

Comment

sk!

i think he is the best and i really like his new album

Comment

Re: sk!

Originally posted by Anonymous
          i think he is the best

Ok now, lets not exagerate dige

Comment

hala age chanta ahangesh khobe, nemishe goft he is the best, he is ok

Comment

he is the best for me!in nazare mane!hagh daram nazaram ro begam?
              ya chon guestam hagh nadaram

Comment

Na

Comment

ahnageh hame migan, az hamashon gashagtareh
                  Man Golameh Gamaram, Geireh Gamar hich mago, pisheh man joz sokhan sham va shekar hich mago!

Comment

na kheyr!

Comment

Posted: Tue May 03, 2005 4:13 am Post subject: sk!

--------------------------------------------------------------------------------

i think he is the best and i really like his new album
                      agree, i like him too!

Comment

بهزاد: ما الان لب ساحل اقيانوس آرام نشستيم. مثل اينکه تازگی ها اينجا اومدی، نه؟

شهرام کاشانی: من دو سالی ميشه " سن ديگو " زندگی می کنم. اينجا تقريبا 120 مايل با لس آنجلس فاصله داره.

اتفاقاً يه چيز جالب بگم که ما شايد تنها کسانی باشيم که در اين هوای خوب کنار دريا، هم کلاه گذاشتيم و هم لباس مشکی پوشيديم!

اتفاقاً منم وقتی ديدم شما هم مشکی پوشيدی به همين موضوع فکر کردم!

آلبوم جديدت " خوشحالم " وارد بازار شده. اما متاسفانه قبل از اون چند تا از آهنگ هاش رو روی اينترنت گذاشته بودن!درسته.

دو تا از آهنگ های آلبوم به صورت ويدئو پخش شده بود و اونها هم از روی تلويزيون کپی گرفته بودن و روی اينترنت گذاشته بودن. ولی چند تا ديگه از آهنگ هام که به صورت " اتود " بودن يواشکی رفت روی اينترنت! نمی دونم بچه ها از کجا اين آهنگ ها رو پيدا می کنند! اما بدونند که ما زحمت زيادی برای ارائه اين کارها می کشيم و واقعاً درآمد خاصی برای ما و کمپانی وجود نداره و با اين کارشون همون چيز کوچيکی هم که وجود داره رو از بين می برن. اينجوری کار ما رو برای بيرون دادن آلبوم بعدی خيلی سخت می کنن!

درباره ساخت آلبوم " خوشحالم " برامون بگو.

ساخت آلبوم " خوشحالم " از حدود دو سال پيش شروع شد که من تازه به سن ديگو اومده بودم. دختر خانمی به نام " ترانه مکرم " که شعر می نويسد از ايران به من ايميل زد و گفت که من چند تا کار دارم و می خوام براتون بفرستم. من قبول کردم و او هم شعرها رو برام فرستاد. از چند تا از کار خيلی خوشم اومد و يکی از اونها رو به اسم " دروغه " خوندم. اين آهنگ رو در برنامه تلويزونی تپش اجرا کردم و خلاصه کار ساخت آلبوم " خوشحالم " از همون جا شروع شد.

بعد به دبی رفتم و با يکی از دوستان به نام " شهرام فرشيد " آشنا شدم. وقتی بيشتر با شخصيت همديگه آشنا شديم شروع کرديم به کار کردن.

اتفاقاً من متوجه شدم تو از جمله هنرمندهايی هستی که روی شخصيت افراد اهميت ميدن و خيلی مهمه که روحيت باهاش بخونه يا نه! راجع به عکس های روی آلبومت هم وقتی که داشتيم صحبت می کرديم، همين حرف رو زدی که با عکاس جور شدی و تونستی اين عکس ها رو بگيری.

درسته. راستی عکس ها رو آقای " سعيد نوشين فر " گرفته که سال های زياديه که کار عکاسی انجام ميده.

سابقه کاری تو به سالهای قبل يعنی دهه نود بر ميگرده. من خودم اولين بار تو رو در لندن ديدم و يادمه که اون زمان موهات بلند بود. اسم آلبوم اولت يادت مياد و اينکه چه سالی اون رو بيرون دادی؟

آلبوم K۱ در سال ۱۹۹۰ از شرکت پارس ويدئو اولين آلبوم من بود. ما اون موقع ها خيلی سختی کشيديم. الان هر کسی می تونه آلبومی بيرون نده ولی معروف بشه و ديگه اون دردسر قديم رو نداره. مثل خواننده ای به نام " دی جی مريم ". الان بچه ها با بودن اينترنت و برنامه های راديويی می تونن يک روزه صداشون رو به همه دنيا برسونن. ۱۵ سال پيش ما اين امکانات رو نداشتيم و سختی های زيادی کشيديم

Comment

When Sh.Kashani was a kid !
                          Last edited by Rasputin; 11-19-2005, 04:52 AM.

Comment

Bache ke bood bishtar shabihe meymoon bood

Comment

nazanin khanoom ye kami adab ro ham reayat koni bishtar hal mide be khoda!chera khodet ro narahat mikoni!akhe age bache meymoon in shekli bood ke oon vaght ma adama meymoon boodim o meymoona adam!

Comment

Working...
                              X