Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mehrdad Asemani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mehrdad Asemani

Mehrdad Asemani

Mehrdad Asemani is a famous contemporary Persian singer and song writer. He was born in Tehran, Iran and moved to the USA in 1992. He has recorded more than 120 songs of which 50 songs he has sang himself and the remaining songs for other famous singers.
    In a young age, due to his love for his country and people, he decided to
    join the military where he fought in the Iran - Iraq war for 27 months. it
    was then where he learned how the young Iranian soldiers are the true heroes.

After serving his country and risking his life for Iran, he was then accepted
    to enter medical school. Because of his high score in college entry test, he was accepted into a medical field of his choice. At this point he decided to pursue his talent in music. His interest in music rose at a very young
    age. Having a uncle, Farzin who is a famous Persian singer also encouraged his interest of music.

From a very beginning his ability to play Piano, Taar and Setaar and compose music was impressive. He started working on his first album 1990 (Ssedayeh Khorshid) while he was still living in Iran. and in 1992 Sedayeh Khorshid was released in Los Angeles, California. It was soon after that many other singers noticed his talent in song writing and used his melodies for their songs. Famous singers like Shahram
    Shabpareh, Sattar, Mahasti, Shohreh , Leila Frouhar, Shahram Ssolati,
    Noushafarin, Mansour, Shiela, and many other artists. His favorite singers are Shahram Sshabpareh, Ebi, and Siavash Ghomaishi and his best friend is Mekabiz!

Mehrdad now has 6 cds released such: "Ssedayeh Khorshid" , "Pousteh Shab" , "Antique" , "Khatoon" , "Aroosak" , " and the most recent one "Barge Gol". Barge Gol broke the record for selling his album in Persian community.

His ultimate wish is to return to Iran, the country he loves so much!

CDs By Mehrdad

Magic of Love
    Ghazal
    Petal
    Aroosak
    Khatoon
    Pooste Shab
    Sedaye Khorshid
    Antique

His best ahangs are:

1. Bargeh Gol

2. Junoobihaa

3. Khejaalat

4. Maryam

5. Maryam (mix)

6. Baabaa Karam

7. Dokhtareh Kordi

8. Ghazal

9. Maaheh Man

10. Takhteh Jamshid

11. Dasteh Man Nist

12. Gahvaareh

13. Jadooyeh Eshgh

14. Maahak

15. Nane Baroon

16. Shatranj

17. Yareh Gol

18. Aroosak

19. Del del

20. Eshgh hameh kaarast

21. Ghesmat

22. Khaanoomak

23. Nefreen

24. Paashin paashin

25. Yaadeh toh

26. Arooseh Kaaghazi

27. Invareh Donyaa

28. Khaanoomak

29. Khanoomi

30. Team Iran

And more . . .

Fan Club

If you have any questions to ask Mehrdad or if you wish to contact him, you can do so by regular mail at following address:

Mehrdad Fan Club
    P.O. Box 16904
    Encino, CA 91416
    (81 348-4999

i hate him

Comment

مهرداد متولد تهرانه و در جنگ ایران و عراق به جبهه رفت و حدود 13 سال پیش به آمریکا مهاجرت کرد. در آمریکا رشته موسیقی رو تمام کرد و تا بحال آهنگهای زیادی برای خواننده ها ساخته و 9 آلبوم بیرون داده. ( آلبومها : صدای خورشید، خاتون، آنتیک ، پوست شب،عروسک، برگ گل، غزال، و عکس فوری)

مهرداد، با صحبت درباره آلبوم های آخرت شروع کنیم" عکس فوری ". یه چیزی که من خیلی حس کردم اینه که توی این سه آلبوم آخرت تنظیم های متفاوت بوده، درسته؟

اصولاً بعد از آلبوم "غزال" من یک تغییر کلی در کارم صورت دادم. معمولاً کسی که کار هنری می کنه باید در شروع کارش یک سری کارهایی رو انجام بده که به قول معروف سیاه مشق های زندگیشه. بعد به اونجایی می رسه که کارهای باب دلشو انجام می ده.

من آغاز کارم با آلبوم "صدای خورشید" بود و اون البوم "مهرداد" حقیقی بود. من دلم می خواست اون نوع کارها رو اجرا کنم. بعد از چند آلبوم، (اون هم به دلیل جو خارج از کشور و زندگی که همه به نوعی درگیرش هستیم) مجبور شدم آهنگهائی رو اجرا کنم که جامعه ایرانی می طلبید و از راهش می شد زندگی رو گذروند.

ولی از آلبوم "جادوی عشق" به بعد برگشتم به همون روشی که در آغاز خودم رو باهاش معرفی کردم و بعد آهنگ "کیو کیو بنگ بنگ"، آلبوم "آخرین خبر" و آلبوم "اسنپ شات" و تازگی هم آلبوم "منیفست Manifest". این ها کارهایی هستند که من دلم میخواست انجام بدم و اگر می بینید تنظیم ها و صداها متفاوت شده برای این هست که مهرداد هم فرق کرده، سنش و تجربه اش بیشتر شده.

مهرداد رو ی صحنه خیلی زنده برنامه اجرا می کنه . ولی در عین حال اجراش بستگی داره به نوع بیننده هايی که آمدن کنسرتش!

دو سال پیش تو آمریکا با کت و شلوار آمد روی صحنه و کت وشلوار سیاه تنش بود و خیلی سنگین برنامه اجرا کرد. در حالی که همون سال لندن داشت صحنه رو با تحرکش منفجر می کرد! حالا که دیگه یکی دو ساله روی صحنه ندیدمش، رو کردم و گفتم:

این حیف نیست؟ چون خیلی از بچه ها دوست دارن صدای تو رو بشنون ولی الان مدت طولانیه که روی صحنه نرفتی!

درسته که روی صحنه نرفتم، اما با شرایط بهتر و مناسب حتماً روی صحنه می رم. صحبت هایی کردیم که این تابستون در سالن های خوب، مردم بیان خواننده محبوبشون رو اونجوری که میخوان ببینن.

درباره آلبوم "عکس فوری" برامون بگو.

ضبط این آلبوم با هدف مشخصی شروع شد و ترانه های اون نوشته شد. می دونستیم که چه کار داریم می کنیم. به همین جهت از ترانه "دیوار یار" به ترانه "عکس فوری" که یک ترانه عاشقانه هست می رسیم. تمام تصویری که از این ترانه می گیرین مثل یک عکس فوریه که یک لحظه میاد و میره. اسم آلبوم هم از همین ترانه گرفته شده. وقتی به ترانه "نسل ما" می رسیم، باز بر می گردیم به اون بچه های نسل گمشده. این روند همین طور در این آلبوم ادامه داره و شهیار بسیار زیبا این ترانه ها رو نوشته. آهنگ ها رو من ساختم و تنظیم کردم و با گوگوش عزیز به همراه هم اجرا کردیم.

مهرداد یکی از آهنگهای تکخال آلبوم دیوار یاره ، شعر اعتراضی و ریتم باحالی داره...

"دیوار یار" ترانه زیبای شهیار قنبریه. بخشی از درد و دل بچه های ایرانه. بچه هایی که برای عشق و آزادی التماس می کنند و دلشون میخواد در مملکت آزادی زندگی بکنند، دست همو بگیرن و راحت در اجتماع به هم عشق بورزند. شهیار قنبری با این ترانه به نوعی حرف دل اون بچه ها رو نوشت و منم ساختم و تنظیمش کردم. این به نوعی شکستن اون دیوار بود، دیواری که بین دو یاره.

مهرداد، آهنگ هات پر از صدا هست. یعنی باید چند بار گوش بدی که بتونی صداهای مختلف رو از هم تشخیص بدی، درسته؟

بله. هفتاد درصد اون صداها سازهای زنده ست یا نمونه ای از سازهای زنده ست و بقیه اونها سازهای الکترونیکه. ولی در مجموع، ریتمی که برای این کار در نظر گرفته شده و صداهایی که انتخاب شده در حقیقت جدیدترین صداهایی بود که در تکنولوژی امروزه در موسیقی استفاده میشه. تنظیم این آهنگ ها با کارهایی که در لس آنجلس ضبط میشه خیلی تفاوت داره.

حتی شعرهای متفاوتی هم داره!

بله. واقعاً شهیار قنبری ترانه های درجه یکی گفت. ما کارمون رو از آلبوم "آخرین خبر" خانم گوگوش شروع کردیم که ادامش میرسه به "منیفست Manifest" آخرین آلبوم خانم گوگوش که به زودی می یاد بیرون.

در چند تا از آهنگ ها ی" آلبوم عکس فوری" با خانم گوگوش همصدا شدی؟

در سه آهنگ. در ترجیح بند "حریق شهر قصه"، آهنگ" سر و ته نوار" که کاریه الهام گرفته شده از یک کار قدیمی شهیار قنبری و خانم گوگوش، به نام "ستاره". شهیار بر اساس همون آهنگ شعر تازه ای نوشت و من و گوگوش عزیز اون رو اجرا کردیم.

در این آلبوم ما با آهنگ "دیوار یار" شروع می کنیم و با آهنگ "رقص بی اجازه" داستان رو تموم می کنیم. ارتباط بین این دو آهنگ بسیار زیباست. همون بچه هايی که باید مردهاشون اینور باشن و زن هاشون اونور، حتی اجازه ندارن با هم برقصن و اینکه رقص بی اجازه قشنگه!

از ابتدای کار هنریم تا امروز پر فروش ترین کار من آلبوم "عکس فوری" بوده و استقبال خیلی خوبی هم از این آلبوم شده! از مردم بخاطر این استقبالشون متشکرم.

دراین حالت من یک دوربین یکبار مصرفی رو که از داخل یخچال اتاق هتل برداشته بودم، از تو کیفم در آوردم و زرورقش رو باز کردم و بیرون ماشین تو پارکینگ ایستادیم و از راننده تاکسی ای (که بعدا فهمیدم سرمو کلاه گذاشته بود!) خواستم که ازمون چند تا عکس فوری بگیره که تو این مقاله چاپش کردیم.

Comment

Pics

Comment

مهرداد: تورنتو در حقيقت يکی از بهترين برنامه های ما بود. به اين دليل که هم ارکستر ما در تور جا افتاده بود و هم خود ما بيشتر آشنا شده بوديم و می دونستيم روی صحنه چه کاری می کنيم. ايرانی های عزيز در تورنتو خيلی خوش شانس بودن که آخرين برنامه ما در اين تورها در اونجا برگزار شده بود. يک شب نی نظير بود. فکر می کنم يکی از بهترين برنامه های خود من بود.

کنسرت تورنتو با يک سری مشکلات پشت پرده همراه بود. حل کردن اون مشکلات طبق معمول به گردن من بود! البته زمانی که روی صحنه رفتيم همه اين مشکلات به خاطر عشقی که در سالن بود فراموش شد.

برنامه را خانم گوگوش با ترانه "طلاق" شروع کردن و بعد دو آهنگ ديگه خوندن. بعد لطف کردن و يک ترانه دو صدايی به نام "آخرين خبر" با هم اجرا کرديم. بعد خانم گوگوش برای تعويض لباس رفتن و من دو ترانه اجرا کردم. با "ديوار يار" شروع کردم و سپس "ماه من". بعد من رفتم لباس عوض کردم و خانم گوگوش آمدن روی صحنه. در حقيقت اين ترتيب فضايی مانند يک نمايش رو به وجود آورده بود، اونشب فقط يک کنسرت نبود. مردم احساساتی ميشدن، گريه می کردن و در سالن کنسرت ما يک لحظه آرامش نبود. برنامه گذار اين کنسرت ها هم خيلی زحمت کشيده بود. چيزی که خيلی جالب بود، سبد گلی بود که بچه های Tajikistan.com برامون فرستادن. بچه های Googoosh.tv هم اونجا بودن که اون هم خيلی جالب بود.

راستی از تاجيکستان گفتی. شايعه شده بود که خانم گوگوش برای ريس جمهور تاجيکستان يک نامه نوشتن. آيا اين واقعيت داره؟

خير! تا اونجايی که من می دونم همچين نامه ای نوشته نشده! اما از طرف مقامات هنری تاجيکستان از خانم گوگوش دعوت شده بود که برنامه ای اجرا کنند که البته هنوز به جايی نرسيده.

آيا خانم گوگوش می تونند از آمريکا خارج بشن؟ چون سالهاست که از از اونجا بيرون نيومدند!

پس چجوری رفتن کانادا؟
          آخه از آمريکا ميشه با ماشين به کانادا رفت! پس ميشه به زودی شما رو مثلاً در اروپا ببينيم؟

حتماً.

يادمه زمانی که مشغول کار بر روی آلبوم "مانيفست" بودی خيلی به نوع کار، ارکستر، شعرها و آهنگ ها اميدوار بودی. برخورد مردم و ديدی که الان نسبت به آلبوم داری چيه؟

"مانيفست" آلبوم مورد علاقه خود منه. چون در ساخت اين آلبوم يک تکاملی رو در کار خودم ديدمو بهترين کارم رو انجام دادم. چند تا از آهنگ ها مخصوصاً "آی مردم مردم" نمونه بارز اين آلبومه. زمانی که خانم گوگوش اين آهنگ رو در کنسرت اجرا می کنه مردم چند دقيقه براش دست می زنن. از تشويق و اشکی که از مردم می بينم، می فهمم که کارم رو درست انجام دادم.

درست کردن کارهای بازاری برای من خيلی آسونه. ولی دلم نمی خواد در اين دوره از کار هنريم، کار بازاری بکنم. من فکر می کنم هنرمند بايد يک قدم جلوتر از مردم عادی قدم برداره. شهريار قنبری و خانم گوگوش و من با هم تلاش کرديم که اين آلبوم به اين نتيجه برسه.

مهرداد صدای خودت هم در اين آلبوم هست، درسته؟

بله. تو يک ترانه به عنوان صدای دوم خوندم اما زياد روشن نيست. اما در ترانه "شناسنامه من" افتخار هم صدايی با خانم گوگوش رو داشتم. اين آلبوم در حقيقت نتيجه يک بحران بود.

منظورت بحران موسيقيه؟

درسته. بحران کاری، دعواهايی که خانم گوگوش با شرکت توليد کننده موسيقی داشت. در زمان ساخت اين آلبوم ما همه در فشار بوديم و اما من خودم از نتيجه کار خيلی راضی هستم.

مهرداد، ما دلمون برای خودت هم تنگ شده. به نظر من آلبوم"عکس فوری" يکی از شاهکارهای موسيقی پاپه. ما کی منتظر آلبوم بعدی خودت باشيم؟

به زودی! تا سه چهار ماه آينده آلبوم جديد من در دسترس مردم عزيز ايرانی قرار ميگيره. هشت تا ترانه از شهريار قنبريه که آهنگ و تنظيم اونها از خودمه.

سبک و حال آلبوم چطوره؟

تو کلام شهريار که هميشه تازگی هست. از بابت موسيقی و اجرا هم کارهای بسيار جديدی کردم.

Comment

sedash bad nist
            be nazare man ok e !!!
            too concerte googoosh kheiliiii khoob mikhoond,
            be nazaram behtar een afshine

Comment

khoobe dige az tarighe googoosh noonesh too roghan oftade

God made Coke,
              God made Pepsi,
              God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

Mehrad singer khoubieh, kheili az in singer hayeh alaki keh alan az iran bikhodi umadan ro mipoushuneh !

Comment

ahang-haee ke misaze bad nist vali sedash che arz konam!
                  be aghideye man mehrdad va shamaezadeh bayad faghat ahang besazan va gooshe mardomo ba sedashoon azar nadan!

Comment

Working...
                  X