Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mehrshad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mehrshad

مهرشاد، خواننده باسابقه اهل دوبی بعد از چشم غره ها و نگاه های خمار لس آنجلسی ها، "خالی بند" رو وارد بازار کرد

حالا منظورم چیه؟

منظور اینه که مهرشاد بهرامی سالهاست که برای اهل دوبی و امارات آهنگ اجرا می کنه، ولی برای اینکه از لس آنجلس آلبوم بده بیرون کلی دوندگی کرد، تا که بهش میدون بدن

مهرشاد از امروز تا تولد

اوایل کار ، مهرشاد با برادرش، علی، آهنگ ضبط می کردن و برنامه اجرا می کردن.
    آهنگهای بندری "دخت گل" که بعدا به اسم "تو مثل گلی" معروف شد و آهنگ " سیه نرمه نرمه " همه از کارهائی بوده که مهرشاد اول اجرا کرد و بعد خواننده های دیگه بازخونیش کردن البته با کمی تغییر در اشعار

مهرشاد: من از سه سالگی می خونم. آهنگ دخت گل رو وقتی 12 سالم بود، با برادرم علی ضبط کردیم. اونموقع هنوز صدام دورگه نشده بود!

البته بخاطر محیط دوبی من به زبونهای مختلفی بلدم بخونم. عربی، هندی و فارسی. اصولا چون بین عربها بزرگ شدم عربی رو مثل خودشون می خونم.

مهرشاد متولد بندرعباسه ولی از سه سالگی بهمراه خانواده به دوبی مهاجرت کرده.

الان 24 سالشه و در این ده سال گذشته بجز کنسرت و برنامه های شبانه در کلوپش، با نوازنده های عرب گروه" اسرار" رو تشکیل داده که تابحال 6 آلبوم ضبط کردن.

از دوبی به لس آنجلس

مهرشاد بعد از آشنائی با پوریا نیاکان ، با همديگه تصمیم گرفتن که برای بازار ایرانی آلبوم ضبط کنن. حدود بیست و هشت آهنگ ضبط کردن و از بین اونها هشت آهنگ رو برای آلبوم "خالی بند" دست چین کردن

خود من شاهد بودم که بارها و بارها آهنگی رو به کل پاک کردن و از اول بازسازیش کردن!

بعد از اینکه آهنگها رو به قول معروف ردیف کردن، ماه ها درگیر پیدا کردن شرکتی بودن که کار تولید و پخش رو بعهده بگیره

کلی طول کشید تا که شرکت "آونگ" آلبوم رو بیرون داد و بدون شک اصلا پشیمون نیستن

مهرشاد: من و پوریا بدون هیچ حمایتی تک و تنها روزها روی آهنگها کار کردیم و با پول خودمون ویدیوی "بابا تو دیگه کی هستی " رو ضبط کردیم

همه آلبوم در دوبی ضبط شده بجز دو تا، " خالی بند" که توی هند ضبط شد و"گفتم بهت" که بخاطر تکه های ویالون در ترکیه ضبط شده

لس آنجلس به ایران

جالبه که بعد از اینکه " خالی بند" از لس آنجلس پخش شد، مهرشاد بین جوونای ایرانی محبوب شد.
    بخصوص ویدیوی یکی از آهنگهاش بین بچه های ایرانی کلی گل کرده.

مهرشاد: ایده های ویدیو مال پوریاست ( تنظیم کننده آهنگها) . دخترهای تو آهنگ از کشورهای مختلفی، مثل روسیه وترکیه هستن. خود ویدیو قسمتیش در ترکیه فیلمبرداری شده. الان هم دارم روی ویدیوی آهنگ "باباتو دیگه کی هستی"،" بهاره" و" چرا از من گذشتی" کار می کنم

داستان عشق شکست خورده مهرشاد هم در آهنگ "گفتم بهت " بیان شده! چرا که دوبی، سرزمین موقت خیلی ها از خیلی کشورهاست
    وقتی که درباره صحت این شعر ازش پرسیدم گفت

رفت دیگه ، رفت

مهرشاد، جریان انگشتر الماست چیه؟

این انگشتر داستانی داره. یکروزی که داشتم کنسرت می دادم یکی از دوستای صمیمیم به من یک دسته گل داد با یک بسته که روی صحنه بازش کردم. دیدم این انگشتره است و یک ساعت.
    ساعت رو گم کردم ولی تا امروز این انگشتر رو از خودم جدا نکردم

مهرشاد اهل سرعت و ورزشه.

برای همین تو ویدیوش ماشین و موتورسیکلت داره و وقتی هم که داشتم باهاش حرف می زدم متوجه شدم که داره با سرعت می ره بازی فوتبال و اونجوری که خودش هم می گه یکی از فوتبالیستهای خوب دوبی است.

زندگی و فکر و ذکر مهرشاد صحنه است و کارش روی صحنه اش (بنظر من) خیلی قوی تر از اونیه که در آلبوم شنیده می شه. بدون شک با اجراهای زنده در آینده طرفداران بیشتری بین ایرانی ها پیدا می کنه.

از همین الان هم داره روی آلبوم جدیدش کار می کنه و امید داره که در اروپا، کار آلبوم آینده رو تموم کنه و به زودی به بازار بده

مشکی پوش و مهرشاد

از آهنگهای آلبوم مهرشاد به " چرا از من گذشتی " برخوردم که خواننده مشکی پوش، رضا صادقی هم اجرا کرده و در سایتش ازاون حرف زده

تعجب کردم که این آهنگ در آلبوم مهرشاد هم هست و از آرش به عنوان سازنده شعر و آهنگ اسم برده شده

مهرشاد: چند وقت پیش، آرش نامی با من تماس گرفت و گفت که این آهنگ رو ساخته و من هم خوشم آمد و خوندمش. وقتی هم در لس آنجلس آلبومی رو ثبت می کنی به این سادگی ها نیست . باید برای هر آهنگی سند نوشت. تا اونجائی که
    من می دونستم کسی به اسم آرش آهنگ رو ساخته. رضا صادقی هم همشهری منه و دوستش دارم

البته رضا صادقی درباره آهنگ " عمرمی تو" هم به مهرشاد ایراد گرفته ، درحالی که مهرشاد این آهنگ رو در این آلبوم جا نداده، ولی ضبط کرده. ازش که پرسیدم، گفت

این "عمرمی تو" یک آهنگ عربیه و شعرش هم از نادیا سایا هستش نه رضا صادقی

man nafahmidam stylesh chiye. yek baar he wears all these big chains like rapers and other times he wear tang pants like kamran & hoooman!!

Comment

loool in mehrshado az kheili vaghte ahangasho goosh midam hade aghal 10 salie ke mikhone o hamishe ahangaye BASTAKI mikhoond hala in avalin albume Farsie ke mide biroon

Comment

In Mehrshad karesh KHEILI doroste. Kheili kam pish miyad ke injoori begam rajebe in khanadehaye jadide javoon, vali in yeki karesh kheili doroste.
        Man fekr mikardam 16, 17 salesh bashe, akhe kheili "Fench" be nazar miyad, vali mibinam ke 24 saleshe.
        Ahangaye "Khali Band" & "Bahareh" HARF NADARAN; makhsoosan Bahareh.
        Chand shab pish inja sholoogh bood, in ahango gozashtim & hessabi haal kardim. Joon mide vase in ke seda ro boland koni & beraghsi.
        Age hanooz gooshesh nakardin, pishnahad mikonam ke hatman in karo bekonid.
        Joon mide vase raghs.

Comment

mage chand saaaleshe?!?

Comment

24 saleshe

Comment

pas az 14 saalegi daare to dubai mikhoone?

Comment

are,
                hamonjoor ke goftam in hamash ahangaye BASTAKI mikhoonde va in avalin albume farsish hast

Comment

Az yeki az doostam tuyeh Pars Video shenidam keh mikhad ba Sattar Shahram Shabpareh va D.Behboodi ye album Due bedeh saleh digeh ! hala bayad did una ghabool mikonan ya nah !

Comment

Faghat mitoonam begam ke ahange Bahareh TEREKOONDE

Comment

redwine baabaa to dige ki hasti daste sheitoono az posht basti

Comment

Originally posted by IQ
                        redwine baabaa to dige ki hasti daste sheitoono az posht basti
                        LOOOL bahal bood

Comment

Originally posted by Cop
                          LOOOL bahal bood
                          To ham ghati shodi ba in !?

Comment

Mehrshad In L.A

ژوئيه ( جمعه ۲۳ تير ) مهرشاد تو لس آنجلس کنسرت داشت. اين يکی از سری کنسرتهای concerto در آمريکاست که اگه نبودن امسال تابستون بنگاه کنسرتهای ايرانی کساد می بود. حالا می تونين عکسهاشو اينجا ببينين. جالبه که يکماه قبلش که مهرشاد رو تو شرکت موسيقی "آونگ" ديدم ، اصلا روحم خبرنداشت که می خواد کنسرت بده!
                            حالا ميگين "حالا مگه اين مهمه" !؟ بله که مهمه، ولی نمی دونم چرا!

برای همين ملاقات ناگهانی ای که باهاش تو انباری شرکت آونگ داشتم خيلی مسائل رو افشا کرد که بعدا فهميدم که ديدنش و اين مصاحبه چقدر مهمه!

اون روز که ديدمش با پوريا (تنظيم کننده آهنگهاش) بود و تازه از دوبی آمده بود و هم عطسه می کرد و هم خميازه می کشيد (اختلاف دما و اختلاف ساعت).

مهرشاد جان، توی آمريکا چيکار می کنی؟

مهرشاد: والا برای اينکه در کارم پيشرفتی داشته باشم بايد از دوبی دل می کندم و می آمدم اينجا!

قراره چند وقت توی آمريکا بمونی؟

مهرشاد: فکر کنم چهار پنج ماهی اينجا بمونم. توی اين مدت ميخوام کارهای آلبوم جديدم رو انجام بدم و اگر خدا خواست اينجا موندگار بشم!( البته به مامور گمرک اينو نگفته بود و بين خودمون بمونه ها)

اولين باريه که ميای آمريکا؟

مهرشاد: آره. البته جا داره اينجا از شرکت آونگ تشکر کنم که توی اين مدت به ما خيلی کمک کردن.

راستی وقتی اومدين آمريکا، توی فرودگاه مشکلی پيدا نکردين؟

پوريا: نه اصلاً. ولی ۶ ساعت توی فرودگاه نيويورک صبر کرديم چون از پرواز جا مونده بوديم !

پس از پشت پنجره تو نستی نيويورک رو نگاه کنی؟

مهرشاد: آره به شهر نگاه کردم ولی اصلا از اونجا و مردمش زياد خوشم نيومد. ولی مردم لس آنجلس و دوست دارم مثل خودمون خون گرمن .

همونطور که می دونين مهرشاد از ۱۲ سالگی تو دوبی خواننده بوده و گروه "اسرار" که گروه عربی /ايرانی هستش رو اونجا راه انداخته بوده و در کشورهای عربی چندين آلبوم بيرون داده. اولين کارش برای بازار ايرانی " خالی بند" هستش که يکسال پيش بيرون اومد. همه چشم براه کار بعديش هستيم.

آهنگ های آلبوم جديدت کار کيه؟

مهرشاد: شاعر خوبمون آقای مجيد ذاکری که توی ايرانه و آهنگ هايی که پوريا تنظيم کرده. احتمال داره چند تا از آهنگ ها رو کسان ديگه تنظيم کنن. (اينجا با نگرانی به پوريا نگاه کردم، سرشو تکون داد که می دونم، اشکالی نداره!)

پوريا، حالا تو بگو، چه کارهايی توی اين آلبوم می کنی؟

پوريا: توی آلبوم جديد ۱۲ تا آهنگ داريم که ۱۰ تا از اونها جديده و ۲ تا هم اجرای جديد آهنگ های قديميه. بيشتر ملودی ها کار منه. برای اينکه کار يک مقدار فرق بکنه، يکی دو تا از آهنگ ها رو قراره با افراد ديگه کار کنيم. ويدئوها رو هم دوست دارم با آرمين هاشمی از شرکت آونگ کار کنم چون سليقه اش رو خيلی دوست دارم.

(آرمين تو شرکت آونگ دنبال استعداد می گرده و خودش هم تو کار تهيه آهنگهای اين شرکته)

پوريا: برای آلبوم جديد مهرشاد، نوع تنظيم ها خيلی فرق می کنه. داريم سعی می کنيم آلبوم جديد با کارهای ديگه در لس آنجلس حسابی متفاوت باشه.

البته همه اينها بستگی به اين داره که يک خونه توی لوس آنجلس پيدا کنين!

پوريا: خونه رو پيدا کرديم خوشبختانه، بنابراين ديگه با خيال راحت می تونيم به کارهامون برسيم.

(اينجا همه خنديديم و آرمين که پشت ميز نشسته با چشماش نگران شد)

تو انبار ديديم که ۱۱ تا از سی دی های خالی بند روی تاقچه است که قرار بود بزارنش توی جعبه و بفرستن مغازه. منهم کلی عکس گرفتم، درحال خنده ! در حال شمردن سی دی ها! مهرشاد در حال خميازه و پوريا در حال عطسه. ولی چند هفته بعد موقع گرفتن عکسهای گروه " نبض " تو لندن همه شون پاک شد!

از اينجا به بعد من ديگه می زنم به صحرای کربلا و چند تا سوال بی ربط پرسيدم !

مهرشاد، يادمه تو دوبی که بوديم تو تمام شب بيدار بودی و برنامه اجرا می کردی و صبح ساعت ۹ می خوابيدی و بعد دوباره ۷ شب بيدار می شدی!

مهرشاد: آره من از همون اولش هم به وقت لس آنجلس زندگی می کردم. ولی نمی دونم چرا اينجا که اومدم بين خواب و بيداريم! شايد بعلت معطلی تو فرودگاه باشه.

پوريا اينجا داشت به پوسترهای در و ديوار شرکت آونگ نگاه می کرد و يکدفعه به خودم گفتم غافلگيرش کنم ...

پوريا، تو فقط با مهرشاد کار می کنی؟

پوريا: نه. من و مهرشاد هميشه کار گروهی انجام ميديم و اين دليل نميشه که من بگم فقط با مهرشاد هستم ( بهزاد : اوخ اوخ اوخ ). بالاخره چون با هم شروع کرديم، هميشه هم با هم هستيم. اما خيلی دوست دارم با خواننده های ديگه کار بکنم. در حال حاضر هم برای "آيدين" يک آهنگ ساختم و با "هلن" هم کار می کنم.

ويدئو جديد چيزی دارين؟

مهرشاد: فکر کنم تا چند وقت ديگه "بابا تو ديگه کی هستی" و "چطور دلت اومد تنهام بزاری؟" پخش بشه. "خيال بوسه" و يک آهنگ جديد هم به نام "هوای ما رو داشته باش" به زودی پخش ميشه.

مهرشاد جان موفق باشی و اميدوارم لس آنجلسی نشين!

نه خيالت راحت باشه.

Comment

His concert was off the hook. I watched his concert on TV and it was awsome. I wish I was there

Comment

Working...
                              X