Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afshin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Afshin

افشین برای ضبط چند تا از ویدیوهای جدیدش رفته بود آمریکا ولی با سر خاک و خلی و دوربین شکسته برگشت. در ضمن قبل از غیبت کبری اش، قراره آخرین کنسرتهاش رو در ایام نوروز اجرا کنه.
    وقتی که به افشین زنگ زدم فردای برگشتنش از آمریکا بود و همه فاملیش جمع شده بودن و حسابی دورش شلوغ بود.

این گفتگو را بشنوید.

چقدر اونجا شلوغه !
    همه آمدن از من پول می خوان!
    شنیدم که مشغول ضبط ویدیوهای جدید هستی؟
    آره، رفته بودیم آمریکا که ویدیوهای جدید را ضبط کنیم که به یکسری گرفتاری هم برخورد کردیم . وسط فیلمبرداری برای ویدیو آهنگ "سایه تو بردار و از اینجا برو" طوفان شن شد.
    طوفان شن آمد و تمامی تجهیزات فیلمبرداری را به هم ریخت. دوربینها شکست و آن روز ویدیو که نساختیم هیچ، یک عالمه هم خسارت آسیب دیدن تجهیزات را دادیم. اونقدر شن روی سر و صورت من ریخته بود که قیافه ام شبیه پیرمردها شده، موقع تماشا ویدیو تعجب نکنید!

بعد چی شد؟
    روزهای بعد موفق شدیم چیزهایی ضبط کنیم. این ویدیو به زودی بیرون مياد و امیدوارم که مورد پسند دوستان قرار بگیره.
    ویدیوی کدوم آهنگها رو در دست ساخت داری؟
    به غیر از ویديوی آهنگ "سایه ات را بردار از اینجا برو"، ویدویوهای "شیطونک"، "بدجوری عاشقت شدم" و"دوست دارم" را که با ورونیکا خوندیم، ضبط کردیم.
    این ویدیوها تا عید بیرون مياد؟
    نه فکر کنم تا عید فقط "شیطونک" آماده بشه.
    از بس که ویدوی ماچ را دیدیم خسته شده!
    عجله نکن!
    من یک انتقاد کوچيک داشتم به ویدوی آهنگ "بی خیال" که راوی درست کرده. صحنه ای که خودت و امیر ( برادرت) روی زمین بین دخترها خوابیدين شبیه یک ویدوی آمریکایی است نه؟
    آره و این هم آگاهانه بود ولی من مخالف بودم. من همیشه دوست دارم کارها نو آوری داشته باشه ولی راوی علاقه داشت که این صحنه باشه و می گفت که بیشتر ویديوهای خارجی شبیه به همدیگه هستن، مخصوصا RnB و رپ که پر است از دختر، ماشین و زیورآلات و از اونجایی که راوی کارگردان بود من روی حرفش حرف نزدم.

شنیدم که یکسری کنسرت داری در جاهایی که پای هیچ ایرانی نرسیده؟
    در قبرس، بولونیا ایتالیا و اوزهون آلمان و لندن که پر از ایرانی بود ولی از طرف کنسرت گزار لغو شد. بعد از انجام این کنسرتها تصمیم دارم یه استراحت طولانی داشته باشم تا دی ماه سال آینده و تصمیم بگیرم که ادامه بدیم یا نه!
    پس منتظر ویدیوی آهنگها و بعد از اون هم تصمیمت در مورد زندگی هنری خودت خواهیم بود.
    با خبر شدیم، به احتمالی آخرین کنسرت افشین روز 31 آوریل در استانبول خواهد بود.
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

vay, khanoomi taze nahar khordam
    benazare man kheyli sangin tare ke afshin kare khanandegi ro bezare kenar

God made Coke,
    God made Pepsi,
    God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

khanoomi in thread ghablan dadeh shodeh bood, ama baz ham dastet dard nakone

MAHSA

[/CENTER]

Comment

afshinnnnnnnnn jigarehhhhhh maneh!!!!!!!

Comment

Working...
        X