ديگر اين سبک را ادامه نميدهم!
[
مقدمه:
در روزهای عيد و حتی در این روزها عملا تريبون موسیقی وپاپ از دست لس آنجلسی ها خارج شده است. در بسياری از جاها مي توان صدا و آهنگ های بنيامين را شنيد. او با آلبومش ،يکباره به اندازه چندين خواننده پر فروش کار کرد و مطرح شد. بنيامين دو ديپلم تحصيلی دارد ديپلم رياضی و انسانی و در رشته دانشگاهی ، مهندس مکانيک قبول شده ، ولی بعد از یک ترم تحصیل انصراف داده و سال بعد ادبیات فارسی را انتخاب کرده چون با ادبیات و گروه هنر راحت تر است. او با اينکه ترانه سرا است و از 16 سالگی ترانه گفته ولی در اين آلبوم ترجيح داده ترانه ها را به فريد احمدي بسپارد و خودش فقط آهنگسازی کند . او اعتقاد دارد مزه کارتيمي را کم کم دارد ميچشد

بيوگرافی :
بنيامين بهادری
متولد: 1361
محل تولد : تهران - خيابان کارون
آخرین فرزند خانواده هفت نفری با سه برادر ویک خواهر
قبل از گفتگو میگفتی که در مقايسه با آهنگسازی ،علاقه ایی به خوانندگی نداری ، چه شد که تصمیم گرفتی آلبوم بدهی و خواننده شوی؟
از اول قرار نبود خواننده باشم ، چون آهنگسازی را خیلی بیشتر دوست دارم ضمن اينکه فکر مي کنم برای خواننده شدنم کمی زود بود. به هر حال اتفاق که نا خواسته افتاد و چند کارمن غير مجاز پخش شد ، باعث شد که به خودم پيشنهاد خوانندگی مجموعه ان ترانه ها را بدهند من آن کارها را برای خودم نساخته بودم و قرار بود خواننده های اصلی از روی آهنگ هایی که من به صورت ماکت خوانده بودم بخوانند، ولی وقتی که کار به آن صورت بيرون آمد و با استقبال مردم روبه رو شد ، شرکتهایی تهیه کننده و بعضی از دوستان پيشنهاد کردند که خودم آنها را بخوانم.
چرا آهنگسازی را بيشتر دوست داری؟ با خوانندگی که راحت تر شناخته و معروف مي شوی؟
آهنگسازی امنیت کاری بیشتری دارد وقتی که شما آهنگساز هستی کارت ضمانت دارد و دیواره های دفاعی بیشتری را در اطرافت داری ولی وقتی خواننده میشوی بسیاری از اين دیواره های دفاعی را از دست ميدهی. وقتی آهنگسازی ميکنی فرصت انتخاب و فضای ذهنی و کاری بیشتری را در اختیار داری و می توانی خوانندگان و صداهای مورد علاقه ات و در بعضی وقت ها مطرح و تاثير گذار به جامعه موسيقي معرفی کني.ضمن اينکه اگر درخوانندگی موفق شوی دچار استرس زیادی میشوی و اگر موفق نشوی،سرخورده و خسته میشوی و در هر دو صورت ضرر ميکني.
الان با اينکه توانستی موفق نشان بدهی، این اتفاقی که گفتی ، شامل خودت هم شده است؟
من استرس آنچنانی ندارم، یعنی احساس میکنم اصلا استرس ندارم،چون یک مجموعه خوب در کنارم است که کارش را خوب بلد است من تازه مزه کار تیمی را خوب میچشم.
وقتی کارهای غیرمجازبه بازار آمد ، آلبوم خودت آماده بود؟
آلبومی که برای صدای آن خواننده ها ساخته بودم آماده بود ، ولی کسانی که کار مي شنيدند، میگفتند خودم بهتر از بقیه ملودها را میخوانم. به هر حال وقتی که کارهای غیر مجاز منتشر شد،قضیه آلبوم دادن خودم جدی ترشد چند ملودی دیگر با صدای خودم آماده کنم و آلبوم را به بازار بفرستم.
داستان ترانه های مذهبی چه بود؟می گویند مداح بودی و به همين دلیل اين آلبوم را خواندی؟
اينها شايعه است . قبلا مداح نبودم، ولی به سفارش یک شرکت نيمه دولتی يک آلبوم مذهبی به نام(ماه مهربون)ساختم و به صورت ماکت در استودیو شخصی آن شرکت خواندم تا خواننده اصلی از روی آن تمرين کند و بخواند،به هر حال آن آلبوم از وزارت ارشاد به دلیل ضعف خواننده اصلی مجوز نگرفت ولی جالب اينکه من هنوز نميدانم چرا آن آلبوم با هزینه ای که برایش تمام شده بود به اين صورت پخش شد،چون معمولا کارهای اينچنينی و آلبوم هایی که این طور پخش میشوند هیچ سودی برای تهیه کننده و خواننده ندارد.
IRAN-IRAN
خودت ترانه میگویی ،ولی چرا درآلبومت تماما از شعرهای فريد احمدي استفاده کردی؟
فرید احمدی مدتی استاد من بود و از آن زمان رابطه بسیار خوب ونزدیکی باهم داریم.به نظرم کارهای فرید احمدی استانداردهایی دارد که از دیدگاه من خیلی بالاست.الان بیشتر خواننده هایی که در عمرشان یک ترانه هم نگفته اند وقتی قرار میشود که آلبومی را کار کنند،تمامی شعرها را خودشان ميگويند ولی من با وجود اينکه ترانه سرا بودم و کارهای ترانه ام اجرا وپخش شده است چنين کاری نکردم ، چون به فريد بیشتر اعتقاد داشتم وبه همين دلیل انتخابش کردم.
آهنگسازی تمام کارها را خودت انجام دادی برای آهنگسازی دوره خاصی گذراندی؟
نه ، من از 19سالگی آرام آرام گيتار کار کردم و کم کم به آهنگسازی و بعد خوانندگی رسيدم.برای آهنگسازی هيچ دوره ای را نگذارند ام و بیشتر ملودی وکارهایم برپایه احساستم است وبه اضافه آموخته های قبلی از نوازندگی گيتارم.
قبل از اینکه آلبوم به بازار بیاید ، در بخش کارهای غیرمجازت هر روز، بنيامين را با چهره متفاوت مي ديديم خودت از اين موضوع بگو؟
چون چهره من ناشناخته بود به همين دليل این اتفاق افتاد.هیچ کدام از آن عکس ها چهره من نبود.الان در دفتر شرکتهای موسیقی تهیه و پخش اين آلبوم بنيامين را با 15 چهره مختلف از پسر 15 ساله تا مرد 40 ساله داريم که اسمشان را بنيامين را معرفي کردند!! علاوه بر عکس در کليپ ها هم از اسم بنيامين استفاده ميشد و بعضی از افرادی که از من شعروملودی داشتند هنگام معرفی ترانه در کليپ روی اسم من با فونت درشت تر ومدت زمان بيشتر تصویر نگه داشته میشد، مثلا درکليپي اسم خود خواننده حدود3 ثانيه رو تصاوير است.ولی اسم من درحدود10 ثانيه نگه داشته میشد. الان بيشتر کساني که قبلا من را نمي شناختند و به تازگی من را دیده اند،ميگويند فکر کرده اند خواننده آن کليپ ، من(بنيامين) هستم.
ولی این اتفاقات را ميدیدي چه حالی بهت دست ميداد؟
روزهای اول برایم غیر قابل تحمل بود ولی رفته رفته برایم یک سرگرمی می شد و هر روز منتظر بودم ببینم امروز چه کسی خودش را به جای من جا ميزند!! ولی وقتی که قرار شد آلبوم را با صدای خودم آماده کنم اين مسئله برایم بی اهميت شد چون چند وقت بعد، خودم با آلبومی که خودم آن را ميخوانم، به بازار مي آمدم و تمام حرف و حديث ها تمام شد.
آلبومت اسم دارد؟ روی آلبوم هيچ اسمی به غیر بنيامين 85 نيست؟
قرار شد که هيچ اسمی مثل اسم های مرسوم آلبوم ها برای آن انتخاب نکنيم و اسم آلبوم را 85 بگذاريم که به نظرم، هم کوتاه و جذاب است و تا حدي جديد.
فکر ميکني بازهم اين سبک خواندن برای آلبوم دوم هم جواب بدهد؟
ديگر اين سبک و نوع خواندن را ادامه نميدهم! می خواهم رو به جلو حرکت کنم و ميخواهم مثل آب رودخانه باشم که الان در اینجاست،ولی دوساعت بعد شاید درکرج یا مرزن آبادباشد و در چند روز معلوم نيست در کجاست.نميخواهم آبی باشم که بمانم و مرداب شوم . مثل خوانندگی و آهنگسازی دقیقاً همان رودخانه است. اگر در کاری موفق شدی و همان را مدام تکرار کردی دچاری تکراری میشوی و افت می کنی و بعد از مدتی هم فراموش میشوی. مردم این آلبوم و این سبک یک بار شنيده اندو بابت شنيدن هم وقت وهم هزينه گذاشته اند و دوباره نبايد همان کار را با صرف هزينه و وقت مجدد در سال بعد بشنوند وحق دارند کارجديد تر و بهتري از من داشته باشند.
تصميم نداری کليپ تهيه کني؟
اتفاقا چرا! ولی به دنبال یک فرصت بسیار خوب هستم ، چون نمیخواهم که مردم فقط قيافه من را ببینید و بشناسد. من به فکر اين هستم که من را در يک کلیپ و تصوير خود ببینند.
مثل اینکه اين آلبوم برایت خیلی خوب بوده،چون چندين پيشنهای بازيگری هم داری؟
(با خنده!!) چند پيشنهاد از کارگردان های مطرح دارم،ولی به دلیل اينکه هنوز هيچ کدام را انتخاب نکرده ام،ترجيح ميدهم اسمی نبرم که بعداً مشکلی پيش نياید. بازیگری را دوست دارم،ولی نه به اندازه آهنگسازی ولی بازیگری هم فرصتی است که شاید بعدا به دست نیاید و تجربه نشود.
ظاهرا آهنگی هم برای جام جهاني ساخته اي ؟
سفارش يک آهنگ را گرفت ام وتقريبا ساختنش هم تمام شده است.ملودی را خودم ساخته ام ، شعررا فريد احمدی گفته و تنظيم را نيما وارسته انجام داده است. اين ترانه و آهنگ از آهنگ های آلبوم پر انرژی تر و به دلیل فضايي که دارد،کمی متفاوت تر است ،ولی مطمئنم که از آن استقبال مي شود
Comment