برای کسانیکه تلویزیون ماهواره دارن، آمو چهره آشناییه، چند ماهی است که ویدیوش خیلی معروف شده، از دختری که در این ویدیو میرقصه، حرکت دوربین و ... ولی آهنگهاش هم حرف نداره.
دوست داشتم که از نزدیک ببینمش و بیشتر باهاش آشنا بشم چون تا قبل از این ویدیو زیاد نمی شنختامش. لس آنجلس که بودم، یک شب دیر وقت قرار مدار گذاشتیم وهمدیگر رو دیدیم، در یک شب تابستانی گرم... سر صحبت رو بازکردیم و فهمیدیم که آمو چهار بعدی است: سه بعد که جلو من نشسته بود و بعد چهارم سابقه بیست دو سالش.
خوب هستی آقا؟
قربانت. سلام می کنم به همه.
آهنگ "دست ها همه بالا" از آلبوم جديدت خيلی موفق بود، درسته؟
بله. کارگردانش هم سيروسه و تهيه کننده اون الک کارتير.
راستی گفتی تازگيها مد شده وقتی ديسکوها تعطيل ميشن يه چيزی ميگن؟
ميگن "دست ها همه پايين، بريم خونه"!
اسم آلبوم جديدت چيه؟
"ياد تو"
آمو جان، الان چند ساله کار خوانندگی ميکنی؟
من تقريباً ۲۲ ساله که ميخونم. يادم مياد اولين باری که حرفه ای کار کردم، موقعی بود که "اندی و کورس" تشريف آوردن استراليا. من خودم اون سالها در استراليا زندگی می کردم.
چی شد "جهان گير" شدن کارهات انقدر به تاخير افتاد؟
من دنبال کار و زندگی خودم بودم. اون موقع هم به زبان آسوری ميخوندم و هم به فارسی. تا اينکه ۹ ساله پيش اومدم آمريکا و سال ۲۰۰۰ اولين آلبومم رو شروع کردم و سال ۲۰۰۳ آلبوم "سرگذشت" اومد بيرون. دو تا آلبوم به زبان آسوری هم دارم که يکی از اونها سال ۱۹۹۲ و دومی ۱۹۹۷ بيرون اومده.
آلبوم "سرگذشت" يک ويدئو داره که انگار بين بی خانمانهای لس آنجلس گرفتين، درسته؟
بله. رفتيم به مناطقی که بی خانمانها هستن و بعد رفتيم طرف کوه هايی که فيلم های کابويی بازی می کنن و اونجا صحنه رو تموم کرديم.
آلبوم اولت نتونست موفقيت آلبوم جديدتو داشته باشه؟ چرا؟
حقيقتش اون آلبوم قشنگی بود و باعث شد کار اين آلبوم جديد بگيره. مخصوصاً "شهر عشق" که ويدئوی اون مربوط ميشه به ۳۰ سال پيش.
چرا سبک آلبوم جديدت الکترونيکيه؟
چون هميشه دوست داشتم کارهای جديد بکنم.
کار شعر و آهنگ های آلبوم جديدت از کيه؟
شعر و آهنگ هاش از دوست عزيزم "پرويز شاهرخی" هست و تنظيم آهنگ هام مال "فرد ميرزا" عزيزه.
از زندگيت خصوصيت بگو.
من ازدواج کردم و با خانمم مثل دو تا دوست کنار هم در لس آنجلس زندگی می کنيم.
دوست داری آهنگ هايی که برات ميسازن چطور باشه؟
دوست دارم آهنگ ها خاطره انگيز باشه. خاطراتی که مثلاً در ايران داشتيم. مثل آهنگ "زمستون" که خاطرات منه از زمستون های ايران.
چند سال طول کشيد روی آلبوم جديدت کار کنی؟
تقريباً ۲ سال.
دختر مو سياهی که در ويدئوهاته ايرانيه؟
من نميدونم چرا همه اين سوال رو از من ميکنن!
آخه من آرزومه که ايرانی باشه!
نه! اين دختر اسپانيوليه و در سه تا از ويدئوهای من هست که همشون هم به هم ارتباط دارن. در آهنگ "خانومی" ما نشستيم و با هم صحبت می کنيم و بازی می کنيم. در "دست ها همه بالا" يک مشکلی پيش اومده و ما داريم اون رو حل می کنيم و من يک دسته گل و يک نامه بهش ميدم و در آهنگ "عادت" اين دختر نشسته و داره اين نامه رو پاره می کنه و گل ها رو هم پرپر ميکنه!
تو سالها کار موسيقی رو به صورت حرفه ای انجام ميدادی. توی اين مدت کجا بودی؟
من از سال ۱۹۷۹ در استراليا زندگی می کردم. يک گروه کوچک موسيقی داشتيم به اسم "ستاره های شب". يادمه بعضی موقع ها روزهای شنبه من بايد گروه رو به سه قسمت تقسيم می کردم چون اون موقع گروه ما کلی برنامه داشت.
آهنگ ها رو خودتون می ساختين؟
نه. آهنگ خواننده های ديگه رو اجرا می کرديم.
از ايران بگو.
من بزرگ شده ايرانم و خيلی وقته که از اونجا اومدم بيرون.
از تحولی که توی زندگيت در مدت اين ۲۷ سال بوده راضی هستی؟
فکر می کنم راهی که رفتم درست بوده. من نه اهل مشروبم نه سيگار. اهل ورزش هم زياد نيستم ولی از زندگيم خيلی راضيم.
به جز کار موسيقی چه کاری ميکنی؟
قبلاً در آزمايشگاه کار می کردم و بعد در شرکت BMW . اما الان فقط کار موسيقی می کنم.
از کارهای آيندت بگو.
من به تازگی کارهای آلبوم سومم رو شروع کردم چون دوست ندارم بين اين آلبوم و آلبوم جديدم فاصله زيادی بيافته.
دوست داشتم که از نزدیک ببینمش و بیشتر باهاش آشنا بشم چون تا قبل از این ویدیو زیاد نمی شنختامش. لس آنجلس که بودم، یک شب دیر وقت قرار مدار گذاشتیم وهمدیگر رو دیدیم، در یک شب تابستانی گرم... سر صحبت رو بازکردیم و فهمیدیم که آمو چهار بعدی است: سه بعد که جلو من نشسته بود و بعد چهارم سابقه بیست دو سالش.
خوب هستی آقا؟
قربانت. سلام می کنم به همه.
آهنگ "دست ها همه بالا" از آلبوم جديدت خيلی موفق بود، درسته؟
بله. کارگردانش هم سيروسه و تهيه کننده اون الک کارتير.
راستی گفتی تازگيها مد شده وقتی ديسکوها تعطيل ميشن يه چيزی ميگن؟
ميگن "دست ها همه پايين، بريم خونه"!
اسم آلبوم جديدت چيه؟
"ياد تو"
آمو جان، الان چند ساله کار خوانندگی ميکنی؟
من تقريباً ۲۲ ساله که ميخونم. يادم مياد اولين باری که حرفه ای کار کردم، موقعی بود که "اندی و کورس" تشريف آوردن استراليا. من خودم اون سالها در استراليا زندگی می کردم.
چی شد "جهان گير" شدن کارهات انقدر به تاخير افتاد؟
من دنبال کار و زندگی خودم بودم. اون موقع هم به زبان آسوری ميخوندم و هم به فارسی. تا اينکه ۹ ساله پيش اومدم آمريکا و سال ۲۰۰۰ اولين آلبومم رو شروع کردم و سال ۲۰۰۳ آلبوم "سرگذشت" اومد بيرون. دو تا آلبوم به زبان آسوری هم دارم که يکی از اونها سال ۱۹۹۲ و دومی ۱۹۹۷ بيرون اومده.
آلبوم "سرگذشت" يک ويدئو داره که انگار بين بی خانمانهای لس آنجلس گرفتين، درسته؟
بله. رفتيم به مناطقی که بی خانمانها هستن و بعد رفتيم طرف کوه هايی که فيلم های کابويی بازی می کنن و اونجا صحنه رو تموم کرديم.
آلبوم اولت نتونست موفقيت آلبوم جديدتو داشته باشه؟ چرا؟
حقيقتش اون آلبوم قشنگی بود و باعث شد کار اين آلبوم جديد بگيره. مخصوصاً "شهر عشق" که ويدئوی اون مربوط ميشه به ۳۰ سال پيش.
چرا سبک آلبوم جديدت الکترونيکيه؟
چون هميشه دوست داشتم کارهای جديد بکنم.
کار شعر و آهنگ های آلبوم جديدت از کيه؟
شعر و آهنگ هاش از دوست عزيزم "پرويز شاهرخی" هست و تنظيم آهنگ هام مال "فرد ميرزا" عزيزه.
از زندگيت خصوصيت بگو.
من ازدواج کردم و با خانمم مثل دو تا دوست کنار هم در لس آنجلس زندگی می کنيم.
دوست داری آهنگ هايی که برات ميسازن چطور باشه؟
دوست دارم آهنگ ها خاطره انگيز باشه. خاطراتی که مثلاً در ايران داشتيم. مثل آهنگ "زمستون" که خاطرات منه از زمستون های ايران.
چند سال طول کشيد روی آلبوم جديدت کار کنی؟
تقريباً ۲ سال.
دختر مو سياهی که در ويدئوهاته ايرانيه؟
من نميدونم چرا همه اين سوال رو از من ميکنن!
آخه من آرزومه که ايرانی باشه!
نه! اين دختر اسپانيوليه و در سه تا از ويدئوهای من هست که همشون هم به هم ارتباط دارن. در آهنگ "خانومی" ما نشستيم و با هم صحبت می کنيم و بازی می کنيم. در "دست ها همه بالا" يک مشکلی پيش اومده و ما داريم اون رو حل می کنيم و من يک دسته گل و يک نامه بهش ميدم و در آهنگ "عادت" اين دختر نشسته و داره اين نامه رو پاره می کنه و گل ها رو هم پرپر ميکنه!
تو سالها کار موسيقی رو به صورت حرفه ای انجام ميدادی. توی اين مدت کجا بودی؟
من از سال ۱۹۷۹ در استراليا زندگی می کردم. يک گروه کوچک موسيقی داشتيم به اسم "ستاره های شب". يادمه بعضی موقع ها روزهای شنبه من بايد گروه رو به سه قسمت تقسيم می کردم چون اون موقع گروه ما کلی برنامه داشت.
آهنگ ها رو خودتون می ساختين؟
نه. آهنگ خواننده های ديگه رو اجرا می کرديم.
از ايران بگو.
من بزرگ شده ايرانم و خيلی وقته که از اونجا اومدم بيرون.
از تحولی که توی زندگيت در مدت اين ۲۷ سال بوده راضی هستی؟
فکر می کنم راهی که رفتم درست بوده. من نه اهل مشروبم نه سيگار. اهل ورزش هم زياد نيستم ولی از زندگيم خيلی راضيم.
به جز کار موسيقی چه کاری ميکنی؟
قبلاً در آزمايشگاه کار می کردم و بعد در شرکت BMW . اما الان فقط کار موسيقی می کنم.
از کارهای آيندت بگو.
من به تازگی کارهای آلبوم سومم رو شروع کردم چون دوست ندارم بين اين آلبوم و آلبوم جديدم فاصله زيادی بيافته.
Comment