Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miss DaY (Iranian Rapper Girl)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miss DaY (Iranian Rapper Girl)

من ميس دی رو تو خونه يک عده از دخترای فمينيست ايرانی که الان تو راديو زمانه هستن ديدم. دروود به معرفتشون. عکسها رو هم يکی از بچه ها گرفته ( آزاده ). اين خونه تو بهترين محله آمستردام / هلند بودش. درست حاشيه محله چراغ قرمز آمستردام که پر از سکس شاپ و مغازه های ۱۸ سال به بالاست!
    ميس دی که دختر 21 ساله ايرانی رپ خونه از شهر نوتردام کوبيده بود و اومده بود اونجا. البته مديرش عبدل هم مثل يه سايه باهاش بود. عکسها رو ببينين و مصاحبه رو بخونين ( بزودی صدای مصاحبه هم پخش خواهد شد ولی فعلا نه، چون آهنگهاش ساخته نشده! )

ميس دی، خيلی چيزای جالبی درباره تو شنيدم که ميخوام درباره همشون ازت بپرسم. اول بگو چطور به زبان هلندی که خيلی هم سخته رپ ميخونی؟

چون خيلی وقته اينجا زندگی می کنم و ميتونم به زبان هلندی خودم رو بهتر بيان کنم.

چند ساله در هلند زندگی می کنی؟

من 21 سالمه و از ۵ سالگی اينجا زندگی می کنم.

پس زبون اولت هلنديه. مثل اينکه فارسی هم بدت نمياد بخونی، درسته؟

نه بدم نمياد. حتی دارم آهنگ رپ ايرانی هم نمی نويسم.

شنيدم دوست داشتی با بعضی از خواننده های ايرانی هم رپ بخونی؟

بله. خيلی دلم ميخواد با افشين و بنيامين رپ بخونم. چون از موسيقی اونها خوشم مياد.

فکر می کنی رپ تو با سبک اين بچه ها جور در مياد؟

فکر کنم جور در بياد.

چطور شد رفتی توی کار رپ؟

از وقتی که بچه بودم از سبک رپ خوشم می اومد و بيشتر آهنگ های 2 Pac رو گوش می دادم. بعد از چند وقتی خودم به انگليسی رپ نوشتم. بعداً ديدم رپ به زبان هلندی اينجا بهتره و ميشه معروف شد. بنابراين شروع کردم به نوشتن رپ هلندی.

آيا آلبوم کاملی داری که توی هلند بيرون اومده باشه؟

نه. فقط تک آهنگ ( Single ) بيرون اومده.

موضوع شعرهات چيه؟

تجربه های زندگی خودم. راجع به اومدن به هلند، شکستن کمرم و آهنگ هايی درباره عشق.

گفتی کمرت شکسته، چه اتفاقی افتاده بوده؟

با مادرم در ماشين تصادف کرديم و من کمرم شکست. من رو بردن بيمارستان و چند ماهی اونجا بستری بودم. اون موقع نمی دونستم که من دوباره می تونم راه برم يا نه.

چند سالت بود که تصادف کردی؟

۱۸ سالم بود. اتفاقاً همون موقع بود که شروع کردم به نوشتن آهنگ های رپ.

اسم واقعيت چيه؟

دَیــِن.

شنيدم آهنگ های تو رو در بازی های کامپيوتری هم ميزارن! جريان چيه؟

بله. من در ديسکوی معروف لندن Ministry of sound با چند تا رپ خون ديگه بر روی صحنه رفتم و زنده به زبان انگليسی برنامه اجرا کردم. همون جا بود که Play station با من قرارداد بست و از من اجازه گرفتن که يکی از آهنگ های من رو در يکی از بازی های پلی استيشين استفاده کنن.

زندگی توی هلند چطوره؟ آيا اينجا ايرانی زياده؟

زندگی توی هلند رو خيلی دوست دارم. بله اينجا ايرانی زياد زندگی ميکنند.

آيا اين تاثير خاصی روی موسيقی تو داره؟

نه. اصلاً مهم نيست! من زياد ايرانی ها رو نمی شناسم. زمانی که من داشتم معروف می شدم چند ايرانی با من تماس گرفتن و گفتن اگر بخواهی ميتونی بيای و تو ديسکوهای ما اجرا داشته باشی.

آيا توی شهری که زندگی می کنی رپ خون های ديگه رو هم ميشناسی؟

بله. همه همديگر رو می شناسند. البته دوست نيستيم و فقط در حد سلام و خداحافظی هست. چون هر جوری که نگاهشون کنی، باز هم اونها رقيبت هستن.

آيا تک آهنگت موفق بوده؟

بله. توی تلويزيون ويدئوی اون رو هم نشون دادن. البته چون همه من رو نمی شناسند خيلی سخته که با اولين تک آهنگ معروف بشم.

حالا چيکار می کنی که بيشتر در هلند معروف بشی

دارم روی يک آلبوم کار می کنم با چند تا رپ خون ديگه. چند تا رپ ايرانی هم دارم می نويسم.

موضوع شعرهای رپ ايرانيت چيه؟

راجع به عشقه. مثلاً رفتن به ديسکو و اينکه از يک پسری خوشت مياد! شعرهای عميق رو فعلاً فقط ميتونم به هلندی يا انگليسی بنويسم.

اسم آلبومت چيه؟

هنوز اسمی انتخاب نکردم!

نظرت درباره اينکه بيشتر آهنگ های رپ ايرانی بخونی چيه؟

خيلی دوست دارم که بين ايرانی ها بيشتر معروف بشم.

اخيراً توی يک سری مجله عکس تو رو با يک تی شرت صليب سرخ ديدم. خودت گفتی يک تصادف خيلی بدی هم داشتی. آيا اين باعث شده که تو با صليب سرخ همکاری کنی؟

من فراری سياسی از ايران هستم و صليب سرخ کلاً به اين افراد خيلی کمک می کنه. وقتی من کمرم شکسته بود دوباره اين سازمان کلی به من کمک کرد. من هم هميشه دوست داشتم يک کاری براشون انجام بدم.

چی شد از ايران اومدی اينجا؟

مادر من به هلند پناهنده شد و من هم همراهش بودم.

الان خودت فکرهای سياسی داری؟

نه. من اصلاً دخالتی به اين چيزها ندارم!

اينجا توی هلند کنسرت ميدی؟

بله. زياد کنسرت دادم مخصوصاً توی ديسکوی Paradiso که خيلی جای معروفيه و خواننده های مثل مدونا توش برنامه اجرا کردن. يک بار هم برای ملکه هلند برنامه اجرا کردم.

رپ خونی رو چه زمانی شروع کردی؟

۱۸ سالم بود. دقيقاً بعد از تصادف شروع کردم به نوشتن رپ. الان من جوون ترين خواننده رپ توی هلند هستم.

اينجا توی هلند، توی آهنگ های رپ فحش هم ميدن؟

بله، خيلی!

توی چی؟

کم

فکر می کنی اشکالی داره؟

نه! فحش های که من ميدم به خاطر عصبانيت درباره يک موضوع هست نه توهين به شخص خاصی!

من شنيدم مادرت هميشه باهات هست و توی کار خوانندگی کلی حمايتت ميکنه. معمولاً پدر مادرهای ايرانی ميگن "اين کارا چيه! برو درس بخون" حالا چطور شده که مادر تو به خوانندگيت رضايت داده؟

چون من درسم رو تموم کردم!

چی خوندی؟

آرايش. وقتی درسم تموم شد و ميخواستم با يک شرکت موسيقی قرارداد ببندم، مادرم گفت اگر دوست داری اين کار رو انجام بده و من هم صددرصد پشتت هستم. مادرم مثل دوستمه. خود مادرم خواننده بوده ولی برادراش نمی گذاشتند که بره دنبال اين کار.

آلبومت کی مياد بيرون؟

تا آخر امسال ( ميلادی )

آهنگ های ايرانی هم گوش ميدی؟

من قبلاً زياد از آهنگ های ايرانی خوشم نمی اومد. اما چون مادرم زياد گوش می داد کم کم علاقمند شدم. بيشتر افشين، بنيامين و شادمهر عقيلی گوش می کنم.

Attached Files

Cool vali cheghadr rapper irani ziad shode.

Comment

in khubeh ! bayad did, dar ayandeh ina chetori mikhan bian bala.mohem ineh keh bian touyeh bazi !

Comment

are movafegham.

Comment

Working...
        X