Announcement

Collapse
No announcement yet.

Simin Ghanem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Simin Ghanem

Comment

فروش بليط كنسرت بزرگ سيمين غانم آغاز شد
      پيش فروش بليط كنسرت بزرگ سيمين غانم در جزيره کيش از ديروز آغاز شد.

خبرگزاري ميراث فرهنگي_فرهنگ و هنر_كنسرت موسيقي بزرگ سيمين غانم به همت موسسه همايش سازان آسمان از 9 فروردين 1387 در جزيره كيش برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي موسسه همايش سازان آسمان، اجراي كنسرت موسيقي بزرگ سيمين غانم براي اولين بار ويژه بانوان كه با اجراي بانوي آواز ايران خانم سيمين غانم به همت مجموعه ارم كيش و موسسه همايش سازان آسمان از 9 الي 11 فروردين 87 در دو سانس 15 و 23 در هتل پنج ستاره ارم در جزيره كيش برگزار مي شود.

همچنين در اين كنسرت كه براي اولين بار در جزيره كيش اجرا مي شود قطعات: آسمون آبي، گل گلدون، مرد من، قلك چشات، پرنده و قطعاتي از آلبوم جديد اين خواننده نيز اجرا خواهد شد.

نوازندگاني كه در اين برنامه هنرنمايي خواهند كرد، خانم ها فريبا جواهري (پيانو)، سارا احمدي (دف) و آزاده شمس به عنوان نوازنده ويلن مي باشند.

پيش فروش اين كنسرت، از امروز در پخش گلشن آغاز شده است

Comment

I give anything to see her in concert. My favorite song...Gole Goldone man...

گل گلدون من شکسته در باد تو بیا تا دلم نکرده پرواز گل شبو دیگه شبو نمی ده کی گل شبو رو از شاخه چیده گوشه آسمون پر رنگین کمان من مثل تاریکی تو مثل مهتاب اگه باد از سر زلف تو نگذره من میرم گم میشم تو جنگل

Comment

Working...
        X