Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nasser Abdullahi Memorial

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nasser Abdullahi Memorial

ناصر عبداللهی خواننده پاپ ايرانی درگذشت

ناصر عبداللهی خواننده موسيقی پاپ ايرانی ده روز پيش از رسيدن به سن 36 سالگی در تهران درگذشت.
    آقای عبداللهی در بيمارستان هاشمی نژاد تهران جان باخته که بيمارستان تخصصی بيماريهای کليوی است و علت مرگ او اختلال در عملکرد مغز و ديگر اندامهای داخلی به دليل مسموميت دارويی اعلام شده است
    ناصر عبداللهی اهل شهر بندرعباس در جنوب ايران بود و آن گونه که در گزارشها آمده، پيش از مرگ چهار هفته در بيمارستانهای بندرعباس و تهران بستری بوده است
    ناصر عبداللهی از نسل نوی خوانندگان پاپ ايرانی به شمار می رود که از يک دهه پيش بدين سو و در پی مجاز شدن موسيقی پاپ در داخل ايران وارد عرصه هنری ايران شدند
    وی با ترانه فاطمه* بنت* نبی* شهرت يافت که خود نيز در يکی از مصاحبه هايش آن را "جزء لاينفک* ذهن* و خاطر" خود خوانده بود
    از ناصر عبداللهی آلبومهای دوستت دارم،بوی شرجی و هوای حوا منتشر شده است

so god damn sad....

بگذاز غمت را فرياد كشم هموطن..تا بداني چه ديوانه وار دوستت مي دارم

Comment

Comment

khoda biamorzatesh

Comment

Comment

oooooooooooo

Comment

Khoda Rahmateshon kone

asare in khanandeye ro mitonid inja gosh bedin

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Behtarin ahangesh naseria ro gosh bedin va yadesho zende negah darin!

http://www.tapesh.com/forum/attachment.php?attachmentid=11615&d=1165855558

Che bi cheragho be narava rah bar oboore alaghe mibandand

bego bego be baad ke ma ba aftab zade shodim

va ba aftab tolu khahim kard

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

روز شنبه ، دوم دی ماه پیكر زنده یاد " ناصر عب&#

پیكر زنده یاد ناصر عبداللهی خواننده پاپ روز شنبه از مقابل تالار وحدت تشییع می*‏شود.
                  طبق آخرین اخبار دریافت شده پیكر این خواننده مطرح پاپ صبح روز شنبه دوم دی ماه با حضور علاقه مندان و هنرمندان از مقابل تالار وحدت تشیع می شود

Comment

Last edited by GoorGoor; 12-21-2006, 11:37 AM.

Comment

akse vaghean ghashangie! thanx sali

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

khoda rahmatesh kone.

man concertesh raftam ye 6, 7 sal pish. kheili marde bahalie o on shab kolli bemoonn hal dad.

Comment

'

Comment

مراسم هفتمين روز درگذشت ناصر عبداللهي برگزارشد

فرهنگسراي هنر عصر امروز شمار زيادي از علاقه*مندان به ناصر عبداللهي را درخود جاي داده بود كه گرد هم آمده بودند تا مراسم هفتمين روز درگذشت او را كه مقارن با زادروز اين هنرمند شده بود گرامي بدارند.

در مراسم گراميداشت هفتمين روز درگذشت ناصرعبداللهي كه همزمان با سالروز تولد اين هنرمند از سوي معاونت هنري سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران در فرهنگسراي هنر برپا شد جمعي از شاعران، ترانه سرايان ، اهالي موسيقي ودوستداران ناصر عبداللهي و خانواده وي حضور داشتند.

اين مراسم با پخش تصاويري از كنسرت عبداللهي آغاز شد وپس از آن اهورا ايمان مدير خانه ترانه بنياد نويسندگان سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به ذكر خاطراتي از روزهاي همكاري با ناصر عبداللهي پرداخت.

اهورا ايمان از عبداللهي به عنوان بغض آواز ايران ياد كرد و يكي از غزلهايش را به ياد وي خواند كه با صداي عبداللهي نيز اجرا شد.

پس از آن ، محمدعلي شيرازي شاعر و ترانه سرا،ترانه اي را به ياد عبداللهي خواند و به خانواده اش تقديم كرد و علي جهاندار نيز از پيشكسوتان موسيقي كشور شعري از حافظ به صورت آواز اجرا كرد.

عبدالجبار كاكايي نيز شعري در رثاي عبداللهي سرود و بهنام ابطحي قطعه اي را با پيانو اجرا كرد.

فريدون شهبازيان از ديگر هنرمنداني بود كه به روي سن آمد و به ذكر خاطرات همكاريش با ناصر عبداللهي پرداخت.

شهبازيان گفت:با ناصر اوايل دهه 70 آشنا شدم.زماني كه براي اولين بار صداي جذاب و دلنشين او را از يك برنامه تلويزيوني شنيدم. صدايي با حلاوتي ويژه و توناژ بسيارخوب بم كه از يك ريتم دروني بسيارخوب برخوردار بود.

وي عبداللهي را خواننده خود ساخته اي دانست كه به سرزمينش بسيار عشق مي ورزيد.

وي با اشاره به آثاري كه با همكاري هم منتشر كرده بودند گفت:مجموعه هاي دوستت دارم و اي عشق آثاري هستند كه در انتشار آنها با هم همكاري داشتيم وپس از آن ناصر در زندگي من گم شد و ديگر نديدمش.

شهبازيان به شايستگي هاي ناصرعبداللهي در خوانندگي و ملودي سازي اشاره كرد و از مردم خواست از هنرمندان حمايت كنند تا بتوانند آثار ارزشمندي را ارائه كنند.

وي همچنين از خوانندگان جوان خواست تا تحت نفوذ سعايت و بدگويي ديگران قرار نگيرند و در غياب استادان و پيشكسوتان موسيقي سخني نگويند.

شهبازيان افزود:من و ناصر دو مجموعه را با همكاري هم منتشر كرديم و در نهايت به دليل همين بدگويي ها بين من و او دوري افتاد.

وي در پايان ابراز اميدواري كرد عبداللهي در دنياي ديگري امكان رسيدن به آرزوهايش را داشته باشد.

در ادامه اين مراسم قطعه (بانوي شبنم پوش) با صداي ناصر عبداللهي براي اولين بار اجرا شد و پس از آن اكبر آزاد ترانه سرا ترانه اي را به ياد عبداللهي خواند.

محمد علي بهمني از ديگر حاضران اين مراسم نيز در باره ناصر عبداللهي گفت:آنچه لايق صداست هوش است نه گوش و امروز هم آمده ايم تا به صداي ناصر هوش دهيم.

وي گفت:ناصر با سكوت خود دو پيغام براي ما دارد يكي آنكه به صدا هوش دهيم نه گوش و ديگر آن كه بيم آن مي رود زنجره هايي اين سكوت را از ما بگيرند.

بهمني در ادامه شعري را با عنوان دريا خواهر شده است به ياد عبداللهي خواند.

اهداي هديه تولد ناصرعبداللهي به فرزند بزرگ او بخش ديگري از اين مراسم بود كه اين هديه به همراه لوح تقديري به نويد عبدللهي اهدا شد.

موسيقي پاياني اين مراسم كه قرار بود با اجراي بهنام ابطحي و سعيد شهروز همراه باشد تنها با اجراي آواز سعيد شهروز در رثاي ناصرعبداللهي خاتمه يافت و حزن و اندوه ناشي از اين آواز مجالي براي اجراي موسيقي نداد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                              X