Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sirvan Khosravi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sirvan Khosravi

کسی که می خواهد مثل هيچ کس نباشد

در مورد آهنگ "بهار من" که با ريتم شش هشتم ساخته شده بيشتر بگو. آيا اين آهنگ و ريتمش باعث فروش بيشتر آلبوم sir-1 نشد؟

آهنگ "بهار من" با ريتم شش هشتم به خاطر برادرم، زانيار در آن آلبوم بود . اصرار او باعث شد که من اين آهنگ را بخوانم ولی اصلاً دوستش ندارم و خودم علاقه ای به اين سبک و ريتم ندارم چون همه خواننده ها اين سبک را کار کرده اند و انجام آن کار خاصی نيست و افرادی که کارهای من را دوست داشتند به خاطر اين آهنگ نبوده. من دوست دارم سبکی کار کنم که مشابه نداشته باشد .

آهنگهايی که برای بقيه خواننده ها می سازی يا تنظيم می کنی چه سبکی دارند ؟

قبل از ساخت آهنگ با خواننده ها حرف می زنم ولی آهنگهای مورد علاقه ام آنهايی هستند که برای خودم می سازم و آهنگهايی که برای بقيه می سازم از نظر فضای آهنگسازی عادی هستند . آهنگهايی که برای خودم کار می کنم را اگر قبلا به کسی پيشنهاد کنم، کسی درک نمی کند و نمی پذيرد چون ذهنيتشان در آن فضا نيست ولی بعد از تمام شدن آلبوم خودم ، همه کارهای من را دوست دارند.

کار خوانندگی را بيشتر دوست داری يا آهنگسازی ؟

من بيشتر به تنظيم علاقه دارم و خوانندگی آخرين مرحله است که انجام می دهم. کلاً از کار خوانندگی آهنگهايم فراری هستم. انگار کسی برای خواندن هلم می دهد.

اما اگر خواننده ای پيدا کنم که فضای فکری و موسيقی مورد علاقه اش شبيه من باشد و توانايی اجرای آنها را داشته باشد. حتماً با او کار می کنم و شايد آلبومش را زودتر از مال خودم تمام کنم. البته اين نزديکی بين دو نفر خيلی بعيد است و چيزی نيست که بخواهم آن را به خواننده ای القا کنم.

در آلبوم اولت همه ترانه ها را اميد اطهری نژاد گفته است، تو که تا اين حد سخت گير هستی چطور توانستی اين شعر ها را کار کنی ؟

در آلبوم اول، نمی توانستيم هيچ حق انتخابی داشته باشيم چون اين هشت قطعه شعر پس از دو سال ونيم مجوز گرفته بودند و ديگر ما حوصله تغيير نداشته ايم.

MAHSA

[/CENTER]

چرا در کليپ اولت از انيميشن استفاده کردی و تصوير خودت را کارتونی کرده بودی؟

در آن کليپ چند صحنه بد فيلمبرداری شده بود و قرار شد دوباره بگيريم ولی چون سخت بود، اميد هاشملو، کارگردان، پيشنهاد داد که اين صحنه ها را به صورت انيميشن کار کنيم. ولی انيميشن هزينه بيشتری داشت. البته برای ويدئوی "حرف آخر" برای اينکه موهام به آن صورت پف کند، يک سال و سه چهار ماه سلمانی نرفته بودم .

چرا اسم آلبوم اولت بود؟؟؟ sir-1

اسم من، نام يک رود در کردستان است و حداقل در بين خواننده ها "تک" است. خيلی از خواننده ها اولين آلبومشان را به اسم خودشان نامگذاری می کنند. من در حقيقت اسم آلبومم را بر اساس آدرس سايتم انتخاب کردم که www.sir-1.com است.

ابتدا می خواستم آدرس سيروان دات کام را برای سايتم انتخاب کنم اما قبلا يک موکت فروشی در ترکيه اين اسم را برای خودش ثبت کرده بود.

تبليغی هم در خارج از ايران برای کارهايت کرده ای؟

نه، من تبليغم فقط ويدئويم بود که پخش شد ولی چون شرکت آوای باربد که من با آنها کار کرده ام، امکانات نداشت، آلبومم در خارج از ايران پخش نشد.

شعر "نامه ای از آسمان" از زبان کيست؟

اين آهنگ از زبان يک مرده است و بهترين شعر آلبومم همين است که خيلی شعر تأثير گذاری بود.

البته مشابه انگليسی چنين شعری زياد است ولی اين سوژه را در ايران کم داريم و گفتم اگر يک روزی بميرم، همه اين آهنگ را گوش ميدهند و گريه می کنند!

البته در کل من آهنگ غمگين ندارم. در واقع کارهای من آهنگهای عاشقانه (Love Song) هستند.

آخرين کليپی که از تو پخش شده "رسم دنيا"ست . برايمان از اين کليپ بگو.

کل ايده کليپ "رسم دنيا" که يک ويديوی شهری است از بهمن تيرگان بود. در اين کليپ چون می خواستيم کليپ متفاوتی شود از اسکيت بورد استفاده کرديم و من با اسکيت بورد از وسط شهر رد می شوم و در حاشيه اين مسير، يک سری اتفاقها می افتد.

طرح آرايش موهايم که بافته بودم هم نظر بهمن بود. البته برای اسکيت بورد بدل کار داشتم ولی هدف اين نبوده که بگوييم سيروان اسکيت بورد بلد است و فقط برای جذابيت از آن استفاده کرديم.

در قسمتی هم که من در خيابان از نزديک يک سرويس مدرسه دخترانه رد می شوم، می خواستيم بگوييم که بچه هايی که در سن ۱۳-۱۴ هستند، با وجود اينکه در اين جامعه محدوديت هايی دارند ولی افسرده نيستند و موزيک گوش می دهند و وقتی خواننده مورد علاقه شان را می بينند هيجان زده می شوند.

صحنه آخر هم اينجوری تمام می شود که با اسکيت بورد جلوی مسجد به زمين می خورم و يک پيرمرد سنتی و مذهبی دستم را می گيرد و بلند می کند. بهتر است از اين صحنه هر کسی برای خودش برداشتی داشته باشد.

از آهنگهای آلبومت کدام را بيشتر دوست داری؟

يکی "بهار من"، ريميکس "تو خيال کردی بری"، "بارون" و "رسم دنيا" را از همه آهنگهايم کمتر ديدم و گوش دادم ولی ويديوی "رسم دنيا" را چون صحنه هايی که خودم دوست داشتم در آن بود، زياد ديده ام.

تا حالا شده که دوست داشته باشی جای يک خواننده خاص باشی ؟

هيچوقت دوست نداشتم که شبيه کسی باشم و يک هنرمند دوست دارد که جای خودش باشد ولی هميشه کار کورش و کاوه يغمايی برايم تحسين برانگيز بوده.

قصد نداری کنسرت برگزار کنی ؟

چون برگزاری کنسرت مجوزهای مختلف می خواهد و من هم حوصله ندارم دنبال اين کارها بروم، نه! فعلا قصدی برای کنسرت ندارم.

ولی اگر تمام مسائل بر طرف شود کنسرت خوبی اجرا می کنم و علاوه بر اينها بحث مالی هم هست که برای برگزاری کنسرت بايد پول داشته باشی.

اخلاق و روحيه ات چطور است؟

اگه روی "مود" نباشم خيلی غرغر می کنم و يا اينکه برعکس، خيلی خوبم و انرژی دارم. ولی در کل کارم خيلی توی روحيه ام اثر می گذارد.

دوست دارم کارهايی که می کنم به حدی خوب باشد که خودم وقتی می بينم از ديدنش لذت ببرم چون ساختن کارهای ويديويی در ايران سخت است و پيدا کردن شخصی که در اين کار خيلی خوب و ماهر باشد، آسان نيست.

سيروان الان همزمان روی چند کليپ و آلبوم جديدش کار می کند که سبکشان بيشتر به راک و پاپ نزديک است و برخلاف آلبوم اولش، زياد ريتميک نيستند. ولی ملودی هايش به نظر خود او خيلی بهتر از آلبوم اول است.

اين کارها قرار است تا يکسال آينده آماده شوند. با جديتی که سيروان در کارش دارد، عجيب نيست که کار بعدی او، آلبوم بسيار خوب و پرسروصدايی شود.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

baraye dl kardan ahangash be http://www.tapesh.com/forum/showthre...ghlight=sirvan rojoo konid, ke ghablan aliamer jan zahmat keshidan baraye download gozashtan

MAHSA

[/CENTER]

Comment

Working...
      X