Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hosein Kaabi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hosein Kaabi

براي مذاكره با مسئولان ويگان و لسترسيتي

كعبي دوشنبه ايران را ترك مي*كند

هافبك تيم ملي فوتبال براي مذاكره با مسئولان دو تيم انگليسي، روز دوشنبه ايران را ترك مي كند.

قرار بود حسين كعبي روز جمعه براي مذاكره با مسئولان دو تيم ليگ برتري ويگان و دسته اولي لسترسيتي راهي انگليس شود؛ اما بنا به نظر كادر فني تيم ملي، سفر خود را به تعويق انداخت.

مربيان از كعبي خواسته اند، تيم ملي را در ديدار دوستانه مقابل جامائيكا همراهي كند و پس از آن راهي انگليس شود.

ديدار دوستانه مقابل جامائيكا ساعت 19 روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي*شود.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Foxes recruit Iran defender Kaebi

Leicester have signed Iran defender Hoessein Kaebi, who played at the 2006 World Cup, for an undisclosed fee.
    The Foxes claim they have beaten off competition from four unnamed Premier League clubs to sign the 21-year-old on a two-year contract from Persepolis.

"This is a very important signing," boss Martin Allen told City's website.

"The Premier League scouts have been watching, so it has been a question of getting him quietly into the country without missing out on the deal."

Kaebi, who has won 50 caps for his country, had a trial with Wolves in 2003.

"When I told Leicester were interested in me, I started checking out their history and was impressed to discover that players like Gary Lineker and Emile Heskey started their careers here," he said.

"I am determined to play well and repay the faith the club has shown in me."

Comment

حسین کعبی به باشگاه لسترسیتی انگلستان پیوست

حسین کعبی به خواسته خود، که بازی در لیگ انگلستان بود، رسید
      حسین کعبی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس، به باشگاه دسته اولی لسترسیتی انگلستان پیوست.
      سایت اینترنتی باشگاه لستر سیتی روز پنجشنبه با اعلام این مطلب نوشت: این باشگاه در رقابتی فشرده با با یک تیم لیگ برتری موفق شد به مدت دو سال با حسین کعبی بازیکن بیست و یک ساله تیم ملی ایران قرار داد امضا کند.

مارتین آلن، سرمربی تیم لسترسیتی نیز، با مهم قلمداد کردن این قرارداد، از کعبی به عنوان یک بازیکن خوب نام برده و ازمدیریت باشگاه برای معرفی و جذب وی قدردانی کرده است.

آقای آلن اظهار داشته که با دیدن فیلم بازی های کعبی، پی به توانایی های او برده است و دریافته که او به بازی در مقابل پنجاه هزار تماشاگر عادت دارد، به همین دلیل می تواند بدون ترس برابر هواداران زیاد لستر بازی کند.

به گفته مدیریت این باشگاه، نماینده این تیم در ديدار دوستانه اخير تيم ملی ايران مقابل جامائيكا كه در پایان بازی، كعبی بهترين بازيكن ميدان شناخته شد، در ورزشگاه آزادی حضور داشته و از بازی او لذت برده است.

کعبی که بسیارعلاقمند است فوتبال حرفه ای خود را در کشور انگلستان ادامه دهد، در سال 2003 در سفر کوتاهی که به این کشورداشت، با تیم دسته اولی ولورهمپتون تمرين كرد، اما بدلیل به توافق نرسیدن مسئولان باشگاه فولاد اهواز (باشگاه سابق كعبی) و ولورهمپتون این انتقال صورت نگرفت.

بازیکن سابق پرسپولیس درگفتگو با سایت باشگاه جدیدش گفته است: من خیلی دوست داشتم در باشگاههای اروپا بازی کنم و لستر این شانس را به من داد. وقتی این پیشنهاد از طرف این باشگاه به من داده شد، در تحقیقی که کردم متوجه شدم "گری لینه کر" و امیل هسکی، مهاجمان سابق تیم ملی انگلستان هم کارشان را از این تیم شروع کردند، به همین دلیل خوشحال شدم.

کعبی بلافاصله بعد از پشت سر گذاشتن مراحل اداری و مقدماتی قراردادش، به مالزی خواهد رفت تا به اردوی تیم ملی ایران ملحق شود.

وی بعد از کریم باقری و آندرانیک تیموریان سومین فوتبالیست ایرانی است که در باشگاههای انگلستان بازی می کند.

Comment

Hussein-e-Ka'bi{حسین کعبی}

حسین کعبی به باشگاه لسترسیتی انگلستان پیوست

حسین کعبی به خواسته خود، که بازی در لیگ انگلستان بود، رسید

حسین کعبی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس، به باشگاه دسته اولی لسترسیتی انگلستان پیوست.

سایت اینترنتی باشگاه لستر سیتی روز پنجشنبه با اعلام این مطلب نوشت: این باشگاه در رقابتی فشرده با یک تیم لیگ برتری موفق شد به مدت دو سال با حسین کعبی بازیکن بیست و یک ساله تیم ملی ایران قرار داد امضا کند.
        مارتین آلن، سرمربی تیم لسترسیتی نیز، با مهم قلمداد کردن این قرارداد، از کعبی به عنوان یک بازیکن خوب نام برده و ازمدیریت باشگاه برای معرفی و جذب وی قدردانی کرده است.
        آقای آلن اظهار داشته که با دیدن فیلم بازی های کعبی، پی به توانایی های او برده است و دریافته که او به بازی در مقابل پنجاه هزار تماشاگر عادت دارد، به همین دلیل می تواند بدون ترس برابر هواداران زیاد لستر بازی کند.
        به گفته مدیریت این باشگاه، نماینده این تیم در ديدار دوستانه اخير تيم ملی ايران مقابل جامائيكا كه در پایان بازی، كعبی بهترين بازيكن ميدان شناخته شد، در ورزشگاه آزادی حضور داشته و از بازی او لذت برده است.
        کعبی که بسیارعلاقمند است فوتبال حرفه ای خود را در کشور انگلستان ادامه دهد، در سال 2003 در سفر کوتاهی که به این کشورداشت، با تیم دسته اولی ولورهمپتون تمرين كرد، اما بدلیل به توافق نرسیدن مسئولان باشگاه فولاد اهواز (باشگاه سابق كعبی) و ولورهمپتون این انتقال صورت نگرفت.
        بازیکن سابق پرسپولیس درگفتگو با سایت باشگاه جدیدش گفته است: من خیلی دوست داشتم در باشگاههای اروپا بازی کنم و لستر این شانس را به من داد. وقتی این پیشنهاد از طرف این باشگاه به من داده شد، در تحقیقی که کردم متوجه شدم "گری لینه کر" و امیل هسکی، مهاجمان سابق تیم ملی انگلستان هم کارشان را از این تیم شروع کردند، به همین دلیل خوشحال شدم.
        کعبی بلافاصله بعد از پشت سر گذاشتن مراحل اداری و مقدماتی قراردادش، به مالزی خواهد رفت تا به اردوی تیم ملی ایران ملحق شود.
        وی بعد از کریم باقری و آندرانیک تیموریان سومین فوتبالیست ایرانی است که در باشگاههای انگلستان بازی می کند.

Comment

"حسين كعبي" مدافع ملي پوش ايراني باشگاه "لستر سيتي" مصمم است با آموختن سريع زبان انگليسي، بخت موفقيت خود را در فوتبال انگليس افزايش دهد.

پايگاه اينترنتي "بلو آرمي" (ارتش آبي) متعلق به هواداران باشگاه دسته اولي لستر سيتي روز سه*شنبه به نقل از مدافع ‪ ۲۱‬ساله تيم ملي ايران نوشت: يكي از مهمترين اهدافم در لسترسيتي آموختن زبان انگليسي و برقراري مستقيم ارتباط با مربيان و ديگر بازيكنان است.

كعبي كه به زبان فارسي و از طريق مترجم با پايگاه مصاحبه كرده است، در اظهار نظري بلند پروازانه گفت: اميدوارم در مدت سه ماه پس از ورود به شهر لستر، بتوانم به انگليسي تكلم كنم.

مدافع تيم ملي فوتبال ايران افزود: معلم زبان انگليسي مي*گيرم و "مارتين آلن" سرمربي لسترسيتي هم قول داده در اين زمينه به من كمك كند.

كعبي در اين مصاحبه همچنين اعلام كرد، هنگام امضاي قرارداد با تيم فوتبال لسترسيتي پيشنهادهايي نيز از چند باشگاه آلماني و پرتغالي داشته، ولي احساس كرده كه لسترسيتي بهترين جايگاه براي او خواهد بود.

به گفته عضو جديد ايراني باشگاه لستر سيتي، "من در چندين باشگاه خوب توپ زده*ام، ولي بازي در يك باشگاه انگليسي برايم چالشي جديد است و انگيزه زيادي در من ايجاد كرده است".

Comment

حسين كعبى در تمرين روز جمعه لسترسيتى دچار آسيب ديدگى شد و در حال حاضر جدا از ديگر بازيكنان اين تيم تمرين مى كند.بازيكن ايرانى لستر از ناحيه ران پا دچار آسيب ديدگى شد تا بازى دوستانه تيمش را از دست بدهد. قرار است لسترسيتى امروز يك بازى دوستانه داشته باشد اما كعبى با تصميم پزشك تيم نمى تواند در اين مسابقه براى تيمش بازى كند.با اين آسيب ديدگى، تمرينات سبك و ويژه اى براى كعبى در نظر گرفته شده تا اين بازيكن هرچه زودتر مصدوميتش برطرف شود.

Comment

حسين كعبى، بازيكن ايرانى لسترسيتى انگلستان براى يك فصل حضور خود دراين تيم ليگ دسته اولى، ۳۰۰ هزار يورو دريافت مى كند. با اين حساب مبلغ دريافتى او طبق اين قرارداد كمتر از ۴۰۰ ميليون تومان است. البته اين ۳۰۰ هزار يورو سواى حقوق هفتگى حسين كعبى خواهد بود.

Comment

Comment

مدير برنامه هاى كعبى از احتمال حضور اين بازيكن با پيراهن لستر از هفته سوم رقابت هاى ليگ قهرمانى انگلستان خبر داد. مدير برنامه هاى كعبى اظهار داشت: كعبى فصل قبل به صورت قرضى از تيم الامارات به پرسپوليس پيوست. مسئولان الامارات نسبت به اين موضوع آگاهى كافى نداشتند كه كعبى پس از اتمام قراردادش با پرسپوليس براى پيوستن به تيم جديد، كارت ITC خود را بايد از فدراسيون فوتبال امارات دريافت دارد. بعد از آگاهى مسئولان فدراسيون فوتبال امارات و پيگيرى فدراسيون فوتبال انگلستان، احتمال حضور كعبى در هفته سوم بازى ها زياد شده است. كعبى به دليل عدم صدور ITC در ۲ هفته آغازين اين رقابت ها حضور نداشت.

Comment

حسين كعبى بازيكن فصل گذشته پرسپوليس كه به لستر سيتى پيوسته است از سوى باشگاه پرسپوليس صادر شد. با دستور مديرعامل باشگاه پرسپوليس ITC حسين كعبى بازيكن قرضى سال گذشته تيم فوتبالپرسپوليس كه در فصل جديد به تيم لسترسيتى انگلستان پيوست، صادر شد.با صدور ITC حسين كعبى مى تواند به زودى در بازى هاى ليگ قهرمانى انگلستان براى تيم لسترسيتى به ميدان برود.تيم فوتبال لستر سيتى در هفته سوم ليگ قهرمانى انگلستان روز شنبه مقابل شفيلد ونزدى به ميدان مى رود كه حسين كعبى با توجه به صدور كارت ITC مى تواند در تركيب اين تيم قرار بگيرد.

Comment

Comment

به نوشته روزنامه گل حسین کعبی به دنبال جدایی از لستر و بازگشت به فوتبال ایران است و دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان برای جذب این بازیکن دست به کار شده اند. به گفته حبیب کاشانی، مدیرعامل پرسپولیس انتخاب اول کعبی پرسپولیس است.

Comment

Comment

حسين كعبي پس از امضاي قرارداد داخلي با باشگاه پرسپوليس گفت: من به خاطر پول و مسايل مالي پرسپوليس را انتخاب نكردم و براي من مسايل ديگري اهميت داشت.

بازيكن جديد پرسپوليس در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من با پرسپوليس قرارداد داخلي را امضا كرده*ام اما به دليل اين كه هيات فوتبال روز پنج*شنبه تعطيل بود نتوانستم قراردادم را با پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برسانم.

كعبي درباره*ي دليل انتخاب پرسپوليس گفت: من پي

شنهاد مالي خوبي از سپاهان و چند تيم دسته اولي داشتم اما، براي من مسايل ديگري نظير بازيكنان پرسپوليس و هواداران اين تيم اهميت داشت. من با بازيكنان پرسپوليس كار كرده*ام و در ميان آنها راحت هستم. چند سال هم هست كه كاشاني را مي*شناسم.

وي افزود: من به خاطر پول و مسايل مالي پرسپوليس را انتخاب نكرده*ام، از سال گذشته نيز از پرسپوليس طلب دارم اما در اين باره هيچ صحبتي انجام نداده*ام.

كعبي در پاسخ به اين سوال كه چه زماني رضايت نامه*ات را از باشگاه لسترسيتي دريافت خواهي كرد، گفت: من براي دريافت رضايت نامه مشكلي ندارم و از دو هفته*ي آينده مي*توانم براي پرسپوليس بازي كنم. اما پس از ثبت قراردادم به انگليس خواهم رفت تا كارهاي پاياني را در اين تيم انجام دهم.

وي درباره*ي وضعيت پرسپوليس در ليگ گفت: پرسپوليس نيم فصل سختي را پيش رو دارد. پرسپوليس سه بازي در جام حذفي و ليگ باخته است و اين شرايط سختي را براي باشگاه ايجاد كرده است. اميدوارم كه پرسپوليس بتواند برابر ابومسلم موفق شود.

كعبي ادامه داد: با اين حال در اين چند ساله ليگ ايران ثابت كرده تا دقيقه*ي 90 نمي*توان تيم قهرمان را پيش*بيني كرد و زود است كه از هم اكنون بخواهيم بگوييم كه پرسپوليس قهرمان مي*شود.

كعبي زمان قرارداد خود با پرسپوليس را سه ماهه عنوان كرد و افزود: قرارداد من با پرسپوليس تا پايان فصل است اما در اين فكر هستم كه قراردادم را براي فصل آينده با اين تيم تمديد كنم.

بازيكن تيم ملي در ادامه گفت*وگو با ايسنا درباره*ي توقف تيم ملي برابر سوريه گفت: اين بدترين بازي تيم ملي در اين چند سال اخير بود. پيش از بازي بسياري فكر مي*كردند كه ما مي*توانيم به راحتي آب خوردن سوريه را شكست دهيم اما من مي*گويم كه ما مي*توانستيم مقابل سوريه سه گل دريافت كنيم.

وي درباره*ي مشكل گلزني تيم ملي گفت: وقتي تيمي اين چنين دفاعي بازي مي*كند اگر شما بهترين مهاجم دنيا را نيز داشته باشيد نمي*توانيد به تيم حريف گل بزنيد. سوريه با يازده بازيكن مقابل ما دفاع مي*كرد، با اين حال نمي*خواهم نتيجه بدست آمده را توجيه كنم. ما صد درصد مقابل سوريه بد بازي كرديم. اما، اين را مي*گويم كه بازيكنان براي موفقيت با جان و دل بازي كردند.

كعبي در پايان درباره*ي وضعيت تيم ملي ايران در ديدارهاي آينده گفت: معتقدم كه مي*توانيم به مرحله*ي بعد صعود كنيم اما مردم نبايد تا رسيدن به دقيقه*ي 90 قضاوت كنند. ما بايد صبر داشته باشيم. من بارها گفته*ام كه در گروه آساني حضور نداريم، قطعا در ديدار برابر امارات و كويت نيز كار سختي پيش رو خواهيم داشت، من بازي امارات را مقابل كويت ديدم. امارات مانند بارسلونا بازي مي*كرد و ما قطعا كار دشواري مقابل اين تيم نيز پيش رو خواهيم داشت.

Comment

تیم فوتبال ایران، شنبه (۷ ژوئن) با پیروزی یک بر صفر مقابل امارات موفق شد وضعیت نامطلوب خود در دور مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ را بهبود بخشد. حسین کعبی، مدافع ملی*پوش، و نظر او در مورد این بازی و آینده*ی تیم ملی ایران.

دویچه*وله: آقای کعبی تیم ملی ایران توانست از سطح تیم امارات در العین بگذرد. شما در بازی شنبه* شب ۹۰ دقیقه در ترکیب اصلی تیم ملی داخل میدان بودید. شرایط جوی در این بازی را از دیدگاه خودتان چگونه ارزیابی می*کنید؟

حسین کعبی: این بازی، بازی سختی بود. خدا کمک*مان کرد که توانستیم سه امتیاز را بگیرم، چون جو امارات واقعا خیلی گرم بود، شرایطش خیلی سخت بود که آدم بتواند ۹۰ دقیقه فوتبال خوب ارائه بدهد. چون واقعا اماراتی*ها هم خودشان خسته بودند از لحاظ آب و هوا. خیلی مشکل است، آدم نمی*تواند اصلا ۹۰ دقیقه فوتبال خوب ارائه بدهد. ولی خدا را شکر ما توانستیم یک توپ را گل کنیم و سه امتیاز را بگیریم.

وضعیت آمادگی بازیکنان در چه وضع هست، با توجه به این*که این تیم ملی بازی تدارکاتی راست و درستی نداشته و از نظر هماهنگی تیم هنوز به استاندارد لازمه نرسیده؟

- خب شما اگر ببینید، خیلی فرصت دادند به این تیم ملی که بتواند هماهنگ بشوند. چون تیم نزدیک ۵۰ درصد بازیکن*های قدیمی*اش عوض شده و بازیکن*های جدید آمده*اند و تا هماهنگ بشوند، خیلی فرصت می*خواهد. خدا را شکر ما این بازی*هایی را که داریم انجام می*دهیم، بازی*های خوبی داریم ارائه می*دهیم. ولی متاسفانه شانس نداریم. اگر آن شانس را می*داشتیم، حالا آن سه*تا بازی را می*بردیم و با خیال راحت از گروه صعود می*کردیم. خدا را شکر بچه*ها هم دارند خوب کار می*کنند. به شما قول می*دهم این تیم روز*به*روز بهتر و بهتر می*شود.

نبودن علی کریمی تا حالا چه تاثیری را روی تیم ملی گذاشته؟

- خب شما اگر ببینید، خیلی علی کریمی بازیکن بزرگی است و این آرزوی هر مربی* است که یک بازیکن مثل علی کریمی داشته باشد. علی کریمی یک بازیکن کاملی است برای تیم ملی ایران. مطمئن باشید که علی کریمی هم برمی*گردد به تیم ملی. ازاین گروه که می*رویم بالا، انشااله به جام جهانی هم صعود می*کنیم.

در رابطه با جام جهانی حالا خودتان صحبت کردید. فرق الان تیم ملی با آن تیم ملی جام جهانی ۲۰۰۶ که شما بازیکن ثابت**اش بودید، چه هست؟

- خب فرقش را بخواهیم بگوییم، فرقش این است که آن بازیکن*ها با تجربه بودند، این تیم بازیکن*ها جوانند. خیلی فرصت باید بدهند به یک تیم جوان که بتواند هم تقریبا میدان ببینند. چون واقعا خیلی سخت*اند، بازی*ها خیلی سخت*اند. بازیکن* جوانی که آمده، هنوز در تیم ملی بازی ندیده، خیلی برایش سخت است. آن زمانی که بازیکن*ها با تجربه بودند، با خیال راحت ما می*رفتیم تو زمین، با خیال راحت فوتبال بازی می*کردیم. فقط خدا را شکر این جوان*ها هم دارند جواب می*دهند و تقریبا جواب خوب داده*اند به حدی که اطمینان کرده*اند به آنها.

حالا مشکل همین جاست که این جوان*ها بازی*های لازمه*ی تدارکاتی دوستانه را ندارند که تجربیاتشان بیشتر بشود. با این مسئله شما چگونه می*توانید کنار بیایید؟

- خب شما اگر ببینید، تیم ملی ایران تا حالا بازی دوستانه با تیم*های بزرگ تا حالا هیچ ارائه نداده. تیم ملی نیازی دارد به بازیکنان، به بازی*های دوستانه که بتوانند خودشان را نشان بدهند بازیکن*های جوان که آمدند، بتوانند خودشان را نشان بدهند. ما نیاز داریم به تیم*های بزرگ که بتوانیم واقعا حرف اول را بزنیم در دنیا. نباید با تیمی مثل کامرون یا نیجریه تیم دوم*شان بیایند با آنها بازی بکنیم، هفت*تا، پنج*تا بزنیم که بگوییم آره ما تیم کامرون را بردیم. نمی*دانند که تیم دوم*شان است. ما دوست داریم با تیم*های بزرگ بازی کنیم، که بتوانیم خودمان را روز به روزنشان بدهیم.

برنامه*ی روزهای بعد تیم ملی برای این دو بازی باقی*مانده مقابل سوریه و کویت چه هست؟

- ما امروز تقریبا نزدیک ساعت ۴ صبح رسیدیم. تا ۱۲ شب فعلا تو هتل استراحت می*کنیم، تا فردا. فردا فکر می*کنم صبح، بعدازظهر، فکر کنم تمرین داریم و چهارشنبه تمرین داریم. چهارشنبه ظهر فکر کنم ساعت ۶ هم پرواز داریم به سمت سوریه.

بازی روز شنبه*ی آینده مقابل سوریه را چگونه می*شود پیش**بینی کرد؟

- مطمئن باشید که بازی سختی است. سوریه قوی*تر از کویت است و ما با آنها بازی کرده*ایم. مطمئن باشید که این سخت*ترین بازی است، فکر کنم، در گروه*مان. چون سوریه خیلی تیم خوبی است، بازیکن*های خیلی خوبی دارد. بازیکن*هایش کامل*اند که من با آنها روبه*رو بازی کردم. خیلی تیم خوبی است. به نظر من سخت*ترین بازی*مان شنبه است. انشااله بتوانیم سه امتیاز را بگیریم.

Comment

Working...
                              X