Ali Reza Vahedi Nikbakht ba emza kardane gharar dad 500 Hezar Dollari baraye 5mah dar khedmate teame Al-Wasl e Emarat khahad bood
dar in Team Farhad Majidi ham hozoor darad..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Alireza Nikbakht Vahedi
Collapse
X
-
عليرضا نيكبخت واحدي معتقد است پرسپوليس با همين روند مي*تواند در نيم فصل دوم نتايج خوبي را كسب كند.
ايتاليا خوش گذشت؟
كدام ايتاليا؟ من اصلا به اين كشور سفر نكرده بودم. نمي*دانم اين خبر چگونه منتشر شده است. شنيده*ام برخي*ها عنوان كردند كه براي تفريح به ايتاليا رفته*ام، اما بايد بگويم اگر روزي بخواهم به اين كشور سفر كنم فقط براي عقد قرارداد با يكي از تيم*هاي كالچو به ايتاليا مي*روم.
ظاهرا خيلي به ليگ ايتاليا علاقه داري؟
ليگ اسپانيا را بيشتر دوست دارم، اما در كنار آن به كالچو هم علاقمند هستم. آن زماني كه مي*گفتند در ايتاليا هستم در امارات به سر مي*بردم.
كي به تهران رسيدي؟
شنبه به تهران بازگشتم و از ديروز هم در تمرينات پرسپوليس شركت كردم.
بازي پرسپوليس ـ العين را ديدي؟
خير، آنجايي كه من بودم خيلي دورتر از العين بود و به همين خاطر در اردوي پرسپوليس شركت نكردم. مربي به من اجازه داده بود استراحت كنم و با اجازه كادر فني در اين بازي غايب بودم.
نظرت در مورد حذف استقلال چيست؟
نظر خاصي ندارم، بازي را نديدم كه بتوانم نظري بدهم. فوتبال همين است و نمي*توان نتيجه آن را پيش*بيني كرد.
پرسپوليس را در نيم فصل دوم چطور مي*بيني؟
نبايد يك امتياز هم از دست بدهيم. شانس قهرماني پرسپوليس كم نيست و اگر امتياز از دست ندهيم قهرمانيم.
در مورد اتفاقاتي كه در بازي مقابل اشتوتگارت و جريان كاپيتاني*ات افتاد توضيح مي*دهي؟
قبلا گفتم باز هم مي*گويم كه من آن روز فقط به خاطر سردي هوا آن لباس را پوشيدم و دنبال جلب توجه هم نبودم. من نمي*توانستم به مسئولان تيم ملي بگويم لباس*ها را تعويض كنند تاهمه آستين بلند بپوشند.
در آن صحنه هم به امير قلعه*نوعي گفتم كه من چه كار كنم و بعد هم فقط به داور چهارم گفتم كه اين يك بازي دوستانه است.
در مورد كاپيتاني هم فقط مي*دانم كه اين تشخيص سرمربي تيم ملي بود و اگر كسي اعتراض دارد مي*تواند به ايشان بگويد من با هيچ كس اختلافي ندارم و حاضر هم نيستم به خاطر يك بازوبند رفاقتم را خراب كنم. البته مطمئن باشيد از حقم نخواهم گذشت.
مربيان پرسپوليس به دنبال جذب بازيكن هستند آيا احتياجي به اين كار هست؟
اين تشخيص مربيان است و آنها بايد نظر بدهند، به نظر من پرسپوليس كمبود بازيكن ندارد ولي شايد براي تقويت تيم لازم باشد.
خدا را شكر بازيكنان مصدوم پرسپوليس آماده شده*اند و حضور آنها مي*تواند بهترين كمك براي پرسپوليس باشد.
و حرف آخر ...
باور كنيد هميشه براي رسانه*ها ارزش خاصي قائل هستم ولي نمي*توانم تحمل كنم كه بعضي*ها در زندگي شخصي من دخالت كرده و از طرف خودشان بنويسند كه من چه كار كرده و يا قصد انجام چه كاري را دارم .
-
نيكبخت، مؤثرترين بازيكن ايران
عليرضا نيكبخت واحدي با **27*امتياز در **37*بازي، مؤثرترين بازيكن ليگ برتر فوتبال ايران است.
نيكبخت در دو سال آخر حضورش در تيم استقلال تهران تنها **4** گل زد و **7*پاس گل داد. اما او گلي كه در سي و هفتمين حضورش با پيراهن پرسپوليس در ليگ برتر به ثمر رساند به ركورد جديدي دست يافت.
واحدي نيكبخت درمدت دو سال حضورش در پرسپوليس به ركورد **11*گل زده*و **16** پاس گل رسيد تا نام خود را به عنوان مؤثرترين بازيكن دو فصل اخير ليگ برتر به ثبت برساند.
پرسپوليس در حالي بعد از **16*سال صاحب **3*برد در**3*بازي ابتدايي خارج از خانه خود در ليگ كشور شد كه در ساليان اخير سرخپوشان پايتخت، هيچ*گاه توان رسيدن به اين حدنصاب فوق*العاده را نداشته*اند.
مروري بر **9*ديدار خارج از خانه پرسپوليس در ليگ سال گذشته نشان مي*دهد كه اين تيم از **9*بازي تنها **2*بار در شهرهاي اصفهان و شيراز برنده بوده*است. پرسپوليس سال گذشته، ذوب آهن را در اصفهان و برق را در شيراز برد و با تيم*هاي فولاد خوزستان در اهواز، سپاهان اصفهان در اصفهان، فجر شهيد سپاسي شيراز در اين شهر، مس كرمان در كرمان و ملوان بندر انزلي به تساوي رسيد. *سرخپوشان در اهواز به استقلال اهواز و در مشهد به ابومسلم مشهد باختند و با **2*برد، **5*مساوي و **2*باخت، صاحب **7*گل زده و **7*گل خورده شدند. اين درحالي است كه امسال، تيم پرسپوليس صاحب **8*گل زده و **3*گل خورده در ديدارهاي خارج از خانه خود شده است. *كادر فني تيم پرسپوليس قصد دارد در گفت و گوهايي جداگانه با هافبك*هاي دفاعي تيم*شان، آنها را براي بازي غيرفيزيكي و ورود ناخواسته به جنگ*هاي رواني با بازيكنان حريف توجيه كند. مربيان پرسپوليس با توجه به ديدارهاي حساس پيش*رو تصميم دارند در تمرينات اين هفته گفت و گوهايي را با كريم باقري، فرزاد آشوبي، محمدرضا ماماني و به خصوص الونگ الونگ داشته باشند تا آنها را از ورود به جنگ*هاي حاشيه*اي و رواني با بازيكنان حريف برحذر داشته و از آنها بخواهند تا تنها به شرح وظايف تاكتيكي خود در زمين بپردازند. * پژمان نوري مدافع چپ تيم پرسپوليس تهران مي*تواند اين تيم را در بازي مقابل ذوب آهن اصفهان همراهي كند. نوري قبل از بازي با مقاومت سپاسي، از ناحيه مچ پا آسيب ديد كه با تلاش گروه پزشكي به بازي مقابل پاس همدان رسيد. پژمان اما در اين ديدار دچار آسيب ديدگي مختصري شد كه بعد از معاينه پزشكان مشخص شد مي*تواند پرسپوليس را در هفته هشتم ليگ ياري كند.
Comment
-
عليرضا نيكبخت، هافبك-مهاجم پرسپوليس با شانسى توصيف كردن گل استقلال تهران گفت: واقعاً آن گلى كه ما خورديم چيزى غير از بدشانسى پرسپوليس نبود. با اين همه توانستيم با اقتدار تمام گل تساوى خود را به ثمر برسانيم. وى افزود: در نيمه اول هم گلى زدم كه داور اسپانيايى به اشتباه آن را نپذيرفت. گل من كاملاً درست بود. باور كنيد توپ را با دست كنترل نكردم بلكه توپ به دستم خورد و در ادامه هم جلوى پايم افتاد و آن را گل كردم. اگر گونزالس اين گل صحيح مرا مى پذيرفت مطمئن باشيد بازى را با پيروزى به پايان مى رسانديم.

Comment
-
علي رضا نيكبخت واحدي بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: داور يك خطاي پنالتي مسلم ما را در ديدار مقابل تيم صنعت نفت آبادان نگرفت. امروزبازي بسيار خوب و هجومي را از هر دو تيم شاهد بوديم و به نظر من اين بازي مي*توانست گل*هاي بيشتري داشته باشد.
وي اظهار داشت: تيم صنعت نفت در اين بازي تلاش زيادي كرد كه ما را شكست دهد و روحيه تيمي خود را افزايش دهداماموفق به اين امرنشد.
نيكبخت واحدي ادامه داد: جام حذفي جاي اشتباه كردن نيست و هدف ما در اين جام كسب عنوان قهرماني است و به همين دليل در اين ديدار با تمام توان خود بازي كرديم و پيروز شديم.
وي ظهار داشت: بازي كردن در آبادان براي هر تيمي بسيار سخت و دشوار است زيرا در اين ورزشگاه تنها هواداران تيم نفت حضور دارند و اين مساله باعث استرس تيم حريف مي*شود.
بازيكن تيم پرسپوليس تهران گفت: در نيمه اول اين ديدار مدافع تيم نفت در محوطه جريمه روي من مرتكب خطا شد كه داور براحتي از اين خطاي پنالتي گذشت.
نيكبخت واحدي گفت: تيم ما پتانسيل قهرماني در هر دو جام را دارد و تمامي بازيكنان تيم با تمام توان خود براي رسيدن به اين هدف به مصاف حريفان مي*روند.
Comment
-
مهاجم تيم پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نمى رفتم. عليرضا نيكبخت اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. مى توانم يك سال رويايى ديگر در اين تيم داشته باشم. وى ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول مى دهم براى پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جام هاى داخلى دوباره قهرمانى را رقم بزنيم. وى عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را مى پوشم. مانند صحبت هاى روزهاى اوليه ام، باز هم تاكيد مى كنم هرگز به استقلال نمى روم چون پرسپوليس را تيم رويايى براى خودم مى دانم.وى درباره شرايط مربيگرى افشين قطبى در پرسپوليس گفت: برايم فرقى ندارد چه كسى سرمربى شود. من فصل پيش هم با قطبى مشكلى نداشتم. اميدوارم هر فردى كه در راس فنى قرار مى گيرد، با اين تيم موفق باشد.نيكبخت درباره گروه بندى تيم ملى فوتبال در مرحله دوم جام جهانى خاطر نشان ساخت: با ۱۰ تيم برتر آسيا طرف هستيم و هيچ تيمى زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيرى كه فدراسيون و كادر فنى در نظر گرفته ، بتوانيم بار ديگر خوشحالى را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهانى را تجربه كنيم.

Comment
-
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شايد نبود تماشاچيان استرس بازيكنان پرسپوليس را كم كرده بود اما جذابيتى در بازى پرسپوليس مقابل پاس وجود نداشت. عليرضا نيكبخت درباره بازى تيمش مقابل پاس همدان اظهار كرد: بازى خوبى بود و تيم ما به خصوص در نيمه دوم بهتر كار كرد و از اينكه توانستيم به تيم پرقدرت پاس ۳ گل بزنيم، خوشحالم. مطمئنا نبودن تماشاگران در بازى ما اثرگذار بود. وى افزود: البته شايد استرس بازيكنان به خاطر استاديوم خالى كاملا از بين رفته بود اما اين دليل خوبى نيست چرا كه جذابيت و هيجان بازى هم تاحدود زيادى از بين رفت. نيكبخت درباره وضعيتش در پرسپوليس نيز گفت: من سال گذشته هم به صورت تك مهاجم در تركيب پرسپوليس بازى مى كردم و تجربه حضور مهاجم ديگرى در كنارم را هم دارم. بنابراين به هيچ وجه براى من فرقى نمى كند كه سرمربى تيم من را به صورت تك مهاجم به ميدان بفرستد يا اين كه فوروارد ديگرى را هم به تركيب تيم اضافه كند. تنها دوست دارم امسال هم براى پرسپوليس گلزنى كنم و شرايطم را تا پايان ليگ در فرم ايده آل نگه دارم.

Comment
-
بنا به دستور كميته انضباطى فدراسيون فوتبال عليرضا نيكبخت، بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس براى تاريخ ۱۶ مهرماه ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه به كميته انضباطى احضار شد. عليرضا نيكبخت به دليل خطايى كه در مسابقه با پيام خراسان در هفته هفتم رقابت هاى ليگ برتر مرتكب شده است ازطرف كميته انضباطى در تاريخ ۱۶ مهرماه احضار شد. عليرضا نيكبخت در مسابقه با پيام خراسان چندين بار به صورت مستمر به يكى از بازيكنان پيام تنه زد و به همين دليل از سوى كميته انضباطى احضار شد. نيكبخت در همين مسابقه با گرفتن اخطار ۳ اخطاره شد تا در مقابل پگاه بازى نكند و به دربى برسد.

Comment
-
عليرضا نيكبخت هافبك تيم پرسپوليس تهران با اشاره به حاشيه هاى پس از دربى گفت: بازى پر فشارى را مقابل استقلال انجام داديم اما پس از تعويض در آن مسابقه به هيچ كس توهين نكردم. وى افزود: در ديدار مقابل استقلال با وجود برترى توپهايمان به گل تبديل نمى شد و همين مسأله بازيكنان را عصبانى كرده بود و من نيز هر چه تلاش كردم نتوانستم براى تيم محبوبم گلزنى كنم و به همين دليل بسيار ناراحت بودم هنگامى كه تابلوى تعويض بالا رفت و به دليل اينكه اين مسابقه مهم را بدون گلزنى ترك مى كردم ناراحت بودم و هنگاميكه با قطبى دست دادم به وى گفتم كه توپهايمان گل نمى شود اما عده اى كه بد خواه پرسپوليس و من هستند از همان لحظه شروع به ايجاد اختلاف كردند. وى افزود: از اينكه نتوانسته اند از راه هاى ديگر در پرسپوليس بحران ايجاد كنند دوباره قصد دارند مرا در مقابل كادر فنى قرار دهند اما به هيچ وجه اجازه چنين كارى را به آنها نخواهم داد و دستشان را مقابل هواداران رو خواهم كرد. نيكبخت درباره حضورش در كميته انضباطى گفت: نگرانى درباره احضار به كميته انضباطى ندارم و در اين كميته نيز حاضر خواهم شد و از خودم به راحتى دفاع خواهم كرد زيرا جرمى انجام نداده ام كه نگرانى داشته باشم و اطمينان دارم كه سربلند از جلسه كميته انضباطى خارج خواهم شد. وى درباره ديدار روز چهارشنبه با ابومسلم نيز گفت: بازى با ابومسلم ديدار بسيار سختى است زيرا ابومسلم حريف غير قابل پيش بينى است و تمام تيم ها در مقابل پرسپوليس با تمام قدرت بازى مى كنند اما ما به هيچ حريفى باج نخواهيم داد و با همكارى همه بازيكنان ۳ امتياز اين ديدار را كسب خواهيم كرد.

Comment
-
عليرضا نيكبخت در حالى كه مى توانست براى پرسپوليس مقابل فولاد به ميدان برود، از همراهى با اين تيم به بهانه سرماخوردگى باز ماند. ديروز اما شنيديم كه نيكبخت مى توانسته براى پرسپوليس بازى كند اما افشين قطبى تمايل به اين موضوع نداشته است. نيكبخت در محفل خصوصى خطاب به دوستانش گفته است، مى توانستم براى پرسپوليس بازى كنم اما قطبى به خاطر مسائلى كه در ۲ بازى اخير پيش آمده بود صلاح ندانست تا مرا به اهواز ببرد.

Comment
-
نيكبخت واحدي نامزد محبوب ترين بازيكن جهان
عليرضا نيكبخت واحدي به عنوان نماينده ايران از سوي سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال، كانديداي انتخاب محبوب ترين بازيكن جهان شد. سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال كه قصد انتخاب و معرفي محبوب ترين بازيكن فوتبال جهان را از طريق راي گيري دارد، عليرضا نيكبخت واحدي را به عنوان نماينده فوتباليست هاي ايراني در اين راي گيري انتخاب كرد. اين سايت محبوب ترين بازيكن جهان را از ميان صد فوتباليست از 58 كشور جهان براساس راي گيري از سوم اكتبر تا سوم ژانويه انتخاب مي كند و قرار است در پايان ژانويه 2009 انتخاب و راي نهايي را اعلام و طي مراسمي در كشور آلمان، با حضور بزرگان فوتبال دنيا، از وي تقدير كند. طبق قواعد اين انتخابات، بازيكنان آسيايي كه قرار باشد در انتخابات شركت داده شوند، الزاماً بايد در ليگ هاي كشور خودشان فوتبال بازي كنند. مسوولان سايت جهاني تاريخ و آمار فوتبال «عليرضا نيكبخت واحدي» بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس را از طريق نماينده شان در ايران، انتخاب كرده اند. نماينده اين سايت در ايران درباره ملاك انتخاب نيكبخت واحدي گفت؛ «به دليل آنكه مهدي مهدوي كيا و جواد نكونام خارج از ايران بازي مي كنند و همچنين زماني كه بايد كانديدا معرفي مي شد، علي كريمي نيز در قطر فعاليت داشت، نيكبخت را انتخاب كردم.» عليرضا نيكبخت واحدي كه اين انتخاب برايش غيرمنتظره بود، در اين باره گفت؛ «از اين انتخاب شوكه شدم و تنها بايد بگويم بسيار خوشحال هستم. به هر حال در چند سال گذشته به رغم حضور در دو تيم بزرگ و پرهوادار استقلال و پرسپوليس تهران، سعي كردم جايگاهم را حفظ كنم. همچنين ميزان رايي كه در اين انتخابات به دست خواهم آورد تنها بستگي به نظر فوتبال دوستان ايراني دارد.» وي افزود؛ «تصور مي كنم هواداران پرسپوليس با مراجعه به اين سايت به من راي بدهند و مطمئن هستم آن دسته از هواداران استقلال كه مي دانند براي موفقيت تيم شان در ساليان گذشته زحمت كشيده ام نيز راي خواهند داد.» اين سايت بهترين و محبوب ترين بازيكن، بهترين تيم، مربي، داور و كمك داور را از طريق راي گيري در سايت انتخاب مي كند. همچنين در انتخابات محبوب ترين بازيكن جهان نام بازيكناني چون رونالدينيو، رونالدو، كاسياس، دكو، بالاك و... ديده مي شود. سال گذشته يك بازيكن مصري از سوي اين سايت به عنوان محبوب ترين بازيكن جهان شناخته شد. نكته جالب توجه اين است كه هر كاربر مي تواند با مراجعه به اين سايت (WWW.IFFHS.DE) چندين بار بازيكن محبوب خود را انتخاب كند. نيكبخت در عين حال درباره حمايت هاي اخير قطبي از خودش گفت؛ «سرمربي تيم ما با سخنان خود در برنامه تلويزيوني پاسخ خوبي به غرض ورزان داد. از قطبي به خاطر حمايتش ممنونم. خيلي ها مي خواستند بين ما تفرقه اندازي كنند اما قطبي با صحبت هايش پاسخ خوبي به اين غرض ورزان داد. او مطمئن باشد به عنوان يك سرباز براي موفقيت پرسپوليس از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
Comment
-
نیکبخت واحدی از تیم ملی اخراج شد
دلایل بیان شده از سوی علیرضا نیکبخت واحدی برای غیبت از تیم ملی ایران برای کمیته انضباطی موجه نبود
علیرضا نیکبخت واحدی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به مدت دوسال از حضور در تیم ملی ایران محروم شد.
این تصمیم توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران و در پی سرباز زدن این بازیکن از همراهی تیم ملی ایران در بازی تدارکاتی مقابل قطر گرفته شد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران همچنین این بازیکن را به پرداخت 10 میلیون تومان جریمه نقدی، و توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم کرد و خواستار بازپس دادن کلیه جوایز و وجوه نقدی شد که نیکبخت واحدی به واسطه فعالیت در تیم ملی فوتبال ایران دریافت کرده است.
تیم ایران در روز دهم نوامبر (20 آبان) در دوحه به دیدار تیم ملی قطر رفت و این تیم را با نتیجه 1-0 شکست داد، اما ساعاتی قبل از پرواز هواپیمای تیم ملی ایران به سمت قطر، این بازیکن از جمع بازیکنان تیم ملی جدا شد و در نهایت بدون اعلام دلیل به قطر سفر نکرد.
مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی ایران پس از اعلام رای کمیته درباره این بازیکن تیم پرسپولیس گفت نیکبخت واحدی تنها با درخواست سرمربی تیم ملی مشمول تخقفیف قرار خواهد گرفت.
آقای شریفی با اشاره به نظام امتیاز دهی انضباطی به بازیکنان فوتبال در ایران گفت علیرضا نیکبخت واحدی تا کنون 120 امتیاز منفی کسب کرده است و "اگر این بازیکن 30 نمره منفی دیگر کسب کند باید در لیگ دسته اول باشگاه های ایران بازی کند."
علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران در روز های اخیر بر لزوم مجازات علیرضا نیکبخت واحدی تاکید کرده بود اما رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت این کمیته بدون درنظر گرفتن توصیه ها رای خود را اعلام کرده است.
"از ملت ایران عذرخواهی می کنم"
علیرضا نیکبخت واحدی در جلسه کمیته انضباطی حوادث رخ داده در آستانه سفر به قطر را "اشتباهاتی سهوی" خواند و گفت: "به دلیل این اشتباه از تمامی ملت ایران عذرخواهی می کنم."
او دلیل این حادثه را به همراه داشتن گذرنامه اشتباه در هنگام حرکت به سمت فرودگاه عنوان کرد و مدعی شد که گذرنامه او، مانند دیگر بازیکنان پرسپولیس در اختیار مسئولان این باشگاه بوده است.
این مهاجم باشگاه پرسپولیس شائبه وجود اختلاف نظر با علی دایی سرمربی تیم ملی ایران را رد کرد و گفت قصد "فرار کردن از تیم ملی" را نیز نداشته است.
پرونده باشگاهی علیرضا نیکبخت واحدی هنوز باز است
علیرضا نیکبخت واحدی یادآور شد که در بیش از 70 بازی ملی حضور داشته و گفت: "بی تردید این کارنامه من را از اتهام تمارض برای غیبت از تیم ملی مبرا می کند."
او پس از اعلام رای کمیته انضباطی گفت: "رای کمیته انضباطی را می پذریم و اعتراضی به آن ندارم "
محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس از سنگین بودن میزان جریمه های اعلام شده، این بازیکن را مستحق دریافت امتیاز منفی و جریمه نقدی ندانست.
رای صادر شده تا چهار روز قابل اعتراض و تجدیدنظر است، اما در صورت تغییر نکردن این حکم، علیرضا نیکبخت واحدی بخت حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را از دست خواهد داد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران همچنین اعلام کرد پرونده باشگاهی این بازیکن هنوز باز است.
تيم ملى فوتبال ايران روز چهارشنبه ۱۹ نوامبر (۲۹ آبان) در سومين ديدار خود در چارچوب مسابقات مقدماتى جام جهانى به مصاف تيم ملى امارات خواهد رفت.
تيم ايران در مرحله نهايى رقابت هاى مقدماتى جام جهانى در گروه دوم با تيم هاى عربستان سعودى، كره جنوبى، كره شمالى و امارات هم گروه است.
در اين گروه تا به اين جا كره جنوبى با ۴ امتياز و تفاضل گل بهتر در صدر قرار دارد و تيم هاى ايران، عربستان، كره شمالى و امارات در رده هاى بعدى قرار دارند.
Comment

Comment