Announcement

Collapse
No announcement yet.

Talk With Andranik Teimurian

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Talk With Andranik Teimurian

آندرانیک تیموریان بازیکن ملی پوش تیم ابومسلم خراسان که در جام جهانی آلمان با بازی های خوبی که ارائه داد، موفق شد توجه مسئولان چند باشگاه سرشناس اروپایی از جمله تیم بولتون انگلستان که در لیگ برتر انگلستان بازی می کند، را بخود جلب کند.

آندرانیک بعد از پیشنهاد مسئولان این باشگاه برای جذب وی ،هفته گذشته به انگلستان آمد تا در تست های پزشکی و آمادگی جسمانی این باشگاه شرکت کند، که اتفاقا با موفقیت در این امتحان ، رضایت کادر فنی این تیم لیگ برتری را بدست آورد.

اما او بعد از اینکه به ایران برگشت باشگاه ابومسلم، باشگاهی که تیموریان در آن توپ می زنه، اعلام کرد با قیمت پیشنهادی باشگاه بولتون موافق نیست و قصد ندارد بازیکن جوان خود را با این قیمت پیشنهادی روانه انگلستان کند، بهمین دلیل آمدن آندرانیک جوان منتفی شد.

اما روز پنجشنبه گذشته مدیر عامل باشگاه ابومسلم اعلام کرد که با مدیران بولتون به توافق رسیده و آندرانیک روز جمعه عازم انگلستان خواهد شد. فربد بالافاصله آندرانیک رو پیدا کرد تا این خبر رو از زبان خودش بشنود:

آندرانیک خبرایی شنیدیم ، صحت داره؟

بله، بالاخره باشگاه ابومسلم موافقت کرد که بیام.

یعنی قرارداد تمام شده یا فعلا در حد صحبته؟

تقریبا تمام شده و من فردا صبح (جمعه) عازم انگلستان هستم.

میایی که بمونی یا دوباره برمی گردی ؟

نه میام که بمونم و تمریناتمو با این تیم شروع کنم .

حالا که همه چیز تمام شده چه احساسی داری ؟

از اینکه قراره در بهترین لیگ فوتبال دنیا بازی کنم، خیلی خوشحالم، راستش یه حس عجیبی دارم.
    می خوام تمام توانایی های خودمودر این تیم نشان بدم ، بازی با تیم های قدر اروپایی ودر کنار بازیکنان حرفه ای توپ زدن هم سخته ،هم لذتبخش.

راستی نظرت در مورد سرمربی جدیدتیم ملی چیه؟

به نظر من انتخاب خیلی خوبی بود و فکر می کنم آقای قلعه نوعی لیاقت سرمربی بودن تیم ملی را داره و امیدوارم که تیم ملی بتونه موفق بشه.

آندرانیک بعنوان بکی از بهترین های تیم ملی در جام جهانی ، علت ضعیف ظاهر شدن تیم ملی در این مسابقات رو در چی می بینی؟

من فکر می کنم تمام بچه ها تلاش خودشونو کردن، فقط ما بدشانسی آوردیم، البته یکسری اشتباهات هم باعث شد تا نتونیم موفق بشیم.

Attached Files

aslan az bazish khosham nemiad to world cup sample bood aslan ahh
    Nicknamam Awaz shode Az Afshin_dubai_8 Shode be Atef_Dubai

Comment

he is da besttttttt!!!! az hameh behtar bazy kard too world cup! bichare hamash dasht midoyeed...!!!!

Comment

Originally posted by horiyeh
        he is da besttttttt!!!! az hameh behtar bazy kard too world cup! bichare hamash dasht midoyeed...!!!!
        lol ino ke manam midonestam midowe adam bedowe va kari nakone chi foide
        inja dubai agar boodi harchi irania bodan hamash be hamin fosh midadan
        midavido khata mikard nakhastim baba hala bezar ownnja bere bazi adesh midan ghodrad badanisham ghavi mikonan hala bd bebinim chi mishe
        ma ke az khodamone bazish behtar bashe

Comment

hahhahha.........har chi shoma vagi...

Comment

i hope he is more pro than khodadad...

hope he the best
            نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

hmm...honestly not an interesting interview but i'm glad for teymoorian. He was very good indeed, being a defensive midfielder entails many of the things you are all complaining about.

will he be in the starting lineup?

it's also interesting that 2 of his new teammates are on the Israel national team

Comment

manam ba afshin agree mikonam... hamash khata mikard...
                vali khodaiesh kheili banamak bod... mano ke koli khandoond
                هركجا هستم باشم
                آسمان مال من است
                پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
                چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!

زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .

اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.

Comment

Originally posted by Riaz
                  it's also interesting that 2 of his new teammates are on the Israel national team
                  oy oy oy.... sure about it? maybe no one in iran knows about it yet.... bicharash mikonan bekhoda to iran....
                  نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Originally posted by Narges-Khanoom
                    manam ba afshin agree mikonam... hamash khata mikard...
                    vali khodaiesh kheili banamak bod... mano ke koli khandoond
                    ghiafash be hamechiz miad bjoz bazikon

Comment

Working...
                    X