Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eteraf nameye 3 tofangdar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eteraf nameye 3 tofangdar

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

هاله اسفندياري در بخش ديگري از سخنانش گفت: نماينده بنياد سوروس با ما تماس گرفت او از بنياد فورد شنيده بود كه در مركز ويلسون يك برنامه خاورميانه اي را شروع كرده و اينكه علاقه مند است كه دركنار اين يك برنامه ايران را هم داشته باشد اين بود كه نماينده انستيتوي جامعه باز كه بخشي از بنياد سوروس است با ما تماس گرفت و آقاي "انتوني ريشته " به واشنگتن آمدند و آنجا با رييس برنامه بين الملل و من يك نشستي داشتيم دراين جلسه بود كه در مورد هدف و برنامه هايي كه در نظر داشتيم براي ايشان توضيحاتي داديم، ايشان هم گفتند كه علاقه مند هستندكه اين بنياد به برنامه سخنرانيهاي ايران كمك مالي بكند.

كيان تاجبخش در ادامه برنامه اظهار داشت : شواردنادزه خودش نقل كرد كه خيلي از ناآراميها و تحولاتي كه در گرجستان اتفاق افتاد از طريق حمايت هاي نهادهايي بود كه از طرف بنياد سوروس حمايت مي شدند و اين بر مي گردد به آن "بعد دو" و آن اهميت بعد دو چيست كه آن توانمند ساختن نهادهايي است كه با بنياد سوروس در ارتباط هستند، در شرايط خاصي بلافاصله مي توانند مورد حمايت بنياد سوروس بشوند چه ازانتقال پول و استفاده براي رسانه براي اعتراضات خياباني و براي فعاليت هاي مختلف در انتخابات و غير انتخابات، بتدريج در دو سال گذشته كه من قرارداد مشاوره اي داشتم در چند جلسه بسته بيشتر با مديران ارشد نكاتي شنيدم.

هاله اسفندياري ادامه داد: من واقعا نمي دانستم كه بنياد سوروس چه نقش مهمي در مساله فروپاشي شوروي داشته و به هر حال اين بنياد پول زيادي در شوروي خرج كرد،
    بنياد را يك شخصي به نام "جرج سوروس " درست كرد كه ايشان مجاري الاصل هستند كه بعد از جنگ دوم جهاني به آمريكا آمدند و يك ثروت نسبتا قابل ملاحظه اي در آنجا به هم زدند و هدفشان براي كشورهايي كه جزو شوروي سابق بودند اين بود كه يك جامعه باز بوجود بياورد، وي سپس با شوروي شروع كرد- الان هم در جمهوريهاي آسياي ميانه خيلي فعال هستند- بخصوص خودشان هم علنا مي گويند كه موثر بودند يا عامل انقلاب مخملي در گرجستان بودند و به هر حال در اوكراين هم يك فعاليت هاي در زمينه انقلاب مخملي داشتند.

يحيي كيان تاجبخش افزود: اين باعت مي شود كه با پيشبرد اين برنامه، آنچه در ايران اتفاق مي افتد و يك مدل دمكراسي غربي دارد با "ان جي او" توانمند ساز و تقويت مي كند و چون اين يك تعارض شايد در شكل هاي اولي براي تصميم گيري و دور هم نشستن شباهتي با هم داشته باشند ولي نهايتا بر مبناي فلسفه، اصول و سنت چه فرهنگ رسمي چه قوانين رسمي تعارضي بالاخره پيش مي آيد اين مي شود كه در واقع اين شكاف بين حاكميت و ملت از طريق آن جامعه مدني محلي نتيجه اين كار خواهد بود، بوش آمده است كه بگويد ما مي خواهيم دنيا را براي دمكراسي آماده كنيم ولي از دهنش در آمده است كه ما مي خواهيم دنيا را براي خودمان آماده كنيم بعد بلافاصله گفته است نه منظورم يعني دمكراسي و هانتيگتون در پاورقي مي گويد همان حرف اولي.

هاله اسفندياري گفت : الان كه نزديك به پنج ماه است كه من در ايران هستم و فرصتي برايم پيش آمد كه روي اين مسايل كه مطرح كردم فكر كنم و صحبت هايي هم دراين باره كرديم واقعا به اين نتيجه رسيدم كه اين افراد و خود من بشويم حلقه هاي يك زنجيره اي كه تشكيل شده از بنيادها- مراكز تحقيقاتي و دانشگاهها كه به اسم دمكراسي به اسم توانمندسازي زنان به اسم ديالوك حتي در ارتباط سعي كنند يك شبكه هايي بوجود بياورند كه اين شبكه ها نهايتا در داخل ايران منجر بشود به بوجود آوردن يك تغييرات خيلي اساسي در درون رژيم ايران يعني واقعا متزلزل كردن اين سيستم.

رامين جهانبگلو ادامه داد: من الان كه بر مي گردم به اين فعاليت چند ساله ام از دوره آمريكا تا ايران مي بينيم كه فعاليت هايي كه داشتم بيشتر در راستاي منافع دشمنان ايران قرار گرفته تا در راستاي منافع ملت ايران و از كرده خودم خيلي پشيمانم و فكر مي كنم كه به بهترين وجه بايد آن را بتوانم جبران كنم.

گفتني است، هاله اسفندياري تبعه ايراني مقيم آمريكا و كيان تاجبخش نماينده مخفي بنياد آمريكايي سوروس به اتهام اقدام عليه امنيت كشور از طريق فعاليت*هاي تبليغي و جاسوسي به نفع بيگانگان دستگير شده و در حال حاضر در بازداشت به سر مي*برند.

پيش از اين نيز هاله اسفندياري در اعترافات خود اظهار داشته بود كه بنياد سوروس در ايران با ايجاد يك شبكه ارتباط غير رسمي و تلاش براي توسعه و گسترش آن، اهداف براندازانه خود را دنبال مي*نموده است
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
    X