PDA

View Full Version : Jaber Is Going To NBA

RedWine
09-23-2007, 04:18 AM
بعد از قهرماني ايران در جام ملت*هاي آسيا و صعود به المپيك پكن، اين دومين اتفاق خوشايند براي بسكتبال ايران به شمار مي*آيد. جابر روزبهاني، بسكتباليست جوان و آينده*دار ايران براي بازي در ليگ حرفه*اي آمريكا با پيشنهاد يكي از تيم*هاي مطرح اين ليگ روبرو شده است.

http://www.ksabz.net/photos/120-khabar2.jpg

جابر روزبهاني با بيان اين خبر گفت: تيم "دالاس موريكز" از تيم*هاي مطرح حاضر در NBA برايم دعوتنامه ارسال كرده كه در تمرينات اين تيم شركت كنم، در صورتي كه شرايط فراهم شد به آنجا مي*روم تا بتوانم فرصت بازي در اين ليگ معتبر را داشته باشم.

روزبهاني اضافه كرد: امسال با تيم ذوب*آهن قرارداد دارم اما، اگر شرايط مهيا شود و باشگاه اجازه دهد به آمريكا مي*روم تا در تمرينات اين تيم شركت كنم. هم اكنون 10 ماه تا شروع المپيك باقي مانده و هدف اصلي*ام از حضور در تمرينات اين تيم، رسيدن به آمادگي كامل براي درخشش در المپيك چين است. البته اميدوارم كه همين امسال هم بتوانم در NBA بازي كنم، به شرطي كه در تمرينات موفق باشم و نظر سرمربي تيم را جلب كنم.

سنتر 223 سانتي*متري بسكتبال ايران با اشاره به مصدوميت يك ساله*اش و دوري از ميادين گفت: اكنون انگيزه بالايي دارم كه يك سال بد را جبران كنم و با بازي*هاي خوب آن را به فراموشي بسپارم. در اين يك سال، واقعا دوري از ميادين برايم زجرآور بود و هر لحظه، ثانيه*شماري مي*كردم كه بعد از مدت*ها به ميدان بروم. اميدوارم كه اين صبر بالاخره نتيجه بدهد و بتوانم يك سال عقب ماندگي را جبران كنم.

روزبهاني 21 ساله كه همراه تيم ملي (ب) به تورنمنت بين*المللي چين رفته، تصريح كرد: دو، سه سال قبل هم به يكي از تيم*هاي NBA رفتم اما، به خاطر سن كم، گفتند كه هر زمان كه تجربه به دست آوردي، خودمان دعوتت مي*كنيم. حالا اين فرصت پيش*آمده و از NBA پيشنهاد دارم. اميدوارم كه اين بار مثل دفعه*ي قبل نشود و فرصت بازي در بهترين و حرفه*اي*ترين ليگ بسكتبال دنيا را به دست آورم.

بسكتباليست ملي*پوش تيم ذوب*آهن اصفهان اضافه كرد: مطمئنا در پست من در تيم ملي، رقيبان زيادي مثل حامد حدادي هستند كه مي*خواهند در المپيك فرصت حضور پيدا كنند. من هم تمام تلاشم همين است كه بتوانم در المپيك جزو نفرات اصلي باشم، البته مي*دانم كه حامد پيشرفت بسياري كرده و در اين يك سالي كه من مصدوم بودم او رشد فوق*العاده*اي داشته اما، من انگيزه بالايي دارم و مي*خواهم همه چيز را جبران كنم. اميدوارم اين رقابت در نهايت به سود تيم ملي باشد.

وي در ادامه درمورد شرايط اين فصل ذوب*آهن گفت: اين فصل يكي دو بازيكن خوب مثل ايمان زندي و جواد داوري را از دست داديم اما، در مقابل چند بازيكن جوان و آينده*دار به تيم اضافه شده*اند و من فكر مي*كنم كه ذوب*آهن تا يكي دو سال آينده به يكي از قدرت*هاي اول بسكتبال ايران بدل خواهند شد. البته اگر يكي دو بازيكن خوب خارجي به تيم اضافه شوند، همين امسال هم مي*توانيم جزو مدعيان باشيم.

روزبهاني در پايان گفت: اكنون انگيزه*ي زيادي دارم و مي*روم كه در تمرينات دالاس موفق ظاهر شوم. در اين راه به دعاي مردم احتياج دارم چرا كه موفقيت من در NBA، موفقيت بسكتبال ايران خواهد بود و اين يك آرزوي دست نيافتني براي ورزش ما بوده است.

اگر مسابقات* بسكتبال* جوانان* آسيا را ديده*باشيد، يك* بسكتباليست* ايراني* خيلي* درخشيده*،او كسي* نيست* جز >جابر روزبهاني*< جوان* رعناي*ايراني* كه* با چهره*اي* متمايز نسبت* به* ديگران* درمسابقات* حاضر شده* بود. جابر با سري* تراشيده* وقد فوق*العاده*اش* پديده* مسابقاتي* بود كه* تيم* ملي*ايران* در آن* قهرمان* شد. روزبهاني* متولد 1365در شهر اصفهان* است* و از ابتدا در تيم* ذوب* آهن*اصفهان* بازي* مي*كرد. او بعدها به* عضويت* تيم*منتخب* اصفهان* درآمد و دروازه*هاي* تيم* ملي* به*رويش* گشوده* شد. او در تيم*هاي* ملي* نونهالان*،نوجوانان* و جوانان* ايران* نيز بازي* كرده* است*.اين* بسكتباليست* 2/23 سانتي*متر قد دارد،پنالتي*هاي* خوبي* مي*زند و پرتاب*هايش*فوق*العاده* مي*باشد.

«جابر» با تيم* ملي* ايران*قهرمان* نوجوانان* غرب* آسيا شد و دو سال* پيش*نيز با تيم* جوانان* در مسابقات* آسيايي* نايب* قهرمان*شد. روزبهاني* امسال* همراه* با هم*تيمي*هايش*تلاش* مضاعفي* را انجام* دادند تا توانستند درمسابقات* آسيايي* هندوستان* مقام* قهرماني* را كسب*كنند.

جابر چند ماهي* به* خاطر ادامه* تحصيل* وتست* در NBA در آمريكا به* سر مي*برد. شنيده*مي*شود كه* وي* سال* آينده* به* عضويت* تيم*«ليكرز»، يكي* از تيم*هاي* مطرح* NBA در خواهدآمد. جابر همچنين* در تيم* ملي* اميد كشورمان* نيزتوپ* مي*زند، او حالا به* يكي* از محبوب*ترين*بازيكنان* بسكتبال* تبديل* شده* است*. قطعا حضوراين* جوان* محبوب* و مستعد در ليگ* حرفه*اي*آمريكا مي*تواند تجربيات* زيادي* را براي* او به*همراه* داشته* باشد، دستان* او با سبد توري*، تنها 4سانتي*متر فاصله* دارد.