Announcement

Collapse
No announcement yet.

Javad Zarrincheh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Javad Zarrincheh

- آقاي زرينچه از وضعيت تيم سابق خود كه با خبر هستيد؟

بله؛ متاسفانه امسال استقلال به هيچ عنوان عملكرد خوبي در ليگ برتر نداشته و در حد انتظار ظاهر نشده است، من هم به عنوان يك عضو كوچك از خانواده استقلال از اين مساله ناراحت هستم.

- فكر مي كنيد مشكل اصلي استقلال در اين فصل چيست؟

در زماني كه من براي استقلال بازي مي كردم، استقلال بازيكناني را جذب مي كرد كه بهترين هاي ايران بودند و در تيم ملي بازي مي كردند؛ ولي امسال عده زيادي از بازيكنان جديدي كه جذب استقلال شده اند، در حد و اندازه هاي نام استقلال نيستند، شايد اين بازيكنان 3 سال بعد به بهترين هاي ايران تبديل شوند، ولي استقلال و پرسپوليس جايگاه اينگونه بازيكنان نيستند و هواداران نمي توانند 3 سال براي موفقيت تيم*اشان صبر كنند.

- تا چه اندازه مي توان "حجازي" را در ناكامي هاي استقلال مقصر دانست؟

تنها حجازي مقصر ناكامي هاي استقلال نيست، البته حجازي مي توانست پيش از آغاز فصل بازيكنان بهتري را جذب تيم كند ولي مسائلي دست به دست هم داده اند تا استقلال در اين فصل نتيجه نگيرد.

- حضور "فيروز كريمي" در استقلال را چه طور ارزيابي مي كنيد؟

تصميمي است كه مسوولين باشگاه گرفته اند، در چند هفته اخير فشار زيادي بر روي ناصر حجازي بود و شايد حضور فيروز كريمي بتواند شوكي را به استقلال وارد كرده و تيم از بحران خارج شود.

- عده اي از پيشكسوتان استقلال مخالف حضور فيروز كريمي در استقلال بودند، نظر شما در اين مورد چيست؟

آنها حق دارند كه از اين مساله ناراحت شوند، استقلال پيشكسوتان بسيار خوبي در زمينه مربيگري دارد، از طرفي پيشكسوتان استقلال سال ها جواني خود را در اين تيم سپري كرده اند؛ البته اين تصميمي بوده كه مدير عامل باشگاه و اعضاي هيات مديره گرفته اند و ما تنها كاري كه مي توانيم هم اكنون انجام دهيم اين است كه براي استقلال و مربي جديدش آرزوي موفقيت كنيم.

- نظر شخصي خود را در مورد انتخاب فيروز كريمي به عنوان سرمربي استقلال نگفتيد؟

درست است كه فيروز كريمي چندين سال قبل پاس را قهرمان باشگاه هاي آسيا كرده و در 2-3 سال اخير هم به همراه استقلال اهواز در ليگ برتر نتايج خوبي كسب كرده است، ولي به هيچ عنوان مسوولين استقلال نبايد تنها به گذشته فيروز كريمي دل خوش كنند.

- فكر مي كنيد تركيب حجازي – كريمي مي تواند استقلال را به موفقيت برساند؟

اميدوارم اينگونه شود و استقلال از اين وضعيت بحراني خارج گردد، مسوولين استقلال هم كار درستي انجام دادند كه حجازي را به عنوان مدير فني در استقلال نگه داشتند، چرا كه استقلال امسال را حجازي بسته و حضور وي در كنار كريمي، كمك زيادي به استقلال خواهد كرد.

- از بحث استقلال كه خارج شويم، ليگ برتر امسال را چه طور ارزيابي مي كنيد؟

امسال تيم ها خيلي به هم نزديك هستند و سطح ليگ برتر نسبت به سال هاي گذشته بهتر شده است.

- كدام تيم ها شانس بيشتري براي كسب عنوان قهرماني دارند؟

تيم هاي پرسپوليس، سپاهان، صباباتري و حتي پيكان وضعيت بهتري نسبت به ساير تيم ها دارند، ولي به عقيده من تيم هاي پرسپوليس و سپاهان مدعيان اصلي قهرماني در اين فصل هستند.

- وضعيت امسال تيم پرسپوليس را چه طور مي بينيد؟

آنها امسال تيم منسجم و خوبي را جمع كرده اند، افشين قطبي هم تاثير زيادي در موفقيت پرسپوليس داشته و اين مساله را از روي جدول رده بندي و آمار مي توان فهميد.

- به نظر شما رمز موفقيت پرسپوليس تا اينجاي ليگ چه بوده است؟

اول بايد بگويم كه موفقيت پرسپوليس تنها به واسطه حضور افشين قطبي نبوده است، بلكه مجموعه پرسپوليس از تماشاگر گرفته تا مدير عامل و كادر فني در موفقيت هاي اين تيم نقش داشته اند؛ از طرفي در پرسپوليس همه به دنبال موفقيت تيم هستند و هيچ كس براي موفقيت شخص تلاش نمي كند، ولي اين مساله در استقلال بر عكس است و هر كس به موفقيت شخص خاصي فكر مي كند.

- اين روز ها صحبت هاي زيادي در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي به گوش مي رسد؛ به عنوان يكي از بازيكنان تاريخ فوتبال ايران، فكر مي كنيد مربي تيم ملي بايد داراي چه ويژگي هايي باشد؟

به عقيده من اگر مسوولين مي خواهند در تيم ملي از مربي خارجي استفاده كنند، بايد به دنبال يك مربي تراز اول باشند، از طرفي فدراسيون بايد با مربي خارجي يك قرارداد طولاني مدت ببندد و فرصت لازم هم به اين مربي داده شود.

- خيلي ها دوست دارند بدانند جواد زرينچه هم اكنون كجا فعاليت مي كند؟

چندي پيش تيمي به نام استقلال جنوب را در تهران تشكيل داديم كه هم اكنون در ليگ دسته دوم باشگاه هاي كشور حضور دارد و من به عنوان سرمربي در اين تيم مشغول به فعاليت هستم. هم اكنون دو هفته از رقابت هاي ليگ دسته دوم مي گذرد و تيم ما به يك پيروزي و يك شكست دست يافته است.

- وضعيت برگزاري ليگ دسته دوم را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

مسوولين توجه زيادي به اين ليگ نمي كنند، رشد فوتبال ايران از ليگ هاي زيرگروه آغاز مي شود، خيلي از بازيكنان بزرگ كشورمان از همين ليگ ها خود را به فوتبال كشور معرفي كرده اند، به همين دليل فدراسيون حداقل بايد براي برگزاري منظم اين مسابقات تلاش بيشتري انجام دهد.

- چرا در كلاس مربيگري پيشرفته فوتبال شركت نكرديد؟

براي من حضور در تيم استقلال جنوب از شركت در اين كلاس مربيگري مفيدتر بود؛ تجربه اي كه در ليگ دسته دوم كسب مي كنم، در 10 كلاس مربيگري هم دست يافتني نيست، وقت براي گذراندن دوره هاي مربيگري زياد است و من فكر كردم كه با حضور در تيم استقلال جنوب مي توانم تجربيات بيشتري كسب كنم.

Working...
X