Announcement

Collapse
No announcement yet.

U.A.E 0 - Team Melli Iran 1 (Video+Pic)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U.A.E 0 - Team Melli Iran 1 (Video+Pic)

تیم ملی فوتبال ایران در زمین امارات پیروز شد

این اولین پیروزی تیم ایران در این گروه بود

تیم ملی فوتبال ایران در چهارمین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی تیم امارات متحده عربی را شکست داد و به اولین پیروزی خود در این مرحله دست یافت.

تیم ایران در این بازی با نتیجه یک بر صفر پیروز شد و تک گل تیم ایران را فریدون زندی در دقیقه 11 بازی به ثمر رساند. در این دقیقه پاس مسعود شجاعی پشت دفاع امارات به زندی رسید و او که با دروازه بان تک به تک شده بود توپ را به آزامی و از بالای سر دروازه بان امارات درون دروازه جا داد.

تیم ایران با این پیروزی 6 امتیازی شد و موقتا در صدر جدول گروه قرار گرفت. در حال حاضر امارات و سوریه (با یک بازی کمتر) با 5 امتیاز در رده های بعدی قرار دارند و کویت با 1 امتیاز (و یک بازی کمتر) در رده چهارم است.

در بازی ایران و امارات تیم ایران با ترکیب سید مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، ستار زارع، حسین کعبی، جواد نکونام، ابراهیم صادقی، مسعود شجاعی، فریدون زندی (احسان حاج صفی، دقیقه 74)، غلامرضا رضایی (مجتبی جباری، 90)، محسن خلیلی (علیرضا نیکبخت واحدی، 84) بازی کرد.

در دیگر دیدار این گروه تیم های سوریه و کویت در زمین تیم کویت با هم دیدار خواهند کرد.

از هر گروه مرحله مقدماتی دو گروه به دور بعد صعود می کنند تا بعد از برگزاری مراحل بعدی در نهایت نمایندگان آسیا در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی انتخاب شوند.

تیم ایران در بازی مقابل امارات با سرمربیگری علی دایی و با این ترکیب به میدان آمده است: سید مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، ستار زارع، حسین کعبی، جواد نکونام، ابراهیم صادقی، مسعود شجاعی، فریدون زندی (احسان حاج صفی، دقیقه 74)، غلامرضا رضایی (مجتبی جباری، 90)، محسن خلیلی (علیرضا نیکبخت واحدی، 84).

گزارش لحظات حساس بازی:

بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ایران به پایان رسید.

دقیقه 3+90: کارت زرد برای احسان حاج صفی به دلیل اتلاف وقت.

داور 5 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد.

دقیقه 90: تعویض برای تیم ایران. مجتبی جباری به جای غلامرضا رضایی وارد زمین شد.

دقیقه 88: ضربه سنگین محمد ابراهیم از پشت محوطه جریمه ایران با فاصله کمی از بالای دروازه ایران بیرون رفت. اماراتی ها رد دقایق آخر بازی فشار روی دروازه ایران را بیشتر کرده است.

دقیقه 86: اشتباه نکونام باعث شد توپ پشت محوطه جریمه ایران به اسماعیل مطر برسد و ضربه سنگین مطر با فاصله کمی از کنار دروازه ایران بیرون رفت.

دقیقه 84: تعویض برای تیم ایران. علیرضا نیکبخت واحدی به جای محسن خلیلی وارد زمین شد.

دقیقه 80: تعویض برای امارات. محمد باراهیم به جای هلال سعید وارد زمین شد.

دقیقه 75: ضربه سر ضرب محسن خلیلی از پشت محوطه جریمه با فاصله کمی از بالای دروازه بیرون رفت.

دقیقه 74: تعویض برای ایران. احسان حاج صفی به جای فریدون زندی وارد زمین شد.

دقیقه 73: ضربه غلامرضا رضایی از داخل محوطه جریمه با فاصله کمی از کنار تیر عمودی دروازه امارات بیرون رفت.

دقیقه 68: تعویض در تیم امارات. احمد خلیل وارد زمین شد.

دقیقه 60: موقعیت خوب برای بازیکنان ایرانی در داخل محوطه جریمه امارات. محسن خلیلی با دروازه بان قاطی کرد و توپ به فریدون زندی رسید و ضربه زندی در حالی که دروازه بان داخل دروازه نبود با فاصله کمی از کنار تیر دروازه امارات بیرون رفت.

دقیقه 54: مهدی رحمتی ضربه محکم بازیکن اماراتی را به کرنر فرستاد.

دقیقه 50: غلامرضا رضایی از ایران کارت زرد گرفت.

بازیکنان تیم ایران نیمه دوم را آغاز کردند.

نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود ایران تمام شد.

یک دقیقه وقت اضافه برای نیمه اول اعلام شد.

دقیقه 43: اسماعیل مطر توپ را در محوطه جریمه ایران با دست زد که داور به او کارت زرد داد.

دقیقه 42: حمله های تیم امارات کماکان ادامه دارد.

دقیقه 37: ضربه سنگین اسماعیل مطر از داخل محوطه جریمه ایران با فاصله کمی از کنار دروازه بیرون رفت.

دقیقه 36: ضربه محکم زندی از پشت محوطه جریمه امارات با برخورد به سر دفاع امارات به کرنر رفت.

دقیقه 32: بازی بیشتر در اختیار امارات است و این تیم در دقایق اخیر چند حمله روی دروازه ایران ترتیب داده است.

دقیقه 28: سانتر بازیکنان امارات روی دروازه ایران به حسین کعبی توپ را با سینه به رحمتی پاس داد و رحمتی به سختی و روی پای مهاجم امارات توپ را جمع کرد.

دقیقه 23: بازی متعادلی را از دو طرف شاهد هستیم.

دقیقه 11: امارات متحده عربی صفر - ایران 1

پای فریدون زندی پشت دفاع امارات به فریدون زندی رسید و او با دروازه بان تک به تک شد و توپ را با ضربه ای زیبا از بالای سر دروازه بان امارات درون دروازه جای داد.

دايي: دقت مي كرديم 5 گل به امارات مي*زديم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با تساوي در ديدار رفت ما به اماراتي ها يك امتياز هديه داديم و در العين اگر دقت بيشتري مي كرديم 5 گل به امارات مي*زديم.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر مقابل تيم ملي امارات در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 اظهار داشت: بازي كردن در اين شرايط آب و هوايي براي ما خيلي سخت بود، اما در اين مسابقه هر دو تيم فوتبال بازي كردند.
    وي ادامه داد: براي گلزني هر دو تيم شانس*هاي زيادي براي گلزني در اختيار داشتند اما ما نشان داديم كه در اين مسابقه خارج از خانه بهتر از امارات هستيم و در ديدار با تساوي يك بر يك ما يك امتياز به اماراتي ها هديه كرديم اما در العين قدرت واقعي خود را به حريف نشان داديم.
    دايي خاطر نشان كرد: من اين پيروزي را به همه ايرانيان تبريك مي گويم و خوشحالم كه با كسب اين پيروزي با ارزش به صدر جدول برگشتيم.
    وي تاكيد داد: من قول داده بودم كه امارات را در خانه شكست خواهيم داد و خوشحالم كه با كمك حضرت فاطمه زهرا توانستيم به برتري برسيم البته بايد از بازيكنانم تشكر كنم كه به لحاظ بدني اصلا كم نياوردند و با همه وجود در ميدان دويدند.
    دايي گفت: در ادامه راه ما 2 مسابقه حساس را پيش روي داريم و بايد در گام بعدي سوريه را شكست دهيم تا تكليف صعود ما به بازي آخر كشيده نشود.
    سرمربي جوان تيم ملي فوتبال كشورمان تصريح كرد: در جريان مسابقه برابر امارات به مراتب فرصت*هاي ما بيشتر از حريف بود و اگر دقت مي كرديم با 5 گل مي توانستيم در خارج از خانه به پيروزي برسيم.

Comment

[Video] UAE - Iran

UAE 0 - 1 Iran (2010 World Cup Qualifying)

9′ [0-1] Fereydoun Zandi

http://www****angoals.com/2008/06/07/video-uae-iran/ **** = iran

Comment

تيم ملي ايران در العين امارات را شكست داد

خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در ديداري نفس*گير با شكست امارات در خانه حريف، اولين برد خود را در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي كسب كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، تيم ملي ايران در چهارمين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 موفق شد در ورزشگاه القطاره تيم ملي امارات را با تك گل فريدون زندي در دقيقه 9 شكست دهد.
        ايران با اين پيروزي 6 امتيازي شد و به صدر جدول رسيد.
        بازيكنان تيم ملي ايران در اين بازي حساس با تركيب سيد مهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيد جلال حسيني، حسين كعبي، جواد نكونام، ابراهيم صادقي، فريدون زندي(احسان حاج صفي)، مسعود شجاعي، محسن خليلي(عليرضا نيكبخت واحدي)، غلامرضا رضايي(مجتبي جباري) و ستار زارع امارات را شكست *داد.
        بازيكنان تيم ملي امارات هم با تركيب ماجدناصر، صالح العارفي، بشير الحميد، هلال السعيد، سبيت خاطراسماعيل حمادي)، احمد المهري(اسماعيل خليل)، حيدر علي، اسماعيل مطر، فارس جمعه و فيصل خليل عليرغم همه فشارها قادر به فرار از شكست در اين بازي خانگي نشدند.

Comment

عقيلي به روزنامه خليج تايمز گفت :

قبول دارم برروي مهاجم تيم امارات خطا کردم

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): دبي - هادي عقيلي مدافع تيم ملي فوتبال ايران در خصوص صحنه خطاي خود بر روي اسماعيل مطر در بازي رفت به روزنامه خليج تايمز گفت : قبول دارم که درون محوطه جريمه بر روي اين بازيکن خطا کردم .

به گزارش ايرنا، اين روزنامه اماراتي روز شنبه به نقل از عقيلي نوشت : واقعا خوش شانس بودم که داور اين صحنه را خطا نگرفت و مرا با کارت قرمز جريمه نکرد.

وي گفت : بازيکن اماراتي تنها دروازه بان تيم ايران را پيش رو داشت و قطعا خطاي من پنالتي بود.

عقيلي افزود: واقعا نمي دانم به چه دليل داور اين عمل مرا خطا نگرفت ، اما از اين بابت بسيار خوشحال شدم .

وي با اشاره به داشتن پيشنهاداتي از باشگاههاي النصر و الظفره امارات گفت : در حال حاضر ترجيح مي دهم در بوندس ليگا بازي کنم .

Comment

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پيروزي برابر امارات گفت: اين پيروزي را به ملت ايران تبريك مي*گويم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) علي دايي در نشست خبري پس از بازي گفت: بازي بسيار سختي بود. هر دو تيم بازي خيلي خوبي را ارايه دادند و موقعيت*هاي مناسبي براي گلزني داشتند. اما در اين بين موقعيت*هاي ما بيشتر از حريف بود و اين پيروزي را به همه*ي ايراني*ها تبريك مي*گويم.

وي درباره*ي غيبت بازيكنان باتجربه گفت: شما اين حق را به من بدهيد تا در ديداري به اين حساسي بازيكنان مورد نظر خود را انتخاب كنم و اين حق طبيعي يك مربي است. شرايط بازيكنان تيمم را كاملا مي*دانستم و از بازيكنانم به نحو احسن در اين راه استفاده كردم.

دايي درباره*ي جوانگرايي در تيم ملي گفت: چند بازيكن باتجربه*ي ما نظير علي كريمي و مهدي مهدوي*كيا به دليل مصدوميت غايب بودند و بي*شك استفاده از بازيكنان جوان و شايسته*ي فوتبال ايران هيچ*وقت به فوتبال ما ضربه نخواهد زد. بسيار خوشحالم كه با ميدان دادن به بازيكنان جوان توانستيم در اين بازي حساس به پيروزي برسيم و يك گام ديگر به صعود نزديك شويم.

Comment

پس از پيروزي تيم ايران برابر امارات به هريك از بازيكنان تيم ملي مبلغ 50 ميليون ريال پاداش اهدا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از العين، پس از پيروزي تيم ملي ايران برابر امارات و صدرنشيني در گروه پنجم رقابت*هاي مقدماتي جام جهاني، بنا به نظر مسوولان فدراسيون فوتبال به هريك از اعضاي تيم ملي مبلغ 50 ميليون ريال پاداش اهدا شد.

تيم ملي فوتبال ايران در چهارمين ديدار خود در رقابت*هاي مقدماتي جام جهاني 2010 با نتيجه*ي 1 بر صفر تيم ملي امارات را شكست داد تا با شش امتياز در صدر گروه پنجم قرار گيرد.

Comment

سرمربي تيم ملي فوتبال امارات گفت: با اتفاقات فوتبالي از ايران شكست خورديم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "برونو متسو" در جمع خبرنگاران گفت: در دو بازي كه در تهران و العين با تيم ايران داشتيم بازي پاياپايي را انجام داديم و در بعضي مواقع بازي به نسبت بهتري را در مقايسه با ايران ارايه كرديم. اما در ديدار رفت يك پنالتي ما توسط داور گرفته نشد و گلي كه نيز به ثمر رسيد به نظرم پنالتي بود و ما با اتفاقات فوتبالي باختيم.

وي افزود: بازي هر دو تيم به هم نزديك بود و من با وجود اين*كه نتيجه به نفع ما تمام نشد، از شرايط تيمم راضي هستم و فوتبال خوبي را از دو تيم شاهد بوديم.

متسو درباره*ي اظهارنظرش درباره*ي كادر فني تيم ملي ايران پس از بازي رفت گفت: من خودم هم در اين مورد شگفت*زده شدم كه چرا رسانه*ها به اين موضوع پرداخته*اند. در صورتي كه من همواره براي تمام حريفان و مربيان آنها احترام و ارزش قايل بودم.

وي درباره*ي سطح فوتبال امارات گفت: در امارات مشكل حرفه*اي بودن نيست. در حال حاضر فوتبال امارات در سطح بالاتري نسبت به گذشته قرار دارد و ما شاهد پيشرفت چشم*گيري در فوتبال اين كشور بوده*ايم. يكي از دلايل من در اين مورد نتايج خوب اين تيم در بيرون از خانه است و اين*كه فدراسيون فوتبال امارات درخواست فوتبال حرفه*اي را ارايه كرده است. اين يك كار بسيار خوبي است كه در آينده شاهد پيشرفت*هاي امارات در زمينه*ي فوتبال خواهيم بود.

در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي علي دايي و برونو متسو با اشتياق فراوان همديگر را بغل گرفتند و با هم چند دقيقه*اي خوش و بش كردند.

Comment

علي دايي گفت: من هيچ*وقت مربي مغروري نبودم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پيروزي برابر امارات در گفت*وگو با شبكه*هاي تلويزيوني دبي اسپورت و ابوظبي اسپورت در پاسخ به سوال خبرنگاري كه به زبان عربي او را مربي مغروري خواند، گفت: من هيچ وقت مربي مغروري نبوده*ام و هميشه منطق در كارهايم حاكم بوده است. من زبان عربي را به خوبي مي*دانم و نيازي نيست كه شما با اين لحن با من صحبت كنيد.

وي درباره*ي اين بازي گفت: بسيار خوشحالم كه در اين شرايط بسيار سخت توانستيم به يك پيروزي با ارزش و حياتي دست يابيم. من اين پيروزي را مديون تك تك بازيكنان هستم و در اين بين كمترين نقش را داشتم، چرا كه بازيكنان با شهامت و يكدلي و ارايه يك بازي بسيار خوب و در حالي كه موقعيت*هاي بسيار خوبي براي گلزني داشتيم، توانستند اين پيروزي با ارزش را به دست آورند.

دايي در پايان با تشكر از هواداران فوتبال ايران گفت: از تماشاگران تشكر مي*كنم كه در اين بازي با تشويق*هاي خود از تيم ملي حمايت كردند.

Comment

رقابتهای مقدماتی جام جهانی: پيروزی ايران مقابل امارات

تيم* ملی فوتبال ايران روز شنبه توانست در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ با يک گل مقابل تيم ملی فوتبال امارات به پيروزی برسد.

اين ديدار حساس در ورزشگاه القطاره شهر العين امارات برگزار شد و امتياز اين بازی برای تيم ملی فوتبال ايران از حياتی بود.

تنها گل اين ديدار در دقيقه نهم بازی توسط فريدون زندی هافبک چپ پای ايران به ثمر رسيد.

ايران در حالی به پيروزی رسيد که در اغلب وقت مسابقه با يک بازی دفاعی از گل زودهنگام خود دفاع کرد و با اين که در حفظ توپ کمتر از ميزبان بود، در ضربه های اول و ضد حمله های خود بارها امارات را تا پذيرش گل دوم پيش برد.

توالی پاسهای بازيکنان ايران اغلب کم تعداد بود در حالی که ميزبان بارها با پاسهای کار شده تا دهانه دروازه مهدی رحمتی پيش رفت اما هر بار در برابر قدرت دفاعی و واکنشهای دروازه بان ايران، ناکام ماند.

تعويض های دايی و آوردن بازيکنان پا به توپی چون عليرضا واحدی نيکبخت، مجتبی جباری و احسان حاج صفی در نا اميد ساختن اماراتی ها و حفظ توپ برای گذشتن زمان به سود ايران بود.

در اين مسابقه بازيکنان تيم ملی ايران گرچه در حد يک تيم در حد حضور در جام جهانی نشان ندادند، اما در شرايط هوای گرم العين و بازی در برابر حريفی که با يک مربی کاردان فرانسوی برای پيروزی به ميدان آمده بود، با همه وجود بازی کرد.

اين مسابقه در چهارمين دور رقابتهای گروهی انتخابی جام جهانی ۲۰۰۸ در منطقه آسيا انجام شد بود و ايران با پيروزی بر حريف خاطره مسابقه دو تيم ملی جوانان اين دو کشور در راه المپيک ۱۹۹۲ بارسلون را زنده کرد که پس از تساوی دو بر دو در آزادی تهران، در همين ورزشگاه تيم ملی جوانان ايران بر تيم همتای اماراتی يک بر صفر پيروز شد.

تيم ملی فوتبال ايران در نيمه نخست مسابقه با حريف اماراتی خيلی سريع به گل برتری دست يافت. در دقيقه هشتم پاس عالی و « تو در» مسعود شجاعی در حالتی مشکوک به آفسايد به فريدون زندی رسيد تا با دروازه بان امارات تک به تک شود و او با ضربه «چيپ » عالی دروازه امارات را بگشايد.

در نيمه نخست فريدون زندی از بهترين بازيکنان تيم ايران بود و با روحيه و حضوری به موقع در برابر دروازه امارات چند بار ديگر تا آستانه زدن گل ديگر قرار داد. در نيمه دوم زندی يکی از سه بازيکن تعويضی ايران بود.

گل برتری برای سرخپوشان اين بازی، برای چند دقيقه ای دفاع ايران را به عقب راند و مردان امارات که پوشش در زمين را بيشتر و هماهنگ تر اجرا می کردند، چند بار به طور خطرناکی در محوطه جريمه و دهانه دروازه تيم ايران ظاهر شدند.

بازيکنان امارات بيشتر از ايرانيان قادر به حفظ توپ و پاسکاری بودند.

برونو متسو، سرمربی فرانسوی تيم امارات، با گرفتن يک امتياز از تساوی بدون گل در تهران، در فاصله شش روز بعد به سه امتياز مسابقه برگشت در ورزشگاه خليفه بن زايد العين چشم داشت تا به حفظ پيشتازی و راهيابی به دور دوم بيشتر اميدوار شود.

امارات با پنج امتياز از يک پيروزی بر کويت و دو تساوی در ايران و سوريه بهترين شرايط صعود از گروه پنجم را داشت.

تيم امارات در اوايل نيمه دوم دست به تغييراتی زد تا بتواند قدرت تهاجمی خود را افزايش دهد. اسماعيل مطر مهاجم اين تيم حملات زهرداری را بر روی دروازه ايران پايه ريزی کرد که در نهايت نتجه بخش نبود.

در مقابل ايران کوشيد با حفظ نتيجه ای که در اوايل بازی به دست آورده بود با اداره بازی به ضد حملات اتکا کند.

حرکات گروهی بازيکنان تیم ایران به ویژه نفوذهای حسين کعبی از جناح راست بارها دروازه تيم امارات را تهديد کرد.

مهدی رحمتی، سيدجلال حسينی، هادی عقيلی، حسين کعبی، ستار زارع، جواد نکونام، ابراهيم صادقی، فريدون زندی(احسان حاج صفی)، مسعود شجاعی، غلامرضا رضايی (مجتبی جباری) و محسن خليلی (عليرضا واحدی نيکبخت) بازیکنانی بودند که مقابل تیم امارات به ميدان رفتند

پيروزی تيم ملی ايران مقابل امارات متحده عربی اين تيم را در صدر گروه پنجم رقابت های قرار داد. امارات و سوريه نيز با پنج امتياز پشت سر ايران شش امتیازی قرار دارند.

این در حالی است که تيم ملی سوريه روز يکشنبه ميهمان تيم ملی کويت خواهد بود و نتیجه این بازی می تواند تغییراتی در جدول به همراه داشته باشد.

ايران در چارچوب همين رقابت ها روز شنبه ۲۵ خرداد ماه به مصاف تيم سوريه خواهد رفت. اين ديدار در ورزشگاه عباسيين، شهر دمشق برگزار خواهد شد.

آن چه که متسو از آن هراس داشت

متسو پيش از شکست از ايران گفته بود: « بازيکنان امارات پس از نتيجه ای که در تهران بدست آوردند بسيار مطمئن و با اعتماد به نفس هستند. ما مزيت ميزبانی داريم و از آن جا که ايران در مسابقه يک پيروزی هم نداشته است، فشار روحی بر آنان زياد است. بازيکنان ما با روحيه هستند اما آنان نبايد تمرکز بر اين بازی را از دست بدهند. ما تا کنون خيلی خوب کار کرده ايم و لازم است آن را کامل کنيم».

با اين حال متسو از پيشينه ايرانيان بيمناک بود. فوتبال ايران قصد دارد برای چهارمين بار به جام جهانی صعود کند.

به اعتقاد متسو ايران همواره يک تيم پرقدرت بوده است و هرگز کسی نمی تواند انتظار بازی مشخصی از تيم ملی ايران داشته باشد

. متسو گفته بود: « آنان در لحظه ای که به نظر می آيد کارشان تمام شده است، می توانند به ناگاه جهشی باورنکردنی داشته باشند. اين يک مسابقه مشکل است. بنابراين هنگامی که با آنان بازی می کنيم بايد خيلی مراقب باشيم. ايران بازيکنان باتجربه ای دارند که بعضی از آنان در تيمهای حرفه ای اروپا و خاورميانه بازی می کنند. آنان می دانند که اين بازی برای آنان تا چه اندازه مهم است و ما می دانيم که چه بازی سختی را پيش رو داريم».

متسو اعتراف کرد که غيبت رشيد عبدالرحمان در دفاع ميانی، مساله ای بسيار مهم برای تيمش است.او به دليل دو اخطاره بودن، در مسابقه برگشت با ايران يک مسابقه محروميت را می گذراند.

مستو در این باره گفته بود: «عبدالرحمان با تجربه ترين بازيکن در خط دفاعی تيم است و آشکارا شکافی را در تيم ما به وجود خواهد آورد. اما لازم است ما با اين مساله کنار بياييم زيرا اين چيزها در فوتبال غيرطبيعی نيستند».

Comment

ایران صدرنشین گروه پنج آسیا شد
                      تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب بازی*های مقدماتی جام*جهانی۲۰۱۰ آفریقای*جنوبی توانست با نتیجه یک بر صفر بر امارات متحده عربی غلبه کند.
                      این اولین برد تیم فوتبال ایران در چهار بازی گذشته*اش است. پیشتر این تیم در سه بازی خود به سه*تساوی رضایت داده بود.
                      تک*گل این بازی را که از شبه سوم تلویزیون ایران به*طور مستقیم پخش می*شد فریدون زندی در دقیقه 9 به*ثمر رساند.
                      ایران با این برد و با شش امتیاز در صدر جدول گروه پنجم مقدماتی جام*جهانی در منطقه آسیا ایستاد. تیم*های سوریه و امارات هر یک با پنج امتیاز در رده*های بعدی این گروه قرار دارند.
                      این بازی به* وقت تهران ساعت هشت و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه القطاره شهر العین امارات آغاز شده بود.
                      قضاوت این بازی برعهده ایشی مورا از ژاپن بود.
                      تیم*های فوتبال ایران و امارات در بازی رفت در تهران به نتیجه مساوی صفر بر صفر رسیده بودند.
                      در تاریخچه بازی*های دو تیم ایران و امارات تنها پیروزی امارات در سال ۱۹۹۷ رقم خورد. این تیم در یک بازی دوستانه با نتیجه ۳ بر یک ایران را شکست داد اما در ۹ مسابقه دیگر، ۸ پیروزی برای ایران و یک تساوی به دست آمده بود که برد امروز ، نهمین برد ایران در مجموع رقابت*های دو تیم به حساب می*آید.
                      تیم ملی فوتبال ایران روز شنبه ‪ ۲۵‬خردادماه جاری در ورزشگاه عباسیین شهر دمشق با سوریه دیدار خواهد کرد.

Comment

همین الان علی دایی با مترجم گزارشگر تلویزیون ابوظبی که حرفهاش رو درست ترجمه نمی کرد کمی درگیر شد و حسابی کُری خوند و گفت که امارات باید با اختلاف 3 گل می باخت!

علی دایی گفت که ما تو تهران 1 امتیاز به شما کادو دادیم اما شما فکر کردید قضیه جدیه!

گزارشگر ابوظبی واقعا" عصبی بود و بارها سعی کرد که تیم ایران رو مغرور خطاب کنه ولی علی دایی بهشون اخطار کرد که عربی رو متوجه می شه و حتی اجازه ترجمه به مترجم رو نمی داد.

لازم به ذکر است که برنو متسو بارها جنگ روانی رو قبل از بازی با علی دایی آغاز کرده بود که علی دایی با درایت به اظهارات او قبل از بازی جوابی نداده بود.

Comment

تیم ملی فوتبال ایران با برد خارج از خانه خود در مقابل امارات راه صعود خود را هموار تر کرد

در این بازی در 10 دقیقه اول�نیمه اول ایران برتری محسوسی در مقابل امارات داشت و سرانجام با
                          �گل زیبای فریدون زندی از حریف خود پیش افتاد و در دقایق بعدی تا پایان نیمه اول اماراتی ها حملات گسترده ای
                          بر روی دروازه�ایران ایجاد کردند که موفق به باز کردن دروازه ایران نشدند لازم به ذکر است�که این یک فرصت طلایی
                          �را توسط محسن خلیلی در دقیقه 45 از دست داد و مدافع اماراتی مانع از گل شدن توپ شد.در اوایل نیمه دوم هم
                          اماراتی ها فشار زیادی بر ردوازه ایران آوردند ولی در اواسط نمیه دوم بازی به تعادل کشیده شد. و در نهایت ایران
                          با همان تک گل فریدون زندی موفق به شکست امارات شد.
                          جدول رده بندی
                          1-ایران 4بازی 6 امتیاز
                          2-سوریه 3 بازی 5 امتیاز
                          3-امارات 4 بازی 5 امتیاز
                          4-کویت 3 بازی 1 امتیاز
                          دیگر بازی این گروه فردا شب مابین دو تیم کویت و سوریه در کویت انجام خواهد شد.

Comment

http://www.hamshahrionline****/News/?id=57173

Comment

gooooaaaallll... we need some latin american commentator to make it more exciting, the commentators tone barely changes when we score

anyways just going back to the video, anyone else think that looked like offside?
                              I love my Baghali ...

Comment

Working...
                              X