Announcement

Collapse
No announcement yet.

Masoud Shojaei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masoud Shojaei

PAMPLONA: In an official statement by Osasuna officials, Masoud Shojaei and the Spanish club reached an agreement here on Monday to have the services of the Iranian international at Osasuna for the next three seasons.

Masoud Shojaei who has 15 caps with Iran National team arrived at CA Osasuna today with the approval letter by UAE's Al Sharjah.

The contract clause is worth Six million Euros during the first 18 months of his contract and 3.5 million for the remainder of the contract.

The official presentation of Masoud Shojaei as a new player in the CA Osasuna will be held in July, prior to his incorporation into Osasuna's preseason training.

The skillful offensive midfielder, is set to join his Iranian counterpart, Javad Nekounam, at Osasuna club.

June 23 (Reuters) - Sports news in brief from around the world on Monday.

Soccer - Osasuna have signed Iran midfielder Masoud Shojaei on a three-year contract, the Primera Liga club said on Monday.

The 24-year-old international, who has been capped 15 times, spent the last two seasons with United Arab Emirates side Al Sharjah, and moves on a free transfer.

He will link up with Iranian compatriot Javad Nekounam in Pamplona. Osasuna finished 17th in the Primera Liga last season avoiding relegation by a point on the final day.

Last edited by Rasputin; 04-05-2009, 05:40 PM.

مسعود شجاعی به اوساسونا پیوست

مشعود شجاعی پس از جام جهانی آلمان به تیم شارجه پیوست
    مسعود شجاعی، هافبک تیم ملی ایران با قراردادی سه ساله به باشگاه اسپانیایی اوساسونا ملحق شد.
    به این ترتیب آقای شجاعی که 24 سال سن دارد، پس از جواد نکونام، دومین بازیکن ایرانی خواهد بود که در لالیگا، لیگ باشگاه های برتر اسپانیا، مشغول به کار می شود.

رضا فاضلی مدیر برنامه های مسعود شجاعی در گفتگو با بخش فارسی بی بی سی گفت روند مذاکرات با باشگاه اوساسونا برای بکارگیری این هافبک نفوذی حدود یک سال و نیم به طول انجامیده است.

هرچند برخی منابع ایرانی مسعود شجاعی را "گرانترین بازیکن لژیونر ایران" لقب داده اند، اما آقای فاضلی این گزارش ها را رد کرد و با تاکید بر مخفی بودن مبلغ قرارداد، توضیح داد "این تعبیر اشتباه" به بند فسخ زودتر ازموعد قرارداد به واسطه انتقال بازمی گردد.

آنطور که باشگاه اوساسونا در سایت اینترنتی خود خبر داده است، اگر باشگاهی در 18 ماه اول قرارداد مسعود شجاعی قصد خرید این بازیکن را از اوساسونا داشته باشد، باید مبلغ 6 میلیون یورو و پس از آن 3.5 میلیون یورو به این باشگاه بپردازد.

آقای فاضلی تاکید کرد که با توجه به محدودیت باشگاه های عضو لالیگا در جذب بازیکنان غیراروپایی (محدود به سه بازیکن)، جذب دو بازیکن ایرانی از سوی یک باشگاه اسپانیایی نشان از کیفیت این بازیکنان دارد.

مسعود شجاعی بازیکن که تا کنون در 15 بازی برای تیم ملی ایران به میدان رفته است، فعالیت حرفه ای خود را از باشگاه صنعت نفت (1381) آغاز کرد و پس از دو سال به باشگاه سایپا پیوست.

او در سال 2006 (1385) و پس از بازی های جام جهانی آلمان به تیم الشارجه ملحق شد و اکنون به عنوان بازیکن آزاد به خدمت تیم اوساسونا درآمده است.

پیش از مسعود شجاعی، جواد نکونام، دیگر هافبک ایرانی و عضو تیم ملی ایران در سال 2006 به عضویت این تیم اسپانیایی درآمده بود.

اوساسونا در فصل اخیر لالیگا به مقام هفدهم لیگ دست یافته بود.

Comment

Comment

بازيكن جديد تيم اوساسوناى اسپانيا گفت: تا چند ساعت پيش از قطعى شدن حضورم در اين تيم اطلاعى از پيشنهاد اوساسونا نداشتم. مسعود شجاعى همچنين اظهار كرد: من از پيشنهاد اوساسونا اطلاعى نداشتم و تنها مدير برنامه هايم با اين باشگاه اسپانيايى در حال مذاكره بود. او به من مى گفت كه از يك باشگاه پيشنهاد خوبى دارم، خودم دوست داشتم كه در اروپا بازى كنم، سال قبل شرايط براى حضورم در آلمان فراهم بود اما به هر حال نتوانستم به آلمان بروم. چند بازى اخير تيم ملى كه به صورت ثابت بازى كردم نقش مهمى در پيوستنم به اوساسونا داشت چرا كه مسئولان باشگاه بازى من را ديده و آن را پسنديدند، همچنين از جواد نكونام نيز اطلاعاتى درباره من گرفتند. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا سيگاندا سرمربى اوساسونا هم نظر مثبتى بر روى شما دارد، گفت: بله، او با مدير برنامه هايم صحبت كرده و از او پرسيده است كه آيا من مى توانم در هافبك راست بازى كنم كه وى اين مسأله را تاكيد كرده است. شجاعى ادامه داد: به نظر من اسپانيا يكى از بهترين ليگ هاى اروپاست اما بازى در اين ليگ بسيار سخت است، خودم دوست داشتم روزى در اسپانيا بازى كنم و هم اكنون كه به اين آرزو رسيدم دوست دارم نماينده شايسته اى براى فوتبال ايران باشم. ملى پوش فوتبال ايران درباره حضورش در ليگ امارات و تأثيرى كه بازى در اين ليگ بر روى او گذاشت، گفت: مسلما ليگ امارات تجربه خوبى براى من چه به لحاظ فنى و چه به لحاظ روحى و روانى بود و من توانستم تجربياتى خوبى از اين ليگ كسب كنم. خوشبختانه من از ليگ امارات به اروپا آمده ام و دوست دارم قدم اولم را در اروپا محكم بردارم، اين اولين قدم من در اروپاست. وى ادامه داد: هدفم اين است كه جايگاه ثابتى در اوساسونا پيدا كنم، اين به خودم بستگى دارد، بايد در تفكرات سرمربى جا بيفتم، در اين راه جواد نكونام مى تواند به من كمك زيادى كند، اميدوارم بتوانم با بازى هاى خوب در اوساسونا به تيم بزرگترى در اروپا بروم. شجاعى در پاسخ به اين سؤال كه براى يادگيرى زبان اسپانيايى چه برنامه اى داريد؟ گفت: بر اساس هماهنگى هاى انجام شده به محض ورودم به اسپانيا در كلاس هاى يادگيرى زبان اسپانيايى شركت خواهم كرد. وى درباره زمان حضورش در اسپانيا گفت: به احتمال زياد پيش از سفر تيم ملى، به اسپانيا خواهم رفت و بايد خودم را به باشگاه معرفى كنم. شجاعى همچنين در رابطه با حضورش در تركيب ثابت تيم ملى گفت: در اين چند وقت تلاش بسيارى كردم، على دايى هم از ابتدا به من اعتقاد داشت، نمى خواهم حالا كه بازيكن ثابت تيم ملى هستم درباره دايى با اغراق صحبت كنم اما تأثير زيادى در بازى هاى اخيرم در تيم ملى داشت و بايد از او تشكر كنم. در حال حاضر تمام هدف ما يكى است و آن صعود بى دغدغه تيم ملى به جام جهانى خواهد بود.شجاعى در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به حضورتان در اوساسونا پس حتما در حال حاضر دوست داريد اسپانيا قهرمان جام ملت هاى اروپا شود، گفت: من از ابتدا طرفدار اسپانيا و هلند بودم اما متاسفانه هلند حذف شد، در حال حاضر دوست دارم اسپانيا قهرمان يورو شود.

Comment

هافبك ملى پوش ايرانى با انتقال خود به اوساسونا روزنامه هاى اسپانيايى را از بى خبرى در بخش بين الملل خارج كرد. ماركا نوشت: مسعود شجاعى سليمانى بازيساز شيرازى ايران پس از نكونام، وارد تيم لاليگايى اوساسونا شد.اوساسونا در فصل گذشته به سختى توانست در لاليگا بماند اما سيگاندا سرمربى خود را حفظ كرد تا به وعده هاى رويايى خود در فصل آينده عمل كند. روزنامه لارازون در ستون اخبار خاورميانه خود شجاعى را مهره اى كليدى در تركيب تيم سيگاندا در فصل آينده دانست. روزنامه ماركا در حالى تحليلى بلند بالا از انتقال يك ايرانى ديگر به پامپلونا نوشته كه اخبار مربوط به تيم ملى اسپانيا در يورو ۲۰۰۸ حتى ساير رشته هاى پر هوادار ورزشى را نيز تحت الشعاع خود قرار داده است. بازيساز سابق سايپا و الشارجه اكنون مسئوليت سنگينى براى اثبات خود در تركيب اوساسونا دارد و بايد در فصل آينده خود را به تيم اوساسونا تحميل كند.

Comment

مدير روابط عمومى اوساسونا در مورد قيمت عنوان شده شجاعى در وب سايت باشگاه گفت: از نظر ما ارزش اين ايرانى بيشتر از ۹ ميليون يورو است. خاوير يورنته دوريا در پاسخ به اين سوال كه آيا مبلغ منتشر شده در وب سايت اوساسونا درست است يا خير، گفت: هيچ پنهانكارى ميان مدير برنامه وى و باشگاه اوساسونا وجود ندارد. مبلغ منتشر شده كاملا مستند است. وى افزود : در ۱۸ ماه نخست مبلغ ۶ ميليون يورو قطعى شده و به امضا رسيده است اما پرداخت ۳ ميليون يورو ديگر منوط به رضايت مربى وقت اوساسوناست. مدير روابط عمومى اوساسونا در خصوص اين نكته كه ۹ ميليون يورو براى يك بازيكن ايرانى رقم بالايى به نظر مى رسد، تاكيد كرد: هم اكنون كه با شما صحبت مى كنم گزارش تيم استعداد ياب هاى باشگاه مقابلم قرار دارد، ممكن است اين رقم در تاريخ فوتبال شما براى يك لژيونر بالاترين و زياد باشد اما براى باشگاه اوساسونا يك رقم معمولى است و خيلى خوشحاليم كه چنين بازيكنى را با اين رقم به خدمت گرفته ايم، چرا كه معتقديم ارزش شجاعى بالاتر از ۹ ميليون يورو است.

Comment

وب سايت باشگاه اوساسوناى اسپانيا در گزارشى خريد هافبك ملى پوش ايرانى را قدمى موثر در جهت رسيدن به اهداف تاكتيكى دانست. مسعود شجاعى بازيكن ايرانى اوساسونا از ديد اكثر آناليزورهاى ناحيه پامپلونا بازيكنى تاثير گذار پيش بينى شده است. بازى شجاعى در تركيب تيم ملى مقابل كويت زير ذره بين مسئولين اوساسونا بوده و از او رضايت كامل دارند. قيمت كارشناسى شده شجاعى براى فسخ قرارداد پس از ۱۸ ماه نخست ۶ ميليون يورو توصيف شده و از ديد مدير روابط عمومى اين باشگاه، حق شجاعى دريافت بيش از اين مبلغ است. در گزارش سايت اوساسونا آمده است: مسعود شجاعى مى تواند سيگاندا را به اهداف تاكتيكى خود در ميانه ميدان برساند و شايد قدرت بازيسازى او كه وعده داده شده است، گره گشاى ماجراى گل نزدن نزد مهاجمين تيم باشد.

Comment

مسعود شجاعى كه به تازگى به باشگاه اوساسوناى اسپانيا پيوسته است اعلام كرد كه مى خواهد يكى از بهترين بازيكنان لاليگا شود. وى گفت: از رفتن به اوساسونا بسيار خوشحالم و سعى خواهم كرد كه بازيكن ارزشمندى براى اين تيم باشم. بايد راه را براى حضور بازيكنان ايرانى ديگر در لاليگا هموار كنم.وى افزود: من يكى از بهترين بازيكنان در امارات بودم و مى خواهيم در كنار نكونام بهترين بازيكنان اسپانيا هم باشم. بدون ترديد چيزهاى زيادى از او ياد خواهم گرفت. ما در كنار هم مى توانيم خط ميانى اوساسونا را تقويت كنيم.

Comment

سرمربى تيم فوتبال اوساسونا از به خدمت گرفتن بازيكن ايرانى جديد ابراز خوشحالى كرد. كوكو سيگاندا، سرمربى جوان اوساسونا اسپانيا عنوان كرد: بازيكنان جوان و تازه واردى چون شجاعى مى توانند در تركيب ثابت تيم بدرخشند. اطمينان دارم كه آنها خيلى زود با شرايط جديد سازگار مى شوند. وى درباره خريد مسعود شجاعى، اظهار داشت: او هم مثل نكونام بمب انگيزه است. از اين كه مى توانيم چنين بازيكنى داشته باشيم، خوشحالم. براى قهرمانى وارد ميدان مى شويم و شجاعى به اين هدف كمك مى كند. سيگاندا از اردوى خوب بولتانيا نيز به عنوان شروعى خوب در بازى هاى پيش فصل ياد كرد و گفت: بازيكنانى كه تازه به جمع ما ملحق مى شوند، بايد خيلى سريع در جريان فشرده تيم جاى خود را پيدا كنند.

Comment

The Iranian midfielder confessed that he is "very excited" to have joined Osasuna, and to be able to have the opportunity to play in what he considers to be "one of the best leagues in the world".

Shojaei, 24, who penned a three-year deal with Osasuna, was presented to the club's fans by Juan Pascual (vice-president) and Juan Jose Lorenzo (sporting director) in Tajonar on Monday.

During his official presentation Shojaei affirmed that he is "very excited about having arrived here" and he is looking forward to his latest challenge.

The former Al-Sharjah star told the press that since his compatriot Javad Nekounam arrived at Osasuna in 2006 the club have "become very popular in Iran".

"Neko has always spoken to me very highly about the club, of the dressing room, and the fans," affirmed the player, who believes that "for Nekounam to be here is a great help".

The attacking midfielder insists that he is a workaholic and that this, along with the support of Nekonaum, will help his adaptation.

Meanwhile, Osasuna sporting director Juan Jose Lorenzo expects the player to "demonstrate the quality he has shown" while the club have been following him over the last two years.

Comment

It seems Masoud Shojaei has already built a fan base among Pamplonians when his delightful performance against Real Racing Club was applauded by Osasuna fans. Today Shojaei acknowledged publicly that Osasuna fans’ passions is precisely why he wants to succeed in Osasuna and return all their affections he has received so far: "People are very kind here and they are being very welcoming to me. That is one reason for being satisfied here and helps me and encourages me to play better. I give in more on the pitch to make Osasuna fans very happy. "

The Iranian player has a very clear personal goal during his stay at Osasuna: "I want to become a star. I have come here to shine and battle on the pitch and I intend to fit into the team and make a good impression. I want to offer the best of me for Osasuna team to succeed. Javad Nekounam has shown the same with his hard work on the pitch and now Iranian players look upon him as their role model. I also want to ease the way for other Iranian players to join this league. "

As for his adaptation, Shojaei stated that he has not noticed much difference between two countries; "Iranians and Spanish lifestyles are very close. The language is different and that is a bit difficult. But overall everything here has been very easy to adapt to for me and I want to demonstrate that on the pitch. In addition I am an open person to new changes. "

Lastly, Shojaei acknowledged that he was not afraid of tough games ahead: "I love the challenge. When I played in UAE league, although the technical level was much lower than La Liga, some games were challenging and I am used to challenges. "

Comment

The 24 years old Iranian international and Osasuna's third signing of the Summer Transfer season was officially introduced to Osasuna press and the fans by the vice president of CA Osasuna, Juan Pascual, and Sports Director, Juan Jose Lorenzo.

Masoud Shojaei, Iranian international with 15 caps arrived at Osasuna club with the ICT letter from UAE's Al Sharjah on Monday. His termination clause is set to be 6 million Euros during the first 18 months of his contract and 3.5 million in the remainder of his contract.

In his first press conference infront of Spanish media, Shojaei said: "Im thrilled to be here. When Osasuna told me to come here, it made me very excited. I think the Spanish league is the best in the world."

The Iranian footballer added that "Ever since Nekounam joined Osasuna team, Osasuna team is a well known team among Iranian fans. Nekounam has always spoke highly of Osasuna club, the facilities and the fans."

On Osasuna's technical characteristics, Shojaei said: "I try to help the team as per the coach's requests. I am naturally an attacking player, so I consider myself an offensive midfielder."

Masoud Shojaei closed his presentation speech by saying that: "The fact that Nekounam is here is a great support to me. I am ready to work and learn from him and from the entire team. I have come here to work hard. I am a hard worker. "

Regarding Shojaei's arrival at the club, the Sports Director of CA Osasuna, Juan Jose Lorenzo said that "I hope that, above all, his football show us what we have seen from him during the two years that we have been following him. We also hope that his adaptation is as good as that of Nekounam. That will be important to enable him to develop his game. He is a player who will provide us with solutions in attack. You can play him in two positions and I think he is going to adapt well to our game."

Comment

سايت باشگاه اوساسونا با ستايش از عملكرد مسعود شجاعى در ديدار دوستانه اين تيم با ريسينگ سانتاندر به رضايت هواداران اين تيم از عملكرد اين بازيكن ايرانى اشاره كرده است. شجاعى درباره تمجيد هواداران اوساسونا گفت: مردم اينجا خيلى با من مهربان هستند و رفتار مناسبى با من دارند. اين باعث رضايتم شده است و مرا تشويق مى كند كه عملكرد بهترى داشته باشم. شجاعى افزود: مى خواهم در اوساسونا ستاره باشم. براى اين به اينجا آمده ام. آمده ام بجنگم تا براى رسيدن به تركيب تيم آماده باشم. او درباره جواد نكونام و حضورش در اين تيم گفت: جواد توانايى هايش را در اينجا نشان داده است. من هم مى خواهم بالارفتن شايستگى هاى بازيكنان ايرانى را در اين ليگ نشان بدهم.

Comment

در غياب على كريمى مسعود شجاعى جانشين اين بازيكن در تركيب تيم ملى قلمداد مى شود. شجاعى جوان كه مورد اعتماد دايى قرار دارد در خصوص غيبت كريمى اظهار تاسف كرد و گفت:كاش شرايطى پيش مى آمد كه على آقا هم بيايد و در كنار تيم باشد. وى كه به خبر گزارى فوتبال ايران در خصوص حريف تيم ملى در بازى روز چهارشنبه گفت:فيلم بازى كره شمالى با امارات را ديدم و كادرفنى نيز تا حدودى بازيكنان را با شرايط اين تيم آشنا كرده است.اين تيم واقعاً روى ضدحمله ها خطرناك است و به اعتقاد من بهترين شگرد آنها استفاده از ضدحمله هاى خطرناك شان است كه مى توانند براى هر تيمى دردسرساز باشند اما بازيكنان ايران با تدابير ويژه اين آمادگى را دارند كه براى تاكتيك ضدحمله حريف، يك ضد تاكتيك رو كنند و اين شگرد كره اى ها را خنثى كنند. هافبك اوساسونا با اشاره به بازى تداركاتى تيم ملى مقابل پيكان اظهار داشت:ايراداتى در بازى ما مقابل پيكان وجود داشت اما مطمئن باشيد اشكالات تا بازى دوستانه مقابل كره شمالى كاملاً برطرف خواهد شد و نبايد از اين بابت نگرانى داشت. شجاعى از پست خودش اين مسابقه اظهار بى اطلاعى كرد و گفت:اصلاً نمى دانم سرمربى تيم مى خواهد از من در چه پستى استفاده كند. در هر پستى كه سرمربى تيم صلاح بداند براى تيم ملى بازى مى كنم. هافبك چپ يا راست، هافبك نفوذى و در اين ۳ پست هيچ مشكلى براى بازى كردن ندارم. سبك بازى شجاعى شباهت زيادى به على كريمى دارد. او در خصوص ستاره شماره ۸ تصريح كرد: جاى على كريمى واقعاً خالى است. او جزو بازيكنان بزرگ تيم ملى بوده و هست. البته اين تصميم كاملاً شخصى است. بنابراين من نمى توانم در اين رابطه حرف بزنم و اظهارنظر كنم اما حقيقتاً يك نكته را از ته دل مى گويم اينكه واقعاً خوشحال مى شدم اگر على آقا بعد از دعوت شدنش به تيم ملى مى آمد. على كريمى براى من هميشه مانند يك الگو بوده و هميشه سعى كردم بازيش را به دقت نگاه كنم و نكات لازم را ياد بگيرم. هافبك ايرانى اوساسونا در خصوص جايگاه خودش در تركيب اين تيم اسپانيايى گفت:خوشحالم كه خيلى زود اعتماد سيگاندا را به خودم جلب كردم. من تمام تلاشم را انجام دادم و خوشحالم كه در لاليگا تبديل به يك مهره قابل اتكا براى اوساسونا و سيگاندا شدم البته براى جلب نظر مربى واقعاً زحمات زيادى كشيدم و خوشحالم كه زحماتم نتيجه داد.بازى ام مقابل دپور و والنسيا بيشتر به دلم نشست و فكر مى كنم مقابل اين ۲ تيم بيشتر توانستم خواسته هاى سرمربى تيم را در زمين پياده كنم.

Comment

نخستین گل شجاعی در لالیگا / پنجمین بازی بدون شکست مردان کاماچو
                              مسعود شجاعی هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا با به ثمر رساندن نخستین گل خود در لالیگا، زمینه پیروزی ارزشمند تیمش برابر نومانسیا را فراهم کرد.
                              به گزارش خبرگزاری مهر، روز دوم از هفته بیست و چهارم رقابت های فوتبال لالیگا امشب با برگزاری 4 دیدار همزمان پیگیری شد که در یکی از این مسابقات تیم فوتبال اوساسونا در ورزشگاه خانگی با نتیجه 2 بر صفر برابر نومانسیا به پیروزی دست یافت.

شاگردان کاماچو که برای فاصله گرفتن از تیم های قعرنشین به این پیروزی احتیاج داشتند، موفق شدند با گل های پلاسیل(2) و مسعود شجاعی(35) برای میهمان انتهای جدولی خود به پیروزی ارزشمندی دست یابند و فاصله امتیازی شان را با دیگر تیم های قعرنشین بیشتر کنند. همچنین این بازی پنجمین دیدار متوالی بدون شکست تیم اوساسونا بود.

مسعود شجاعی که در این دیدار نخستین گل خود را در رقابت های لالیگا را به ثمر رساند، در دقیقه 75 جایش را به هیدالگو داد، ضمن اینکه جواد نکونام 90 دقیقه در ترکیب تیم اوساسونا به میدان رفت.

Comment

Working...
                              X