PDA

View Full Version : Events/Havades

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

RedWine
05-09-2005, 11:04 AM
From now, here we are going to write the events, good or bad things that happen in Iran and the world.

RedWine
05-09-2005, 11:05 AM
19 ارديبهشت - اعتماد، زن* جوان* وارد دادگاه* خانواده* تهران* مي*شود. زير لب* با خود زمزمه* مي*كند. خشم* در چهره*اش* موج* مي*زند. بسرعت* وارد شعبه* دادگاه* مي*شود و فرياد مي*زند: آقاي* قاضي* خواهش* مي*كنم*، حكم* طلاق* مرا صادر كنيد. مرا از دست* يك* انسان* نامرد نجات* بدهيد
قاضي* زن* را به* آرامش* دعوت* مي*كند و از او مي*پرسد كه* انگيزه*اش* از طلاق* چيست*?

او مي*گويد: شوهرم* يك* زن* بود! او مرا در ازدواج* فريب* داد و به* من* نگفته* بود كه* قبل* از ازدواج* با من*، يك* زن* بوده*!
قاضي* با تعجب* از او مي*پرسد پس* اكنون* چطور مرد شده*?

زن* جواب* مي*دهد: قبل* از ازدواجمان*، جراحي* كرده* و تبديل* به* يك* مرد شده*، او اين* راز را از من* پنهان* كرده* بود، ديروز وقتي* اين* راز را كشف* كردم*، نتوانستم* تحمل* كنم*. از او بدم* آمد، به* دادگاه* آمدم* تا از او بخاطر فريب* در ازدواج* جدا شوم*. آقاي* قاضي* من* ديگر نمي*توانم* با او زندگي* كنم*.

قاضي* از او خواست* كه* ماجراي* زندگي* اش* را تعريف* كند.

زن* جوان* آرام* روي* صندلي* مي*نشيند و مي*گويد: من* در يك* خانواده* مرفه* بزرگ* شدم*. در خانواده* با پدر و مادرم* هيچ* مشكلي* نداشتم*. درسم* را خواندم* و وارد دانشگاه* شدم*. در دوراني* كه* دانشجو بودم* با پسر جواني* به* نام* فرزاد آشنا شدم*. فرزاد پسر خوبي* بود اما وضع* مالي* خوبي* نداشت*. بعد از مدتي* به* همراه* مادرش* به* خواستگاري*ام* آمد. پدر و مادرم* در ظاهر مخالف* اين* ازدواج* بودند اما چون* اشتياق* و عشق* مرا ديدند، سكوت* كردند و گفتند هر چه* تو دوست* داري*.

بالاخره* من* و فرزاد ازدواج* كرديم*. از همان* ابتداي* زندگي* متوجه* رفتارهاي* غيرعادي* شوهرم* شدم*. يك* روز كه* از خانه* مادرم* بر مي*گشتم* ديدم* كه* فرزاد مقابل* آينه* نشسته* و مشغول* آرايش* است*. با تعجب* علت* اين* كارش* را از او پرسيدم*. او هول* شد و گفت* براي* سرگرمي* مشغول* آرايش* شدم*. مي*خواستم* ببينم* چه* شكلي* مي*شوم*!

من* از اين* رفتارهاي* شوهرم* بدم* مي*آمد. هر چه* به* او تذكر مي*دادم* بي*فايده* بود، علاقه* داشت* لباس*هاي* زنانه* بپوشد. رقاهاي* زنانه* انجام* دهد. حالت* و اداهايش* مثل* زن*ها بود و من* بعضي* وقت*ها فكر مي*كردم* با دوست* دخترم* زندگي* مي*كنم* به* جاي* شوهرم*!
يك* سال* گذشت*. تا اينكه* چند روز پيش* فرزاد را در خيابان* ديدم* كه* مشغول* صحبت* كردن* با دختري* است*. عصباني* شدم*، به* خانه* مادرم* رفتم* و خواستم* از او جدا بشوم* اما فرزاد به* دنبالم* آمد و در مورد آن* دختر جوان* گفت* كه* يكي* از همكارانش* است*.باز هم* او را بخشيدم* و به* خانه* او برگشتم*. اما باز هم* متوجه* رفتارهاي* مشكوك* فرزاد شدم*. يك* بار او را تعقيب* كردم* و ديدم* كه* باز هم* با دختري* در خيابان* قدم* مي*زند. اين* بار جلو رفتم* و جلوي* همان* دختر يك* سيلي* محكم* به* گوش* فرزاد زدم*.

فرداي* آن* روز دوست* فرزاد )همان* دختر جوان*( به* خانه* ما آمد و راز بزرگي* را برايم* فاش* كرد.

او گفت* كه* فرزاد قبلا دختر بوده* و ما فريبا صدايش* مي*زديم*. فرزاد يك* بيمار دوجنسي* بود كه* گرايش* شديدي* به* دختر بودن* داشت*، اما دو سال* قبل* از ازدواجمان*، او طي* يك* عمل* جراحي* پسر شد. اما هنوز گرايش*هاي* زنانه* در وجودش* است*.آن* دختر جوان* يكي* از دوستان* صميمي* فرزاد )البته* فريباي* سابق*( بود! بخاطر همين* بعد از عمل* جراحي* فرزاد باز هم* با او رابطه* دارد.
آقاي* قاضي* شوهر من* هنوز هم* بيمار است* و دچار اختلالات* رفتاري* است*. او دوست* دارد زن* باشد. حالات* و رفتارش* زنانه* است*. من* ديگر نمي*توانم* با او زندگي* كنم*، خواهش* مي* كنم* حكم* طلاق* مرا صادر كنيد.

قاضي* پس* از شنيدن* صحبت*هاي* اين* زن* دستور داد تا شوهر او به* دادگاه* بيايد و درباره*اش* تحقيق* شود.

RoadRunner
05-09-2005, 11:06 AM
kewl

SWEDEN REPORTING: As usual.. nothing happened in this country lol

RedWine
05-09-2005, 11:12 AM
lol RR

RedWine
05-09-2005, 01:24 PM
Iranian Philharmonic Society

Presents:

Music Voyages

1-THE WORKS OF IRANIAN COMPOSERS:

A. Hossein, M. Hananeh,A. Mashaikhi

and Sh. Gharechedaghi

2- THE ROOTS OF INTERNATIONAL FOLKS

MUSIC IN CLASSICAL MUSIC

( WALZ, FLAMINCO AND TANGO)

VOCALISTS: FARIBA AFZALI AND FIERUZEH BOZORGZAD

GITARISTS: SHAYAN PARSA AND AREF ALAVANDI

SAXOPHONE: ALHANDRO POLIDO VIOLON: ELNAZ SOTUDEH

CELO: CATHERINE MORTEL

PIANISTS: HUMANN EHTEMAM - AHAD SIANATI - SANAZ SOTUDEH

DATE: SUNDAY May 22 , 2005 AT 19.00 P.M.

ADMISSION: $15.00

PLACE: RED PATH HALL McGill Main campus

MACTAVISH Metro Peel.

PRESENTS:

MUSIC VOYAGES

Nushabeh
05-09-2005, 09:38 PM
The Barakat Trust Conference of Contemporary Iranian Art
will take place on july 11th and 12th at the Kellogg college in Oxford University in the UK it's being held in association with the Tehran Museum of Contemporary Art

:D ok man ino midunam :P

RedWine
05-10-2005, 06:41 AM
Nushi jun,khabaret kheili ghadimieh :D :D .

RedWine
05-10-2005, 07:02 AM
زني* با روسري*، شوهرش* را خفه* كرد
19 ارديبهشت - اعتماد، زني* كه* همسرش* را به* علت* اعتياد به* قتل* رسانده* بود روز پنجشنبه* در كرمانشاه* دستگير شد و به* قتل* اعتراف* كرد.

ساعت* 19 و 10 دقيقه* روز پنجشنبه*، تلفن* مركز فوريت*هاي* پليسي* 110 كرمانشاه* به* صدا درآمد و از مرگ* مشكوك* مردي* در منزلش* واقع* در تپه* فتحعلي*خان* اين* شهرستان* خبر داد.

پليس* در بدو ورود به* اين* منزل* با جسد مردي* حدودا 50ساله* روبرو شد كه* آؤار كبودي* وجراحات* وارده* بر گردنش* نشان* مي*دهد او را خفه* كرده*اند.

ماموران* در ادامه* تحقيقات* خود از دوستان* و آشنايان* مقتول* دريافتند كه* او اعتياد به* مواد مخدر داشت* و چندي* پيش* نيز به* اتهام* حمل* 23 گرم* هرويين* دستگير و به* 8 سال* زندان* محكوم* شده* است* و در زمان* مرگ* به* حكم* «راي*باز» به* منزلش* رفته* بود.
همسر مقتول* به* نام* «شهلام*» در تحقيقات* پليس* از قتل* همسرش* اظهار بي*اطلاعي* كرد و گفت*: براي* انجام* كاري* ساعاتي* در بيرون* از منزل* بوده* و زماني* كه* بازگشته* با جسد همسرش* روبرو شده* است*.

پليس* در ادامه* تحقيقات* خود دريافت* كه* مقتول* به* نام* «علي*ز» به* علت* اعتياد با همسرش* درگيري* و اختلاف* داشته* است* بنابراين* آنان* در نخستين* گام* با اين* احتمال* كه* همسر متوفي* در اين* قتل* دست* داشته* باشد او را براي* تحقيقات* بيشتر به* اداره* آگاهي* منتقل* كردند.

اين* زن* 44 ساله* پس* از دستگيري* لب* به* اعتراف* گشود و پرده* از راز قتل* همسرش*برداشت*. اودر توضيح*انگيزه* اش*از اين* قتل* به*پليس* گفت*: «هميشه* بخاطر اعتياد شوهرم*پيش* آشنايان* و بستگان* سرافكنده* بودم* و او هربار كه*مواد مخدر استعمال* نمي* كرد شروع* به* فحاشي* و كتك* زدنم* مي*كرد تا اينكه* به*جرم* حمل* مواد مخدر به* زندان* افتاد.»

اين* زن* ادامه* داد: « بعد از مدتي* مسوولان* زندان* با حكم* راي* باز او موافقت* كردند واو اجازه* داشت* كه* روزهاپيش*ما باشد. روز حادؤه* طبق* معمول* به* بهانه*يي* شروع* به* فحاشي* كرد و من* در يك* لحظه* از حرفهاي* ركيكي* كه* به* من* مي*زد عصباني* شدم* وبا روسري* ام*او را كشتم*. پس* از آنكه* از مرگش* مطمئن* شدم*ساعاتي* بعد پليس* را در جريان* مرگ* او قرار دادم* و از اين* حادؤه* نيز اظهار بي* اطلاعي* كردم*.»گفتني* است*، اين* زن* پس* از بازسازي* صحنه* قتل* در حضور قاضي* پرونده*، تا زمان* صدور حكم* نهايي* روانه* زندان* شد.

RedWine
05-10-2005, 07:28 AM
Dj Aligator &Dj Addy in Toronto05.

Nushabeh
05-10-2005, 08:56 AM
Nushi jun,khabaret kheili ghadimieh :D :D .

already rajebesh shanidi!!!!

RoadRunner
05-10-2005, 10:15 AM
Dj Aligator &Dj Addy in Toronto05.

"Wish i was there" ](*,)

IQ
05-10-2005, 01:10 PM
redwine che avatar haaye baahaali daari. az kojaa miyaari. damet garm.

Nazanin
05-10-2005, 05:46 PM
RR, man age inghad gereftari nadashtam bekhatere Iran, miraftam khodaeesh. Be man nazdike, 5 hrs drive.

Nushabeh
05-10-2005, 09:21 PM
:D

RedWine
05-11-2005, 11:21 AM
IQ ageh mikhai,behet web bedam !

Nazanin
05-11-2005, 11:59 AM
In IQ cheshesh hamash donbale avatar haye ino oune

IQ
05-11-2005, 12:56 PM
are web bede ghorboone dasted.

nazanin fozool haa ro mibarand jahanam taaze giyaa.

Nazanin
05-11-2005, 01:48 PM
IQ, find ur own avatars, kashk ke nist :twisted:

IQ
05-11-2005, 02:04 PM
akheh aadatame kam nemikham na nemikham.

Nazanin
05-11-2005, 02:06 PM
akheh aadatame kam nemikham na nemikham.

loooooooooooooool damet garm, kheili bahal bood.

Mibinam baziya bazi chiza ro HEFS kardana lol

IQ
05-11-2005, 02:07 PM
loooooooooooooool

RoadRunner
05-13-2005, 09:17 AM
RR, man age inghad gereftari nadashtam bekhatere Iran, miraftam khodaeesh. Be man nazdike, 5 hrs drive.

darket mikonam abji.. ishala hamey gereftariyat bokhore to sare doshmanet.

Nazanin
05-13-2005, 09:21 AM
looool inshalla, be haghe Ali

RoadRunner
05-13-2005, 09:45 AM
maman bozorga yadete..
mizadan be sinashon migoftan.

"vaaay nane.. ishala be haghe 7 taan.."

lol

Nazanin
05-13-2005, 09:52 AM
loool are, az tahe del ham migoftan, chand martabe ham mizadan loool

RoadRunner
05-13-2005, 09:54 AM
lol
daghighan =)

RoadRunner
05-14-2005, 06:41 PM
Baad az inke ino khondin.. mashala o eyval yadeton nare badesh :)

http://www.isna****/Main/NewsView.aspx?ID=News-527064

RedWine
05-14-2005, 07:14 PM
Present To You For One Night Only:

REUNION
The Tristate Area's Largest Persian Party 3 Years Running

May 21, 2005

JADE TERRACE
@
The World Famous
CHINA CLUB
760 8th Avenue (btwn. 47th & 48th Street)
New York, NY

Featuring On The Jade Terrace:
DJs Alex & Amir
Persian / Arabic / International

Live Performance By The Persian Nights Percussion Group
also Featuring 12 am Show By DORIT

OPEN BAR FROM 10 - 11 PM

First 300 Attendees Recieve a CD of the Hottest new Persian Music Featuring the Music Of Mansour, Arash, Shahram Solati & Many More!

3 FLOORS, 2 CLUBS, 1 PRICE
$25 On The Guestlist/$30 At The Door
Doors Open at 10 PM
21 and Up To Enter
Proper Attire A Must

FOR ACCESS TO THIS PARTY,
YOU MUST ENTER AT THE JADE TERRACE ENTRANCE

IQ
05-14-2005, 08:48 PM
maaa keh ahle club nistim.

Cop
05-14-2005, 09:43 PM
EBI June 3rd IN MONTREAL WOOW

Nushabeh
05-14-2005, 10:05 PM
kesi khabary dareh az barnamay irani toh dubai in may and june?

Cop
05-14-2005, 11:54 PM
dari miri dubai????????

IQ
05-15-2005, 01:44 AM
man khabar nadaaram vali na dige vali nadaare hamin. man khabar nadaaram.

Nazanin
05-15-2005, 10:48 AM
Cop, ye bare dige paato Mtl bezari paato ghalam mikonam

IQ
05-15-2005, 12:46 PM
oh oh che warninge jeddi holy shi*.

Nazanin
05-15-2005, 01:17 PM
In Mammad ro bayad intori tarsoond, kheili por roo e

IQ
05-15-2005, 01:56 PM
:lol::lol:

Cop
05-15-2005, 06:13 PM
Cop, ye bare dige paato Mtl bezari paato ghalam mikonam

che kare bashii tooooooooooooo pa misham barattttaaaaaaa

Nushabeh
05-16-2005, 12:53 PM
nah baba man keh jay nemiram.. vasey momanam daram migam .. mikhat bereh dubai goftam beram bebinam concerteh chizi nist unja keh un mogeh beratesh

Nazanin
05-16-2005, 12:57 PM
keh un mogeh beratesh

:shock: az khodet kalame misazi :?: :lol:

RedWine
05-16-2005, 12:58 PM
keh un mogeh beratesh

:shock: az khodet kalame misazi :?: :lol:lol

RedWine
05-16-2005, 12:59 PM
ارديبهشت - ایران، راز مرگ عروس دو روزه در نظريه پزشكى قانونى تهران فاش شد
اين نوعروس كه ليلا نام دارد هنوز دو روز از مراسم ازدواج نگذشته بود كه در خانه اش واقع در تهرانپارس خود را حلق آويز كرد

بنا به اين گزارش؛ با توجه به عجيب بودن ماجراى اين مرگ خود خواسته، بازپرس ويژه قتل از پزشكى قانونى تهران خواست علت مرگ را روشن سازد كه اين كاوش ها نشان داد نوعروس خود را حلق آويز كرده و مرگ وى علت ديگرى نداشته است.بدين ترتيب، خودكشى اين نوعروس به اثبات رسيد و پرونده در خصوص مرگ وى مختومه شد

Nushabeh
05-16-2005, 01:00 PM
keh un mogeh beratesh

:shock: az khodet kalame misazi :?: :lol:lol

beratesh!! baba it's a real word that mean to go

Nazanin
05-16-2005, 01:02 PM
Iran ham ke dige shooresho daravorde ba in khodkoshi/ghatl ha

Nushi, midoonam yani chi madar :wink:

Cop
05-16-2005, 01:06 PM
nah baba man keh jay nemiram.. vasey momanam daram migam .. mikhat bereh dubai goftam beram bebinam concerteh chizi nist unja keh un mogeh beratesh

mage kharesh gom shode bere dubai?? tooye havaye sharjjii dubaii badtarin hava ro dare

RedWine
05-16-2005, 01:08 PM
Cop bia macham kon ke delam barat tang shodeh bud. :D

RedWine
05-16-2005, 01:10 PM
مرد چهل و يك ساله ايراني كه در اسلو نروژ زندگي مي كند، در اقدامي جنون آميز دخترجوان خود را از پاي درآورد
اين مرد كه هم اكنون در دادگاه جنايي اسلو محاكمه مي شود به ارتكاب اين جنايت اعتراف كرد وگفت به خاطر اختلافات خانوادگي دختر هجده ساله اش فرزانه را به قتل رسانده است
مرد چهل و يك ساله ايراني كه محرمعلي نام دارد، در اعترافات خود گفت: من از سال 1991 در نروژ زندگي مي كنم، اما دخترم در ايران ونزد پدر بزرگ و مادربزرگش بود تا اين كه آنها چندي پيش فوت كردند و فرزانه نمي خواست در ايران تنها بماند و تصميم گرفت به نروژ نزد من بيايد
وي افزود: من و فرزانه از قبل به خاطر برخي مسائل با هم اختلاف و درگيري داشتيم. اما اميدوار بودم اين اختلافات با آمدن وي به اسلو پايان يابد
محرمعلي در ادامه اعترافات خود گفت: سرانجام فرزانه پس از انجام كارهاي اداري، موفق شد به نروژ بيايد. اما از همان روز اول اختلافات قديمي ما سرباز كرد و ما از همان موقع با هم درگير شديم و بالاخره اين اختلافات آنقدر بالا گرفت تا اينكه من دخترم را كشتم
وي افزود: روزحادثه فقط پنج روز از آمدن فرزانه به اسلو مي گذشت وآن روز ما شروع به مشاجره با يكديگر كرديم و در يك لحظه در شرايطي كه به شدت عصبي بودم و هيچ كنترلي روي اعمال و رفتارم نداشتم به وي يورش بردم و دخترم را كشتم
تحقيقات پليس اسلو نشان داده است فرزانه پيش از اين نيز به نروژ آمده، اما هر بار پس از مدت كوتاهي به ايران بازگشته بود.

Nazanin
05-16-2005, 01:10 PM
:lol: :lol:

Taze nemige biya MACHET KONAM, mige biya MACHAM KON lol

Nushabeh
05-16-2005, 01:20 PM

mage kharesh gom shode bere dubai?? tooye havaye sharjjii dubaii badtarin hava ro dare

we have alot of family in Dubai.. mikhat bereh didaneh familamoon dotashoon baby jadid gireshoon umadeh..

Cop
05-16-2005, 01:20 PM
che porro mige biaaaaa lool

Nazanin
05-16-2005, 01:21 PM
:lol:

Hala boro ye machesh kon, afarin

RedWine
05-17-2005, 04:35 AM
Bijan Mortazavi and Moloud Zehtab
June 11 .2005

admission For ticket sales, contact Center Charge at 212.721.6500 or Lincoln Cen type Concert
organization Fertility Research Foundation
location Lincoln Center, Alice Tully Hall located on 65th Street at Broadway

Live concert at Lincoln Center, Alice Tully Hall located on 65th Street at Broadway, New York. Sponsored by Fertility Research Foundation, Masood A. Khatamee, MD, FACOG. For ticket sales, contact Center Charge at 212.721.6500 or Lincoln Center Box Office at 212.875.5050. For VIP ticket sales only ($250 - $150) contact 212.744.5500 or 888.439.2999. Proceeds are to benefit Encyclopedia Iranica.

RedWine
05-20-2005, 04:55 PM
يك* زايمان* عجيب* در تبريز"يك* نوزاد در شكم* نوزاد ديگر به*دنيا آمد
30 ارديبهشت - اعتماد، پزشكان* جنين* مرده*يي* را از شكم* يك* نوزاد 47 روزه* خارج* كردند.

به* گزارش* واحد مركزي* خبر، پاتولوژيست* و عضو تيم* جراحي* بيمارستان* كودكان* تبريز در اين* باره* گفت*: اين* نوزاد پسر همراه* نوزاد ديگري* كه* دختر است* 47 روزپيش* به* صورت* دوقلو در نخستين* زايمان* مادري* 27ساله* در تبريز متولد شد، اما پس* از 45 روز از تولد، پاي* راست* و شكم* نوزاد بشدت* متورم* شد.

دكتر قاسمي* افزود: پزشكان* متوجه* توموري* در داخل* شكم* اين* نوزاد شدند كه* پس* از جراحي* مشخا شد اين* توده* اندام* جنين* ديگري* است*.

وي* افزود: به* احتمال* زياد هنگام* شكل* گيري* دو قلوها، قلوي* سوم* در داخل* حفره* و پرده*يي* كه* نوزاد پسر ايجاد كرده* قرار گرفته* و امكان* رشد كامل* را پيدا نكرده* است*.

به* گفته* اين* پزشك*، حال* نوزاد پسر رضايت* بخش* است* و روز سه*شنبه* از بيمارستان* مرخص مي* شود.

RedWine
05-22-2005, 07:49 AM
مادر معتادي كه به خاطر كشيدن ترياك كودك ۹ ساله خود را به قتل رسانده است به زودي در شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان محاكمه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ما، رسيدگي به اين پرونده زماني در دستور كار پليس جنايي قرار گرفت كه پرستار بيمارستان فياض بخش در تماس تلفني با پليس ۱۱۰ مدعي شد كه كودك ۹ ساله اي به نام امين در اثر شكنجه و كتك خوردن در اين بيمارستان جان باخته است.

بلافاصله مأموران كلانتري در محل حاضر شدند و در بررسي هاي مقدماتي مشخص شد كه پسربچه به نام امين معروف به اميد است و ساعتي قبل توسط مادرش به اين بيمارستان منتقل شده است. پزشك اورژانس در نخستين معاينات به پليس گفت، پسربچه دچار خونريزي مغزي شده است و آثار شكستگي در بدنش مشهود است. به اين ترتيب شهناز (مادر پسر ۹ ساله) با دستور بازپرس ويژه قتل بازداشت شد و تحت بازجويي مقدماتي قرار گرفت. وي در ابتدا مدعي شد كه پسرش در حال بازي كردن، به شدت زمين خورده و در حالي كه بيهوش بوده به بيمارستان آورده شده است. اما با توجه به نوع مرگ امين و تناقض گويي هايي كه شهناز داشت وي به اداره آگاهي رباط كريم انتقال يافت تا تحت بازجويي بيشتري قرار گيرد.

شهناز، زماني كه دريافت هيچ راه نجاتي براي وي وجود ندارد لب به اعتراف گشود و گفت: عصر امروز در حال كشيدن ترياك بودم كه از امين خواستم سيخ ترياك را به من بدهد اما او از اين كار سرپيچي كرد و من كه در حال خودم نبودم عصباني شده و او را به باد كتك گرفتم.

او در بخش ديگري از اظهاراتش به مأموران گفت: روز حادثه، وقتي از دوستم جواد خواستم تا به خانه ام بيايد، پسرم مخالفت كرد اما جواد به خانه ام آمد و هر دو بساط ترياك را رديف كرديم، وقتي پسرم بنا را به ناسازگاري گذاشت، هر دو عصباني شديم و من او را كتك زدم در همان لحظه جواد، از شدت عصبانيت پسرم را بلند كرد و محكم به زمين كوبيد.

RedWine
05-22-2005, 03:38 PM
Anna Ayala, the woman who said she found a human finger in her bowl of Wendy's chili, gives a thumbs up as she waits for a hearing in Las Vegas Justice Court in Las Vegas, Nevada in this file photo from April 26, 2005. The finger she claimed to have found in the chilli has been traced back to an acquaintance of her husband who lost it in an industrial accident, police said.

Nushabeh
05-22-2005, 03:39 PM
cheh zaneh divoooney hasta

Nazanin
05-22-2005, 04:12 PM
Omg, too US mellat RAVANIYAN bekhoda, dige shooresho daravordan.

Nushabeh
05-22-2005, 04:46 PM
midunam .. ajab badbakhtiyeha!

IQ
05-22-2005, 05:03 PM
baraaye inke az hame melat haa injaa hastand. kholaase laaye inhame adam haaye mokhtalef divoone peidaa mishe dige.

RedWine
05-23-2005, 09:17 AM
Saturday June 4, 2005 – "Elam and Agahi" Seminars, seminar # 4 - Steps toward Self-improvement by Dr. Roya Rohani-Rad – Columbia Maryland

This is the forth seminar in this series of workshops that will be presented by Dr. Rohani Rad. These seminars usually will be held on first Saturday of each month and it may change due to unavailability of the meeting rooms at these days. Please visit http://www.iacs-md.org/iacs_topics/committ/cul.html for more information about Dr. Rohani-Rad.

Steps toward Self-improvement: Controlling the addictive behavior (eating, lying, anger, controlling, smoking, or any other uncontrollable behavior that is influencing the quality of our life in a negative way) and controlling fear.

Title: Steps toward Self-improvement by Dr. Roya Rohani-Rad

Language: Farsi

Date & Time: 3-5 PM, Saturday June 4, 2005

Place: Meeting Room

Address: 8610 Snowden River Parkway Columbia, MD 21045

Admission: Free

Direction:

From I95 - Merge onto MD-175 W via EXIT 41B toward COLUMBIA, proceed for 1.9 miles and turn right onto Snowden River Parkway, proceed for 0.5 mile and make a U-turn at April Brook Circle onto Snowden River Parkway.

RedWine
05-26-2005, 06:45 AM
گروه موسيقي كامكارها در ماه اكتبر در مادريد اسپانيا به اجراي برنامه مي پردازد.

اجرا در ازبكستان نيز از ديگر برنامه هاي اين گروه در سال جاري است. گروه كامكارها، چهارم فروردين ماه امسال كنسرت بزرگي را در سالن اودوتوريم رم برگزار كرد و در همايش فرهنگ كردها در ايتاليا نيز هوشنگ كامكار سرپرست اين گروه نمونه هاي مختلفي از مقام هاي اصيل موسيقي كردي را به صورت دي وي دي وسي دي ارائه داد.

اين گروه در شهريورماه سال پيش با اهتمام مركز موسيقي بتهوون دركاخ موزه نياوران برنامه مروري برفعاليت 25 ساله خودرا برگزاركرده بود. آنها در اين برنامه سعي كرده بودند تا سير تكامل تجربيات موسيقايي گروه از ابتدا تا به امروز راارائه كنندقطعات در قسمت اول اجراهاي ساده*تري داشت و به ترتيب به تركيبات و تنظيم*ها و نيز ساختارهاي پيچيده و علمي*تر ي مي*رسيد موتوراى» معروف ترين ترانه كامكارهاجزو اولين آثار آنها نيز در اين برنامه اجرا شد.

پشنگ (سنتور)، ارسلان (عود)، صبا(قيچك)، مريم ابراهيمى (همخوان) كه همسر ارسلان است، بيژن(دف)، ارژنگ (تنبك)، قشنگ (سه تار)، اردشير (كمانچه) و اردوان كامكار (سنتور) اعضاي گروه كامكارها در اين برنامه بودند .

RedWine
05-26-2005, 11:55 AM
Ebi's tour 05

RedWine
05-29-2005, 04:15 PM
June 03, 2005
09:00 PM » PERSIAN HOUSE PARTY
DV8 WILL HOST PERSIAN/INT'L HOUSE PARTY IN SACRAMENTO ON JUNE 3RD AT K BAR

FOR MORE INFO AND TICKETS CALL 916-444-1388 OR VISIT US AT www.shopdv8.com

DJ SEP PERSIAN/INT'L HOUSE

DJ SKITTLES PERSIAN/HOUSE

DJ BEN DEEP HOUSE

DJ MIKE.S HOUSE AND DANCE
- - -
07:00 PM » Rumi Friends - Rumi Night
Dear friends and lovers of Rumi,

on June 4th, we will have another "Night of Rumi".

The program consists of: Poetry, live sufi music, food and drinks. We will have Rumi teachers and dancers.

Date: June 4, 2005

Time: 7PM - 10PM

21 Andrew Drive Tiburon, CA 94920

RedWine
05-30-2005, 12:27 PM
An advertisement in the May 24, 2005 edition of the Bellefontaine (Ohio) Examiner shows Scott Moody in a family-placed entry, congratulating him on his upcoming graduation from Riverside High School in nearby De Graff, Ohio. Moody was one of six people found dead at two separate shooting scenes Sunday, May 29, 2005, west of Bellefontaine. His grandparents, Sharyl and Gary Shafer, referenced in this advertisment, were among those killed.

RedWine
05-30-2005, 03:30 PM
مسواتي سوم" پادشاه كشور آفريقايي سوازيلند دريك مراسم سنتي يازدهمين همسر خود را برگزيد.

يك منبع اينترنتي روزدوشنبه بااعلام اين مطلب نوشت: اين پادشاه ‪ ۳۷‬ساله كه از سه سال پيش همسر جديد ‪ ۲۱‬ساله خود را نامزد كرده بود، وي را نزد ‪۱۰‬ همسر ديگر خود آورده است.

اين ازدواج در حالي صورت مي*گيرد كه نام پادشاه اين كشور بسيار فقير آفريقايي به خاطر اسراف كاري هايش بر سر زبانها افتاده است.

بر اساس همين گزارش، در آوريل گذشته، برگزاري يك جشن سالروز تولد براي مسواتي سوم، خرج هنگفتي را براي اين كشور در برداشت.

وي مدتي پيش مبلغ ‪ ۳۹۰‬هزار يورو براي خريد خودروهاي مدل جديد "بي ام و" به منظور هديه كردن آنها به همسران ونامزدهاي خود اقدام كرده بود.

RedWine
06-02-2005, 12:06 PM
CrossConnections: Collaborations in the Iranian Community.

CCA Center for Art and Public Life invites you to the second public presentation of CrossConnections with visiting artist Taraneh Hemami and visiting scholar Persis Karim. Participating Iranian and Iranian-American artists offer a portrait of the Iranian-American experience in the United States.

June 4–19

Oliver Art Center
California College of the Arts
5212 Broadway
(at College Avenue)
Oakland, CA 94618

RedWine
06-14-2005, 10:53 AM
ايران در آمار زندانيان به رتبه *٢٠ در ميان *١٤٠ كشور جهان رسيد

سازمان زندانها با اعلام وجود ٣٧ تا ٣٩ درصد تكرار جرم در كشور گفت:* ايران در بين ١٤٠ كشور جهان به لحاظ آمار زندانيان از رتبه ١٠ در سال ٨٠ به رتبه ٢٠ در سال جاري صعود كرده است.

در كارگاه آموزشي آشنايي با مباني آموزش از راه دور در سازمان زندانها با اعلام آمار ١٣٥ هزار نفري زندانيان كشور اظهار كرد: به ازاي هر ١٩٢ نفر در ١٠٠ هزار نفر جمعيت، زنداني در كشور وجود دارد كه اين رقم در سال ٨٠، ٢٨٠ نفر در ١٠٠ هزار نفر بوده است.

به گفته معاون فرهنگي تربيتي سازمان زندانها حدود ٥/٢ درصد زندانيان داراي تحصيلات بالاي ديپلم بوده و بيش از ٩٥ درصد آنها تحصيلات زير ديپلم دارند و بعلاوه حدود ٦٥ درصد ورودي*هاي فروردين سال جاري به زندانها تحصيلات بين ابتدايي تا ديپلم دارند.

RedWine
06-15-2005, 02:53 AM
IFWC and Payvand present

R O O Z - E - P E D A R
Father’s Day Celebration
June 19, 2005

Visiting world-renowned pianist from Milan, Italy

Novin Afrouz

Le Petit Trianon Theatre
72 North 5th Street
San Jose, CA 95112

RedWine
06-16-2005, 02:52 AM
Sport persian event in USA.

RedWine
06-17-2005, 03:56 PM
يک ايرانی در آلمان خود و دوست دخترش را کشت
25 خرداد - بی بی سی، در جريان يک تيراندازی ميان پليس و يک ايرانی مظنون، چند مامور پليس هامبورگ زخمی و ايرانی مورد ظن خود و دوست دخترش را کشت.

RedWine
06-20-2005, 03:15 PM
زنم بوي بد مي*دهد...!

«14 ساله كه دارم باهاش زندگي مي*كنم. ديگه خسته شدم. ديگه نمي*تونم به اين زندگي ادامه بدم. واقعاً نمي*تونم.» زن چاق و ژوليده بود. مرتب گريه مي كرد. التماس مي*كرد: «من نمي*خوام زندگيم خراب شه، دخترم را دوست دارم.»

مردنگاهي از سر ترحم به همسرش انداخت و سرش را تكان داد و به قاضي گفت: «حاج آقا به مرتضي علي اگر راهي بود كه بازهم بتوانم تحمل كنم و طلاقش ندهم اين كار را مي*كردم اما نمي*تونم. من در اين 14 سال جرأت نكردم يك نفر را به خانه*ام بياورم. حتي باجناقم كه از دوستان صميمي من است و اصلاً خود او باعث ازدواج ما شده تا به حال يكبار به خانه*مان نياورده*ام.»

همه متعجب شده بودند. ظاهر زن مشكل زيادي را نشان نمي*داد. فقط كمي چاق بود و البته اگر خوب دقت مي*كردي شكل صورت ونوع حرف زدنش شبيه بيماران تالاسمي بود. اما مشكلات زندگي را نمي*شد از روي ظاهر آدم*ها حدس زد: «مي*دانيد من اول كه به خواستگاري شهره رفتم. فكر نمي*كردم مشكلي داشته باشد. ظاهرش كه چيزي نشان نمي*داد و خانواده*اش نيز حرفي نزدند. خانواده شهره خيلي مومن و با شخصيت هستند و من اصلاً گمان هم نمي*كردم كه بخواهند به من دروغ بگويند. راستش را بخواهيد تمام اين 14 سال نيز فقط به خاطر اين*كه خانواده خوب و مومني داشت صبركردم و گفتم بلكه خوب شود اما نشد. شهره هم زن خوب و مومني است اما مشكل دراينجاست كه او بيمار است و اساسي*ترين مسئله بيماري او عدم رسيدگي به نظافت و بي*توجهي به خانه است. شايد شما فكركنيد عجب مرد بي*معرفتي است، مي*خواهد زنش را مثلاً به خاطر كمي خاك كه به روي ميز وصندلي نشسته طلاق بدهد ولي باور كنيد منظورمن از نظافت اين*چيزها نيست. دلم مي*خواهد يك دفعه به خانه ما بياييد، از بوي گند نمي*توانيد نفس بكشيد. من دو روز سركار مي*روم و مجبورم يك روز مرخصي بگيرم تا كارهاي خانه را انجام بدهم.

محمد سرش را به زير انداخته بود و قطرات اشك از گوشه چشمانش سرازير بود. ادامه اين وضع ديگر برايش ممكن نبود. قاضي هم اين موضوع را مي*دانست پس پرونده به شعبه انتقال يافت تا حكم نهايي آنجا صادر شود. مطمئناً حكم نهايي اين پرونده طلاق است اما حكم نهايي پرونده شهره چيست؟ ما هم نمي*دانيم. خانواده*اي كه از دست او خسته شده بودند، رهايش كردند و با اين كار خانواده ديگري را نيز ويران كردند و شايد اگر دختر اين خانواده نيز بهبود پيدا نكند روزي او هم گرفتار ناكامي*هاي مادر شود، البته ناخواسته و ندانسته.

saba_s
06-21-2005, 12:48 AM
por dar amadtarin shakhsiathaye mashhure donya

هر هفته ۳۰ ميليون نفر برنامه خانم وينفری را تماشا می کنند و گمان می رود او در ۱۲ ماه گذشته ۲۲۵ ميليون دلار درآمد داشته است.

1-اوپرا وينفری
http://img.photobucket.com/albums/v472/solitaire8868/oprah.jpg
۲-تايگر وودز
http://downloads.redjupiter.com/users/images/newpeople/Tiger.jpg
۳-مل گيبسون
http://www.igf-1.info/Pics/Mel%20Gibson.jpg
۴-جورج لوکاس
http://www.film-foundation.org/images/board/lucas.jpg
۵-شکيل اونيل
http://www.sporever.fr/mediastore/sporever/photos_sporever/basket/NBA/LAKERS_Oneal_Shaq_Balle_PAN.jpg
۶-استيون اسپيلبرگ
http://www.sharghnewspaper.com/830905/html/068904.jpg
۷-جانی دپ
http://www.indosiar.com/v2/sinema/images/a_031013_johny_depp.jpg
۸-مدونا
http://www.trendystyle.net/beauty/look_vips/images/trucco_madonna.jpg
۹-التون جان
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2004/12/109366_thum.jpg
۱۰-تام کروز

http://parangaricutirimicuaro.blogspot.com/tom-cruise-school.jpg

Cop
06-21-2005, 09:43 AM
ahhhhhhh saba chera ta naafare 11 naneveshti!! akhe man nafare 11 hastam to in list!!! zooret gerefte man to in list hastam ha!! :lol:

RedWine
06-24-2005, 04:55 AM
مرد 37 ساله*اي در «اسلام *آباد غرب» در پي ناكامي در ازدواج با دختر مورد علاقه*اش در يك اقدام جنون*آميز پس از به قتل رساندن دختر به زندگي خود نيز پايان داد.

«فرهاد - پ» ساكن شهرستان «اسلام*آباد غرب» چندي پيش به خواستگاري دختري به نام «آرزو - الف» رفت اما هر بار با مخالفت پدرش «لطف*اله» روبه*رو شد.

«فرهاد» پس از اين اتفاق در يك اقدام جنون*آميز تصميم به قتل دختر گرفت و سرانجام در ساعت 21 و 50 دقيقه ديروز در حالي كه سلاح كلت كمري را كه از قبل تهيه كرده بود در دست داشت به درب منزل دختر رفته و پس از اينكه «آرزو» در مقابل در ظاهر *شد، با شليك دو گلوله او را به قتل *رساند و سپس در همان محل با شليك يك گلوله به زندگي خود نيز خاتمه داد.

ماموران انتظامي پس از اطلاع از اين حادثه دو جسد را به سردخانه منتقل كردند.

RedWine
06-25-2005, 07:14 PM
Shahram Shabpareh and Black Cats

Event Type
Concert
Date And Time
8:00 PM Sunday, Jul 24
Event Area
Los Angeles
Event Location
Kodak Theatre
Description
Hollywood, CA.
Contact Info
Tel: 323.308.3600 Kodak Theatre 6801 Hollywood Blvd Hollywood, CA 90028
---
Siavash Live in Concert

Event Type
Concert
Date And Time
8:12 PM Sunday, Jul 24
Event Area
Los Angeles
Event Location
Alex Theatre
Description
Siavash Live in Concert July 24th, 2005 Alex Theatre 216 N. Brand Ave. Glendale, California 91203 For Ticket info call 818-710-6929 818-243-2539 You can purchase tickets online at http://www.alextheatre.com For more details visit http://www.siavash.com
Admission Fee
$30.00
info@siavash.com
Website
http://www.siavash.com
Contact Info
http://www.alextheatre.com

RedWine
07-20-2005, 10:39 AM
"Banou"

Invites you to attend
A dinner reception celebrating with the organizers of the
Persian Parade

"Proceed of this event will be donated to the Persian
Parade 2005"

Monday, August 16, 2004
8:00 pm to 1:00 am

Music by: Shahrokh Vafa

Hilton Hotel
Fort Lee, New Jersey
(201) 461-9000

Tickets: $60 Per Person

For more information please contact:

Mahin Khatamee (201) 767-1515
Parvaneh Mahanian (201) 224-2301
Fahimeh Khansari (201) 236-9299
Nasrin Ameri (201) 934-9740
Giti Zandi (201) 327-4622

No tickets will be sold at the door
Please no children under 12

RedWine
07-21-2005, 08:00 PM
09:00 PM » Dj Saman and ANDY live in Concert in Ottawa- July 22, 2005
Dj Saman And Andy live in concert in Ottawa

July 22, 2005

Hotel Hilton Casino

Tickets : $25 for students , $30.00 for adult in Advance

$40.00 @ door.

For more information please visit:

www.Tehran911.com

Or Click on the Link below:

http://www.tehran911.com/events.htm

RedWine
07-26-2005, 09:29 PM
ARASH CONCERT

Event Type
Music
Date And Time
8:00 PM Friday, Aug 26
Event Area
Stockholm
Event Location
Concert Hall
Description
Biggest Concert ever! Arash is in town at the Malmö Festival.
Admission Fee

Contact Info
MORE INFO or for RESERVATIONS: 040-680 2151

RedWine
07-31-2005, 01:12 PM
Event Type
Poetry

Date And Time
5:30 PM Sunday, Aug 21

Event Area
Raleigh

Event Location
Chapel Hill Public Library, 100 Library Dr

Description
Program: Life and Works of Forough Farokhzad (Part III) Without doubt, Forough is the most celebrated female poet in Iran. Let's cherish our rich culture by celebrating her short but extremely rich life. Date: Sunday August 21, 2005 Time: 5:30 - 7:45 PM - Please be on time and bring an interested friend. Location: Chapel Hill Public Library, 100 Library Dr. Chapel Hill, NC 27514 Agenda: Part one: - Introduction - Forough's poems in her own voice - Documentary film about Forough's works in cinema Part two: - Poetry readings from your favorite poet. Bring your favorite poems to share. - Discussion about the next session Direction from RDU: From 40 W, Take Exit 270 towards Chapel Hill (This will put you on 15-501 South). If you stay on your right lane, after about 2 miles this will take you directly to Franklin St. At the 3rd traffic light in Franklin St. turn right onto Estes Dr. Library Dr. is the first street on you right. Go to the end of the road and park in front of the Library and come downstairs. Contact: Sanaz at: (919) 395-2806
Admission Fee
Free

nazikite@yahoo.com

Website
http://www.icsnc.org

RedWine
08-06-2005, 01:57 AM
THOUSANDS EXPECTED AT THE PERSIAN HARVEST FESTIVAL IN ORANGE COUNTY, CA

IRVINE, CA – July 31, 2005 – the Network of Iranian-American Professionals of Orange County (NIPOC) on behalf of the Southern California based Persian Community announces the 10th Annual Persian Harvest Festival of Autumn (Mehregan) on October 1 – 2, 2005.

The 10-year anniversary, this two-day event will attract more attendees than ever this year. Many national, state, and local community and political leaders are expected at the festival. Mehregan (pronounced ‘meh-re-gahn’), is a celebration of nature honoring the ancient Persian Goddess Mehr, the spirit of love, knowledge and commitment.

This two-day outdoor family event celebrating nature and the seasons, is a showcase of many aspects of Persian culture from exhibits, art, pop and traditional music, folk dance, crafts, ancient sports, live performances, movies, children's activities and exotic food.

Held at the Orange County Fair & Exposition in Costa Mesa, this event grows more popular each year with thousands of visitors. Over 100 exhibitors sell everything from intricate Persian rugs, Authentic Persian Food to modern art.

This festival is organized by the Persian Community Volunteers of Southern California as a nonprofit event. Hundreds of people in the county's large Persian community volunteer their time and talents to bring Orange County the sights, sounds and tastes of ancient Persia and modern Iran.

Further information is available at www.nipoc.org Or by calling (949) 851-3993.

Cop
08-06-2005, 10:21 AM
nice

RedWine
08-14-2005, 07:36 PM
Arash in Concert

--------------------------------------------------------------------------------

Event Type
Concert
Date And Time
8:00 PM Friday, Aug 26
Event Area
Malmö
Event Location
Stora scenen
Description
Biggest Concert ever! Arash is in town at the Malmö Festival Location: Stora scenen
Admission Fee
FREE

Cop
08-14-2005, 07:53 PM
kodom keshvar?

RedWine
08-14-2005, 09:17 PM
Sweden Malmö :)

RedWine
08-19-2005, 10:15 PM
HAMSA Middle East Festival

Event Type
Festival

Date And Time
12:00 PM Saturday, Aug 27

Event Area
Chicago

Event Location
Lincoln Park

Description
We will transform a Chicago city park into a Middle Eastern bazaar showcasing the instrumental and vocal music, dance, visual and culinary art and literature from the Middle East and North Africa. This will be an open festival for the City of Chicago, engaging people of all ages to experience a taste of the region through its art and food. Local vendors will sell Middle Eastern and North African wares and local Middle Eastern and North African restaurants will have food booths from which people can purchase samples of regional food. A Children’s Tent will provide visual arts, drumming and dance workshops along with performance art geared for a younger audience. Camel rides will be available.
Admission Fee

Donations
info@gatc.org

Website
http://www.gatc.org

Contact Info
Food, Drinks, CD’s & Commemorative T-shirts for sale Camel rides with souvenir photos for sale Saturday: Noon – 9 PM Sunday: Noon – 7 PM Main Stage Performers: Pharoah’s Daughter, Sharq Arabic Music Ensemble(Boston), The Hamsa Arab-Jewish Fusion Project, Omar Farouk, Alberto Mizrahi and Howard Levy, Shahin (Shahin & Sepehr) and our world-class headliners, Israeli Musician Yair Dalal who performed at the 1994 Nobel Peace Prize ceremony and Palestinian Musician Naser Musa with his own unique set of impressive accolades. They will collaborate to compose and perform an original piece of music commissioned specifically for the Genesis festival finale, in which they will be featured alongside the Chicago Classical Oriental Ensemble. Children’s Tent: Pharoah’s Daughter Patricia Hruby Powell – storyteller Drumming workshop Calligraphy workshop Rajeen Palestinian Debka Troupe The Assyrian Hakkery Cultural Dance Group Genesis at the Crossroads - Bridging cultures in conflict through the arts

RedWine
10-11-2005, 06:40 PM
ماجراي* پسرمعتادي* كه* جسد پدرش* را در يخچال* پنهان* كرده* بود
پسر معتادي* كه* پدر خود را خفه* كرده* و جسدش* را در يخچال* خانه* پنهان* ساخته* بود با رضايت* خانواده* از اعدام* نجات* يافت* و به* سه* سال* حبس* محكوم* شد. اين* حكم* به* تاييد قضات* ديوان* عالي* كشور رسيد.

اين* جوان* 19 ساله* كه* مصطفي* نام* دارد چندي* پيش* در شعبه* 74 دادگاه* كيفري* تهران* محاكمه* شد و به* قضات* گفت*: پدرم* هميشه* مرا اذيت* مي*كرد وقتي* 13 ساله* بودم* مرا از خانه* بيرون* كرد. چهارسال* تمام* در قلعه* حسن* خان* كارتن* خوابي* مي*كردم*. از همانجا بود كه* معتاد شدم*.

براي* تامين* مخارج* اعتيادم* بايد از يك* راهي* پول* در مي*آوردم*. در اين* مدت* مادرم* از پدرم* جدا شده* بود و با برادر و خواهرهايم* جداگانه* زندگي* مي*كرد. پدرم* در خانه*يي* در شهرك* وليعصر تهران* تنها زندگي* مي*كرد و تا دو سال* پيش* آشپز شركت* پاكسان* بود، ولي* از آنجا هم* اخراجش* كردند. از مدتها پيش* بيكار بود و با پولي* كه* به* او داده* بودند، زندگي*اش* را اداره* مي*كرد. من* هم* به* سراغش* مي*رفتم* و هرطوري* بود از او پول* مي*گرفتم* و مي*خواستم* تلافي* بدبختي*هاي* دوران* نوجواني*ام* را برسرش* در آورم*.

دوست*هاي* معتادم* را به* خانه*اش* مي*بردم*. آنجا را پاتوق* كرده* بوديم* و دختر فراري*ها را به* آنجا مي*برديم* ولي* پدرم* هميشه* از اين* وضع* ناراحت* بود. روز حادؤه* دوباره* سر مواد و پول* و... با او درگير شدم*. ساعتي* از زمان* مصرف* موادم* گذشته* بود و هيچ* چيز نمي*فهميدم*. يك* چاقو از جيبم* در آوردم*، يك* سيم* و يك* كمربند هم* تهيه* كردم* و گفتم*: «مي*خوام* بكشمت* مي*خواهم* ازتو انتقام* بگيرم*.»

پيرمرد بيچاره* انگار ترسيده* بود و هيچ* چيز نمي*گفت*. با بي*رحمي* تمام* دستهايش* را بستم*، بعد پاهايش* را هم* با كمربند محكم* بستم* و سيم* را دور گردنش* انداختم*. آنقدر فشار دادم* تا كبود شد و مرد. بعداو را بردم* كنار يخچال*، طبقه*هاي* يخچال* را در آوردم* و جسدش* را داخل* آن* انداختم*. پس* از قتل*، چند شبي* آنجا خوابيدم* تا اينكه* تلفن* كردم* به* برادرهايم* و گفتم*: پدرم* را كشتم*، اگر اذيتم* كنيد شما را هم* مي*كشم*!

بعد از پايان* محاكمه* قضات* شعبه* 74 دادگاه* كيفري* به* شور نشستند و اين* پسر جوان* را به* قصاص* )اعدام*( محكوم* كردند، اما چند روز بعد خانواده* مرد مقتول* در دادگاه* حاضر شدند و اعلام* بخشش* كردند. بدين* ترتيب* اين* پسرجوان* از مرگ* نجات* يافت* و به* سه* سال* حبس* محكوم* شد.

حكم* صادره* به* ديوان* عالي* كشور فرستاده* شد و قضات* ديوان* اين* حكم* را تاييد كردند.

Cop
10-12-2005, 01:43 PM
holly cow

RedWine
10-13-2005, 07:55 PM