Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diego Armando Maradona

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diego Armando Maradona

Maradona is in Madrid/Spain now. read the next post pls.
    Last edited by Rasputin; 11-19-2005, 04:52 AM.

ديگو مارادونا دوشنبه به مادريد رفت تا دوستان قديمي را ببيند و بار ديگر به جهان فوتبال وارد شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرنگاران و عكاسان فراواني در فرودگاه باراخاس مادريد براي آمدن مارادونا از كوبا لحظه*شماري مي*كردند. بيرون بردن اسطوره*ي فوتبال آرژانتين از فرودگاه پانزده دقيقه زمان برد.

ديگو مارادونا در نشست خبري پايتخت اسپانيا گفت:« اينجا آمده*ام تا رونالدو، روبرتو كارلوس را ببينم و با آريگو ساچي حرف بزنم اين مرد را زماني كه در ايتاليا بودم مي*شناختم. واندرلي (لوگزامبورگو) را هم ملاقات خواهم كرد.»

رئال مادريد برزيلي*هاي فراواني دارد. رونالدو، روبرتو كارلوس بازيكنان تيم ملي برزيل در گروه مادريدي بازي مي*كنند. لوگزامبورگو هم سرمربي اين تيم است.

كاپيتان پيشين آرژانتين آرزو دارد به دنياي توپ گرد و ميدان سبز بازگردد:« مي*خواهم هنگامي كه اينجا هستم به جهان فوتبال بازگردم و اميدوارم به بارسلونا بروم و رونالدينيو را ببينم. همچنين دوست دارم بازي اتلتيكو مادريد را در جام حذفي تماشا كنم.»

مارادونا بيماري و اعتياد به كوكايين را پشت سر گذاشته است. او 1997 كفش*هايش را آويزان كرد.

ديگو مارادونا كه پيش از عمل جراحي در كلمبيا يكصد و بيست و يك كيلوگرم وزن داشت به خبرنگاران گفت كه بيست و هفت كيلوگرم از وزنش را از دست داده و اين روند ادامه خواهد داشت:« اميدوارم به هفتاد و پنج كيلوگرم برسم. سلامتي چيزي است كه فرزندانم، مردمي كه من را دوست دارند و خودم به آن نياز داريم.»

سال پيش ديگو مارادونا براي بيماري قلبي خود يك هفته در بيمارستان بستري بود و با مرگ دست و پنجه نرم مي*كرد.

سپتامبر ستاره*ي آرژانتيني در جام جهاني 1986 به كوبا بازگشت تا براي هميشه كوكايين را رها كند.

ديگو مارادونا درباره*ي شرايط خود گفت:« خوب شده*ام اما به طور كامل درمان نشده*ام. اين نبرد هميشگي است. آرزو دارم مردم درك كنند كه اشتباه*هايي در زندگي انجام داده*ام اما، بدانيد كه پدر و مادر بايد الگوهاي حقيقي در زندگي باشند نه بت*ها و اسطوره*ها.»

ابرستاره*ي بارسلونا در سال*هاي 1982 تا 1984 از اين كه گروه نخست منطقه*ي كاتالان پس از شش سال به جام قهرماني اسپانيا نزديك شده خوشحال است:« فكر مي*كنم فرانك رايكارد با اين تيم كار بزرگي انجام داده است. گروه هماهنگ با بازيكنان بي*نظير مانند رونالدينيو و مهاجم بزرگي مانند ساموئل اتوئو دارد. براي من بي*ترديد رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است.»

مارادونا درباره*ي پذيرفتن حرفه*ي مربيگري در تيم*هاي پايه*اي بوكاجونيورز به خبرنگاران گفت:« با سران باشگاه در حال مذاكره هستيم. اين حرفه را دوست دارم. علاقه*اي ندارم در فوتبال حرفه*اي درگير شوم اما، دوست دارم با تيم* فوتبال جوانان كار كنم.»
    Last edited by Rasputin; 11-07-2006, 12:32 PM.

Comment

shabihe Fatoallah Yazdi Pirouz Ahour Khaleghi Hakhaamaneshi Hakha mimoone.

Comment

eee key rishesho zad?!! tooye foroodgah ke oomad ba riish bood lol key rishesho zad! shayad ax ghadimie??

Comment

vaghti raft vared fordgah shod sary raft wc keh rishesh ro bezaneh.lol

Comment

chand ta axe digeh az Maradona...
            Last edited by Rasputin; 11-19-2005, 04:52 AM.

Comment

man nemidoonam cheraa yek ghiyaafe dige hamishe too zehnam bood.

Comment

Manam IQ. I'm very disappointed. Hamishe fekr mikardam taraf kheili khosh ghiyafas.

Comment

are manam hamin tor!!!!!!!!!

Comment

Comment

Hala zanash khoshgel boodan. Kasi ke zesht bashe, zane khoshgel tarafo khoshgel nemikone ke.
                      Shayad ghablan ghiyafash behtar boode (man nemitoonam nazar bedam chon ta hala nadide boodamesh), vali he couldn't have been THAT good looking.
                      Hala age shekamesho aab kone o ye kam be khodesh berese mitoone behtar beshe.

Comment

marde zibai kojaa boode, mexico?

Comment

Comment

in alan dar marhale alaj hast... motade be cocaien! patoghesh CUBA bood ba philip castro raees jomhoore cuba... bara hamin alan in shekli shode

PS. eee RedWine nandazesh gardane barcelona!!

inam axe javoonish :P

signature man ham goode
                            Attached Files

Comment

ok injaa ghiyaafash 1 zare behtare.

Comment

Working...
                              X