Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vahid Hashemian

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vahid Hashemian

Vahid Hashemian signs for Hannover

Source: www.hannover96.de , www.hashemian.net

The 28 year old Iranian forward, who is coming from Bayern Munich, has signed today a contract for three years with 96.
    Hashemian played 78 Bundesliga games for Bayern Munich, VfL Bochum and Hamburger SV and has scored 26 goals. All the best to Vahid Hashemian with The Reds!!!
    Attached Files

cheraa kasi iran nemimoone. ey baa baa.

Comment

Agha Ki Gole Emshabe Vahid Be HSV Ro Did...Damesh garm
      Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

Comment

Etefaghan Ghable Bazi Gofte Bud Ke Mehdi ro Daste Khali Mifrestam khune

Comment

هاشميان ذخيره برداريچ شد

درخشش توماس برداريچ، مهاجم تيم فوتبال هانوفر باعث ايجاد فشار به وحيد هاشميان و نيمكت‌نشيني وي شده است.

به نقل از سايت كيكر، برداريچ كه در دوره حضور پتر نوي‌روور، سرمربي سابق تيم در بيشتر موارد بازيكن ذخيره و نيمكت نشين وحيد هاشميان بود، با حضور ديتر هكينگ، سرمربي جديد به صورت بازيكن فيكس درآمده و مهاجم ايراني را نيمكت نشين كرده است.
          برداريچ، مهاجم سابق تيم ملي آلمان در اولين ديدار هفته چهارم بوندس ليگا به همين دليل در تركيب اصلي قرار گرفت و وحيد هاشميان روي نيمكت فرستاده شد.
          برداريچ با دو گلي كه در ديدار با ولفسبورگ به ثمر رساند، نه فقط خوش درخشيد؛ بلكه كنار اشتاينر برابر ولفسبورگ خوب ظاهر شد و سبب شد هكينگ براي تشكيل خط حمله تيم به فكر برداريچ و اشتاينر باشد تا هاشميان كه تاكنون زحمات زيادي براي تيمش كشيده است.
          به همين دليل برداريچ موقعيت خود را در تيم مستحكم كرد و هاشميان مجبور شد به عنوان نيروي ذخيره، در دقيقه 90 به ميدان آيد.

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

موقعيت حساس لژيونر ايراني هانوفر

براي بازي با بايرلوركوزن هاشميان در تركيب اصلي نيست

وحيد هاشميان، مهاجم ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان در تركيب اصلي بازي فرداي (شنبه)‌ تيمش مقابل بايرلوركوزن قرار ندارد.

به نقل از كيكر،ديتر هكينگ سرمربي جديد تيم هانوفر تصميم ندارد تا دست به تركيب خط حمله موفق هفته قبل خود مركب از برداريچ و اشتاينر بزند.
            اين گزارش حاكيست، مطابق اعلام كيكر هاشميان احتمالاً در نيمه دوم بازي با بايرلوركوزن به تركيب اصلي تيمش راه مي يابد.
            كيكر تركيب اصلي بازي تيم هانوفر براي بازي خانگي با بايرلوركوزن را اين چنين اعلام كرده است:
            دروازه بان: انكه
            خط دفاع : چرندلو،وينيسيوس، سوراف،تارنات
            خط مياني: لالا،باليچ، هوستي، بروگينگ
            خط حمله: اشتاينر، برداريچ

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

هاشميان سي دقيقه بازي كرد

وحيد هاشميان، مهاجم ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان بخت بازي در هفته پنجم رقابت هاي دسته اول بوندس ليگاي آلمان را پيدا كرد.

به نقل از كيكر، هاشميان كه نامش توسط "ديتر هكينگ" سرمربي جديد هانوفر، به عنوان بازيكن اصلي در تركيب تيمش مقابل بايرلوركوزن، قرار نداشت، در نيمه دوم اين بازي توانست فرصت حضور در ميدان را پيدا كند.
              او در دقيقه 60 بازي به جاي بروگينگ وارد ميدان شد تا توان تهاجمي تيمش در كنار توماس برداريچ و اشتاينر افزايش پيدا كند.
              با اين حال در ديداري كه به تساوي يك بريك منجر شد، هاشميان نتوانست طي مدت سي دقيقه حضور خويش در ميدان، گلي را به ثمر برساند.
              اين گزارش حاكيست هانوفر در زماني كه هاشميان را در تركيب خود ديد، بخصوص در ضربات پنالتي قوي تر عمل كرد.
              او درعين حال يك بار توسط اشتاينر در موقعيتي نزديك به گل قرار گرفت .
              آمار و ارقام مربوط به ياران هاشميان
              ...............................................
              تركيب هانوفر مقابل بايرلوركوزن :
              انكه- چرندلو- وينيسوس- باليچ- آندرسون- شروتر- هوستي- يانكف- بروگينگ-برداريچ- اشتاينر
              سرمربي:ديترهكينگ
              تعويض هاي هانوفر:
              60: تروست به جاي شروتر
              61: هاشميان به جاي بروگينگ
              73: يندرسيك به جاي آندرسون

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در هفته ششم بوندس ليگا

هاشميان باز هم نيمكت‌نشيني را تجربه مي‌كند

وحيد هاشميان، مهاجم ايراني تيم فوتبال هانوفر در هفته ششم بوندس ليگاي آلمان بايستي همچنان نيمكت‌نشيني را تجربه كند.

به نقل از كيكر، وحيد هاشميان در نخستين بازي هفته ششم كه امشب در شهر دورتموند مقابل بروسيا انجام مي گيرد، همچنان روي نيمكت ذخيره خواهد نشست.
                ديتر هكينگ، سرمربي هانوفر از وجود زوج اشتاينر و برداريچ استفاده مي كند. به همين دليل مهاجم ايراني مجبور است كنار گولتس، ينسن، فارن هورست، چرندلو، مارينكه، شروتر، ديتوالد، هانه و مونته بال روي نيمكت بنشيند تا احتملا در نيمه دوم بازي به عنوان يك مهاجم تازه نفس به ميدان بيايد.
                كيكر تركيب تيم هانوفر را در بازي امروز با دورتموند به شرح زير اعلام كرد:
                انكه
                اندرسون
                وينسيوس
                سوراف
                تارنات
                لالا
                باليچ
                هوستي
                يانكف
                اشتاينر
                برداريچ

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

هکينگ* از من* تشکر کرد هاشميان: «ذخيره* طلايي» دوباره* زنده* شد

وحيد هاشميان* بار ديگر به* روزهاى* اوج* بازگشته* و به* يکى* از تأثيرگذارترين* مهاجمان* بوندس*ليگا بدل* شده* است، او در شرايطى* که* هانوفر از ميزبان* قدرتمند دورتموندى* عقب* افتاده* بود به* زمين* آمد و روند بازى* را به* نفع* مهمان* تغيير داد. با او گفتگويى* انجام* داديم* که* گزيده*اى* از آن* را در زير مى*خوانيد:
                  آقاوحيد دوباره* گل* کاشتى*
                  من* در سه* بازى* گذشته* هانوفر نيمکت*نشين* بودم* و همين* موضوع* انگيزه* من* را دوچندان* کرد تا توانايى*هايم* را به* هکينگ* ثابت* کنم*
                  عکس*العمل* سرمربى* هانوفر بعد از بازى* چه* بود؟
                  خيلى* خوشحال* بود. پيش* من* آمد و از من* تشکر کرد، به* من* گفت* کمى* نگران* خط* حمله* تيم* بودم* اما تو خيال* من* را راحت* کردي.
                  پس* از آنکه* تو نيمکت*نشين* شدي، برداريچ* جاى* تو را در ترکيب* ثابت* هانوفر گرفت، فکر مى*کنى* پس* از اين* بازى* دوباره* به* ترکيب* اصلى* برگردي؟
                  من* تمام* تلاشم* را مى*کنم* تا جايگاه* از دسته* رفته*ام* را باز پس* گيرم* اما اگر واقع*بين* باشيم* برداريچ* هم* عملکرد خوبى* داشته، او در دو بازى* قبلى* سه* گل* به* ثمر رسانده* است.
                  يعنى* فکر مى*کنى* نيمکت* نشينى*ات* ادامه* خواهد داشت؟
                  اين* به* نظر سرمربى* بستگى* دارد اما فکر نمى*کنم* که* اين*طورى* باشد، با اين* حال* من* بايد به* بهترين* نحو تمرين* کنم* و در بازى*هاى* آينده* به* گلزنى*هايم* ادامه* دهم* تا هکينگ* را متقاعد کنم.
                  پس* از سه* شکست* پى*درپى* هکينگ* جانشين* نوى*روور شد، به* اعتقاد تو عملکرد کدام* بهتر بود؟
                  نوى*روور تفکرات* تهاجمى* داشت* و کمى* به* خط* دفاعى* کم* توجه* بود اما هکينگ* خط* دفاعى* را ترميم* کرد و حالا تيم* نتايج* بهترى* مى*گيرد.
                  و شما از زمانى* که* هکينگ* هدايت* هانوفر را بر عهده* گرفت* ديگر نباخته*ايد؟
                  بله، البته* من* منکر زحمات* نوى*روور نمى*شوم* او پارسال* نتايج* خوبى* با هانوفر گرفت، در هر صورت* هر دو مربى* انديشه*هاى* منحصربه*فردى* دارند.
                  مى*دانى* که* نشريه* بيلد بار ديگر به* تو لقب* ذخيره* طلايى* داد؟
                  بله، به* خاطر اينکه* در بازى* قبلى* هم* در حالى* که* يک* بر صفر عقب* افتاده* بوديم* به* زمين* آمدم* و پايه*گذار گل* تساوى* بازى* شدم، اين* بازى* هم* که* يک* گل* زدم* و يک* پاس* گل* دادم، باور کنيد بازى* کردن* در وست*فالن* واقعاً* وحشتناک* است* و تساوى* گرفتن* از اين* تيم* در خانه*اش* نتيجه* ايده*آلى* است.
                  پس* «ذخيره* طلايي» بازتاب* ويژه*اى* داشت*
                  يکى* از نشريات* شهر هانوفر نوشت* «ژوکر دوباره* زنده* شد»
                  ژوکر؟!
                  اينجا به* ذخيره*اى* که* گلزنى* کند مى*گويند ژوکر و من* آن* زمانى* که* در بوخوم* بودم* به* عنوان* ژوکر فصل* معرفى* شدم* يعنى* ذخيره* طلايي.
                  چه* آينده*اى* را براى* هانوفر پيش*بينى* مى*کني؟
                  ما در ابتداى* ليگ* با هم* هماهنگ* نبوديم* اما با گذشت* زمان* هماهنگ*تر شديم* و ترديد ندارم* که* در آينده، بهتر هم* خواهيم* شد.
                  از تيم*ملى* خبر داري؟
                  گويا با حضور تيم*ملى* يک* تورنمنت* چهارجانبه* در اردن* برگزار مى*شود.
                  با تيم*ملى* خواهى* بود؟
                  نه، گويا لژيونرها هيچکدام* نخواهند بود.

Last edited by Rasputin; 10-02-2006, 03:22 AM. Reason: Fixed The Reply (Font Problem)

Comment

karesh doroste

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

akharsha

Comment

روزنامه هانوفرشه سايتونگ از وحيد هاشميان، مهاجم ملي پوش و ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان، به عنوان بازيكن شاخص و طلايي ياد كرد.

اين روزنامه چاپ شهر هانوفر نوشت: هاشميان در اوقاتي كه معمولاً به عنوان بازيكن تعويضي تاكنون در دوران حضور در بوندس ليگا به زمين آمده ، همواره با زدن گل موفق نشان داده است.

اين روزنامه با اشاره به بازي هاشميان در ديدار برابر بروسيا دورتموند، در عين حال از او به عنوان مهاجمي ياد كرد كه در حال حاضر نمي*خواهد نيمكت نشين باشد و به عنوان يار تعويضي به ميدان بيايد، بلكه خواهان اين است كه بتواند در تركيب اصلي تيم هانوفر به ميدان رود و قادر شود براي تيمش در نقش بازيكن ثابت انجام وظيفه كند.

اين روزنامه آنگاه از قول هاشميان آورده است: "وقتي از طرف ديتر هكينگ، سرمربي تيم به من گفته شد به ميدان بروم و براي دقايقي براي تيم بازي كنم، باخودم گفتم به زمين مي روم و توانايي*ام رانشان مي*دهم."

هاشميان افزوده است: "براي اين منظور مي خواستم نشان دهم مي توانم بيشتر از حد يك بازيكن تعويضي براي تيم بازي كنم. گلي هم كه به ثمر رساندم، در اين جهت بود."

مهاجم ايراني و سي ساله تيم هانوفر در پايان اظهار كرد: "چنانچه حضور در زمين به ميل من بود، دوست داشتم از همان ابتدا به زمين بيايم و بازي كنم.

Comment

در پي گلزني به بروسيا دورتموند

هاشميان: دلم مي*خواهد از دقيقه اول در تركيب باشم

روزنامه هانوفرشه سايتونگ از وحيد هاشميان، مهاجم ملي پوش و ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان، به عنوان بازيكن شاخص و طلايي ياد كرد.

اين روزنامه چاپ شهر هانوفر نوشت: هاشميان در اوقاتي كه معمولاً به عنوان بازيكن تعويضي تاكنون در دوران حضور در بوندس ليگا به زمين آمده ، همواره با زدن گل موفق نشان داده است.
                            اين روزنامه با اشاره به بازي هاشميان در ديدار برابر بروسيا دورتموند، در عين حال از او به عنوان مهاجمي ياد كرد كه در حال حاضر نمي*خواهد نيمكت نشين باشد و به عنوان يار تعويضي به ميدان بيايد، بلكه خواهان اين است كه بتواند در تركيب اصلي تيم هانوفر به ميدان رود و قادر شود براي تيمش در نقش بازيكن ثابت انجام وظيفه كند.
                            اين روزنامه آنگاه از قول هاشميان آورده است: "وقتي از طرف ديتر هكينگ، سرمربي تيم به من گفته شد به ميدان بروم و براي دقايقي براي تيم بازي كنم، باخودم گفتم به زمين مي روم و توانايي*ام رانشان مي*دهم."
                            هاشميان افزوده است: "براي اين منظور مي خواستم نشان دهم مي توانم بيشتر از حد يك بازيكن تعويضي براي تيم بازي كنم. گلي هم كه به ثمر رساندم، در اين جهت بود."
                            مهاجم ايراني و سي ساله تيم هانوفر در پايان اظهار كرد: "چنانچه حضور در زمين به ميل من بود، دوست داشتم از همان ابتدا به زمين بيايم و بازي كنم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در هفته هفتم مسابقات باشگاهي آلمان

تداوم گلزني*هاي هاشميان براي هانوفر

تيم هانوفر در هفته هفتم مسابقات باشگاهي فوتبال آلمان باوجود درخشش وحيد هاشميان، برابر اينتراخت فرانكفورت با تساوي يك بر يك متوقف شد.

در هفته هفتم بوندس ليگا هانوفر در خانه به مصاف تيم اينتراخت فرانكفورت رفت و با تساوي يك بر يك متوقف شد.
                              وحيد هاشميان در دقيقه 22 براي هانوفر گلزني كرد؛ اما در دقيقه 56 مير گل تساوي را وارد دروازه ميزبان كرد تا هر دو با تساوي به كارشان پايان بخشيدند.
                              در اين مسابقه ميشائيل تارنات در دقيقه يك ضربه پنالتي را به سود هانوفر از دست داد و هاشميان 90 دقيقه براي اين تيم در خط حمله بازي كرد.
                              در ديگر مسابقه حساس اين هفته بايرن مونيخ با نتيجه 4 بر 2 هرتابرلين را شكست داد و 3 امتياز باارزش را به دست آورد.
                              در اين ديدار علي كريمي بازيكن ملي*پوش ايراني نتوانست براي بايرن به ميدان رود و از روي نيمكت شاهد تلاش همبازيش بود.
                              نتايج ديدارهاي هفته هفتم:
                              بايرن مونيخ 4- هرتابرلين 2
                              بوخوم صفر- وردربرمن 6
                              هامبورك يك- شالكه 2
                              هانوفر يك- اينتراخت فرانكفورت يك
                              مونشن گلادباخ 3- ولفسبورگ يك
                              اشتوتگارت 3- بايرلوركوزن صفر
                              ماينز يك- آرمينيا آخن 3

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...